Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(ate42 @ 2018 02 09, 18:11)
Kugelis keksiukų formelėse keptas ir baravykų padažas.
Kai po darbo reikia sočiai ir greitai, labai tinkamas varijantas. Apskrunda. Darau be spirgų ir jokio riebalo, tik formeles patepu, kad neprikibtų.

Nu bet tu ir isradinga 4u.gif Ir netingi terliotis. 4u.gif Tau medali vyrai turetu uzkabint,esi sauni zmona,mama. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labukas visoms 4u.gif

Na as po darbu trumpam uzlekiau, kol tortai atsals ,nes ryt i darba reik , tai laukia ilgoka naktis doh.gif Ir eisiu puost, nes ryt abu atiduot reikia. Ta proga sugriesyjau isgeriau pieno su kava, na vis ta varske kazkaip skanau ikrito i skarandi. Galvoju neatlaikysiu antros bemieges nakties.

QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 09, 09:44)

Kokio grožio rytas Kaune .  Kaip pasakoj . Šerkšnas .

Šiandien vaiko gimtadienis , prieš 22 metus tapau mama. Žinau buvo labai labai šalta diena, ryte šalčio apie 30 ...
Apie dukros išvažiavimą bijau pagalvot . Kaip reiks išmokti gyvent mudviems ? 

Amorsa , na ir rieda Tau  svoris ... Man kažkas iš fantastkos srities visada .

Na kaip as pasiilgau tu tokiu graziu ziemos vaizdu, net apsakyt nemoku unsure.gif

Sveikinimai pagimdzius pirmagimi , tegul ir pries 22 metus 4u.gif 4u.gif 4u.gif birthday.gif

Na pries metus gal cia buvau uzsukus pas viena tokia alia dietologe, norejau kad is tasku maisto netoleravima nustatytu, bet kazkodel aparatas nesuveike tongue.gif matyt galiu vaalgyt viska. Tai ji mane pasvere ir parode ,kad pas mane oprganisme labai daug skysciu, ir nedaug riebalu. Taii turbut ijungus maisto rezima tie skysciai ir salinasi hmm.gif Ir tuo paciu greit svoris krenta

QUOTE(Luety @ 2018 02 09, 11:33)
Labas rytas,

brolis kaunietis vaziavo i soda si ryta,tai man vaizdu prisiunte is grazios apserksnyjusios ziemos.Grazu.
Vandutes kepu su chia seklom visada,nebent uzmirstu nusipirkt.Kitur man tos seklos kazkaip nelenda,nei kefyre  nemegstu,nei kokioj kosej.Kartais idedu sauja dziovintu spanguoliu,kartais migdolu,bet nebededu tiek,kiek anksciau.Sauje gera ir viskas.Tiesa,visada dedu saulegrazu seklu.Patinka man,kai kazkas traska jose.Dar gavau patarima,kad viska sudejus ir ismakalavus viska,reikia dar puse valandos pabrinkint,palikus kambario temperaturoj pastovet,tada tik formuot bandutes ir kept 180 laipsniu ikaitintoj orkaitej 40-45 min.Na cia nuo orkaites dar priklauso.Butu dar labai gerai,jei tik nuo vanduciu kristu svoris. biggrin.gif  biggrin.gif obettaciau....

Del Amorosos dideles meiles chazanui ir jo dovanas jai(greita svorio kritima),lieka tik pavydet.

Luety, na bet ir kaloriju bomba tos tavo vandutes, o tu nori kad nuo ju svoris kristu. smile.gif

Luety, vientelis CH. mane pastato i rezima, aisku as pati porcijas reguliuoju, jau tikrai nieko nematuosiu tom mierutem, blyn man ten vieno kasnio uzkandis, O as noriu daug. kol svoris krinta liuks ,kai nebekris galvosiu ka daryt. Asku jei nepalusiu
Atsakyti
Labas,
Pietūs
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
o dievai nualpti galima nuo tokių grožių o jau skonis įsivaizduoju ... be galo mėgstu kibinus bandukes su mėsą wub.gif

Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

Ramu tylu ... ir aš be jokiū naujienų..
Kaip žadate švėsti šimtmetį ... mes su MB pasinaudosime išeigininėmis ir varysime in uošviją .. va ir bus mano šventimas... šiaip anksčiau tai mamkos gimke ale dabar sumislino anūkutė aplankyti tai išlekia.
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

vartotojo įkelta nuotrauka

Aga , savaitgalis ramus ... Ate tik vaizdais gundė smile.gif Šaunuolė 4u.gif Ate 42 o kekiukių formelėse kugelis gal greičiau iškepa negu skardoj ?
Mes pas draugus pirtelėm pasimaudėm šeštadienio vakare... O daugiau po namus . Vakar patinginiavau , nes ko tai labai nuotaikos nebuvo. Sesė pasigyrė , kad jau paprikas , čilius ir baklažanus pasėjo . O aš pagalvojau , kad tingiu ir visai visai nenoriu . Nor jau laikas būtų ... Bent jau čilius ir baklažanus . Palauksiu įkvėpimo , bo jei abi rankos kairės, ir meilės nėr tai nieko gero nebus ir iš daigų smile.gif
Mąstau kokius čia blynus į dabą rytojui iškepti ? Gal netingėsiu ? Kad nebūtų daug vargo ir šalti būtų skanu ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 12, 10:02)
Labas rytas,

Aga , savaitgalis ramus ... Ate tik vaizdais gundė smile.gif Šaunuolė  4u.gif  Ate 42 o kekiukių formelėse kugelis gal greičiau iškepa negu  skardoj ?
Mes pas draugus pirtelėm pasimaudėm šeštadienio vakare... O daugiau po namus . Vakar patinginiavau , nes ko tai labai nuotaikos nebuvo.  Sesė pasigyrė , kad jau paprikas , čilius ir baklažanus  pasėjo . O aš pagalvojau , kad tingiu ir visai visai nenoriu . Nor jau laikas būtų ... Bent jau čilius ir baklažanus . Palauksiu įkvėpimo , bo jei abi  rankos kairės, ir meilės nėr tai nieko gero nebus ir iš daigų smile.gif
Mąstau kokius čia blynus į dabą  rytojui iškepti ?  Gal netingėsiu ?  Kad nebūtų daug  vargo ir šalti būtų skanu ....

Labas,
Ačiū už kavą. Labai laiku. 4u.gif
Dusia, maždaug per 20-30 min. jie būna gatavi. Kol indus po maišymo išsiplauni ir padažą pasidarai.
Turiu keturis išlindusius čiliukus. Varpelius, jie ilgai auga. Pradygusių turiu daug, galiu dalintis, arba išmest. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 12 vasario 2018 - 09:22
QUOTE(ate42 @ 2018 02 12, 09:21)
Labas,
Ačiū už kavą. Labai laiku. 4u.gif
Dusia, maždaug per 20-30 min. jie būna gatavi. Kol indus po maišymo išsiplauni ir padažą pasidarai.
Turiu keturis išlindusius čiliukus. Varpelius, jie ilgai auga. Pradygusių turiu daug, galiu dalintis, arba išmest. biggrin.gif

Dėkui , bet varpelių nenoriu. Gražūs labai , bet per aukšti mano tuneliukui - rudenį nebegaliu uždengti .Ir aplamai šiemet tik Tavo apvalius auginsiu - įdarymui . Kiek pridžiovintą yra - užteks 3 metams ... Visokių kokių .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 12, 11:02)
Labas rytas,
O aš pagalvojau , kad tingiu ir visai visai nenoriu . Nor jau laikas būtų ... Bent jau čilius ir baklažanus . Palauksiu įkvėpimo , bo jei abi  rankos kairės, ir meilės nėr tai nieko gero nebus ir iš daigų smile.gif
Mąstau kokius čia blynus į dabą  rytojui iškepti ?  Gal netingėsiu ?  Kad nebūtų daug  vargo ir šalti būtų skanu ....

aš nieko nenoriu verysad.gif nei sėti nei sodinti kažkoks nesamoningas laikotarpis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 12, 08:05)
aš nieko nenoriu verysad.gif nei sėti nei sodinti kažkoks nesamoningas laikotarpis verysad.gif

Labas rytas,
esu komandiruorej biggrin.gif biggrin.gif Brolis pirko vasara saldikli su saldytuvu ir po poros menesiu dureliu dazai pakilo,nusiburbuliavo dazai kantuose,tai siandien turi atvaziuot pakeist tas dureles naujom,o jie dirba,tai as turiu sulaukt meistru. ax.gif
Vaigiau beceik savo uzsakyma zuikuams,liko kiausinius nunert,tada pulsiu set viska.
Kazkaip labai neimponuoja dar tie darbai,nes pas mus ziauriai salta,ryt vel audra pranasauja ir lietu,nezinau,kas bus is mano svogunu ur cesnaku gruodi sodintu.Svogunai sudygo sausy,bet dar zaliuoja,o cesnakai lenda dabar tik.
Vasario 16 bus smagus savaitgalis.
Atsakyti
Luety zuikių aš tau pavydžiu tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif Labai jau gražūs jie man smile.gif O aš pirštiniu nebepabaigiu , užsikuitusi .
Man labai patikęs sėjos kalendorius : Kalendorius.
Nei mėnulis nei saulė nemaišo , svarbu sėjos laikas . Paprikas ir baklažanus leidžia nuo vasario 18 smile.gif
Atsakyti
Gryzau is treniruociu,kepu cukiniju kugeli su farsu.
Kalendorius labai geras mano akimis.aciu.
Kai pabaigsiu kiausinius nert,padarysiu foto sesija ir idesiu pasigrozet.Man jie irgi patinka.
Atsakyti