QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 05:45)
Labos iš ryto
Luety net keistai smagu skaityti "aš po sportklubio" na šaunuolė
kaip ten šilainių šunys
O aš priminti nelabai galiu mano sportklubis atsidėjo nežinau kurima laikui, MRT tik kovo mėn., be jo nieko nedarys... tai ir vaikštai ant pusės pado ....
Luety o tu nenorėjai dėti į vystikliukus tū sėklikių, va Ate42 kaip pasidalino patirtimi tai jau kelinti metai taip darau o ypač su paprikomis, čiliais, baklažanais...gal nereiks gailinti sėkliukiu...
Bučkas
Labas rytas,
Muka,nesu niekada sejus i jokius vystyklus.Pasidalink patirtimi?I kokia medziaga dedi,kiek zemiu,kaip?Nierko nezinau.Kur anksciau buvai su patarimais?
O as vel atejau po sportu.
Mano gyvenimo rezimas pasikeite kardinaliai.Pradejau mankstinrtis sporto klube ir velai vakgyt pusrycius.
Anksciau budavo,,praplesiu akis,burna apsimozoju vonioj,dantis issiplaunu ir prie pusryciu,ypac kavos.O dabar atsikeliu,letai susitvarkau vandenuka gerdama,jei rytine treniruote,lekiu pasportuoju,o po to pusryciai.Siandien net po 17 val pasninko pusryciavau.Vakar gavosi 18val,o kitom dienom po 16val.Ziuriu ka dedu i burna,bet svoris spyriojasi.Jau turejau siek tiek apraminus svori,nebekilo,vakar MB vakariene labai prieskoniuota,valgant nesijaute,o po to labai troskino,prilakiau daug vandens ,o per nakti neisleidau nei laso,pasekoj 1kg gryzo.Bet cia vanduo,bet vistiek nervina,apsaukiau MB siandien.
QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 08:31)
.....o aš drybsau. Nuo vakar 38,4. Apkrenta ir vėl šoka. O jau pykina...bliūdas pašonėj
Prie gripo niekas ir neskauda,tik tempera ir silpna.Jei tu temperos nepernesi,tai pykina,o jei anksciau nera taip buve nuo aukstos temperos,sakyciau reiktu ieskot priezasties .Sveik,mieloji.