QUOTE(Dusia37 @ 2018 03 01, 08:02)
Labas rytas,
kavos ?
Luety česnakai visai nebijo šalčio . Svogūnai gal kokie -20 ir bėda būtų .... Špinatai irgi puikiai žiemoja Lietuvoj
Jau nekalbant apie Jūsų šalčius.
Vis nepasėju salierų ... teks vakare užsiimti .
Apie kilimelius . Aš nėriau iš tokios virvutės kuri buvo namie ... Ji truputi minkštenė negu tašių . Tašėm pirkdavau iš Penkialapio . Šiauliuose jie. Susikambini - būna reisas kartą savaitėj Kaunan , atveža . Aš truputi savo proto pardavusi įmonei kuri prekiauja siuvimo furnitūra, tai ta virvelė ir kurios nėriau kažkaip už simbolinę kaina prieš kelis metus pas mane papuolus buvo. Labai ir užimė vietą. Labai noriu apsivalyti namus nuo prikaupto gėrio
Mest į kontenerį buvo gaila, teko improvizuoti ,. Nėriau 6 Nr . vašeliu .
Mano kilimėlis, skersmuo virš metro :
ir kašikėlis smulkiems dalykėliams susidėt . Į mostį prie kilimuko .
Labas rytas,
o bozhe,kada tie salciai baigsis
,nekenciu as ju ziauriai.Visa nakti minus 5,plius baisinis siaures rytu vejas,uraganas Emma.Galvojau stoga nunes.Dauzesi,miegot negalejau,bet svoris i minusa 300g.Bijau dziaugtis dar,einu toliau.
Dusia,kilimu grozis neispasakytas.O jau krepselis kokio grazumo ,griuk ir neatsikelk.Kilimelio spalvos,tai mano mylimiausios spalvos.Viskas ,kas violetinio,rozinio,derinys su geltonu,mano mylimiausios spalvos.
Muka,kai neri apskita daigta,reikia daryt taip.Pirma eile 6zemi stulpeliai i ratuka,yra toks vadinamas волшебное кольцо амигуруми.Apsuki siula apie kaires rankos du pirstus du kartus ir isneri zema stulpeli,tada nuimi nuo pirstu ir isneri dar 6 zemus stulpelius,sekanti eile po du zemus stulpelius i kiekviena st.praejusios eiles,o toliau taip:kas eile didini zemu stulpeliu skaiciu.pvz.3 eile-1 z,st.,2 zemi st i sekancia kilpele ir kartoji aplink.4eile,2 zemi st,ir 2 st i sekancia kilpele ir vel ratu.5 eile -3 zemi st.ir du st i sekancia.6eile 4 zemi st ir du i sekancia ir taip kas eile vis didini tu stulpeliu skaiciu.Tada nesiriecia ,nesigauna lekstes formos.
https://www.youtube....h?v=RzBfCIxPsRs
cia youtubej ju daug,perziurek ir atsirink sau priimtiniausia,bet ratu mezgimo principas,kad nesiriestu,yra toks,koki aprasiau.
As megzciau is tos tokios medvilnes juosteliu,jie pigesni,kilimelis minkstesnis,galima butu plauk ji.Man tos virves atrodo per sunkios.Kiek reikia,gal youtubej pasakys video kokiam.Paprastai visada pasako,kokio dydzio,kokie siulai,ir kiek ju reikia.
Smagaus nerimo.Man tai dvasios atgaiva.Nerciau iki menulio ir atgal.
Lakiam sniego,pg prognoze turi iskrist vidurdieni,bet vejas nesiliausja,kambariai labai salti,nes nakti isjungiam,as negaliu miegot silumoj,dustu,o jei uzsisuki miegamojo radijatorius,tai apacioj sunku atreguliuot temperatura,ji labai sukyla,apacioj buna radijatoriai pleska nakti.
Kaip pas jus,sumazejo kiek salciai?
Va cia radau nerta kilimeli is tokiu siulu-virveliu,kaip as rekomenduociau.
https://www.youtube....h?v=--bHCjP5TLM