Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,
Nuotaika wub.gif ,labas naujai atvykusiai.
Va ką tturiu. biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O jau grožis neišpasakytas o žiedų kiek dar leidžia blink.gif
Kaip tavo sveikata?
Atsakyti
labas rytas,
kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Man šis rytas kvepia pavasariu smile.gif
Ate42 Tavo amariliai kaip visada nuostabūs 4u.gif
Muka , man protingiausia Lietuvos agronomė kitoj temoj sakė (prieš kelis metus) , kad pastanokai iš daigų neauginami . Jie kaip ir morkos - pasodinsi daigus turės šakotą šaknį . O lapai jų nevalgomi smile.gif Morkų tai bent lapus gali sunaudoti . PS kelis metus nauojami kaip prieskonis morkų lapai man labai jaučiasi . Kraujagysės žymiai stipresnės .
PS puodas man mano turimas patinka smile.gif Ir siubas verdu ir mėsą ir daržoves. Ir karką su raugintais kopūstais tušinau . Skanu . Bent kartą savaitėj naudoju . Tokios talpos Muka Jums drąsiai užteks .

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 07, 10:03)
O jau grožis neišpasakytas o žiedų kiek dar leidžia  blink.gif
Kaip tavo sveikata?

Ačiū. biggrin.gif vaikų krūva, jei nori -prašom. Prisiauginsi.
Normaliai. Pasigarinu vakarais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 07 kovo 2018 - 09:24
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 07, 11:24)
labas rytas,
kavos ?

Ate42 Tavo amariliai kaip visada nuostabūs  4u.gif
Muka , man protingiausia Lietuvos agronomė kitoj temoj sakė (prieš kelis metus) , kad pastanokai iš daigų neauginami . Jie kaip ir morkos  - pasodinsi daigus turės šakotą šaknį . O lapai jų nevalgomi smile.gif Morkų tai bent lapus gali sunaudoti . PS kelis metus nauojami kaip prieskonis morkų lapai man  labai jaučiasi .  Kraujagysės žymiai stipresnės .
PS puodas man mano turimas  patinka smile.gif Ir siubas verdu ir mėsą ir daržoves. Ir karką su raugintais kopūstais tušinau . Skanu .  Bent kartą savaitėj naudoju . Tokios talpos Muka Jums  drąsiai užteks .

aha ir aš tavęs paklausius naudoju morkų lapus savo preiskonių mišinyje smile.gif
Tai kiba gal nusipirkti jeigu dar bus...
O dėl pastarnokų gerai žinosiu sėsiu tiesiai dirvom. Tada o kaip su salierais unsure.gif
o kaži jis geras nieko negirdėjai, gal domėjais unsure.gif nes info nelabai randu...

Ate42 o tai kas tau buvo?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 07, 10:21)
aha ir aš tavęs paklausius naudoju morkų lapus savo preiskonių mišinyje smile.gif
Tai kiba gal nusipirkti jeigu dar bus...
O dėl pastarnokų gerai žinosiu sėsiu tiesiai dirvom. Tada o kaip su salierais  unsure.gif
o kaži jis geras nieko negirdėjai, gal domėjais  unsure.gif nes info nelabai randu...

Ate42 o tai kas tau buvo?

Gumbinius salierus visada auginu daigais . Jie ilgos vegetacijos augalai . O šaknų drąskymo taigi nebijo - atkasinėju nuo liepos ... apipaustau net šaknis . Pas juos kuokštinės saknys , ne liemeninės. Lapinai puikiai užauga ir darže pasėti . O lapkotiniu neauginu . Nes jų nevalgau .
Muka , nežinau dėl puodo , nepatarėja. Kai labai norėjau tai nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 07 kovo 2018 - 10:43
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 07, 12:42)
Gumbinius salierus visada auginu daigais . Jie ilgos vegetacijos augalai . O šaknų drąskymo taigi nebijo - atkasinėju nuo liepos ... apipaustau net šaknis . Pas juos kuokštinės saknys , ne  liemeninės. Lapinai puikiai užauga ir darže pasėti . O lapkotiniu neauginu . Nes jų nevalgau .
Muka , nežinau dėl puodo , nepatarėja. Kai labai norėjau tai nusipirkau smile.gif

na kaina tai ne tokia kaip tavo.... bet laikmačio nėra... kaži labai jau reikia to atidėjimo funkcijos....
Gerai neeksperimentuosiu su salierais smile.gif
o svogūnus kokius perki iš sėklų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 kovo 2018 - 11:22
QUOTE(Muka @ 2018 03 07, 11:21)
na kaina tai ne tokia kaip tavo.... bet laikmačio nėra... kaži labai jau reikia to atidėjimo funkcijos....
Gerai neeksperimentuosiu su salierais smile.gif
o svogūnus kokius perki iš sėklų?

Na matai - aš gaminu kai namie nesu ... tai man reikia kad pvz po 4 val išsijungtu . Ar 6, ar 8 . O net išsijungimo funkcijos nėra? Pas mane yra išsijungimo funkcija , nieko daugiau . Kai namie tai aš galiu ir paprastam puode išsivirti smile.gif
PS salieų ir bazilikų sėklų nereikia užberti žemėm.
Dėl svogūnų sėklų , neturiu mylimų . Savarbu rašo gerai laikosi per žiemą. Ir kažkiek didiųjų saldžiųjų sėju: tokių kaip EXHIBITION, GLOBO. Rudens valgymui . Kažkiek raudonų sėjinukų nusipirksiu : Red Baron. Gerai laikosi jie per žiemą . Na ir žinoma auginsiu tuos kur su tavimi dalinausi - daugiagalvius smile.gif nes jų laiškai man labai skanūs smile.gif Be jų nedaug . Kartojuosi apie svogūnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2018 03 07, 04:24)
Labas rytas 4u.gif
Aš užbėgu šiltą vandenuką gurkšnodama.

Ne Luety, ne UK sostinėj. O Dzūkijos bigsmile.gif Norėjau mandriau parašyt, bet nesigavo mirksiukas.gif
UK sostinėj sesuo gyvena jau daug metų, apie 18.

Dėl mitybos - labai pritariu Tau. Kaip sakoma, lieknėjimas prasideda nuo smegenų. Bet man labai sunku su savo smegenim susitarti. Bandysiu dar kartą tartis, gal šį kartą bus geriau.

Bėgu ruoštis darban. Visom geros dienos 4u.gif

Labas rytas,

nu tu cia suintrigavai su tom sostinem bigsmile.gif bigsmile.gif Tai jau Dzukija,ne Lietuva??NU jo ir Telsiai ne Lietuva,o Zemaitijos sostine. bigsmile.gif bigsmile.gif
Magne,as irgi labai pavalganti ir ypac saldumynu,bet,kai ateina ta riba,kai jau amen,nebegaliu gyvent taip,atrodyti taip,tada viskas paprasta.Meti visa slamsta,surandi sau tinkama,prisitaikai ir i trasa.Kai pradejau Chazano dieta 2007 sausy,jau nebegalejau pakest saves ir puse metu buvau ieskojus ka daryt ir visd storejau.Kol radau straipsni Lietrytyje apie Chazano dieta,parasiau konemtara,o man atsake,kad SM yra grupe graziai kudejanciu pagal Ch.Tada per 6 men numeciau 36kg atrodo.Po to kelis metus islaikiau,po to priaugau,numeciau keli metai,o dabar skyle-medziagu apykaita sudrozta,o ja isjudint nelengva.Bet kol kas siuio metodu svoris rieda po truputuka.

QUOTE(ate42 @ 2018 03 07, 06:46)
Labas rytas,
Nuotaika wub.gif ,labas naujai atvykusiai.
Va ką tturiu. biggrin.gif

#

Jetus,koks grozis wub.gif 4u.gif 4u.gif NUOSTABUS.Neturiu vietos jiems.Orchidejos uzkariave mano palanges.Jau vonioj zydi.

Muka,kodel tu negali vaistus isgert pvz.10 ar 11 val ryto po pusryciu?Negi tu sekmadieni kelies 6 ar 7,kad isgert vaistus.Juk buna ir paguli ilgiau,tada kol pasidarai pusrycius ir ateina tas laikas,kad 10 val ryto,ir isgeri ir nieko.As nustumiau i popusrytini laika,ir issideliojau viska.Juk nebutina pries kiekviena vaista uzvalgyt?Gali per tas likusias valgymo valandas valgyt ir 3 kart dienoj,jei norisi,tik atitinkamai mazesniais kiekiais.Viskas imanoma,kai labai norisi.Zinau ta patogia busena,kai nereik sukt galvos,ka valgai,valgai ta ka nori,kada nori,kad auga svoris dzin,kol nepaziuri i veidrodi is arti.Tada jau ateina nerimas-ka daryt??Dar galvoji metus kitus,tada jau svoris baisus,sanariai,stuburas,imi kazka daryt,bet gerai jei tai veikia,o jei ne dar 5 metus gali storet,o tada kapai.Todel reziume:vaistai ne kliutis Unikausko pagarsintam svorio metimo metodui. 4u.gif 4u.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety nėra jokių kliūčių jeigu yra noro mirksiukas.gif čia šiaip man įdomu insulinas sušoka ar ne nuo vaisto...
Dusia37 ačiū už išsamų atsakymą smile.gif Na bandysiu vėl sėti, bet man ir tie dideji būna kiušuinio dydžio verysad.gif na pernai šiek tiek didesni buvo sodinau sėkliau( kaip tu sakei) o tavo duoti tobuli man ir skoniu pačių ne tik laiškų, nes visi laiškai man labai labai skanūs.
Rašo aprašyme
Automatinė šilumos išlaikymo funkcija
Automatinis išjungimas
Tai gal yra...
Spėk ar sėklų neužbėriau tai žinoma joo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 07 kovo 2018 - 12:42
Porus kuo giliau sodinam ir dar apkaupiam. Aš sodinu į giovelį , kai prigyja, paauga - apkasu. Kad kuo didesnė balta galis užaugtų .
Svogūnus kuo sekliau , netgi truputi atkasti galima kai galvas augina.
Gumbinius salierus sodiname sekliai . O nuo Liepos mėnesio - atkasinėjame, apipaustom šonines šaknis su peiliuku ir skabom šoninius lapus . Smarkiai . Kiek reikia naudojame prieskoniams, kiek nereikia galima naudoti kaip mulčą .
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 03 07, 10:19)
1.Luety nėra jokių kliūčių jeigu yra noro  mirksiukas.gif čia šiaip man įdomu insulinas sušoka ar ne nuo vaisto...
Dusia37 ačiū už išsamų atsakymą smile.gif Na bandysiu vėl sėti, bet man ir tie dideji būna kiušuinio dydžio verysad.gif na pernai šiek tiek didesni buvo sodinau sėkliau( kaip tu sakei) o tavo duoti tobuli man ir skoniu pačių ne tik laiškų, nes visi laiškai man labai labai skanūs.
Rašo aprašyme
Automatinė šilumos išlaikymo funkcija
Automatinis išjungimas
Tai gal yra...
Spėk ar sėklų neužbėriau tai žinoma joo verysad.gif

As manau,kad nesukyla.Juk tablete praryji su dideliu vandens kiekiu,ji net ant liezuvio nesustoja.Nu nejauciu as,kad sukiltu apetitas po tabletes.

QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 07, 10:48)
Porus kuo giliau sodinam ir dar apkaupiam. Aš sodinu į giovelį , kai prigyja, paauga - apkasu. Kad kuo didesnė balta galis užaugtų .
Svogūnus kuo sekliau ,  netgi truputi atkasti galima kai galvas augina.
Gumbinius salierus sodiname sekliai . O nuo Liepos mėnesio - atkasinėjame, apipaustom šonines šaknis su peiliuku  ir skabom šoninius lapus . Smarkiai . Kiek reikia naudojame prieskoniams, kiek nereikia galima naudoti kaip mulčą .

Dusia,porams turbut dar anksti.Pernai sejau juos balandy siltnamyje laikiau dezute,sudygo labai greit,isodinau i lauka ir siltnamyje kelis,turejau anksti siltnami,o ant rudens is lauko,o ir dar lauke yra 3 like.Tik nezinojau,kad juos reikia set giliau.Aciu uz pamoka ir apie salierus.Gal kiek pergiliai pernai ikisau,bet pjausciau saknis visa vasara,o isaugo tik,kaip lauko teniso kamuoliukai.Siemet nebesesiu daugiau,Buroku nekasiu,paliksiu ziemai darze,maciau pas daug ka stovi,atvaziuoji issirauni.Ir dar.burokai buvo sauletoj vietoj pasodinti,dabar skaitau,kad jiems geriau pusioau pavesingoj,o tokia as turiu ir nezinojau,ka sodint,dabar jau zinosiu.Pastarnokus sesiu tiersiai i dirva ten,kur buvo salierai,pastarnokai man skaniau o saliera pirksiu,kiek jo man ten reikia.
Atsakyti