QUOTE(Magnė @ 2018 03 06, 20:35)
Labas vakaras
Ačiū visoms už šiltą priėmimą.
Šiandien jau daug nerašysiu, nes virstu iš koto nuo nuovargio - nuėjau pagulėt į karštą vonią, kad parelaksuot, pakaitint pavargusius kaulelius ir ... užmigau, vonioj -įsivaizduojat. Taip su manim nebūna paprastai. Prikėlė sūnus pasibeldęs.
1.Taigi trumpai apie save: gyvenu sostinėj, bet ne Lietuvos. Vyras - vienas ir tas pats jau ketvirtį amžiaus, vaikai - du, dukra ir sūnus, 23 ir 16-os. Darbai kol kas - du, abu - protiniai ir nelengvi. Įtampos ir streso darbe nemažai. Esu emocinė valgytoja, kai man sunku, esu pavargus - ėdu. Užtat ir rezultatas toks, kad jau reikia kažko griebtis.
Kažkada dalyvavau vienoj temoj apie svorį, buvo šaunios moterys, bet tema pamirė, kaip ir nemažai kitų neblogų temų. O norėtųsi su kažkuo pasitart, pasidžiaugt, kai sekasi ir pasikeikt, kai viskas užknisa...
Muka, nežinau, ar kokio įkvėpimo kuriai galėčiau suteikti, valios mityboj pas mane nerasta.2 Be proto mėgstu visokius saldumynus ir šiaip mėgstu pavalgyt. Todėl man sunku susilaikyt nuo maisto.
Užtat ir pradėjau vėl skaityt apie tai, norisi atrasti savo maitinimosi būdą, kuris neaugintų svorio. Noriu gerai jaustis ir nebijoti pažvelgt į veidrodį.
Tai tiek šiandien
Laba vakara,
1.Gal UK sostineje??
2.Visos mes megstam saldumynus,ko pasekoj ir esam storos,ieskom ,kaip pagrazet.Bet valgant saldumynus,rezultato nebus.Todel reikia susideliot pirmiausia smegendezej,ko norim.As liekno liemens,graziu koju.
O saldumynu ne.Jokia dieta neveiks,jei neisjungsim cukraus.Kitokio budo nera,kad neaugint svorio,kaip tik ME.Jokiu cukru,jokiu miltu,alkoholio,dideliu porciju,padazu,fizi drinku ir t.t.jokiu bulviu traskuciu,junk food reikia uzmirst.Ir tada ieskot savo gyvenimo budo be ju.Kol kas tik trumpalaikis pasnikas(badavimas)yra issigelbejimas man.
Atrodo ir kur as anksciau buvau.Kai kurios jau seniai diskutavo apie 2x valgyma,o man atrode taip sunku bus,ne nereikia man to.pabandziau,neisejo.Matyt nebuvau dar tam subrendus,o dabar kitaip ir nenoreciau.Ir supranti,kiek mazai zmogui reikia maisto,kai jo judejimas ribinis.Kiek galima sutaupyt pinigu.