Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 02 19, 14:11)
Laba ryta,
lyja,nesmagu.Visa savaitgali buvo silta grazu,sauleta.Vakar tingejau isinest zeme,siandien teks per lietu,nes siandien privalau paset paprikas ir pomikus.Kazkaip uzsiliuliavau su mezginiais ir apleidau savo sodinimus.

o kaip tavo ligoniukai?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 19, 10:53)
o kaip tavo ligoniukai?

Dukra atsikele ryte 7:00 eit darban(spartuole) bet tempera 38,tai pasieme dar viena diena laisva.O as pykstu,jei ryt tempos nebus,ji versis i darba dar pilnai nepasveikusi.Atkristi gali.O ir silpna saukia jai.
Elijus sedi namie koja pakeles,bent savaite negalima jos traumuot.
Visa kita tvarkoj.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Luety smagu, kad gerėja o dukriukas nekvailas žino, kada eiti, neturės sveikatos tikrai neis...čiupk 4u.gif
Vakar peržiūrėjau sėkliukes tai reikia svogūnų, salierų, pastarnokų, šparaginių pupelių ir lyg viskas nes salotų visokiausių turiu, kopūstų irgi, burokų irigi kelios sėklos bus, morkos teip pat ... daugiau net nežinau ko norėti.
Tiesa dusia37 kokių tu pomikų nori sėklyčiu nepamenu, mažu rasiu nes vakar jau išsikrapsčiau dėžutę pažanga tiesiog.
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas

kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Muka man reikia 1 sėklos žalių pomidorų smile.gif Skanių žalių ... Nieko vakar nepasėjau . Gal šyvakar ? man reikia įkvėpimo ir meilės, o vakar ko tai buvau NeNuotaikoj smile.gif Tikrai spės dar užaugti smile.gif

Muka kaip tavo dukrytė ? Ar smagu Jai ten ?
Luety kaip ligoniai ?

Atsakyti
Gerai paieškosiu nes pernai buvo neblogos, jeigu atrasiu savo bardakėlyje bigsmile.gif
va kažkas panašaus buvo tai skanūs ar auginai tokius?
https://www.google.c...rSJ6OqRB2eirsM:
Gal Ate42 prisiminsi kokie ten pomikai buvo? Oi o ką sakė sųnui dėl ausies?
o dukrai gerai, tik va atsinaujino šalčio alergija ištino sąnariai, nes ten šalta kambaryje 12 laipsnių oras atvėso, pasišildyti gali tik viename kambaryje tai sako ir tupime ten. univeras patinka viskas tvarkoje maistas laabai geras ir daug taigi gyvena atsiuntė video buto, grąžus tvarkingas.. žodžiu įsikūrinėja ir laukia šilumos.
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 20, 09:05)
Gerai paieškosiu nes pernai buvo neblogos, jeigu atrasiu savo bardakėlyje  bigsmile.gif
va kažkas panašaus buvo tai skanūs ar auginai tokius?
https://www.google.c...rSJ6OqRB2eirsM:
Gal Ate42 prisiminsi kokie ten pomikai buvo? Oi o ką sakė sųnui dėl ausies?
o dukrai gerai, tik va atsinaujino šalčio alergija ištino sąnariai, nes ten šalta kambaryje 12 laipsnių oras atvėso, pasišildyti gali tik viename kambaryje tai sako ir tupime ten. univeras patinka viskas tvarkoje maistas laabai geras ir daug taigi gyvena atsiuntė video buto, grąžus tvarkingas.. žodžiu įsikūrinėja ir laukia šilumos.

Muka neauginau smile.gif Tiks jei ką. Namie turiu užsirašius ko man lyg reiktų smile.gif

Na jo jei šilumos tik 12 tai nesmagu ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 20, 11:11)
Muka neauginau smile.gif  Tiks jei ką.  Namie turiu užsirašius ko man lyg reiktų smile.gif

Na jo jei šilumos tik 12 tai nesmagu ....

gerai pasėsiu ir tau duok die nesumaišyti, kaip visad galiu smile.gif

negerai jai toks vėsumas iškart šalčio alergija...na bet gal neilgai tai tęsis..
tai ką mes puikiai žinome ar darome?
https://skonis.lryta...ilvuko-4710517/
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 20, 06:44)
Labas rytas

kavos ?

Muka man reikia 1 sėklos žalių pomidorų smile.gif Skanių žalių ... Nieko vakar nepasėjau .  Gal šyvakar ? man reikia įkvėpimo ir meilės, o vakar ko tai buvau NeNuotaikoj smile.gif Tikrai spės dar užaugti smile.gif

Muka kaip tavo dukrytė ? Ar smagu Jai ten ?
Luety kaip ligoniai ?

Labas rytas,

Aciu uz kava,pasiemiau tada,kai reikejo.Jau savaite laiko laikausi dalinio badavimo 17/7.Pirmas dvi dienas krito graziai iki 1,5kg.tada uzvalgiau suriai ir sekancia diena gryzo i pradini svori.Ismokau,kad suriai negalima,kaupia skyscius.Ismokau,kad ir balansas turi but bent minimalus,o ypac vakare baltymu daugiau.Siuo metu turiu 1,6kg i minusa.Kol kas patinka,kad tik kristu.Jei pastrigs,eisiu i grupe svorio metimo nuo kovo 1d.ir deja kainuos ne mazai,.bet zinosiu kad nieko nesupratau ir nemoku o ten net porciju dydi nustato.Jie prirazysta net labai dalini badavima.Liko stebet save iki kovo 1d.ar kris zemyn su tokia sistema ar ne.
Einasi lengvai,nors tikejausi,kad bus sunku,o jei dar ir riedes svoris,ilginsiu tarpa.Tai va tiek.

Straipsnis aiskus,aciu.
Nesuprantu,ar lauke 12 tik Graikijoj ar kambariuos?Turbut lauke,nu bet Lietuvoj dar salciau,tai turetu but geriau jai.Man irgi alergija i salti,bet man pasireiskia astma,kai salta,o cia man ziemos tinka.
Pasejau vakar paprikas ir pomidorus.
Ate,labai atsiprasau del papriku.Tu man atsiuntei labai daug storasieniu geltonu ir raudonu seklu,tik as ziopla buvau uzkisus,o vakar suradau,tai pasodinau ir dar liko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 vasario 2018 - 13:54
https://youtu.be/AIkvWnoFaKY
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 20, 12:08)

bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Nu jau vaiko grazumas,kaip dirbtine lele veidelis.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
O jau vaiko išraiškingumas, grąžu net pažiūrėti bigsmile.gif
Luety rašė, kad kambaryje tiek naktį būna:(, diena irgi lyja ir nesušyla iki 14, šildymas tik kondicionieriumi kuris tik vienas pučia šiltą orą, mažu parsimuš. Šeimininkai sako, kad vasarą ten labai gerai, nes vėsu... na matysim... truputuką neramu.
Ate42 kaip vaikis tavo, kaip spengimas ausyse? man kažko jau antra savaitė spengia.. na tikrai tuoj subyrėsiu:( reikės salicilo įsipilti mažu pramuš.
Mano baklažanai jau išlindo, čia tie mano ekspreimentiniai , matyism vieną pasodinsiu mažu bus kas iš to smile.gif
Bučkas
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 21, 08:53)
Labos iš ryto  4u.gif
O jau vaiko išraiškingumas, grąžu net pažiūrėti  bigsmile.gif
Luety rašė, kad kambaryje tiek naktį būna:(, diena irgi lyja ir nesušyla iki 14, šildymas tik kondicionieriumi kuris tik vienas pučia šiltą orą, mažu parsimuš. Šeimininkai sako, kad vasarą ten labai gerai, nes vėsu... na matysim... truputuką neramu.
Ate42 kaip vaikis tavo, kaip spengimas ausyse? man kažko jau antra savaitė spengia.. na tikrai tuoj subyrėsiu:( reikės salicilo įsipilti mažu pramuš.
Mano baklažanai jau išlindo, čia tie mano ekspreimentiniai , matyism vieną pasodinsiu mažu bus kas iš to smile.gif
Bučkas

Labas rytas,
vakar šaldytuve dirbau -18 brrrrrr, kojas užgėliau. Šiandien gerklytei popa. Pasidariau šalavijų arbatėlės.
Mukute, jau jeigu spengia, varai grait grait pas daktarą. neplk nieko....Priima tokiu atveju greit, nes užlaukus sunku atitaisyt. Vaikui 80% nuo įlinkusių būgnelių. Sakė be galo daug priežasčių šitom bėdom. Būna, kad smegenys siunčia signalą, tada jau visai bėda. Liepė pūsti užsikimšus nosį.
Vakar MB ranką pažiūrėjau, blyn, matosi likęs siūlas. Tamsiai mėlynas, bet jau po oda. Vaikšto į reabilitaciją, sakau parodyk daktarei ir klausk ką daryt. Kitaip užpūliuos. Spėkit ką atsakė...... unsure.gif
Atsakyti