Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labas rytas,

Ate42 kaip sveikatos šiandien ?
kam kavos ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien nekuriems žmonės šventė smile.gif nepamirškit pasveikinti .... ar atmenat Tarybinius laikus, mokyklą ?

Muka klausimas - kiek tau Atės geltonų storasienių paprikų pasodinti ? apsiuodegavo per parą . Aš sau max 10 , Tau galiu daug ... Nes šiūptelėjau nemenkai , o sėklos savo rinktos, šveižios tai 100 pr. daigumas. Susodinsiu po kelias į induką - išsipikiuosi pati , nes nei žemių neturėsiu daug . Sėjimui tik nusipirkau žemių .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 23, 11:29)
Labas rytas,

Ate42 kaip sveikatos šiandien ?
kam kavos ?

Šiandien nekuriems žmonės šventė smile.gif nepamirškit pasveikinti .... ar atmenat Tarybinius laikus, mokyklą ?

Muka klausimas - kiek tau Atės geltonų storasienių paprikų pasodinti ? apsiuodegavo per parą . Aš sau max 10 , Tau galiu daug ... Nes šiūptelėjau nemenkai , o sėklos savo rinktos, šveižios tai  100 pr. daigumas. Susodinsiu  po kelias į induką - išsipikiuosi pati , nes nei žemių neturėsiu daug . Sėjimui tik nusipirkau žemių .

Laba, pasveiksiu.
Mano šeštadienį uždiegtos. Nei vienos uodegėlės.....nei vienos veislės.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 23, 10:36)
Laba, pasveiksiu.
Mano šeštadienį uždiegtos. Nei vienos uodegėlės.....nei vienos veislės.

tai visas uodeguotas sukišiu į žemes.... jei Tau nedygtų .Man tik vienintelės Tavo geltonos ( savo rinktos sėklos ) apsiuodegavo .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 23, 11:52)
tai visas uodeguotas sukišiu į žemes.... jei Tau nedygtų .Man tik vienintelės Tavo geltonos  ( savo rinktos sėklos )  apsiuodegavo .

Ačiū. Maniškės irgi praeitos vasaros. Savo rinkimo.
Atsakyti
pajamsiu 10-12 ir laisvai gali ir po 4 ir daugiau aš išsipikiuosiu 4u.gif čia man ir taip kaip aklai vištai grūdas, o tu tu apvalių turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 23, 12:22)
pajamsiu 10-12 ir laisvai gali ir po 4 ir daugiau aš išsipikiuosiu  4u.gif čia man ir taip kaip aklai vištai grūdas, o tu tu apvalių turi  rolleyes.gif

Apvalių ? čiliukų ? įdarymui ? jep
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 23, 14:28)
Apvalių ? čiliukų ? įdarymui ? jep

aga jeigu turi padaigintų
Atsakyti
Labas rytas,
pas mus taip salta,kad apie pavasari ankstyva tik pasvajot.
Is keturiu brolio atveztu avieciu,sprogsta tik viena.Nu ir tas gerai,paskui galesiu pasidaugint.Jos remontantines.
Seklos kolkas niekas nelenda,siandien einu nauju metodu daigint seklytes.
Ciliuku seklu prisirinkau labai daug,ner kur det,gal kas norit?
Atsakyti
Luety pas tave ne šalčiai. Tik atvėsimas smile.gif va Lietuvoj tai išprotėjimas ... -20 ir daugiau .

Luety klausimas jei žinosi - iš minkštos virvelės neriu kilimuką į kaimą . Gal kokio skysto silikono ant vienos pusės užklijuoti ( skaičiau , kad būna) ... Gal susidūrusi , gal skaičius ar mačiusi kažką ? man jis toks skurlinis gaunasi - minkštas.

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2018 02 23, 13:31)
aga jeigu turi padaigintų

Brangioji , tik parašyk kiek . Šitie dar neuodeguoti .... nes jei turiu savo rinktų ir daug sėklų - negailiu jų daigindama . Atsirenku gražiausius , kitus tvoju lauk . Žinoma kai už 10 sėklų moku 2-4 EUR tai jau taupau ir čiūčiuoju kiekvieną daigelį . O iš savų rintų tik stipriausius pasilieku auginimui .
Atsakyti
Labas rytas,

kavos ?

Mano mašiniukas ( vardu Kratukas ) nesikūrė , šalčiai daro savo . Teko atimt iš MB mašiną...
Reiks važiuot akumą atsivežti į darbą , kad pasikrauti . Pavargau nuo tokių šalčiu. Man nepatinka verysad.gif

Savaitgalis geras, bet trumpas .Nunėriau kilimuką kaimui . Ir į mostį krepšiuką.

Sudygo tik 1 rūšies paprikos . Atės geltonos , 2017 metų derliaus sėklos. Visa kita tyli , kaip partizanai .

Ate42 kaip sveikatos ?

Mano užkimimas praėjo be pasekmių , nei slogos , nei kosulio , nei teperatūros . Ir vėl tenka dirbti smile.gif darbe jaunimas lūžinėja , bilioteniai pasipylė ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 26 vasario 2018 - 09:25
Laba,
Apsiuodegavo raudonos ir geltonos saldžiosios apvalios.Kitos nei krust.
Čiliai nekruta.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 26, 08:25)
Laba,
Apsiuodegavo raudonos ir geltonos saldžiosios apvalios.Kitos nei krust.
Čiliai nekruta.

Laba ryta,
mano paseti pomidorai pradejo kist galbytes lauk,o paprika tyli.Dar viena porcija visko sudejau i vatos tamponiukus ir i maiseli ir i silta skudura ir ant radijatoriaus,jau trecia diena.Isburke,bet uodegeliu ner nei brokoliu,nei papriku,nei pomidoru,nei geliu.Laukiu toliau.Jau tokios isburke,atrodo tuoj tuoj sprogs,bet nei sprogsta nei rodo spygu.
Siandien sportklyubis pries tris,nes trecia val.klase senjoru fitnes.Labai salta,sninga.Rodo lauke 0pas mus,bet tai nakti buvo net minus 5.Kol kas kalijos dar zaliuoja,bet jauciu,kad bus amen.O ir pelargonijos zaliuoja.Negi mano sodely silciau?
Neriu bite,jau visa savaite dirbu su jos plaukais,nu gal siandien jau uzbaigsiu.
Cia ne mano darbas,bet tokia dabar neriu.
Atsakyti