Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2018 02 21, 08:18)

Spėkit ką atsakė...... unsure.gif

Labos
Ate42 spėju -Liepė pasiimti žirkles ii išsitraukti pačiam ?

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Nugi spartuolės prisidaiginusios visko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vakar visą dieną parasimokiau, ty seminare prasėdėjau , tai vakare ne iki sėjos buvo .
Ir aš atsikėliau be balso . nieko nuostabaus - pas mus visi sirgdami eina į darbą. Pirmadienį su tokia sloguota, kosinčia ir aplamai paliegusia administratore vienam kabinete visą dieną sėdėjau ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 21, 11:53)
Labos
Ate42 spėju -Liepė pasiimti žirkles ii išsitraukti pačiam ?

Kavos ?

Nugi spartuolės prisidaiginusios visko  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Vakar visą dieną parasimokiau, ty seminare prasėdėjau  , tai vakare ne iki sėjos buvo .
Ir aš atsikėliau be balso . nieko nuostabaus - pas mus visi sirgdami eina į darbą. Pirmadienį su tokia sloguota, kosinčia ir aplamai paliegusia administratore vienam kabinete visą dieną sėdėjau ...

* Jis pats pasakė, kad čia nieko nėra ir nieko nerodysiu. Taip ir padarė.Tesižino.
*Pasidėk tamponą su arbatmedžio aliejum ir atidarytą jodo buteliuką.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 21, 11:00)
* Jis pats pasakė, kad čia nieko nėra ir nieko nerodysiu. Taip ir padarė.Tesižino.
*Pasidėk tamponą su arbatmedžio aliejum ir atidarytą jodo buteliuką.

Dėkui, bandysiu . Jei nesulūšiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 21, 14:02)
Dėkui, bandysiu . Jei nesulūšiu smile.gif

dusia37 o kokiame buvai ar verta, čia su darbu ane?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 21, 12:09)
dusia37 o kokiame buvai ar verta, čia su darbu ane?

Buvau tradiciškai pono K. Dėl finansinės atskaitomybės . Man tai verta . O Tau nežinau ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 21, 14:39)
Buvau tradiciškai pono K. Dėl finansinės atskaitomybės .  Man tai verta . O  Tau nežinau ....

aš dar kol kas dar laukiu kažko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
as po sportklubio,si ryta anksti ejau,nes klase viena 10:15,bet darem pratimus atsistoje su svarsciais nuo 1kg iki 5kg i viena ranka.Kazko nugara susuko.Pasakiau jai,sake reikia kaip tik daryt,kad nugaros raumenys uzaugtu,sutvirtetu.Ka as zinau.Nutraukt nenoriu,gerai susyli per tas mankstas,paskui taip gera,tik ne kelenams ir nugarai.Nu bet be judesio isvis butu ragas.
Laikau sejinukus su dezutem ant radijatoriaus,bet nakciai isjungiam siluma,bet nebuna kambary salta,nes ryte nesinori net jungt silumos.Jei nedigs,turesiu laiko persodint,tik seklu kai kuriu nebeturesiu,n u bet bus kaip bus.
Dukra uzvakar ryte dar turejo 38 tempos,o vakar jau isvare i darba.Nu jau baisi stachanoviete,pilna to zodzio prasme,neramina mane,dar atkris,su situo gripu ne juokas.
Vakar antros anukeles gimke buvo.12 mt.Svesim sekmadieni,nes jau mokykla prasidejo,nera jiems kada.
O didysis sedi namie su langete ant kojos,nejudina,27d.talonelis pas chirurga,bus matyt kas ten pasidare.
Siandien labai sauleta,bet vesu,gal kokie 5 tik silumos.Bet smagu,kai saulyte sviecia.Ryt reiks varyt i siltnami,paliet kas paseta.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety net keistai smagu skaityti "aš po sportklubio" na šaunuolė 4u.gif kaip ten šilainių šunys ax.gif
O aš priminti nelabai galiu mano sportklubis atsidėjo nežinau kurima laikui, MRT tik kovo mėn., be jo nieko nedarys... tai ir vaikštai ant pusės pado ....
Luety o tu nenorėjai dėti į vystikliukus tū sėklikių, va Ate42 kaip pasidalino patirtimi tai jau kelinti metai taip darau o ypač su paprikomis, čiliais, baklažanais...gal nereiks gailinti sėkliukiu...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Aš nei sveika, nei serganti ... Nei kosau , nei sloguoju , tik užkimus . Sloga tokia , kas 2 sykius dienoj reikia nosį išsipūsti . Va pasiimčiau biliotenį , bent pailsėčiau smile.gif 10 metų neturėjus, nuo tada kai dukrai apendiką operavo .
Vakar kažką sudėjau daigintis , bet ne viską... Spės smile.gif

Atsakyti
aš tai turėjau 3 mėnesius net iš eilės savaitę namie buvau, nes nepasikėliau visai o paskui per skausmus į darbą lėkiau durnė.. bet iš kitos pusės mano darbo nieks nepadaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 22, 11:27)
aš tai turėjau 3 mėnesius net iš eilės savaitę namie buvau, nes nepasikėliau visai o paskui per skausmus į darbą lėkiau durnė.. bet iš kitos pusės mano darbo nieks nepadaro verysad.gif

.....o aš drybsau. Nuo vakar 38,4. Apkrenta ir vėl šoka. O jau pykina...bliūdas pašonėj
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 22, 12:31)
.....o aš drybsau. Nuo vakar 38,4. Apkrenta ir vėl šoka. O jau pykina...bliūdas pašonėj

tai gripas ane? eina sau:(
Atsakyti