Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 11:39)
tai gripas ane? eina sau:(

Kad gal ne gripas. Nieko neskauda, tik pykina. Net slogos nėra. Gerklė peršti, bet vakar ir šiandien to greifurtų lašų gėriau. Beveik nebeskauda
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 12:44)
Kad gal ne gripas. Nieko neskauda, tik pykina. Net slogos nėra. Gerklė peršti, bet vakar ir šiandien to greifurtų lašų gėriau. Beveik nebeskauda

na bet, kad pykina ... o tau nuo tempos pykindavo? tempos daugiau nei 37.5 nepamenu kada turėjau... mano normali tempa 36.5 ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 11:52)
na bet, kad pykina ... o tau nuo tempos pykindavo? tempos daugiau nei 37.5 nepamenu kada turėjau... mano normali tempa 36.5 ...

O nuo gripo pykina?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 12:59)
O nuo gripo pykina?

nuo viruso teip o gripas tai virusas tai reiškaisi gali būti...
Atsakyti
Ate42 sveik 4u.gif

Tai va Muka , kad mūsų darbe sirgti niekaip negali ... Iš karto VMI užbaudus už nepateikimą duomenų verysad.gif

Muka o tau priėmė 313? Tipo naujiena ir sistema neveikia ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 vasario 2018 - 11:17
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 22, 13:16)
Ate42 sveik  4u.gif

Tai va Muka , kad mūsų darbe sirgti niekaip negali ... Iš karto VMI užbaudus už nepateikimą duomenų  verysad.gif

Muka o tau priėmė 313? Tipo naujiena ir  sistema neveikia ?

ne nepriėmė... stovi apdorojamose...
o aš lidel nuspirkau tuneliukus bandysiu paprikas sodinti juose smile.gif tik dra paprikų sėklų reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 11:31)
ne nepriėmė... stovi apdorojamose...
o aš lidel nuspirkau tuneliukus bandysiu paprikas sodinti juose smile.gif tik dra paprikų sėklų reikia smile.gif

Muka, as papyliau daigintis po saujelę Atės 42 storasienių paprikų ... Su ta intencija - kad tik pirmas sudygusias ir kiek man reikia atsirinksiu . Kai užsiuodeguos , galiu tau perduoti . Nes sėklos tai nekainavo - tai ir netaupau ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 05:45)
Labos iš ryto  4u.gif

Luety net keistai smagu skaityti "aš po sportklubio" na šaunuolė  4u.gif kaip ten šilainių šunys  ax.gif
O aš priminti nelabai galiu mano sportklubis atsidėjo nežinau kurima laikui, MRT tik kovo mėn., be jo nieko nedarys... tai ir vaikštai ant pusės pado ....
Luety o tu nenorėjai dėti į vystikliukus tū sėklikių, va Ate42 kaip pasidalino patirtimi tai jau kelinti metai taip darau o ypač su paprikomis, čiliais, baklažanais...gal nereiks gailinti sėkliukiu...
Bučkas

Labas rytas,

Muka,nesu niekada sejus i jokius vystyklus.Pasidalink patirtimi?I kokia medziaga dedi,kiek zemiu,kaip?Nierko nezinau.Kur anksciau buvai su patarimais?
O as vel atejau po sportu.
Mano gyvenimo rezimas pasikeite kardinaliai.Pradejau mankstinrtis sporto klube ir velai vakgyt pusrycius.
Anksciau budavo,,praplesiu akis,burna apsimozoju vonioj,dantis issiplaunu ir prie pusryciu,ypac kavos.O dabar atsikeliu,letai susitvarkau vandenuka gerdama,jei rytine treniruote,lekiu pasportuoju,o po to pusryciai.Siandien net po 17 val pasninko pusryciavau.Vakar gavosi 18val,o kitom dienom po 16val.Ziuriu ka dedu i burna,bet svoris spyriojasi.Jau turejau siek tiek apraminus svori,nebekilo,vakar MB vakariene labai prieskoniuota,valgant nesijaute,o po to labai troskino,prilakiau daug vandens ,o per nakti neisleidau nei laso,pasekoj 1kg gryzo.Bet cia vanduo,bet vistiek nervina,apsaukiau MB siandien. bigsmile.gif

QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 08:31)
.....o aš drybsau. Nuo vakar 38,4. Apkrenta ir vėl šoka. O jau pykina...bliūdas pašonėj

Prie gripo niekas ir neskauda,tik tempera ir silpna.Jei tu temperos nepernesi,tai pykina,o jei anksciau nera taip buve nuo aukstos temperos,sakyciau reiktu ieskot priezasties .Sveik,mieloji. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 22, 14:33)
Muka, as papyliau daigintis po saujelę Atės 42 storasienių paprikų ... Su ta intencija - kad tik pirmas sudygusias ir kiek man reikia atsirinksiu . Kai užsiuodeguos , galiu tau perduoti . Nes sėklos tai nekainavo -  tai ir netaupau ...

Ačiū pačiū tikrai priglausiu ax.gif

Luety aš tiesiog dedu tarp vatos tamponėliu paskui vandeniu suvilgau ir į maišiūką, paskui ant radiatoriaus ir kasdien pradarau ravedinu ir tol kol išlenda kilputės ax.gif teip ate42 mokino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 13:57)
Ačiū pačiū tikrai priglausiu  ax.gif

Luety aš tiesiog dedu tarp vatos tamponėliu paskui vandeniu suvilgau ir į maišiūką, paskui ant radiatoriaus ir kasdien pradarau ravedinu ir tol kol išlenda kilputės  ax.gif teip ate42 mokino smile.gif

Viskas teip smile.gif
tik ant maišelio markeriu užrašau kas smile.gif maišelius sudedu į dėžutę ir tada ant radiatoriaus. Svarbu sodinant uodegų nenulaužyt smile.gif
O arbūzus , moliūgus ir kt taip daiginu skudurėlyje , ant "pulsės" su šiltu vandeniu ir po pūkinės kaldrom. pageuidautina dar katė , kad pagulėtų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet tai jau sunkai susitariama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Apsiuodeguoja per parą ....
Atsakyti
Nu va,eisiu paprikas taip padaryt,kazko netikiu,kad jos man sudigs zemej.Ate man pasakojo,kad i termosa su siltu vandeniu,idet seklas su tamponiukais suzymetais,bet as neturiu maistui termoso,tik kavai,tai man labai sunku gaudyt buvo is to termoso.
Aciu labai.Pukiniu kaldru net 3 namie,o vat su kate jau sunkiau,nes jos neturiu. bigsmile.gif
Eisiu gaudyt katinu.Ar buirtina tik kate? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 22, 14:21)
Nu va,eisiu paprikas taip padaryt,kazko netikiu,kad jos man sudigs zemej.Ate man pasakojo,kad i termosa su siltu vandeniu,idet seklas su tamponiukais suzymetais,bet as neturiu maistui termoso,tik kavai,tai man labai sunku gaudyt buvo is to termoso.
Aciu labai.Pukiniu kaldru net 3 namie,o vat su kate jau sunkiau,nes jos neturiu. bigsmile.gif
Eisiu gaudyt katinu.Ar buirtina tik kate? wub.gif

Na svarbu šiltas padaras būtų smile.gif Višta , katė , šuo... ar nebūtinai gyvūnas smile.gif Tik jei Tau patiks , tai MB gali nepatikt smile.gif Arba atvirkščiai smile.gif Svarbu ne varlė , žuvis... driežas , jie šaltakraujai smile.gif
Atsakyti