Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 01 31, 19:23)
Paskaiciau,kad zalia kiausioni galima keist minkstai virtu,o virtas morkas-zaliomis.Nu reik nusiteikt.Matyt dar ne dugne,kad neina isisamonint lipt i virsu. bash.gif  bash.gif  bash.gif

Tai ne panacėja , kad išjudinti medžiagų apykaitą tik ... Gal ?
man kažkada veikė - gal 5 metai ar 6 atgal ? Nepamenu jau .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 31, 17:26)
Tai ne panacėja , kad išjudinti medžiagų apykaitą tik ... Gal ?
man kažkada veikė  - gal 5 metai ar 6 atgal  ? Nepamenu jau .

Tai va,kad jaunai viskas veike,nors ir laikinai,bet imdavaisi ir veike.O man ir reikia isjudint medziagu apykaita.Visas viltis dejau i sporta,nu bet niekiek nejuda svoris.Be sporto ir su sporto mityba ta pati,o svoris stovi.Jau atrodo padaugejus judesiui kaip tik svoris turi judet.Nieko.Arba svarstykles reikia mest lauk.Jos tai ypatingia man gadina nuotaika. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 31, 19:30)
Tai va,kad jaunai viskas veike,nors ir laikinai,bet imdavaisi ir veike.O man ir reikia isjudint medziagu apykaita.Visas viltis dejau i sporta,nu bet niekiek nejuda svoris.Be sporto ir su sporto mityba ta pati,o svoris stovi.Jau atrodo padaugejus judesiui kaip tik svoris turi judet.Nieko.Arba svarstykles reikia mest lauk.Jos tai ypatingia man gadina nuotaika. tongue.gif

Jei rimtai - tai sportuojant prastai krenta svoris . Pameni Ch - neleisdavo sportuoti . Dėl paprastos priežasties - raumenys sveria daugiau negu lašinys smile.gif aš ant savęs žinau - pradėjus sportuoti , po kokio mėnesiuko į dydžiu mažesnes kelnes įlendi , nors svorio tik kokį kg nurideni .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 31, 17:33)
Jei rimtai - tai sportuojant prastai krenta svoris . Pameni Ch - neleisdavo sportuoti .  Dėl paprastos priežasties - raumenys sveria daugiau negu lašinys smile.gif aš ant savęs žinau - pradėjus sportuoti , po kokio mėnesiuko į dydžiu mažesnes kelnes įlendi , nors svorio tik kokį kg nurideni .

Nu as nenoriu tiket,kad cia jau taip greit man tas raumuo issivyste.Nu matysim,vasario 13d,svers,matuos.Tada ir zinosiu kaip kas einasi.Te nekrinta tas svoris,jei jau lasiniai nyks ,o vystysis raumuo,jau ir tai daug man,nesportavusiai visa amziu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 31, 19:36)
Nu as nenoriu tiket,kad cia jau taip greit man tas raumuo issivyste.Nu matysim,vasario 13d,svers,matuos.Tada ir zinosiu kaip kas einasi.Te nekrinta tas svoris,jei jau lasiniai nyks ,o vystysis raumuo,jau ir tai daug man,nesportavusiai visa amziu.

Svarbu geresnė savijauta, miegas, nuotaikos ... Na nebegalima tik kariaut ir bėgt . Yra kaip yra , pamažu viskas.
Atsakyti
labas rytas

Kavos?
vartotojo įkelta nuotrauka

Ate42 , mačiau Tave šią savaitę , nereikia tau jokios dietos , gerai atrodai . Va man tai reiktų . Sunkiai po Kalėdų tvarkausi .
Luety kaip Tavo mezginiai sekasi ? Kiek lėlyčių užgimė naujam gyvenimui ?
O jau oro bjaurumas... Lyja, sninga, niūru .
Jau žiūriu FB ir pomidorų temoj sėja ankstyvuosius . Brr nenoriu dar net pagalvoti apie sėją .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 01, 08:10)
labas rytas

Kavos?

Ate42 , mačiau Tave šią savaitę , nereikia tau jokios dietos , gerai atrodai . Va man tai reiktų . Sunkiai po Kalėdų tvarkausi .
Luety kaip Tavo  mezginiai sekasi ? Kiek lėlyčių užgimė naujam gyvenimui ?
O jau oro bjaurumas... Lyja, sninga, niūru . 
  Jau žiūriu FB ir pomidorų temoj sėja ankstyvuosius . Brr nenoriu dar net pagalvoti apie sėją .

Labas rytas,

dar nebuvau pomidoru temoj FB.Kas turi sildomus siltnamius,gal ir laikas.Arba gal gyvena kur siltoj zonoj.
Pas mus siandien saule sviecia,nors lauke salta.Minuso nera,bet siaures vejelis toks,ne kas.Bet nors nelyja.
Mano leles dvi karkasines sexy nunertos iki galo,vienai issiutos akys,suformuotas veidas,nunertos kelnes ir svarkas,liko bliuskute po apacia kokia tai,batai,kepure ir zinoma plaukai,kuriu neapsisprendziu kokius daryt,o kita visa nuoga dar.Akis siuvinejau pg ispaniu ar braziliu video,man patiko dideles akys,nu mano,kol be plauku,atrodo truputi ufonaute.Matysim,kaip bus su plaukais,jei ne,ardysiu akis.
Reik anukei suknia virsu nunert iki vasario 20d,gimkes,bet taip nesimezga. ax.gif ax.gif

Atsakyti
Luety turiu klausimą : kiek šitų siūlų reiktų lengvam laisvam megztukui :
Siūlai
mano viršus M...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 01, 11:24)
Luety turiu klausimą : kiek šitų siūlų reiktų lengvam laisvam megztukui : 
Siūlai
mano viršus M...

Zinok tuo klausimu as negaliu atsakyt.Parasysiu,kaip as renkuosi,kiek reiks siulu.Susirandu toki aprasyma,kokio as noreciau,ten daznai buna duota kelioms ismieroms aprasymas ir siulu stori moterys ideda,tai pvz.kaip tavo kad reikes 500g siulu medrino bla bla bla 50g-200m.Tada ir perku tiek mazdaug.Visada uztenka.Siaip sitie siulai man atrodo bus kieti megzt,nes linas visada kietina.Ir gali but siurkstus mezginys ir "kasti" kuna.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 01, 13:30)
Zinok tuo klausimu as negaliu atsakyt.Parasysiu,kaip as renkuosi,kiek reiks siulu.Susirandu toki aprasyma,kokio as noreciau,ten daznai buna duota kelioms ismieroms aprasymas ir siulu stori moterys ideda,tai pvz.kaip tavo kad reikes 500g siulu medrino bla bla bla 50g-200m.Tada ir perku tiek mazdaug.Visada uztenka.Siaip sitie siulai man atrodo bus kieti megzt,nes linas visada kietina.Ir gali but siurkstus mezginys ir "kasti" kuna.

Dėkoju 4u.gif
Pasiguglinsiu vakare... Kažkaip sužavėjo spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 02 01, 11:55)
Dėkoju  4u.gif
Pasiguglinsiu vakare... Kažkaip sužavėjo spalvos smile.gif

As megstu siula paliest,tada man viskas aisku.Internetu perku tik jau zinomus siulus.

Papildyta:
Ir siaip toks metrazas man kiek plonokas megztiniui,o jei dar kietas siulas,tai nepriguls mielai prie kuno.
https://www.liveinte...aid_refresh=yes
Va tokiam raso https://fotki.yandex...02/view/1690472
kad reikia 450-500 100m-50g siulu.Ismiera 40/42.
https://fotki.yandex...02/view/1690503
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 02 01, 14:19)
As megstu siula paliest,tada man viskas aisku.Internetu perku tik jau zinomus siulus.

Papildyta:
Ir siaip toks metrazas man kiek plonokas megztiniui,o jei dar kietas siulas,tai nepriguls mielai prie kuno.
https://www.liveinte...aid_refresh=yes
Va tokiam raso https://fotki.yandex...02/view/1690472 
kad reikia 450-500  100m-50g  siulu.Ismiera 40/42.
https://fotki.yandex...02/view/1690503

Dėkui Luety už rūpestį ... FB išlindo tie siūliai , kažkaip labai saldžiai aprašyti ir spalva labai graži smile.gif Nereikia man jų smile.gif
Įdėjų 100 ką megzt , nert, siūt ... Tik laiko ne prūdai .
Atsakyti