Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2018 02 15, 09:54)
Luety, apšalus..... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kaip nuotaiką pataisei. Auksinės rankos ir kantrybė.

Na va,bent tiek prisidejau prie tavo nuotaikos pataisymo. 4u.gif 4u.gif
Kantrybes sitiems man netruksta,o vat megztiniams,suknelems net labai.

QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 15, 10:01)
Luety nerealu  4u.gif  4u.gif  :
Kitoms Velykoms - ty 2019  užsisakau  ax.gif

Ate42 laikykis  4u.gif . Išsiverkti nieko blogo ...

Kitoms Velykoms pati ismoksi nusinert. biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Muka @ 2018 02 15, 10:05)
Luety tobula  wub.gif  wub.gif 
žinai luety kartais reikai daryti tai ko tu nenori... tiesiog MB tėvai retai mes juos lankome.. o jie ne jaunyn...bet va bėda, kad aš irigi jau ne jaunyn...

Zinau,Mukuite,kad reik daryt ir tai ko neori,nu bet man taip gaila jusu,pavarge visos nuo tu skaiciu,sumautu sistemu,atrodo pailsetumet budamos namie,issimiegotumet ir darbas pataptu mielesnis. wub.gif

Pasportavau.Siandien lengva diena be klasiu,praejo 17val nevalgius.Galejau dar nevalgyt,kad tiuk kavos isgert ir viskas,bet gal gana,reik kazkaip isjudint medziagu apykaita,o kitaip...nusisausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 vasario 2018 - 13:37
QUOTE(Luety @ 2018 02 15, 13:35)
Kitoms Velykoms pati ismoksi nusinert. biggrin.gif  biggrin.gif

Luety darysim barterinius mainus jei dagyvensim smile.gif aš 5 poras penčiakų , Tu man zuikį smile.gif Nežinau ar man patiktų ? Nepabandžius nežinosiu smile.gif
Gal aš pernelyg praktikė smile.gif Kaip ir dažovės man labai gražios gėlės ... Geriau auga ir daugiau apie jas žinau negu apie kvietkas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 vasario 2018 - 16:32
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 15, 14:31)
Luety darysim barterinius mainus jei dagyvensim smile.gif aš 5 poras penčiakų , Tu man zuikį smile.gif  Nežinau ar man patiktų ? Nepabandžius nežinosiu smile.gif
Gal aš pernelyg praktikė smile.gif Kaip ir dažovės man labai gražios gėlės ... Geriau auga ir  daugiau apie jas žinau negu apie kvietkas  biggrin.gif

Mergaites,Su graziausia Lietuvos švente!Vasario 16!!!
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas,

Dusia, jei noresi,nunersiu be problemu.Galiu dar siems metams. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos ,
Ir Jus su Gimtadieniu lithuania.gif
Beprotiškai myliu savo Šalį , kad ir netobulą ... Nesvarbu , kad mano vaikai išvažiuoja mokytis kitur . Tikiuosi , baigę ten mokslus kažkada sugebės padaryti daug gero ir Lietuvai .
Prieš tą 100 metų vienas mano senelis kariavo ties Širvintais ir Giedraičiais. Ir už tai kaip savanoris gavo 10 ha žemės ... pagal mano metus turėtų būti prosenelis ax.gif bet aš sugebėjau vieną kartą prašokt .

Luetuy - šiemet turi ir taip daug užsakymų ... Pradžiuginai akis ir gana man smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 16, 10:49)
Labos ,
Ir Jus su Gimtadieniu  lithuania.gif
Beprotiškai myliu savo Šalį , kad ir netobulą ... Nesvarbu , kad mano vaikai išvažiuoja mokytis kitur . Tikiuosi , baigę ten mokslus kažkada sugebės padaryti daug gero ir Lietuvai .
Prieš tą 100 metų vienas mano senelis kariavo ties Širvintais ir Giedraičiais. Ir už tai kaip savanoris gavo 10 ha žemės ... pagal mano metus turėtų būti prosenelis  ax.gif  bet aš sugebėjau vieną kartą prašokt .

Luetuy - šiemet turi ir taip daug užsakymų ... Pradžiuginai akis ir gana man smile.gif

O as su MB ziurejom tiesiogine transliacija per Lrt,as asarojau,mane labai jaudina,gal,kad toli...
Vakare ziuresiu Emilija us Laisves alejos” mano jaunystes ivykis,tuomet buvau Kaune,daug ka maciau,pazinojau keleta nukentejusiu...Uzsistaciau alarma,kad nepraziopsot.
Atsakyti

O mes isvaziavom kaiman. Bitelem kandi teslos atveziau ir sonines kamsas laikas det. Visos 3 seimos gyvos. Lizdai silti vadinasi po truputi perus augina.  Nuostoliai kitur. Visus korius ant aukstelio sukabintus kazkas patvarke. Kiaune? Ciupakabra? Tikrai ne peles... Ismetyta. Stori maisai sudraskyti. Korius sukabinus tvarkingai.... Kaip aa mamukas liepdavo ir darydavo... Taigi 6 ziema pas mane taip koriai. Ir va. Nelaime.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 16, 14:18)
<p>O mes isvaziavom kaiman. Bitelem kandi teslos atveziau ir sonines kamsas laikas det. Visos 3 seimos gyvos. Lizdai silti vadinasi po truputi perus augina.  Nuostoliai kitur. Visus korius ant aukstelio sukabintus kazkas patvarke. Kiaune? Ciupakabra? Tikrai ne peles... Ismetyta. Stori maisai sudraskyti. Korius sukabinus tvarkingai.... Kaip aa mamukas liepdavo ir darydavo... Taigi 6 ziema pas mane taip koriai. Ir va. Nelaime.</p>

O tai cia tikrai gyvunas,ne zmogus taip padare?Gal kokie pacanai pasiautejo?O yra ieita kokio zverelio per kazkur?
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 16, 18:29)
O tai cia tikrai gyvunas,ne zmogus taip padare?Gal kokie pacanai pasiautejo?O yra ieita kokio zverelio per kazkur?

Labos ,
Luety ten gali įeiti ir kiaunė ir žebenkštis ir pacai ... Žmogus tai ne. Bet nemanau, kad pacams tušti koriai įdomu . Pelė pagraužtų kokį kampą... Kiek skaičiusi labai kiaunės mėgėjos. Vasara neprieis - sugils bitės. O žiemą kas laiko avilius miškuose - tai net medį pragraužia , suryja bites, medų, perus, duonelę :
Kiaunės ir bitės
Reikės ieškoti metalinių dėžių kitai žiemai .
Luety ar patiko filmas ? aš kokį 15 min pažiūrėjau ne nuo pradžios , pasirodė nuobodokas .
Kavos ?
Atsakyti
Labas rytas,
nu baisios tos kiaunes.Koriai ne pigus gi,ar ne?Stebek,kad i avilius neisisuktu,jos net ten lenda.
Man filmas patiko.Labai idejinis,bet stiprus.Kiti sake,kad ten kraujo perdaug,ar dar ko,man ne,paziurejau tiesiog vienu ypu,be nuobodulio.Brolis trecia karta ziurejo ir trecia karta verke.Jis labai emocionalus pas mus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 vasario 2018 - 12:03
QUOTE(Luety @ 2018 02 17, 12:02)
Labas rytas,
*nu baisios tos kiaunes.Koriai ne pigus gi,ar ne?Stebek,kad i avilius neisisuktu,jos net ten lenda.

**Man filmas patiko.Labai idejinis,bet stiprus.Kiti sake,kad ten kraujo perdaug,ar dar ko,man ne,paziurejau tiesiog vienu ypu,be nuobodulio.Brolis trecia karta ziurejo ir trecia karta verke.Jis labai emocionalus pas mus.

Luety kaip ten pastebėsi - taigi visą žiemą nebūnam . Atrodo normalūs tie mano aviliai , kampai skardinti .
Dėl korių - suvalgė meduvinius korius ,kuriuos galima naudoti apie 3 metus. Bitėms dedi rėmus su vaškuolėm :
ir jos padaro va tokį korį , į kurį pripila medaus :

Rudeniop , kai išsuki medų tuos meduvinius korius kurie gražūs pasilieki kitiems metams . Vis mažiau vargo bitėms - gali iš karto pilti medų , nereikia siūti korių . Sutaupo laiko . Tuo meduvinius korius aš visada perrušiuoju rudenį , sudedu į meduves , meduves sukišu į storus maišus , dar apsuku suduru sumirkytu actu ar esencija ( su pirštinėm dirbu ) , kad vaško kandys nepultu . Ir pakabinu pastogėj visąmeduvę ant 2 šniurų . Netgi šniūrai tokie "laidinai" , slidūs , kad pelės neliptų ...
Neklauskit manęs apie bites smile.gif neužsičiaupsiu smile.gif
Pirkti pasiūtų korių nerizikuočiau , dėl ligų ... Nor ir nelabai mačius pardavime . Gal būna ?

Dėl filmo dėkui . Vadinasi reikia pažiūrėti nuo pradžios, susikaupus .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 17 vasario 2018 - 12:42
Bites,man kosmosas ir jau nebe man visa tai.Smagu,kad tave tai domina,jauciu ir patinka.
Filmas ne kiekvieno skoniui.Galvoju ir ne kiekvienai kartai.Mudu su vyresneliu 50-uju vaikai.Mums tai pragyventi etapai kartu su tevais jauciant visa tai,o ir patiems teke patirt.Man bebaigiant 12 klasiu,kada kazkas atsinese i klase knyga be virseliu,apie grazia meile,o gale parasyta:jis atsisveikino su ja ir isejo kovot pries komunistus.Visi ,kurie skaite ta knyga pabuvojo ten,kur niekas nenoretu but.Buvo grasinama tevu karjeru pabaiga,paciu gyvenimo sugadinimu ir dar daug kuo.Asaros tevam ir mums,buvo klausinejama,kas sudaro kazkokia kuopele.kurios mes net nezinojom esant ir jos nebuvo.Kaip siandien atsimenu,Mane tarde vienam kambary,staigiai atsidaro spintos durys ir ieina kazkoks chinovnikas.O atrode normali sekcija.Nu bet kazkaip kazkas atsitokejo,isikiso visu musu skaiciusiuju tevai.Mes perskaite knyga,dar aptarinejom paskutini sakini,kaip cia gali but,kazkaip visa knyga to neparode.Susidurem su realybe,kuri alsavo salia musu.
Brolis,kuris gyvena cia,yra 17 metu jaunesnis uz mane 70-uju gimimo,jam nelabai patiko.Jis nezino kad galejo taip but,o ir masto viso to nezinojo,neisivaizduoja ir dabar.
Tai va,nezinau ar tau patiks,tu gi 70-uju vaikas.
Atsakyti

Laba,
Šiąnakt 2:22val. Prieš 22 metus wub.gif gimė sūniukas.
Ta proga jau gavau lovon kavos, pusrytį ir bučkį. Parvažiuos MB švęsim. Turiu vakar padarytą Tiramisu. biggrin.gif
Kaip greitai bėga laikas. biggrin.gif
Atsakyti