Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2018 02 18, 08:57)
Laba,
Šiąnakt 2:22val. Prieš 22 metus  wub.gif gimė sūniukas.
Ta proga jau gavau lovon kavos, pusrytį ir bučkį. Parvažiuos MB švęsim. Turiu vakar padarytą Tiramisu. biggrin.gif
Kaip greitai bėga laikas. biggrin.gif

Labos ,
Ate42 sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taviškis irgi vandenis , atgaiva mamai mirksiukas.gif

Luety, kiekvienos kartos patirtis apie sovietmetį kitokia. Nors aš gimiau ir augau Lietuvos pakrašty , prie Latvijos sienos. Pas mus tremdavo prasikaltusius kunigus tarybų valdžia... Tai nelabai mes kam buvom įdomūs smile.gif
Atsakyti
Pasiskaitymui apie mediciną :
Apie
Visiškai pritariu tai minčiai :

Šiandieninė Vakarų medicina yra pasiekusi unikalių laimėjimų traumų gydyme, anesteziologijoje, chirurgijoje, ir tai pripažįsta visas pasaulis. Visiškai priešinga situacija yra gydant lėtinius susirgimus - rezultatai menki, o gydymas sukelia ir komplikacijų.

Apie tai kalba ir mano TKM kursuose. Veda juos medikė, daug metų pradirbusi tradicinės Vakarų medicinos sistemoj .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 vasario 2018 - 13:44
QUOTE(ate42 @ 2018 02 18, 06:57)
Laba,
Šiąnakt 2:22val. Prieš 22 metus  wub.gif gimė sūniukas.
Ta proga jau gavau lovon kavos, pusrytį ir bučkį. Parvažiuos MB švęsim. Turiu vakar padarytą Tiramisu. biggrin.gif
Kaip greitai bėga laikas. biggrin.gif

Labutes,

Ate,ir tavo vienatini su gimke,bukit sveiki ir laimingi. 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif birthday.gif birthday.gif
Smagiai pasveskit.

QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 18, 11:42)
Pasiskaitymui apie mediciną :
Apie
Visiškai pritariu tai minčiai :

Šiandieninė Vakarų medicina yra pasiekusi unikalių laimėjimų traumų gydyme, anesteziologijoje, chirurgijoje, ir tai pripažįsta visas pasaulis. Visiškai priešinga situacija yra gydant lėtinius susirgimus - rezultatai menki, o gydymas sukelia ir komplikacijų.

Apie tai kalba ir mano TKM kursuose. Veda juos  medikė, daug metų pradirbusi  tradicinės Vakarų medicinos sistemoj .

Straipsnis apie senai zinomas tiesas,pritvinkes skaudulys visame pasaulyje.Bet kaip ji isnaikint?
Pas mus lazarietas.
Anukas krepsininkas,nesekmingai nusileido ant zemes pasokes ir skilo ciurnos kaulas.Landete(cia gipso nededa)Ramybe,o varzybu maratonas paciame ikarstyje.Nieko nera be priezasties,matyt vaikui reikia ramybes.
Dukra -gripas nuo ketvirtadienio auksta tempera.Anuke pries tai persirgo.Ne koks pavasaris mano artimiesiems.
Mes buvom ryte sode,pasejau salotas,ridikus,morkas,parsiveziau maisa spinatu.Bet jau nuo pirmadienio,ateinanti savaite be saules ir salta.Siandien kokia 12 silumos,o kita savaite net minusa rodo busiant.Tai lauke dar nieko neseju.
Sestadieni be sporto istraukiu puikiai,o vat sekmadieni jau kaip raivausi,kaip maudzia visur,kad norisi begt sportuot. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Luety sveikatos tavo šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif anūkas jaunas ir sportininkas greitai sugis. Ko gero ir Lietuvoj ne ne atviras lūžis niekas gipso nebenaudoja? Nei man nei vaikams niekad niekas nėr lūžę. MB tik ąžuoliniai rastai pariedėjo - skilo petyje kaulas. Tai irgi mėnesį langetė. Ryte nuimu , nusiprausia ir vėl uždedu . Buvo mėnesiuką priklausomas nuo kitų smile.gif
Kad tik dukrytė mažosios neužkrėstų . Svarbiausia po ligos vitaminų kursą , atsistatys organizmas. Lietuvoj gripas tai guldo visas šeimas arba neima visai smile.gif mes gal prasisuksim ... Tikiuosi .
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Visas su Lietuvos gimtadieniu smagu žiūrėti, kaip žmonės švenčia nori švęsti tokias švanetes, mes tos baną pasigavę irigi pas uošvius trispalvę iškėlėm biggrin.gif Šiaip nugnybau laiko ir nulėkiau paislabinti su jūra wub.gif
Filmo nemačiau, bet vis žadu pažiūrėti dukrai mano labai patiko. Anuomet mano šeima mažai buvo paliesta bet visad už laisvę buvo, net senelis visad giedodavo tautišką giesmę. Nprs žinau daug žmonių kuriems anie laikai buvo geresni ... na visiems nebus gerai..
Apie gydytojus aš tyliu, apie eiles ir t.t., dabar ana diangnozė jau negera reikia MRT daryti taloną gavau 03.14 ... nežinau jeigu po teisybę nei ką sakyti. Taigi gyvenimas tavo rankose ir sveikata turi pati rūpintis.
aste42 su praėjusiu vaikio gimimu 4u.gif
Bučkas

Atsakyti
Labas rytas ,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Apie sveikatos sistemą neiko nebegaliu pasakyti ... Retai susiduriu . Gerai kol esmam daugiau mažiau sveiki , nes visai sveikų žmonių nebūna rolleyes.gif

Šią savaitę sėsiu smile.gif Paprikas , čilius baklažanus. Jau delnai niežti . Tik reikia nusipirkti žemių sėjimui , nes neturiu .
Atsakyti
aš jau susėjau o tiksliau sukišau in vazoniukus, bo vystykluose jau su uodegytėm daug buvo.. bet tik čiliai keli ir baklažanai, bandysiu iš savų sėklų vieną daigą mažu pasiteisins smile.gif eksperimentas tep sakant.. O iš mano palergoniju jaučiu nieko gero nebus, nes močiutė neprižiūrėjo mama laiko neturėjo tai... ale kon darysi... reiks prikti daigus...o kada sėjam salierus/ ir kokius svogūnus perki ir iš kur ?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 19, 09:59)
aš jau susėjau o tiksliau sukišau in vazoniukus, bo vystykluose jau su uodegytėm daug buvo.. bet tik čiliai keli ir baklažanai, bandysiu iš savų sėklų vieną daigą mažu pasiteisins smile.gif eksperimentas tep sakant.. O iš mano palergoniju jaučiu nieko gero nebus, nes močiutė neprižiūrėjo mama laiko neturėjo tai... ale kon darysi... reiks prikti daigus...o kada sėjam salierus/ ir kokius svogūnus perki ir iš kur ?

Salierus ko gero galima jau sėti , kol sudygs 2 savaitės praeis , šalčiai pasibaigs bus galima vežti į šiltnamį.
Svogūnus bele kokius sodinu iš sėklų - paskaitau , kad ilgai laikosi ir tiek gana. Galvučiu sodinu saujele - greitam vasariniam valgymui , nes jie greičiau užauga . Neturiu mylimų , kur papuola ten nuperku . Ir žinoma visada iš sesės gautų daugiagalvių . Man jų laiškai skanesni smile.gif Pernais pailgus pirkau kažkokius, nesužavėjo - prastokai laikosi - ilgai labai žaliavo , matyt kakleliai neužsidarę .
O tu iš sėklų baklažaną žadi auginti ?
Turiu 2 rūšis baklažanų ( hibridus) šiemet . Viena pernykštė labai patikus, kitą dar kažkokią prigriebiau . Mano darbas brangus , su visokiais nupiepieliais nenoriu vargti smile.gif Max derlius minimum pastangų smile.gif svarbu būtų ankstyvi . Spėtų derlių užauginti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 19, 12:26)
Salierus  ko gero galima jau sėti , kol sudygs 2 savaitės praeis , šalčiai  pasibaigs bus galima vežti į šiltnamį.
Svogūnus bele kokius sodinu iš sėklų - paskaitau , kad ilgai laikosi  ir tiek gana. Galvučiu sodinu saujele - greitam vasariniam valgymui , nes jie greičiau užauga . Neturiu mylimų , kur papuola ten nuperku . Ir žinoma visada iš sesės gautų daugiagalvių . Man jų laiškai skanesni smile.gif  Pernais pailgus pirkau kažkokius, nesužavėjo - prastokai laikosi - ilgai labai žaliavo , matyt kakleliai neužsidarę .
O tu iš sėklų baklažaną žadi auginti ?
Turiu 2 rūšis baklažanų ( hibridus) šiemet . Viena pernykštė labai patikus, kitą dar kažkokią prigriebiau . Mano darbas brangus , su visokiais nupiepieliais nenoriu vargti smile.gif  Max derlius minimum pastangų smile.gif svarbu būtų ankstyvi . Spėtų derlių užauginti .

jo iš sėklų pernai davei man augaliuką tai labai puikiai derėjo tai išsiėmiau pabandymui tiek jau ir auginu du daigus
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 19, 10:45)
jo iš sėklų pernai davei man augaliuką tai labai puikiai derėjo tai išsiėmiau pabandymui tiek jau ir auginu du daigus

Jei riekia galiu daugiau sėklų pasėt . Pasiimsi daigiukus . Mano šeimynai 4 daigai pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 19, 12:55)
Jei riekia galiu daugiau sėklų pasėt . Pasiimsi daigiukus . Mano šeimynai 4 daigai  pats tas smile.gif

būtų super smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,
lyja,nesmagu.Visa savaitgali buvo silta grazu,sauleta.Vakar tingejau isinest zeme,siandien teks per lietu,nes siandien privalau paset paprikas ir pomikus.Kazkaip uzsiliuliavau su mezginiais ir apleidau savo sodinimus.
Atsakyti