Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Magnė @ 2018 03 05, 19:54)
Luety, o kada paskutinį kartą valgot vakare  ir kurią valandą pusryčiaujat?

Man reikia labai apgalvotai viską susidėliot, nes darbe pietūs tik 12 valandą. Kitu laiku pavalgyt būtų sunkoka, nes neturim atskiros virtuvėlės ar patalpos valgymui, o bendram kabinete kažkaip nevalgom darbo metu, nebent visi kartu. Aišku, kavą, arbatą - bet kada galiu gert.

As paskutini karta pavalgau 18 val,tiksliau iki 18val.Tada jau pavalgius ziuriu zinias.Pas mus jos 18val.Ryte valgau ivairiai.Dazniausiaitarp 10 ir 11val,bet buna,kad ir 12 val.Kuo didesnis tarpas gaunasi,tuo man geriau.
Beje,arbata,kava,jau valgis ir stabdo dalini badavima.Tik vanduo po 18val ir iki rytinio valgymo.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 05, 21:58)
As paskutini karta pavalgau 18 val,tiksliau iki 18val.Tada jau pavalgius ziuriu zinias.Pas mus jos 18val.Ryte valgau ivairiai.Dazniausiaitarp 10 ir 11val,bet buna,kad ir 12 val.Kuo didesnis tarpas gaunasi,tuo man geriau.
Beje,arbata,kava,jau valgis ir stabdo dalini badavima.Tik vanduo po 18val ir iki rytinio valgymo.

Ačiū, kad dalinatės savo patirtim.
Bandysiu po truputį peržiūrėt ir įsisavint visą informaciją, susidėlioti pagal savo dienos aplinkybes maitinimosi planelį ir turbūt nuo kito pirmadienio pradėsiu. O tai jau būtina kažką daryti, nes ir sveikata kenčia.
Atsakyti
Pradek jau nuo siandien po truputi atitolint pusrycius,paziurek,kaip sekasi.Kasdien po truputi ir pirmadieniui jau turesi aiskesni vaizda,tinks tau tai ar ne.Sekmes.
Papildyta:
Deliotis cia nieko nereikia.Pusryciai normalus,vakare miesos gabaliukas su darzovem,zuvis su darzovem,varske,irgi su darzovem,as net sriubos suvalgau kelias leksteles vakare.Zodziu taui turi tapt gyvenimo budu.Juk negaminsi specialiai atskirai seimai,atskirai sau,Viskas tas pats tik kiek pritaikau pagal save sau.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Sveika atvyksui Magne pas mumi, visas priimame smile.gif, nes šiaip mus visas sujungė kažkada dieta smile.gif taigi būk pasveikinta ir žiūrėk sugrąžinsi ir mani in protą, va Luety tikrai žaviuosi 4u.gif ir papaskok daugiau apie save smile.gif
Dusia37 o čia megzta virvėmis su pakietinimu ? kas geriau atrodo ar su ar be?
Bučkas
Atsakyti
Labos ,
Magne sveika prisijungus 4u.gif
Kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Muka kilimėlis mezgant iš virvės su pakietinimu toks tvirtesnis gaunasi. Bet ir grubesnis. Megzti maloniau iš virvelės be pakietinimo . Nes mezgant iš grubesnės ir pirštą patrynė ir ranka pavargo .

Labai reiktų atostogų man . Šaip vasariį visada savaitei ištrūkdavau , šiemet nepavyko ... Tai ir jaučiasi. Užkimimas atsinaujina ir lyg į kosulį leidžiasi . Gal būsiu prisivajojus apie biliotenį ...

Atsakyti
gerai pradžioje ieškosiu be pakietinimo o paskui žiūrėsiu.
Dusia37 joo atostogos tikrai reikalingos čiupk 4u.gif o arbatmedis nepadeda? nors įdomus jausmas ir man gerklėje ta ausis bais jautri net į skardžius garsus, ir ryjant... nemalonu taigi visgi gyvena virusas kažkur o neprasimuša verysad.gif
Paklausiau Veržikausko kilo klasuimas faktas jeigu geriu vitaminus tai irigi maistas...ane?
Atsakyti
Muka , aš nebandžiau jokio ten arbatmedžio . Vienžo nedariau nieko , leidau pačiam organizmui save pagydyti ... O mano kolegės kurios mane užkrėtė abi su bilioteniais po savaitę. Viena jau atsigavo , kita dar namie smile.gif
Man vitaminai " ant tuščio" būtų tiesus taikymas greitoji ir klinikos - nuo skrandžio skausmų .

Aš šiandien pabadausiu . Vandenuko šilto pagersiu smile.gif Gal organizmas susiims pats pasigydys ? jei nebus tinginys smile.gif Jei dar vakare neptingisiu pasikvėpuoti , per taškus prasibėgti.

PS , o gal biliotenis geriau ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 06, 08:31)
Muka , aš nebandžiau jokio ten arbatmedžio . Vienžo nedariau nieko , leidau pačiam organizmui save pagydyti ... O mano kolegės kurios mane užkrėtė abi su bilioteniais po savaitę. Viena jau atsigavo , kita dar namie smile.gif
Man vitaminai " ant tuščio" būtų tiesus taikymas greitoji ir klinikos  - nuo skrandžio skausmų .

Aš šiandien pabadausiu . Vandenuko šilto pagersiu smile.gif Gal organizmas susiims pats pasigydys ? jei nebus  tinginys smile.gif Jei dar vakare neptingisiu pasikvėpuoti ,  per taškus prasibėgti.

PS , o gal biliotenis geriau ?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labos,

zinoma biliotenis geriau. biggrin.gif
As geriu vitaminus ir papildus tuojau po pusryciu,vitD ir glukosamina,vidury dienos magni ,o eidama miegot kraujospudzio tablietkas ir 5 htp.Jei uzgeri vandeniu,tai ne maistas-vaistas.

Labai nenuproteju del kasnio.Per tas 6-7 val valgymo,valgau 2x,bet jei noriu vidudienu kavos,isgeriu.Svarbu porciju dydziai labai man,nevartojimas bulviu,bet pora kart valgiau po sauksta,labai norejau ir svoris krito.Zodziu neisitempuam.Vat miltiniu produktu nevalgiau visa ta laika ir nedejau miltu niekur ir nenoriu.Alko negeriu nors ir noriu biggrin.gif Jokiu cukru ir produktu su jais.O siaip valgau ka gaminu abiems,tik pavarijuoju sau be padazo,daugiau darzoviu,zodziu atsiputus.
Galvojau jog bus sunku,nervavausi,man lengva,net keista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 kovo 2018 - 12:15
Labas vakaras 4u.gif

Ačiū visoms už šiltą priėmimą.
Šiandien jau daug nerašysiu, nes virstu iš koto nuo nuovargio - nuėjau pagulėt į karštą vonią, kad parelaksuot, pakaitint pavargusius kaulelius ir ... užmigau, vonioj -įsivaizduojat. Taip su manim nebūna paprastai. Prikėlė sūnus pasibeldęs.
Taigi trumpai apie save: gyvenu sostinėj, bet ne Lietuvos. Vyras - vienas ir tas pats jau ketvirtį amžiaus, vaikai - du, dukra ir sūnus, 23 ir 16-os. Darbai kol kas - du, abu - protiniai ir nelengvi. Įtampos ir streso darbe nemažai. Esu emocinė valgytoja, kai man sunku, esu pavargus - ėdu. Užtat ir rezultatas toks, kad jau reikia kažko griebtis.
Kažkada dalyvavau vienoj temoj apie svorį, buvo šaunios moterys, bet tema pamirė, kaip ir nemažai kitų neblogų temų. O norėtųsi su kažkuo pasitart, pasidžiaugt, kai sekasi ir pasikeikt, kai viskas užknisa...

Muka, nežinau, ar kokio įkvėpimo kuriai galėčiau suteikti, valios mityboj pas mane nerasta. Be proto mėgstu visokius saldumynus ir šiaip mėgstu pavalgyt. Todėl man sunku susilaikyt nuo maisto.
Užtat ir pradėjau vėl skaityt apie tai, norisi atrasti savo maitinimosi būdą, kuris neaugintų svorio. Noriu gerai jaustis ir nebijoti pažvelgt į veidrodį.

Tai tiek šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2018 03 06, 20:35)
Labas vakaras 4u.gif

Ačiū visoms už šiltą priėmimą.
Šiandien jau daug nerašysiu, nes virstu iš koto nuo nuovargio - nuėjau pagulėt į karštą  vonią, kad parelaksuot, pakaitint pavargusius kaulelius ir ... užmigau, vonioj -įsivaizduojat. Taip su manim nebūna paprastai. Prikėlė sūnus pasibeldęs.
1.Taigi trumpai apie save: gyvenu sostinėj, bet ne Lietuvos. Vyras - vienas ir tas pats jau ketvirtį amžiaus, vaikai - du, dukra ir sūnus, 23 ir 16-os. Darbai kol kas - du, abu - protiniai ir nelengvi. Įtampos ir streso darbe nemažai. Esu emocinė valgytoja, kai man sunku, esu pavargus - ėdu. Užtat ir rezultatas toks, kad jau reikia kažko griebtis.
Kažkada dalyvavau vienoj temoj apie svorį, buvo šaunios moterys, bet tema pamirė, kaip ir nemažai kitų neblogų temų. O norėtųsi su kažkuo pasitart, pasidžiaugt, kai sekasi ir pasikeikt, kai viskas užknisa...

Muka, nežinau, ar kokio įkvėpimo kuriai galėčiau suteikti, valios mityboj pas mane nerasta.2 Be proto mėgstu visokius saldumynus ir šiaip mėgstu pavalgyt. Todėl man sunku susilaikyt nuo maisto.
Užtat ir pradėjau vėl skaityt apie tai, norisi atrasti savo maitinimosi būdą, kuris neaugintų svorio. Noriu gerai jaustis ir nebijoti pažvelgt į veidrodį.

Tai tiek šiandien bigsmile.gif

Laba vakara,

1.Gal UK sostineje??

2.Visos mes megstam saldumynus,ko pasekoj ir esam storos,ieskom ,kaip pagrazet.Bet valgant saldumynus,rezultato nebus.Todel reikia susideliot pirmiausia smegendezej,ko norim.As liekno liemens,graziu koju. biggrin.gif O saldumynu ne.Jokia dieta neveiks,jei neisjungsim cukraus.Kitokio budo nera,kad neaugint svorio,kaip tik ME.Jokiu cukru,jokiu miltu,alkoholio,dideliu porciju,padazu,fizi drinku ir t.t.jokiu bulviu traskuciu,junk food reikia uzmirst.Ir tada ieskot savo gyvenimo budo be ju.Kol kas tik trumpalaikis pasnikas(badavimas)yra issigelbejimas man.
Atrodo ir kur as anksciau buvau.Kai kurios jau seniai diskutavo apie 2x valgyma,o man atrode taip sunku bus,ne nereikia man to.pabandziau,neisejo.Matyt nebuvau dar tam subrendus,o dabar kitaip ir nenoreciau.Ir supranti,kiek mazai zmogui reikia maisto,kai jo judejimas ribinis.Kiek galima sutaupyt pinigu. biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš užbėgu šiltą vandenuką gurkšnodama.

Ne Luety, ne UK sostinėj. O Dzūkijos bigsmile.gif Norėjau mandriau parašyt, bet nesigavo mirksiukas.gif
UK sostinėj sesuo gyvena jau daug metų, apie 18.

Dėl mitybos - labai pritariu Tau. Kaip sakoma, lieknėjimas prasideda nuo smegenų. Bet man labai sunku su savo smegenim susitarti. Bandysiu dar kartą tartis, gal šį kartą bus geriau.

Bėgu ruoštis darban. Visom geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnė: 07 kovo 2018 - 06:26
Labos iš ryto 4u.gif

OO Magne kartais netyčia atėjas žmogus į tavo gyvenima padaro pervesrmus smegendėžeje smile.gif Nuovargis tikrai savo daro čiupk 4u.gif tiesiog pabandyk kiek įšmanoma atsipalaiduoti namie, o darbe... na daug kas gali iš šono patarti, bet turbųt puikiai žinai, kad tik tu pati ir niekas kitas už tave nepailsės mirksiukas.gif O mėgsti pirtis? aš tai kaifuoju nuo jš dabar dantys barška kaip norėčiau nusirauti iki kokio Vytauto smile.gif
Dusia37 aš ne taip išrireiškiau geriu tą 5HTP tai man nieko bet jeigu minrelus išgerčiau amen būtų su greituke tikrai... ne kartą net apsi..iau negliu gerti ant tuščio.
Lidle yra va toks https://www.imperija...-virimo-puodas/ Dusia37 kaip manai vertas dėmesio? nedidukas ale mislinu mums gal užtektų? o tau dar reikalingas jis smile.gif
Vakar nulėkusi iki seniū buvau pagrėbiua sėklų pastarnokų ir salierų ... tai pastaruosius ir pasėjau ryte nes vakare pamirštu blush2.gif Girdėjau, kad pasėja pastarnokus rasodui ir paskui pikiuoja... kaži gal pabandyti, kaip manote?
Bučkas
Atsakyti