Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos iš ryto 4u.gif

O dukra jau dedasi lagaminus, bandžiau agotos duonelės įsiūlyti, bet ana ateistė, ateis laikas supras, piniginė papildyta:) dar sakiau pradžioje jeigu bus vietos įdėsi ir dešros, kavos ir arbatos vis nereiks pirkti ale pasišiaušė na matysim nepiršiu ... taigi va taip gyvename ryt išvežu autobuso stotin iki Varšuvos, iš Varšuvos į Aėnus 02.00 val nakties taigi dabar mislinu, kaip ji nusibogys iki gyvenamos vietos... na vėl naktis ...
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,

pirmiausia-seklas gavau si ryta. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu labai labai visoms.Kam konkreciau skolinga uz Torus ir kiek?Ir.prasau,sakykit savo pageidavimus,ka noretumet,kad atsiusciau.Labai prasau.

Vakar buvo senjoru fitnes,tai as pries tai.nuejau anksciau ir prasiejau per treniruoklius,kad apsilciau ir pagauciau tempa.Po to klase,ten jau buni slapias nuo tempo ir tempimo pratimu su svarmenimis.Nu labai man patinka.Dvirati isjungiau vakar ir kelenai daug geriau.Gal sutapimas,ziuresim.Siandien maloniai maudzia peciu juosta,pradedu jaust ,kad juos turiu.Alkune istepiau sekmadieniio vakare tokiu smirdinciu tepalu,aprisau su vilna ir ryte buvau sveika.Ir kol kas neskauda.
Muka,sunkus tas laikotarpis mamoms del dukru/Jos nesisdaugo,nebijo nieko,jauciasi ereliais.Bent as taip vargau su savo,kol neisvyko i Prancuzija,o nurimau,kai istekejo tik.
Jei tai mainu programa,ja turetu pasitikt Graikijoj,naktis ir diena,nesvarbu.O siaip.yra taxi,arba turi laukt ryto,kur jau ten baladosis nakti.O ten vaziuoja ne grupe,ji viena?Agotos duoneles as igruzdavau nejucia kur nors i dukros daiktus,niekada nesake,kad ismete.As susukdavau i dovanu mazyti maiseli.Man isvykstant i Anglija ,brolienes mama dave ,tai turiu ir iki siol.
Pas mus vakar taip graziai snigo,bet uz 30 min.kai nustojo snigt,vel viskas buvo juoda.Siandien kelios snaigeles pasniguriavo ir stop.Saule sviecia.Bet labai salta atrodo,visi lekia susitrauke.

Atsakyti
Labas rytas,
geriam kavutę, kam patinka arbatėlę ir dumiam darbuotis. biggrin.gif Kadngi Mukutė išlydi dukružę, o Dusia prisnūdo, arba darbuojasi alkana, aš pavaduosiu. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
dar užkandukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 07 vasario 2018 - 08:33
Labas rytas,

Muka imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sunku paskutinį vaiką iš namų išleisti 4u.gif .

Ate42 dėkui už pusryčius . Pasijaučiau , kaip per užgavėnes smile.gif

2018 02 13 užgavėnės . Ko per gavėnia atsisakysim ? nuo ko susilaikysim ? man būtų gerai nuo ėdimo vakarais ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 07, 11:19)
Labas rytas,

Muka imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sunku paskutinį vaiką iš namų išleisti  4u.gif .

Ate42 dėkui už pusryčius .  Pasijaučiau , kaip per užgavėnes smile.gif

2018 02 13  užgavėnės . Ko per gavėnia atsisakysim ? nuo ko susilaikysim ? man būtų gerai nuo ėdimo vakarais ...

Labos iš ryto 4u.gif

ne tas žodis verysad.gif
ačiū kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 02 07, 09:48)
Labos iš ryto  4u.gif

ne tas žodis verysad.gif
ačiū kaip nors...

laikykis brangioji 4u.gif Žinau kaip būna sunku . Ir bijau pagalvoti , kas dar laukia...

Atsakyti
Labos,

is ryto turejau uzsibukinus kirpeja,tai variau pasigrazint.Ryte pasale kiek ir sniegas laikesi ant stogu,taip pamiltuota,o miesto centras, pesciuju aleja ,visa slidziom plytelem grysta.Uzlipau ant metalines plokstes grindiny,kaip pyliau aukstielninka bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gerai,kad niekas neluzo.Stovi jauni atokiau,ziuri i mane,o as atsikelt negaliu.Kad bent prieitu ,padetu atsikelt,ne,tai priejo senuciukas toks su lazda,sako kibkis i mane,ar tau viskas gerai?Sako,as turiu skaudama nugara,bet galiu pasiulyt savo lazda.As sakau,kad mano nugara irgi skaudi,todel ir negaliu atsikelt.Tai siaip netaip i jo lazda, i ji isikibus atsikeliau.Ner aplink nei i ka isikibt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu atrodziau graziai,pudinis maisas voliojasi ant grindinio biggrin.gif biggrin.gif nu gerai,kad viskas gerai baigesi.

O jau pusryciu priruosta,Ate42 matyt nemiegojo sianakt,ruose is keliu variantu.Nu be reikalo savo valgiau vandutes,cia taip skanu.Nuo siol pirma ateisiu cia,o paskui savo,jei jau nerasiu ka tinkamo cia.
Mukute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif zinau,kaip jautiesi,vienintelis vaikelis,bet gi ne i pragara.Viskas jai bus gerai,jauciu ,ji dusta nuo tavo varzymu,mokymu.Sako tame amziuje jie turi dar nepakirptus sparnus ir nori polekiu.O mes turim susitaikyt.Viskas bus gerai.Gal jau paskambino?Raminkis tuom,kad tai didelis experimentas jums abiems.Ji taps savarankiskesne,pamatys pasaulio,ismoks daugiau kazko,susipazins su kita kultura,prades vertint namus,tevus,o tu, mamka ,pailsesi,pasiilgsi labai.Viskas bus gerai.Pasakojau gi,kaip pergyvenau,kai manoji po magistro vytautinej dejo i francus vaiku dabot.Maniau infarktas istiks.Kalbos mokejo vos vos,niekada vaiku neziurejus,buvo gi maziausia seimoj,uzsimane polekio ir ka,suriso gyvenima su francais amzinai.
Sunus irgi,po mokslu i Anglija su 300 doleriu,be mamos palaiminimo.Skambina su nutrukimais,girdi turiu tik 1 svara paskambinimui,neturiu pinigu,issiuskit jei galit.O kur siust?Kam siust?Nutruko pokalbis ir amen.Nemiga,asaros,atrodo lektum is paskos,ale kur?Isgyvenau. bigsmile.gif bigsmile.gif Bet uztai sunus sutvirtejo,pasimoke,kad nereikia pasitiket visais.Geros mokyklos buna atsiskyrus nuo tevu.Viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Uzgavenem jokiu tikslu nekeliu,jau ir taip issikeliau N.M.daug,svarbu ivykdyt.Pirma dalis jau vykdoma,liko antra dali sutvarkyt ir butu faina,bet su antra dalimi sunkiau kiek. ax.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 07 vasario 2018 - 14:23
labas rytas,
Kavos ?

Luety gerai , kad sėkmingai baigėsi ... nelūžo neskilo . Imk 4u.gif

Muka kaip mergytė ? gal jau prisidavė ?
Jauniems visada jūra iki kelių . Ir aš ne kitokia buvau smile.gif nei mobilių buvo , nei internetų . Ir mama išgyveno . Tik dabar supranti kaip jai buvo sunku ....
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Joo viskas jau vietoje 01.39 gvaua žinutė, kad bute pasiėmėm per ryanair taksi ir nuvežė ir ačiū die, nors išsimiegos normaliai, nes prieš tai naktis nemiegota buvo nė turpučiuko... nes rankdarbių daug buvo nepasidariusi o internetinė prekyba palaiesta na žodžiu dabar jau viskas kelionė baigta, dabar turi paryintis prie naujo gyvenimo. Ačiū visoms už mpalikymą papasakojimus tikrai mergučios ačiū jūa nuostabios 4u.gif vakar grįžau namo ir taip švaru tvarkinga ir kartu tuščia...nežinia kas geriau unsure.gif Katė tik karaliauja jau kambaryje visa lova dabar tik jos... reiks dar perbėgti pertvarkyti sudėti striukes batus šiltus... tai vot...
Dabar pažadai aš mažiau vinčiaus ir kokteilių na ir ėdimo vakarais, nes pietus susitvarkiua, pertrauka mažiausiai 14-16 valandų, taigi yra kas veikti. Tiesa su pėda istorija, pasiskambinau kitam doktoriu, sako tarp tokių pirštų neuromos tik teoriškai... pirmadienį einu ... sakė reiks MRT.
Ačiū Dusia37 už kavą ir dar ate42 už pusryčius nepadėkojau sory savais reikalais užsiėmusi buvau.
Bučkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 08 vasario 2018 - 07:48

Labas rytas 4u.gif

Lendu ir as i dienos sviesa. Salta pas mus , diena susyla iki kokiu 15 lapsniu , bet ryte ir vakare tai salta, na ne minusine , bet vis tiek .Cia butai ai nesildomi tai is viso doh.gif ir namie salta. Ispanijos virsuje prisnige , o cia zmones zieminiu padangu neturi, tenka naudoti grandines.

Muka ,net nepamatysi kaip praeis tas laikas.Mano drauge savo dukra i Rumunija isleido rugseji, o dabar jau panele lagaminus kraunasi vaziuot namo.O is pradziu taip pergyveno, vyrui ilga laika nesake.Beje tavo mergaitei stipendija mokes? Pas mus jei neklystu 6000€ duoda.

As irgi trizne esu, kazkaip baisu paleist vaikus. Va sunus turi antra puse,ir as rami, kaip pereinama taure perdaviau geram zmogui. O dukra kol kas dar viena , cia kada pareiske kad per atostogas viena vaziuos i Madrida, man ciut sirdis nesustojo, bet dabar pasirodo vaziuoja su broliu ir visa ju kompanija, na man jau ramu. Va taip , kaip pagalvoju as jos metu jau jos laukiausi, savarankiska buvau, o vaika bijau paleist.

Apie tikslus nuo uzgaveniu hmm.gif na kad nera tokiu tikslu , kavos jau trecias menuo negeriu, energijos ner , bet nors pasaulis nebesisuka, tai nezinau kas geriau. Kas del ME tai jau antra savaite atsiprasius dedes CH su juo draugauju. pamatytumet mano porcijas nugriutumet, Vakar pietums visa tokia nemaza dorada su salotom sudorojau. Nuo praeitos savaites pirmadienio jau turiu -6kg, trusta 400gr kad is to nelemto trizenklio islipciau. ax.gif ad tik nepaluzciau tfu,tfu,tfu.

Muka , na va , iek daktaru, tiek nuomoniu , ir kurio diagnoze tikslesne hmm.gif
Atsakyti
O sveika Amorosa šaunuolė tu visa ir tokie pasiekimai čiupk 4u.gif
Gavo ji po 400 Eur mėnesiui tai 2000 Eur o va už butą mokėti po 300 Eur, tai nekas lieka. Na bet ji ta prekybą paleido, tai kažkiek nubyra na ir mes nepalikom ant ledo išsivers, kaip ji sakė graikai tinginiai tai darbo rasiu visada smile.gif
O kuri tiksli ta diagnozė nežinau vienas viena kitas kita o man svarbu, kad neskaudėtų...

Atsakyti
Sveikos,mergytes,

va ,atejau be pusryciu,tikejausi Ates skaniu,o cia tik kruasantas,nenoriu.Uz kava aciu,Dusia.
Muka, 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai.Ji ne kvaila panele,pakankamai savairankiska ir dekok Dievui,kad tokia isauklejai.Drasia,siekiancia savo tikslu,zinancia ko nori,o visa kita susistoves gyvenimo kelyje.
Namuose,zinoma nyku,kai seimos narys isvyksta,bet ieskant pliusu,ju daug gali rast.Bet visada zinai,kur ji yra. 4u.gif 4u.gif
Amorosa,nesuprantu,kaip tau tas chazanas veikia ir dar tokiom porcijom?Nieko man nesidaro su svoriu.Pavalgau paskutini karta 18val.ir pusryciai 9-10,praeina po15-16 val,bet manes tai neveikia.Tavo medziagu apykaita gera matyt.Vandutes kepu su chia seklom,tai atrodo gyva ta medziagu apykaita,kasdien wc,bet matyt cia kazkas giliau.
Vakar kalbejau su dukra,tai pas juos -5 ir 15cm sniego.Margo prilipdzius sniego seniu sodely,laiminga visa,niekam i darba nereikia,nes mazinos nepavaziuoja.Ko gero ir siandien tas pats.Priverstines atostogos.Dukra labai patenkinta darbu,kolektyvu,atostogu 56 dienos,tik reikia suderint kada pasiimt.Zinoma,ne visas is karto,bet dalimis.Smagu,kai darbas malonus.
Atsakyti