Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 22, 12:45)
Na svarbu šiltas padaras būtų smile.gif Višta , katė , šuo...  ar nebūtinai gyvūnas smile.gif Tik jei Tau patiks , tai MB gali nepatikt smile.gif Arba atvirkščiai  smile.gif  Svarbu ne varlė , žuvis... driežas , jie šaltakraujai smile.gif

Na MB siltas padaras,reiks ji uzsodint,Sunu nemegstu,kaciu nesugausiu,o ka gi daugiau. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 22, 17:08)
Na MB siltas padaras,reiks ji uzsodint,Sunu nemegstu,kaciu nesugausiu,o ka gi daugiau. biggrin.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 13:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nesijuok bigsmile.gif ,man visada salta,as sedziu kelius uzsidengus adijalu,o jis pusnuogis laksto po buta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 22, 16:18)
Nesijuok  bigsmile.gif ,man visada salta,as sedziu kelius uzsidengus adijalu,o jis pusnuogis laksto po buta. bigsmile.gif

Tu sėdi. Jis laksto......ką čia dar mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 17:31)
Tu sėdi. Jis laksto......ką čia dar mirksiukas.gif  biggrin.gif

Mergai apsivošiu mano vaizduotė laki biggrin.gif Ate42 kaip sveikata?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 22, 15:18)
Nesijuok  bigsmile.gif ,man visada salta,as sedziu kelius uzsidengus adijalu,o jis pusnuogis laksto po buta. bigsmile.gif

O apsirengt ?
Na jei sėdėčiau tik kelius užsidengus o MB pusnuogis lakstytų ... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na ir pensininkai U-kuose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 vasario 2018 - 19:09
QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 19:36)
Mergai apsivošiu mano vaizduotė laki  biggrin.gif  Ate42 kaip sveikata?

Kaži ku Luety, vėl sėdi? biggrin.gif
Gyvensiu, Mukute. Ačiū. Ne gripas. Buvau pas šeimynistę.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 13:31)
Tu sėdi. Jis laksto......ką čia dar mirksiukas.gif  biggrin.gif

QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 16:36)
Mergai apsivošiu mano vaizduotė laki  biggrin.gif  Ate42 kaip sveikata?

QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 22, 16:49)
O apsirengt ?
Na jei sėdėčiau tik kelius užsidengus  o MB pusnuogis lakstytų ...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
Na ir pensininkai U-kuose  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 16:56)
Kaži ku Luety, vėl sėdi? biggrin.gif
Gyvensiu, Mukute. Ačiū. Ne gripas. Buvau pas šeimynistę.

Nu va,tik palik jus,tai ir vaizduotes isisiubuoja ir pripletkavojat pagal savo liguistas vaizduotes biggrin.gif biggrin.gif
O buna visaip,juk dviese gyvenam,o pensininkas tai dar ne mires zmogus,sirdis visada lieka jauna biggrin.gif ax.gif
Svarbu,kad Atei geriau ir ne gripas. mirksiukas.gif 4u.gif Tai mazu nestuke.gif kad pykina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 22, 21:19)
Nu va,tik palik jus,tai ir vaizduotes isisiubuoja ir pripletkavojat pagal savo liguistas vaizduotes biggrin.gif  biggrin.gif
O buna visaip,juk dviese gyvenam,o pensininkas tai dar ne mires zmogus,sirdis visada lieka jauna biggrin.gif  ax.gif
Svarbu,kad Atei geriau ir ne gripas. mirksiukas.gif  4u.gif Tai mazu  nestuke.gif kad pykina  tongue.gif

Geriu antibiotikus. Neišdegs su tavo iliuzijom.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 18:38)
Geriu antibiotikus. Neišdegs su tavo iliuzijom.

Nu jo wub.gif Svarbu,kad greit pasveiktum.Antibiotikai gal uir geriau,gersi 5-7d,o vat nestumas....mmmm 9 men. tongue.gif
Atsakyti
Luety aš tai iš pavydo smile.gif
darbai , vaikai ir tt smile.gif
Ate42 sveik 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ate42 džiugu sveik 4u.gif Gerai, kad greiati pas šeiministė papuoli, pas mumi ogogo galus gali atiduoti. Pas ausų nepriima be siuntimo reiks vėl eiti pas šeiminstė paskui pas ausų... žodžiu gyvenu smile.gif
Vakar dariau avižų kruopų kotletus, kepiau orkaitėje tai skanu smile.gif Greitai ir skaniai daug ciberžolės pridėjau, garam masala... tai toks neblogas derinukas išėjo ax.gif kažko panešė mane ant rytietiškų skonių smile.gif Šiandiena užsimanaiu žuvies sakiau patroškinsiu irigi kario padaže smile.gif
Bučkas
Atsakyti