Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos ne iš ryto 4u.gif

Buvau pas gydytoją nugarą surietė vaistus išsirašiau leis jau MB ... žodžiu nieko naujo ... o darban reikia ...ausys sveikos nuo nugaros cypia sako taigi sveika ir baigiu subyrėti ... pasiguodžiau unsure.gif
Luety tobula bitė maja 4u.gif
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 26 vasario 2018 - 14:28
Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

ligoniams po 4u.gif 4u.gif . Sveikit .
Aš pati nei sveika nei serganti . Lyg geklę bando skaudėti , lyg kažkas kabina bet nepakabina smile.gif

Luety tavo Bitė Maja tobula . Man aukštasisi pilotažas tokius žaislus nerti ... Taigi labai daug skaičavimo ir tt.
Vienos paprikos jau sudygę . O kitos sėklos pataluose dar partizanauja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 27, 07:10)
Labas rytas,
Kavos ?

ligoniams po  4u.gif  4u.gif . Sveikit .
Aš pati nei sveika nei serganti . Lyg geklę  bando skaudėti , lyg kažkas kabina bet nepakabina smile.gif

Luety tavo Bitė Maja tobula . Man aukštasisi pilotažas tokius žaislus nerti ... Taigi labai daug skaičavimo ir tt.
Vienos paprikos jau sudygę . O kitos sėklos pataluose dar partizanauja  smile.gif

Labas rytas,
tuoj gersiu kava.Man dar kiek anksti.
Su daliniu badavimu siai dienai minus 2,8kg.Si ryta net minus 800g.turbut todel,kad vakar is sporto klubo po klases gryzau slapia.Dziaugiuosi.
Pas mus ziema.Sniego nera daug,bet vaikams dziaugsmas,o tevams rupestis.Kai kur mokyklos nedirba,man ryte jau skambino is sporto klubo,kad yogos rerlaxacines nebus,nes neatvyko trenere.Zodziu prasideda anglu kosmarai.Padangos vasarines,nera mados det ziemines,tai sniegas jiems varo nevilti.Net autobusai nevaziuoja ,nei traukiniai.
Maja labai lengva nert.Sunkiausia plaukai,nes ilgas darbas ir nuobodus,neriau net savaite laiko,po to veido formavimas sunku,o kuno dalis nunert vienas juokas.Schema surasyta,neri ir skaiciuot nereikia,dedi markeri eiles pradzioj ir pirmyn.
Sudygo pomidorai ir zemej ir vystykliukuose,bet paprika dar ne.Isburkus,bet stovi.Siandien dar apliejau vandeniu daugiau ir palikau sirpt.Paprika ir zemej nejuda.Biski gaila,bet galvoju,ryt gal set tas isburkusias seklas,gal zemej jos geriau baigs dygt?Ar jei jeu nedygo,tai ir nedygs?
Atsakyti
Labos iš dienos smile.gif

Na vaistai dar nepradėjo veikti ale kur jie dėsis taigi neurorubinas, olfenas ir ksefas mano draugai ar nedraugai, dar naktis tokia pat. bet tikiu atleis ir vėl ropoti galėsiu smile.gif
Sakot jau kilputes leidžia... o Dusia37 ar tikrai nesunku palaikyti iki kol pašils, žinau ir tau palngės aukso kainos... bet nors šiek tiek pašiltu, tada ir pikiuoti galėsiu ir t.t. aš tiesa pasėjau betalux šalia begonijų gumbų kaži nesupyks jie?
žinai man atrodo čia kažkoks virusas nes ir man gerklė neduoda ramybės ta ausis nei šiokia nei tokia naktį tarsi užtino nosis... kažkaip įdomiai čia.. tiesa šeiminstė vienareikšmiškai operuoti tą darinuką, nes sako tikrai galit ai būti surišta.. na laukiu MRT ir viskas bus aišku...
O iš kokių siūlų mezgi tuos kilimus man jie tokie fainuliai... kaži sunku aš tokia atgrubnagę galėčaiu pabandyti?
Bučkas

Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2018 02 27, 14:14)
Labas rytas,
tuoj gersiu kava.Man dar kiek anksti.
Su daliniu badavimu siai dienai minus 2,8kg.Si ryta net minus 800g.turbut todel,kad vakar is sporto klubo po klases gryzau slapia.Dziaugiuosi.
Pas mus ziema.Sniego nera daug,bet vaikams dziaugsmas,o tevams rupestis.Kai kur mokyklos nedirba,man ryte jau skambino is sporto klubo,kad yogos rerlaxacines nebus,nes neatvyko trenere.Zodziu prasideda anglu kosmarai.Padangos vasarines,nera mados det ziemines,tai sniegas jiems varo nevilti.Net autobusai nevaziuoja ,nei traukiniai.
Maja labai lengva nert.Sunkiausia plaukai,nes ilgas darbas ir nuobodus,neriau net savaite laiko,po to veido formavimas sunku,o kuno dalis nunert vienas juokas.Schema surasyta,neri ir skaiciuot nereikia,dedi markeri eiles pradzioj ir pirmyn.
Sudygo pomidorai ir zemej ir vystykliukuose,bet paprika dar ne.Isburkus,bet stovi.Siandien dar apliejau vandeniu daugiau ir palikau sirpt.Paprika ir zemej nejuda.Biski gaila,bet galvoju,ryt gal set tas isburkusias seklas,gal zemej jos geriau baigs dygt?Ar jei jeu nedygo,tai ir nedygs?

na mažu dar palauk.. spėsi sukišti...
Atsakyti
Luety paprikos ir čiliai dygsta 2-3 sav . Normalu . Todėl ir sėju jas vasario mėnesi ...

Muka tie kilimukai ir krepšiukai neriami iš virvutės . Labai greit neriasi . Jokio įgudimo nereikia.

jei norėsit galėsiu savus trupmam parodyti .
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Dusia37 būtinai aluksiu kada galęsi parodyti smile.gif
Tiesa o kur tųū siūlų yra pirkti? ir kokių dar įrankių reikia kokio storio vašelio ar čia virbalais? o gal kur yra pasižiūrėti? kažkaip užsidegiau pirties namukyje kažko panašaus ax.gif
Luety ku ku ar neužšalote jūs?
Bučkas
P.S. kavelą vaišins mūsų Dusia37 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 28, 09:05)
Labos iš ryto  4u.gif

Tiesa o kur tųū siūlų yra pirkti? ir kokių dar įrankių reikia kokio storio vašelio ar čia virbalais? o gal kur yra pasižiūrėti? kažkaip užsidegiau pirties namukyje kažko panašaus  ax.gif
Bučkas
P.S. kavelą vaišins mūsų Dusia37  ax.gif

Valioooooo, Red scherry apsiuodegavoooooo wub.gif .
Ačiū, Dusia...turiu savų. Tikiuosi, kad ir kiti nepasišiukšlins. Saldžios abiejų spalvų jau substrate. Laukiu kilpučių.
Atsakyti
Labas rytas

Atnešu kavos .

Apei visą kitą parašysiu popiet, kai gaisrus užgesinsiu ....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 28, 06:05)
Labos iš ryto  4u.gif

Tiesa o kur tųū siūlų yra pirkti? ir kokių dar įrankių reikia kokio storio vašelio ar čia virbalais? o gal kur yra pasižiūrėti? kažkaip užsidegiau pirties namukyje kažko panašaus  ax.gif
Bučkas
P.S. kavelą vaišins mūsų Dusia37  ax.gif

Laba ryta,

kiek domejausi,tai ta takams nert virvele aliexpres daug pigesne.Paziurejau WISH tai va

https://www.wish.com...f1f8e1575e236c8

Labai salta pas mus ir siaures rytu vejas,o dar uraganas kazkoks sianakt ateina.Mano kalijos sukrite,kaip snargliai-amen jau joms,o ir kt.geles bus nusvile sianakt.Kazin kaip sode svogunai cesnakai?Jau buvo apie 5cm daigai islinde.
Dusia,pasirodyk kilimeli,man jie primena namus jaunystej,mociutes troba.
Mano seklos tik pomikai apsiuodegavo,vakar sukisau i zeme,o paprika stovi kaip nescia bet negimdo jokio daigo.Laukiu.
Rankos sala kambary,nors sil;dau ant 25 laipsniu.Radijatoriai net gaudzia,o silumos kambary mazai.Langas balkono grynai i siaures vakarus,bet kliuva to vejo daug man.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Na Luety česnakam ir svogūnam mažu tikrai nieko nebus, kad pašals. O va kalijų gaila jos tokiso grąžios pas tave.
O va dukra irigi šalą nepritaikyti namai šalčiams, ten pagrinde labai atvėsta naktį, vis dar rankos guzais išėjusios...na bet vistiek nebus visad žiema ateis pavasaris, kažkaip stebiu keli metai, kad pasislinko mūsų metų laikai per 1-2 mėn. o gal taip ir būdavo nepamenu, bet paskutiniu metu rugsėjį dar šiltą ir dar spalis kaip rozas... bet va apie kovo galą jau šilo, bet kiek prognozuoja tai nelabai tos šilumos bus kovą...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

Luety česnakai visai nebijo šalčio . Svogūnai gal kokie -20 ir bėda būtų .... Špinatai irgi puikiai žiemoja Lietuvoj smile.gif Jau nekalbant apie Jūsų šalčius.
Vis nepasėju salierų ... teks vakare užsiimti .

Apie kilimelius . Aš nėriau iš tokios virvutės kuri buvo namie ... Ji truputi minkštenė negu tašių . Tašėm pirkdavau iš Penkialapio . Šiauliuose jie. Susikambini - būna reisas kartą savaitėj Kaunan , atveža . Aš truputi savo proto pardavusi įmonei kuri prekiauja siuvimo furnitūra, tai ta virvelė ir kurios nėriau kažkaip už simbolinę kaina prieš kelis metus pas mane papuolus buvo. Labai ir užimė vietą. Labai noriu apsivalyti namus nuo prikaupto gėrio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mest į kontenerį buvo gaila, teko improvizuoti ,. Nėriau 6 Nr . vašeliu .
Mano kilimėlis, skersmuo virš metro :

ir kašikėlis smulkiems dalykėliams susidėt . Į mostį prie kilimuko .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 kovo 2018 - 10:03
ačiū už kavukę...Dusia37 kaip gražu bigsmile.gif man aukštas pilotažas bet dabar labai labai reikia man tokio kilimuko... unsure.gif tai ką man reikės megzti unsure.gif kas pamokins mane .... bet visų prima siūlų reikia... o kokius pirkti reikia siūlus...

Atsakyti