Labukas visoms
Na as po darbu trumpam uzlekiau, kol tortai atsals ,nes ryt i darba reik , tai laukia ilgoka naktis
Ir eisiu puost, nes ryt abu atiduot reikia. Ta proga sugriesyjau isgeriau pieno su kava, na vis ta varske kazkaip skanau ikrito i skarandi. Galvoju neatlaikysiu antros bemieges nakties.
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 09, 09:44)
Kokio grožio rytas Kaune . Kaip pasakoj . Šerkšnas .
Šiandien vaiko gimtadienis , prieš 22 metus tapau mama. Žinau buvo labai labai šalta diena, ryte šalčio apie 30 ...
Apie dukros išvažiavimą bijau pagalvot . Kaip reiks išmokti gyvent mudviems ?
Amorsa , na ir rieda Tau svoris ... Man kažkas iš fantastkos srities visada .
Na kaip as pasiilgau tu tokiu graziu ziemos vaizdu, net apsakyt nemoku
Sveikinimai pagimdzius pirmagimi , tegul ir pries 22 metus
Na pries metus gal cia buvau uzsukus pas viena tokia alia dietologe, norejau kad is tasku maisto netoleravima nustatytu, bet kazkodel aparatas nesuveike
matyt galiu vaalgyt viska. Tai ji mane pasvere ir parode ,kad pas mane oprganisme labai daug skysciu, ir nedaug riebalu. Taii turbut ijungus maisto rezima tie skysciai ir salinasi
Ir tuo paciu greit svoris krenta
QUOTE(Luety @ 2018 02 09, 11:33)
Labas rytas,
brolis kaunietis vaziavo i soda si ryta,tai man vaizdu prisiunte is grazios apserksnyjusios ziemos.Grazu.
Vandutes kepu su chia seklom visada,nebent uzmirstu nusipirkt.Kitur man tos seklos kazkaip nelenda,nei kefyre nemegstu,nei kokioj kosej.Kartais idedu sauja dziovintu spanguoliu,kartais migdolu,bet nebededu tiek,kiek anksciau.Sauje gera ir viskas.Tiesa,visada dedu saulegrazu seklu.Patinka man,kai kazkas traska jose.Dar gavau patarima,kad viska sudejus ir ismakalavus viska,reikia dar puse valandos pabrinkint,palikus kambario temperaturoj pastovet,tada tik formuot bandutes ir kept 180 laipsniu ikaitintoj orkaitej 40-45 min.Na cia nuo orkaites dar priklauso.Butu dar labai gerai,jei tik nuo vanduciu kristu svoris.
obettaciau....
Del Amorosos dideles meiles chazanui ir jo dovanas jai(greita svorio kritima),lieka tik pavydet.
Luety, na bet ir kaloriju bomba tos tavo vandutes, o tu nori kad nuo ju svoris kristu.
Luety, vientelis CH. mane pastato i rezima, aisku as pati porcijas reguliuoju, jau tikrai nieko nematuosiu tom mierutem, blyn man ten vieno kasnio uzkandis, O as noriu daug. kol svoris krinta liuks ,kai nebekris galvosiu ka daryt. Asku jei nepalusiu