Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 05, 09:43)
Luety nuardyti tą brūkšnį ? durnai atrodo ? Sunėriau tikrai ant durnumo ... nes liko galas siūlo -tai padirbau  brūkšnį smile.gif
Aš jaunystėj buvau karštakošė ir iš kitos pusės labai stengdavausi dėl kitų smile.gif Dabar esu žymiai ramesnė , bet dzin kitų nuomonė ... Kaip man reikia , taip ir darysiu .
Jei jau mano giminė man nervų nebegadina, tai MB  nepajėgtų tikrai  smile.gif

Tai tu ji cia ant virsaus uznerus?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 05, 11:58)
Tai tu ji cia ant virsaus uznerus?

Aga , ant viršaus ...
Atsakyti
Siaip spalvu perejimai tobuli,tik to bruksnio nesuprantu
Papildyta:
as nuardyciau ir nerciau dar aplink,kiek to sniuro bus.Nesvarbu,kad ne aplinkui.Arba ant kasiko virsaus uznerciau,kad but i posma.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 05, 12:00)
Siaip spalvu perejimai tobuli,tik to bruksnio nesuprantu
Papildyta:
as nuardyciau ir nerciau dar aplink,kiek to sniuro bus.Nesvarbu,kad ne aplinkui.Arba ant kasiko virsaus uznerciau,kad but i posma.

Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nuardysiu . Krepšelio norėjau vienspalvio .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 kovo 2018 - 12:14
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 05, 10:12)
Dėkui  4u.gif  4u.gif  4u.gif , nuardysiu .  Krepšelio norėjau vienspalvio .

Jei tau grazu,palik,gi psaulis margas,cia tik taip uzklausiau,nes nesupratau,kaip tu ten mandrai padarei. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 05, 12:19)
Jei tau grazu,palik,gi psaulis margas,cia tik taip uzklausiau,nes nesupratau,kaip tu ten mandrai padarei. biggrin.gif  biggrin.gif

Vat , kad padariau ir galvoju ar ne durnai atrodo ...
Ir nežinau , kaip čia gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 kovo 2018 - 12:31
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 05, 10:30)
Vat , kad padariau ir galvoju ar ne durnai atrodo ...
Ir nežinau , kaip čia gerai smile.gif

Ne durnai,bet kitaip.
Atsakyti
Laba diena,
atsiprašau, kad įsiveržiu neprašyta ir nekviesta. Retsykiais peržvelgiu Jūsų temą, nes randu daug aktualių gyvenimo temų, ypač vieną - antsvorį.

Todėl norėčiau paprašyti Luety, gal galėtų įmesti (jei turi išsisaugojus) Unikausko laidos apie dalinį badavimą nuorodą. Labai sudomino šis dalykas, o ypač po to, kai šiandien "Lietuvos ryte" perskaičiau apie moterį, kuri šiuo metodu numetė labai daug svorio.
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2018 03 05, 17:12)
Laba diena,
atsiprašau, kad įsiveržiu neprašyta ir nekviesta. Retsykiais peržvelgiu Jūsų temą, nes randu daug aktualių gyvenimo temų, ypač vieną - antsvorį.

Todėl norėčiau paprašyti Luety, gal galėtų įmesti (jei turi išsisaugojus) Unikausko laidos apie dalinį badavimą nuorodą. Labai sudomino šis dalykas, o ypač po to, kai šiandien "Lietuvos ryte" perskaičiau apie moterį, kuri šiuo metodu numetė labai daug svorio.

Labutis,Magne,

turiu ir gana daznai pasiziuriu,pasimotyvavimui.

http://www.lrt.lt/me...u-i-gestu-kalba

Jei skaitai angliskai,tai intermittent fasting yra ne mazai medziagos.
Prasom dazniau pas mus apsilankyt.But idomu pabendraut,jei laikysites sio metodo.Tik atminkit,kad ta dienos tarpa,kai jus galite valgyt,valgymas turi but labai saikingas ir daug maz subalansuotas.Kitaip svoris nekris.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 03 05, 21:15)
Labutis,Magne,

turiu ir gana daznai pasiziuriu,pasimotyvavimui.

http://www.lrt.lt/me...u-i-gestu-kalba

Jei skaitai angliskai,tai intermittent fasting yra ne mazai medziagos.
Prasom dazniau pas mus apsilankyt.But idomu pabendraut,jei laikysites sio metodo.Tik atminkit,kad ta dienos tarpa,kai jus galite valgyt,valgymas turi but labai saikingas ir daug maz subalansuotas.Kitaip svoris nekris.

Ačiū 4u.gif
Tikrai žadu pabandyt laikytis šio metodo, tik reiks peržiūrėti laidą ir paskaitinėti daugiau info.
Pradžiai užteks ir lietuviškai, kiek yra. Reikia kažką daryti, o tai darbas - sėdimas, pilnas įtampos ir atsakomybių, amžius - ne jauniklės, taigi įtampą ir stresą bandau malšinti maistu, deja... svoris nuo to tik auga, kas kelia dar didesnį stresą. Žodžiu, užburtas ratas...

Papildyta:
Mielai norėčiau dažniau užsukti pas Jus į temą, nors ir nelabai turbūt tinku šitai temai - nieko nesodinu ir neauginu, tik kambarines gėles, pernai pirmą kartą pasisėjau prieskonių ant palangės. Mat gyvenu bute, kaimo neturiu jokio, net vaikystėj neturėjau. Tėvai irgi gyvena mieste, tik užmiesty sodą turi.
O šiaip - daug laiko atima du darbai, namai, šeima, buitis. Mėgstu skaityti knygas, žiūrėti filmus, tik laiko tiems dalykams labai stinga. Mėgstu keliauti, bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2018 03 05, 19:32)
Ačiū 4u.gif
Tikrai žadu pabandyt laikytis šio metodo, tik reiks peržiūrėti laidą ir paskaitinėti daugiau info.
Pradžiai užteks ir lietuviškai, kiek yra. Reikia kažką daryti, o tai darbas - sėdimas, pilnas įtampos ir atsakomybių, amžius - ne jauniklės, taigi įtampą ir stresą bandau malšinti maistu, deja... svoris nuo to tik auga, kas kelia dar didesnį stresą. Žodžiu, užburtas ratas...

ziurejau kelis kartus ir vis nesiryzai.Kai pasiryzau,tai ta tarpa ,kai galima valgyt,valgiau pilnai,kaip visada ir daugiau.Pusryciams 2-3 kiausiniai.Svoris kilo.Tada susiprotejau,kad judejimo ne kazkas,reikia maziau est.Dabar pusryciams pilnai uztenka 1 kiausinio su brokoliais,ar burokeliais ar raug kopustais.(Man labai jei skanu,kazko rygsteles norisi,tai dedu juos visur su vbisais patiekalais,tinka netinka.Nes is darzoviu nebera nieko skanaus,kol nesulauksiu savo derliaus.),ir viena vandute-bandute su suriu arba desra,ar lasisa.Uztepele puse avokadosutrinto,paprieskoniuoto.
ir iki 18 val nieko.Kartais apie 13 val geriu kava,bet jau baigiu atprast.Ir nenoriu ,kas svarbiausia ir nesijauciu alkana,kas irgi labai svarbu.
Ateik pasidalint patirtimi ir pasigirt,jog svoris krenta.
Atsakyti
Luety, o kada paskutinį kartą valgot vakare ir kurią valandą pusryčiaujat?

Man reikia labai apgalvotai viską susidėliot, nes darbe pietūs tik 12 valandą. Kitu laiku pavalgyt būtų sunkoka, nes neturim atskiros virtuvėlės ar patalpos valgymui, o bendram kabinete kažkaip nevalgom darbo metu, nebent visi kartu. Aišku, kavą, arbatą - bet kada galiu gert.
Atsakyti