QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 20, 06:44)
Labas rytas
kavos ?
Muka man reikia 1 sėklos žalių pomidorų
Skanių žalių ... Nieko vakar nepasėjau . Gal šyvakar ? man reikia įkvėpimo ir meilės, o vakar ko tai buvau NeNuotaikoj
Tikrai spės dar užaugti
Muka kaip tavo dukrytė ? Ar smagu Jai ten ?
Luety kaip ligoniai ?
Labas rytas,
Aciu uz kava,pasiemiau tada,kai reikejo.Jau savaite laiko laikausi dalinio badavimo 17/7.Pirmas dvi dienas krito graziai iki 1,5kg.tada uzvalgiau suriai ir sekancia diena gryzo i pradini svori.Ismokau,kad suriai negalima,kaupia skyscius.Ismokau,kad ir balansas turi but bent minimalus,o ypac vakare baltymu daugiau.Siuo metu turiu 1,6kg i minusa.Kol kas patinka,kad tik kristu.Jei pastrigs,eisiu i grupe svorio metimo nuo kovo 1d.ir deja kainuos ne mazai,.bet zinosiu kad nieko nesupratau ir nemoku o ten net porciju dydi nustato.Jie prirazysta net labai dalini badavima.Liko stebet save iki kovo 1d.ar kris zemyn su tokia sistema ar ne.
Einasi lengvai,nors tikejausi,kad bus sunku,o jei dar ir riedes svoris,ilginsiu tarpa.Tai va tiek.
Straipsnis aiskus,aciu.
Nesuprantu,ar lauke 12 tik Graikijoj ar kambariuos?Turbut lauke,nu bet Lietuvoj dar salciau,tai turetu but geriau jai.Man irgi alergija i salti,bet man pasireiskia astma,kai salta,o cia man ziemos tinka.
Pasejau vakar paprikas ir pomidorus.
Ate,labai atsiprasau del papriku.Tu man atsiuntei labai daug storasieniu geltonu ir raudonu seklu,tik as ziopla buvau uzkisus,o vakar suradau,tai pasodinau ir dar liko.