Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Muka @ 2018 02 15, 09:04)
Labos iš ryto  4u.gif

Tašiukai beveik sukrauti, katinuks paruoštas pas tata, nes vieno dviem dienom nepaliekma, o veštis tai pas uošvius sesers šuo toks nelebai pasižymintis protiu loja ant visų ant savų svetimų tai alaso ir taip ten tai pamislinau jeigu mes dar su katinu...Tai va telieka nupirkti kokių vaišių, tuščiom nevažiuoju niekad, ne pas mamuką kaip gali sau leisti ir net liepiama tik nieko nevežk  ax.gif. Taigi [asiruošusi švęsti beveik  unsure.gif Mama jau džiaugiasi anukute ir gerai relaksiukas bus jai smile.gif tata tik va jau pririštas su močiute.
Bučkas

LABAS RYTAS,
GERO, TAU POILSIO.
MERGINOS, PRABALSUOKIM. https://www.treeofth...-2018/Home.aspx
Oi, nerėkavau. Atsiprašau.
Atsakyti
Valentinas buvo sunki diena. Senatvėn supratau labai skaudų reikalą. Čia ne su MB ar meilėm surišta. Tiesiog ......, ai, žliumbiau kaip vaikas negavęs saldainio. Užsidariau kabinete darbe, namie tūlike, kad šeima nematytų. Tesiog labai artimas, mylimas žmogus parodė tikrą veidą. Supratau, kad bendravom tik tada ir iki tada, kai buvau naudinga. Net neįtariau apie tokį išnaudojimą. Taip skaudėjo. Po torto ir šampės įkaliau ratuką, kur nervus ramina ir pabudau tik nuo žadintuvo. Sau sugalvojau, kad gal ir gerai, kai tokie dalykai išaiškėja. Pamatai tikrą žmogaus veidą. Pamatai, kad draugai pas tokį žmogų tik tie kurie neša naudą......kaip taip galima? ax.gif Kas žmogaus dūšioj? Ai, išsiliejau, pasiguodžiau, nes namie negaliu. MB man tai buvo sakęs, aiškinęs, kad akla esu. Tolimesnio bendravimo neįsivaizduoju, o teks, nes žmogus iš artimos aplinkos, artima giminė.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 15, 10:58)
Valentinas buvo sunki diena. Senatvėn supratau labai skaudų reikalą. Čia ne su MB ar meilėm surišta. Tiesiog ......, ai, žliumbiau kaip vaikas negavęs saldainio. Užsidariau kabinete darbe, namie tūlike, kad šeima nematytų. Tesiog labai artimas, mylimas žmogus parodė tikrą veidą. Supratau, kad bendravom tik tada ir iki tada, kai buvau naudinga. Net neįtariau apie tokį išnaudojimą. Taip skaudėjo. Po torto ir šampės įkaliau ratuką, kur nervus ramina ir pabudau tik nuo žadintuvo. Sau sugalvojau, kad gal ir gerai, kai tokie dalykai išaiškėja. Pamatai tikrą žmogaus veidą. Pamatai, kad draugai pas tokį žmogų tik tie kurie neša naudą......kaip taip galima? ax.gif Kas žmogaus dūšioj? Ai, išsiliejau, pasiguodžiau, nes namie negaliu. MB man tai buvo sakęs, aiškinęs, kad akla esu. Tolimesnio bendravimo neįsivaizduoju, o teks, nes žmogus iš artimos aplinkos, artima giminė.

Ate42 bet pamatei ir padėkot dievą, kad dabar o ne po metų dviejų... tiesiog jeigu turi bendrauti ir bendrauk tiek kiek reikia. Ir pabandyk atleisti, nes tau to reikia o ne tam žmogui, tiesiog bus lengvaiu tau ...čiupk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 15, 11:01)
Ate42 bet pamatei ir padėkot dievą, kad dabar o ne po metų dviejų... tiesiog jeigu turi bendrauti ir bendrauk tiek kiek reikia. Ir pabandyk atleisti, nes tau to reikia o ne tam žmogui, tiesiog bus lengvaiu tau ...čiupk  4u.gif

Ai, tesižino. Nenori, nereikia.
Paskambinau anai pusei, užuojautą pasakiau, papasakojau kodėl nebuvom. Nustebo labai, atsiprašė, kad pati nepranšė, kad pasitikėjo.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 15, 12:45)
Ai, tesižino. Nenori, nereikia.
Paskambinau anai pusei, užuojautą pasakiau, papasakojau kodėl nebuvom. Nustebo labai, atsiprašė, kad pati nepranšė, kad pasitikėjo.

na va kiti irgi žinos 4u.gif O kaip dabar geriau?
Atsakyti
Labos ,

Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka
Ir prie kavos ....

Ate42 imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tokiems žmonėms galima tik padėkoti . Jie geriausi mūsų mokytojai . Jų pagalba mes mokomės atleisti , nepykti , keičiamės ir tobulėjam 4u.gif Reikalingi visokie, jei žiūrint į bibliją - be Judo nebūtų buvę ir Kristaus aukos... Tik Judo dalia sunkaiusia . Nežinau už kurio praėjusio gyvenimo ir už kokias nuodėmes skirima tokia dalia.

Vakar gavau gėlių ir Valentino vyno smile.gif Ot prisirėkavau , kad valentinkės nešvenčiu . Tik pati pradirbau visą vakarą - paskutinei ataskaitai tik vakare duomenis gavau smile.gif Paskui dar siuvau kolektyvui bantukus iš tripalvės juostelės smile.gif Bet jau visiems nebepajėgiau , vadyba gavo ... o vairuotojai liko nuskriausti. Patenkinti visi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Gimtadienui pasiruošę .

Muka gero poilsio 4u.gif 4u.gif
Man reikia nuvažiuoti iki bitelių per 3 laisvas. Kandi tešlos nuvešt . Gal tuo pačiu pasimaudysiu pirtelėj. Ir visokių kitokių darbų prigalvojus smile.gif O norėčiau tik po kaldra gulėt ir melodramas žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 vasario 2018 - 11:22
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 15, 13:21)
Labos ,

O norėčiau tik po kaldra gulėt  ir melodramas žiūrėt smile.gif

ir aš labai labai... net vakar MB pasakaiu, kad bais nenoriu niekur važiuoti....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 15, 12:20)
na va kiti irgi žinos  4u.gif O kaip dabar geriau?

Kai tik pradedu galvot-ašaros bėga. išgėriau Lexso. pati kalta, kad nesusitariau su savim. man išsikalbėjus būna lengviau, tai va ir pilu jums savo negatyvą. Atleiskit. Vis ieškau priežasties savy. Kažką kažkur kažkada padariau ne taip. Arba darau dabar.
Atsakyti
Labas rytas,
Ate 4u.gif 4u.gif 4u.gif kas musu neuzmusa,tas mus padari stipresniais..
As vis skaitau ir nesuprantu,nu jei Muka nori but namie,issigulet,kuriu biesu tu trenkies i ta uosvija?As tai bjauri,jei man labai nesinori.as ir nedarau.Man dzin,ka kas pasakys,pagalvos,zinoma neskaitau tuos atvejus,kai truks plys butina.Pamylek save.Nors visaip buna gyvenime...
Mano velykuciai

Atsakyti
Luety, apšalus..... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip nuotaiką pataisei. Auksinės rankos ir kantrybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 15 vasario 2018 - 11:54
Luety nerealu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kitoms Velykoms - ty 2019 užsisakau ax.gif

Ate42 laikykis 4u.gif . Išsiverkti nieko blogo ...

Atsakyti
Luety tobula wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
žinai luety kartais reikai daryti tai ko tu nenori... tiesiog MB tėvai retai mes juos lankome.. o jie ne jaunyn...bet va bėda, kad aš irigi jau ne jaunyn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 15 vasario 2018 - 12:23