Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

labas rytas,
Vaišinamės smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Grikių miltai sumalti ir užplikyti kepsim grikių lietiniuus pagal dusia37 smile.gif Tik neturėjau miltų tai pati su kavamale susimaliau nežinau kaip išeis parašysiu 4u.gif Reiks tik įdarui pievagrybių mnusipirkti su morkytėmis ir mažu su grūdėta varške tai ir išėeis po du blynus ... ryt gavėnia ir Valebtibnkė kaip tai bezdžionei nei prie grąžių nei prie protingų.
Luety laukiame su nekantrumu fotosesijos.
Ate42 o tie ne Poblano čiliukai buvo, kur Dusiai37 patinka? vakar pavarčiau savas sėklukes užmerkiau šiek tiek... gal jau akyse šviesėja...
Kol trepsėjau va jau ir blynai mmm gal čirvinai skaniau ... ale žinote kaip žemaitijoje juos vadindavo ogi bado blynais sakau kodėl ogi su skylėm smile.gif

Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 vasario 2018 - 08:25
QUOTE(Muka @ 2018 02 13, 09:24)
Labos iš ryto  4u.gif

Grikių miltai sumalti ir užplikyti kepsim grikių lietiniuus pagal dusia37 smile.gif Tik neturėjau miltų tai pati su kavamale susimaliau nežinau kaip išeis parašysiu  4u.gif Reiks tik įdarui pievagrybių mnusipirkti su morkytėmis ir mažu su grūdėta varške tai ir išėeis po du blynus ... ryt gavėnia ir Valebtibnkė kaip tai bezdžionei nei prie grąžių nei prie protingų.
Luety laukiame su nekantrumu fotosesijos.
Ate42 o tie ne Poblano čiliukai buvo, kur Dusiai37 patinka? vakar pavarčiau savas sėklukes užmerkiau šiek tiek... gal jau akyse šviesėja...
Kol trepsėjau va jau ir blynai mmm gal čirvinai skaniau ... ale žinote kaip žemaitijoje juos vadindavo ogi bado blynais sakau kodėl ogi su skylėm smile.gif

Bučkas

Laba,
Mieloji, Poblano smailėjantys labai neaštrūs. Tie kur dusia augina ir džiaugiasi red sherry, atrodo, vardą turi. Reik pasitikslint. Jie apvalūs storasieniai. taip, šitie. Reikia sėklikių?

http://zacinzivota.h...d-cherry-small/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 13 vasario 2018 - 09:16
Muka , Valentikės nesuprantu smile.gif Prekybininkų šventė . MB gali mane kiekvieną dieną mylėt ir dovanas dovanot smile.gif Neprigijo pas mus namie ta šventė . Kovo 8 suprantu - truputėlis sarkazmo yra tulpėse ... Valentikės nepagaunu - kodėl reikia švesti ? Kodėl meilę reikia rodyti pagal užsakymą ?
Paprykytės kurios pas mane auga, augo ir augs , jei neišsigims Red Cherry :
red cherry Labai tinkamos nes mėsingos ir skūrelė nekieta.

Šeimynai ir man pietums grikiniai lietiniai su įdaru, bendradarbiam paprastų lietinių tortas .
Švenčiam biggrin.gif 4u.gif
Mano gimtinėj čirviniai blynai vadindavosi bada blynai , tarmiškai skabėdavo taip . Ne bado smile.gif

Muka prašom :
Atsakyti
aaa tada ne tos verysad.gif paprikytės reikia smile.gif
o gal ir bada skambėjo, bet uošvis bais žemaičiuoja nevisad suprasdavau ax.gif
Atsakyti
Labos,

su Uzgavenem.Blynu nekepiau,man skaniausi miltiniai,o miltiniu produktu nevalgau,tai taip ir numazinsiu diena be blynu.
Buvau siandien ismatavimuose klube ir nieko nesumazejau,tik keli cm per liemeni ir per klubus.
Paskelbiau kova svoriui labai rimtai.Jei neis su juo susitvarkyt iki kovo 1d.eisiu i grupe prie fitnes klubo del kryptingo svorio metimo.Yra tokia grupe,kuri sekmingai kudeja ,priziurima personaliai kiekvienas narys.Tikiu,kad to nereiks,nes tai vel kainuotu.O as jau nebenoriu leist tam pinigu,bet ir stora nebenoriu but.Siandien gryztant is klubo,lyja lietus,plyteles slidzios,batai slidus ir vel griuvau ant kelenu,bet taip neskaudziai tik suklupau.reik keist batus.
Klube pasiule nueit i jogos relaksacijos klase.Nuejau,Nu idomu.Sedim pradzioj uzsimerke,trenere ramiu balsu liepia kvepuot,pilvu,giliai,po to krutine giliai,jausti sonkauliu isore,stuburo kaulus,po to visa turi krutines is vidaus..ir t.t.groja rami rytu muzikyte.Po to keliam rankas i virsu,gryztam link galvos,sudedam delnus lyg maldai,slenkam link sirdies ir vel i virsu.Tik vis reikia itempt liemeni,krutine i prieki ir taip ivairus pratimeliai su tempimu 30min.Po to liepia vel uzsimerkt ir ramiu balsu liepia atpalaiduot koju pirstus,****** ir t.t.iki virsaus,kiekviena veido dali ir galiausiai vel pakvepuot ir baigia.Viskas taip ramiai relaksuojanciai,bet visa peciu juosta jautri liko.Atrodo nieko nedariau,o jauciu.Nu patiko labai,eisiu vel.Ryt einu i kito trenerio senjoru fitnes klase,man mazai jau ant tu treniruokliu,as jau noriu kazko daugiau.Matysiu,nebepatiks kas,keisiu kitkuo.Kol kas esu laiminga ir patenkinta ir salia namu,tai pats svarbiausias faktorius.
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?

Nors Valentinkės nesuprantu ir nešvenčiu
Tegul būna pas mane Pelenų diena smile.gif Pabadausiu , pasidarysiu iškrovą .

Luety , na va matai netgi joga tau tinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif Man atrodo , kad joga tinka visiems vyresniems žmonėms. Jaunimui tai reikia straksėt smile.gif Susikaupti sunku .
Šaunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nebemezgu , nebesiuvu tik darbas , darbas darbas ... Imu jausti nuovargi . Gerai, kad trys dienos išeiginiu prieš akis laukia .
Atsakyti
Ačiū už kavelą smile.gif
Na ar švenčiu Valentinke nežinau tiesiog smagu pasėdėti su MB o ar tai šventimas specialiai kažkokie patieklaia kartais būdavo o kartais ne ... na bet šampės su malonumu išgerdavau...taigi ar švenčiu nežinau smile.gif o aš su malonumu pabūčiau namie užsiklojusi kaldra... bet ryt pajudam iki uošvijos, nes sodas parsidės ir tada nebus laiko ... y kap y... ačiū die kad yra kur dar...
Luety čiupk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 14, 10:42)
Ačiū už kavelą smile.gif
Na ar švenčiu Valentinke nežinau tiesiog smagu pasėdėti su MB o ar tai šventimas specialiai kažkokie patieklaia kartais būdavo o kartais ne ... na bet šampės su malonumu išgerdavau...taigi ar švenčiu nežinau smile.gif o aš su malonumu pabūčiau namie užsiklojusi kaldra... bet ryt pajudam iki uošvijos, nes sodas parsidės ir tada nebus laiko ... y kap y... ačiū die kad yra kur dar...
Luety čiupk 4u.gif

šampanėlio nemėgstu , bet vyno su MB visada galiu atsigert smile.gif Ir pasėdėt kartu . Be kažkieno nurodymų, ir isterijos - Valentinas , šveskit , pirkit ir tt... Kodėl šiandien geriau negu vakar ar ryt ? Kažkaip mudu taip nusprendėm. Kažkada dar bandėm , paskui supratom , kad be komercijos nieko gero toj dienoj nėra . Mums smile.gif Jaunimas tegul švenčia . Mes ir šiaip progų atrandam, ką vynu palaistyti ...

Muka , kaip gavosi blynai ? Maniškai tai labai skanūs smile.gif Čia ne aš sakau , čia visi gyrė , tiek darbe tiek namie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 14 vasario 2018 - 11:17
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 14, 13:14)
šampanėlio nemėgstu , bet vyno su MB visada galiu atsigert smile.gif Ir pasėdėt kartu  . Be kažkieno nurodymų, ir isterijos - Valentinas , šveskit , pirkit  ir tt... Kodėl šiandien geriau negu vakar ar ryt ?  Kažkaip mudu taip nusprendėm. Kažkada dar  bandėm , paskui supratom , kad be komercijos nieko gero toj dienoj nėra . Mums smile.gif Jaunimas tegul švenčia . Mes ir šiaip progų atrandam, ką vynu palaistyti ...

Muka , kaip gavosi blynai ? Maniškai tai labai skanūs smile.gif Čia ne aš sakau , čia visi gyrė , tiek darbe tiek namie smile.gif

nesigavo nes visai netąsi tešla gavosi teko perdaryti iš kvietinių miltų bet įdaras gavosi tobulas vo vos pakepinti svogūnai su morkomis šiaudeliais ir pievagrybiais tikrai skanus gavosi... o tešla ryškiai neišėjo dėl to, kad maliau su kavamale...
sutinku su tavimi, kad galima ir be progos ir taip būna žinoma, tai va ar švenčiame jeigu žmogus atneša gėlių ar blogai ... tiesiog, kad nesureikšminu, bet dėmesys visad puiku, tiesiog 02.13 neneustojau jo mylėti ir nepradedu mylėti 02.14 ...
Atsakyti
Sveikutes,
tik ka gryzau is sportu.Siandien labai patiko vadinami temnpimai.Pradejom nuo koju pirstu,baigem viso kuno tempimu.Oi,kaip fainai buvo.Uzsirasiau vel.

Dusia,as nezinau ar ten vadinasi tikrai joga,ar tik jogos stilius,bet relaksas buvo puikus,man jis lyg hipnoze.Klausai muzikos,darai lengvus pratimelius ir relaxuoji.
Del Valentinkes,kadangi MB nesioja si garbinga varga,tai ta intensija susgeriam po taurele,bet si syk ne,nes pelenu diena.O siaip,nu ka as zinau.Sako svenciu niekada nebuna perdaug.Pazymet manau verta,be pompastikos,be kazkokiu dovanu,su taurele su graziais zodziais,nes ju irgi nebuna perdaug,o kad siokia diena pasakysim vieni kitiems kazka malonaus,manau nepakenks.O sventimui amzius ne riba,jei like jausmai,kodel gi ne.Vis smagiau gyvent 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Nu pradejau dalini badavima vadinama,bet po vakar 16 val .nenukrito nei gramo.Matyt dienos begy dariau kazka ne taip.Siandien 10:15 buvo treniruote,tai isejau nevalgius,nors jau buvo 16 val be maisto,tai ten dar dvi valandas atidirbau,tai gavosi 18 val.be maisto.Isiskaudejo galva,jautesi diiidelis kavos poreikis.Gryzus isgeriau,atsigavau.Pusryciai su 2 kiausais ir truputi spirguciu bei svoguniuko su raug kop.suvalgyti.Bandysiu istempt iki 18val.Nors istiesu nesunku,kad tik svoris kristu.
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Tašiukai beveik sukrauti, katinuks paruoštas pas tata, nes vieno dviem dienom nepaliekma, o veštis tai pas uošvius sesers šuo toks nelebai pasižymintis protiu loja ant visų ant savų svetimų tai alaso ir taip ten tai pamislinau jeigu mes dar su katinu...Tai va telieka nupirkti kokių vaišių, tuščiom nevažiuoju niekad, ne pas mamuką kaip gali sau leisti ir net liepiama tik nieko nevežk ax.gif. Taigi [asiruošusi švęsti beveik unsure.gif Mama jau džiaugiasi anukute ir gerai relaksiukas bus jai smile.gif tata tik va jau pririštas su močiute.
Bučkas
Atsakyti