Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2018 03 02, 10:36)
Labas rytas,
Muka......gal papasakosi kas nutiko? Kodėl remontas greituoju būdu, sergant?

na planavom ne taip greitai ...susipirko viską tai žodžiu reikia ..dabar... ai kaip nors susideliosime... o tas remontas tai lubas klijuoti ir tapetus taip pat... nori ir grindis bet jau pasisiausiau dukra gyvena kartu zentas sudes jau uztektinai ir taip...ai savos istorijos ten:(
Ačiū kitą savaitę reiks ieškoti vašelio ir siūlų bandysiu ir aš kažką meistrauti.
Tiesa brolis iš dublino video prisiuntė sniego pilną, nieks nedirba, į darbą nereikai eiti ...

aha Luety šaunuolė visa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 02 kovo 2018 - 12:06
Muka imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Galvok pozityviai - dar turit kam padėti ...
Atsakyti
oi žiūriu pozityviai tik kaip išnaudoja... sunku tai daryti
Atsakyti
Labos,

as is sporto klubo tik dabar,visa drebanti,dar be pusryciu,bet patenkinta.Kruviai per senjoru fitnesa tokie,kad as vos pavezu,bet as naujoke,o senbuvem vienas juokas.
Muka,as nesuprantu tokiu dalyku,kaip staigiai reikia remonto.Remontai daromi atsilus,graziai sutarus su vaikais,jei patys nesugeba,kada vaikai gales,ar gales? ir t.t.o toki dalyka,kaip gaisrinis remontas,skaitau seniu egoizmu,jusu isnaudojimu.Ir jokio pozityvo cia nematau,jei dar dukra su zentu ten gyvena,tai isvis kazkoks durnizmas.Orai baisus,keliai baisus,varyt ziema is Kauno i pajuri daryt remonto.Ten niekas nedzius,kai taip salta.Lai sunus vaziuoja vienas,o tu lepinkis,ko tau ten lekt.As cia taip,lyg buciau tavo mamka,pikta . biggrin.gif
Mes jau pagyvene abu,bet,jei reikia kokios pagalbos is sunaus,visada derinam,kada jis gales,ar gales,ar pades?Juk kiekvienas turim savo reikalu.
Vsio,uzsiciaupiu. biggrin.gif biggrin.gif
Toliau,panos,kokia as laiminga,kad prisiruosiau i kluba.Jus neisivaizduojat,kaip savijauta pagerejo.Ejau,kaip 80`mete sene jau,laiptais nepalipau,dabar viskas klostosi geryn ir geryn,o jei dar dalinis badavimas suveiks,kurio man labai lengva laikytis,tai bus virsune.
Pomidorai sudygo neblogai galima sakyt,paprikas tematau tik 3kol kas.Siandien kisiu tas isburkusias,ar jos turi usus ar ne,matysiu kas cia gausis.Dar radau peniu seklu,kazkas uzkises buvo man nematomoj vietoj bigsmile.gif tai siandien dar ir tas uzmerksiu ir dusios kemsamus cilius,pamirsau visai apie juos.
Del sniego,tai pas mus jo nera,ir jau atsilo,bet vejas labai skaudus.Nebebaisu jau.Jei siandien nesnigs,busim isvenge sniego,matem tik pabarstymus ir viskas,o kitur tai kosmaras kas darosi.Masinos per nakti kamsciuose stovi greitkeliuose,vasarines padangos,ne ka pavaziuosi,o dar greideriu jie neturi pakankamai,organizuotis nemoka,nes nebuna ziemu pas juos.Kam jiems laikyt technika nedirbancia metu metus,kol kada ziema pasirodys.Pavargsta kelias dienas,pasibaigia ziema ir vel gerai.Kamstyje istrigusiems dalino kaldras apsidengt sedint,nese maisto artimesni gyventojai,po to rode vakar,kareiviai ir policininkai kase is po kiekvienos masinos ratu sniega su siupeliu ir vadavo is kamsciu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Grazu ziuret.
Dusia labai lengva pagal video su tais pridejimais,Jei viduriukas is 15 stulpeliu,tai sekanti eile du st.i viena aki,jau bus 30,trecia eile 1 stulpelie ir 2 st i kita aki,kas eile dideja vienisu stulpeliu skaicius,o po ju vis du st i viena aki.Paziurek video,pamatysi,idealus nerimas buna.
O as turiu LT laidotuves,paskutine tetule mire is tevelio puses,budama 95m.Bet neskrisim,kokie orai,gali but kad istrigsi aerouoste per visas laidotuves.Liko tik tevelis is viso burio dedziu ir tetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 kovo 2018 - 14:04
Luety labai teisingai surašei 4u.gif Tik tiek , kad visur reikia ieškoti pozityvo...
Prisipirkau medžiagų , nes išpardavimas kai kur , kainos mažesnės 3 kartus ... tik kažin kada laiko rasti siūti ? MB grįžęs gali iš namų išmesti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne dėl pinigų , o dėl užkrautos spintos . Kaip voverė tįsiu viską drevėn tongue.gif

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Viskas po remontų, ne viskas bet jau užbaigs kiti... Ai daug piktų emocijų, daug pykčio ir jeigu teisybę pasakius ne į gerą man:( nesugebu nemoku susidelioti taip, kad priimčiau žmones... net jūra nepadėjo.. kažkoks idiotizmas ir tiek verysad.gif. Nieko padarėme ir viskas tegu dabar gyvena sau su taika.
mano paprikos tik išdygo ir numirė, kas joms net neįsivaizduoju.. kažkaip ne taip jau treti metai... ką darau ne taip ...
Man neateina siuntinukas iš Iherb... jau virš mėnesio laukiu vis dar kaži kuriai taip buvo?
Luety na šaunuolė tikrai džiaugiuosi už tave, kad radai atradai ir tinka ir dar patinka 4u.gif
Dusia37 o kaip tau sekasi susitarti su tavimi...man visai ne:( jau +10 per 6 mėn. verysad.gif
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Geri tie savaitgliai , tik trumpi. Šeštadienį mokiausi , TKM kursai . Patinka man ten. Šaip tai liepė dalinis su kitias gaunama informacija ...
Muka su svoriu nesusitariu . Su kitais dalykais stengiuosi susitarti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Paprkos po truputi dygsta ir kitos - ty ne AtėsGeltonos . Tos jau tuoj tikrą lapą leis . Vieni baklažanai apsiuodegavovo , pradėjo ir kitos rūšies. Ne taip greitai ... kaisp tikėjausi . Na bet spės - užaugs.... Juolab , kad už lango vis dar žiema .

Baigiau nerti kitą kilimėlį . Ir prie kilimėlio kašikutį smile.gif šitas toks kaimietiškas . Bus pirčiai .
vartotojo įkelta nuotrauka]
Išmatavimai 1,05*0,83 m.Spalvos tokios nes tokia buvo virvė pirkta senai senai tašėm ... Gražiau būtų vienos spavos, ne toks marmališkai ryškus ... bet sueis smile.gif

Atsakyti
grąžu labai labai 4u.gif
O ką liepė dalintis ax.gif ką naujo sužinojai?
ir su kuom kitu sutari su sportu, savimasažais ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 kovo 2018 - 10:24
Muka, info labai labai daug ... Kas liečia akupresūrą. O kas liečia teoriją - nežinau ar Tau kas naujo būtų , tas pačias knygas skaitom . Viskas žinoma. Bet pasikartoti nėra blogai smile.gif Ir taikyti tai kasdienybėj ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 05, 12:54)
Muka, info labai labai daug ...  Kas liečia akupresūrą. O kas liečia teoriją  - nežinau ar Tau kas naujo būtų , tas pačias knygas skaitom . Viskas žinoma.  Bet pasikartoti nėra blogai smile.gif Ir taikyti tai kasdienybėj ...

man sunkiausiai tai duodasi.. tiek nervų savaitgalį sau sugadinau... o kas pasikeitė tik man blogiau...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 05, 07:35)
Labas rytas,

Kavos ?

Geri tie savaitgliai , tik trumpi. Šeštadienį mokiausi , TKM kursai . Patinka man ten. Šaip tai liepė dalinis su kitias gaunama informacija ...
Muka su svoriu nesusitariu . Su kitais dalykais stengiuosi susitarti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Paprkos po truputi dygsta ir kitos - ty  ne AtėsGeltonos . Tos jau tuoj tikrą lapą leis .  Vieni baklažanai apsiuodegavovo , pradėjo ir kitos rūšies.  Ne taip greitai ... kaisp tikėjausi  . Na bet spės  - užaugs.... Juolab , kad už lango vis dar žiema .

Baigiau nerti kitą kilimėlį . Ir prie kilimėlio kašikutį  smile.gif šitas toks kaimietiškas . Bus pirčiai . 

Išmatavimai 1,05*0,83 m.Spalvos tokios nes tokia buvo virvė pirkta  senai senai tašėm ... Gražiau būtų vienos spavos, ne toks marmališkai ryškus ... bet sueis smile.gif

Labas rytas,

man su pusryciais dar ankstoka,pasibusiu pas jus.
Muka,as visa gyvenima buvau tokia,kad nusileist kazkam del sventos ramybes.Dar ir dabar esu tokia,bet jau ne taip jautriai reaguoju i tai,zinau,kad tada pakenksiu sau.O istikruju reiketu laikytis savo principu,jei zinai,kad tikrai esi teisus.
Gaila,kad savaitgalis sugadintas ir nervai. 4u.gif 4u.gif
Dusia,saunuole,kad emeisi nerimo,siulu naikinimo.Dabar pasakyk,ar tu cia specialiai ta melyna bruksni idejai i rasta,ar nezinai,kai padaryt spalvu perejima ,kad nesimatytu?
As truputi sugriesinau su kaziuku,nes tevelis mano Kazimieras,tai maza gabaleli tortuko suvalgiau ir viena lietuviskos keptos duonos sumustineli su kiausiniais.Brolienes jie firminiai,neatsilaikiau.Bet svoris nepakito.O tai jau labai labai smagu.Kol kas stovi vietoj,bet ir gerai,pajudes.nes sia savaite net 1,1kg nukrito.
Siaip savaitgali visa lijo,oras klaikus,nors silta ,plius 7-8.Siandien jau saule sviecia i soda kviecia.
Sudygo viskas is pirmo sejimo,be reikalo sutrizniavau ir dar uzmerkiau Mukos budu,dabar dar ir tuos pasejau,ka daryt,gaila seklu,bet jei neisdygs,tiek to,nuostolio nebus.
Mano irgi viena paprika isdygus pamiro ir 1 pomikas,Nezinau del ko.Gal daugiau nebus tokiu jau,nes isdygusius laikau vesiai.
Siandien dviguba treniruote(treniruokliai ir klase).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 05 kovo 2018 - 11:35
Luety nuardyti tą brūkšnį ? durnai atrodo ? Sunėriau tikrai ant durnumo ... nes liko galas siūlo -tai padirbau brūkšnį smile.gif
Aš jaunystėj buvau karštakošė ir iš kitos pusės labai stengdavausi dėl kitų smile.gif Dabar esu žymiai ramesnė , bet dzin kitų nuomonė ... Kaip man reikia , taip ir darysiu .
Jei jau mano giminė man nervų nebegadina, tai MB nepajėgtų tikrai smile.gif
Atsakyti