Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Luety @ 2018 01 27, 14:30)
Tikrai taip. bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif
Susirasineju su ukrainieciais.Siunte prekes uz £20 i ipokavima skirta vokams,kuris nuo dregmes aizeja.Royal Mail idejo i celofanini uzklijuota maiseli ir parase,kad pokas pas juos atvyko tuscias.

Balšoj stranie balšoj bardak... Luety kodėl taip brangiai mokėjai ? už siuntimą ? nes sėklos pas juo labai pigios -0,07- 0,10 centų mūsų pinigais. Buvau gegužio mėn savo akim mačiau ... MB parveždavo jų sėklų - nesižavėjau labai . 30 pr nedaigios, 30 pr ne tas užauga kas parašyta . PVZ pernais sėjau žemaūgius pomidorus -turėjo būti ankstyvi ir 40 cm ūgio ... Buvo vidutinio ankstyvumo , apie 1,20 -1,50 ūgio , labai dideli vaisai ... Skanūs smile.gif Bet vis tiek apgavo smile.gif

PS šiemet vietoj giulijetos karaliaus Colibri F1. Džiovinimui .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 27, 13:31)
Balšoj stranie balšoj bardak... Luety kodėl taip brangiai mokėjai ? už siuntimą ? nes sėklos pas juo labai pigios  -0,07- 0,10  centų mūsų pinigais. Buvau gegužio mėn savo akim mačiau ... MB parveždavo jų sėklų - nesižavėjau labai . 30 pr nedaigios, 30 pr ne tas užauga kas parašyta .  PVZ pernais sėjau žemaūgius pomidorus  -turėjo būti ankstyvi ir 40 cm ūgio ... Buvo vidutinio ankstyvumo  , apie 1,20 -1,50 ūgio , labai dideli vaisai ... Skanūs smile.gif Bet vis tiek apgavo smile.gif

PS šiemet vietoj giulijetos karaliaus Colibri F1. Džiovinimui .

Siuntimas £8.Bet nepriklauso nuo to,ar tu pirksi viena pokeli ar kelis.Tai pomidoru 4 pokeliai buvo,dar fitoftuorino pora pokeliu ir geliu keletas pokeliu,ir agurkai rodnichok,senieji musu,dar geliu .Po 12 pensu,po 10 pensu.o fitoftuorinas net 1,98,bet tai vistiek pigiau nei pas mus,taip ir susidejo.Man pernai pasiteisino viskas ka pirkau,atsiunte stipriam ipokavime,celofaniniam ir dar ideta kartonas pakietinimui,kad nesulauzyt,tai galvojau ir siemet uzsakyt.Radau ten Jabloka rosii 2 pokelius paemiau,tarasenko jubiliejnyj ir rozovyj po pokeli,betaliux pokeli,si bei ta ir yra.Zinai,kad nuprotejimas prasideda pavasari. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 27, 15:58)
Siuntimas £8.Bet nepriklauso nuo to,ar tu pirksi viena pokeli ar kelis.Tai pomidoru 4 pokeliai buvo,dar fitoftuorino pora pokeliu ir geliu keletas pokeliu,ir agurkai rodnichok,senieji musu,dar geliu .Po 12 pensu,po 10 pensu.o fitoftuorinas net 1,98,bet tai vistiek pigiau nei pas mus,taip ir susidejo.Man pernai pasiteisino viskas ka pirkau,atsiunte stipriam ipokavime,celofaniniam ir dar ideta kartonas pakietinimui,kad nesulauzyt,tai galvojau ir siemet uzsakyt.Radau ten Jabloka rosii 2 pokelius paemiau,tarasenko jubiliejnyj ir rozovyj po pokeli,betaliux pokeli,si bei ta ir yra.Zinai,kad nuprotejimas prasideda pavasari. biggrin.gif

Tai gaila , kad šitaip nepasisekė 4u.gif . Juolab , kad ne pirmą kartą siuntiesi .
Man vis mažėja pavasarinių ir šiaip daržinių norų ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 27, 16:04)
Tai gaila , kad šitaip nepasisekė  4u.gif . Juolab , kad ne pirmą kartą siuntiesi .
Man vis mažėja pavasarinių ir šiaip daržinių norų ...

Parasiau pirma laiska,atsieit ipokavimas buvo standartinis ir as turejau pasiimdama siuntini patikrint svori ir tada pasirasyt.Nu zodziu dirba dar rusiskai.As jiems parasiau,kad jau Royal Mailas gavo tuscia sudraskyta voka ir idejo i specialu celofanini maiseli su atsiprasymais,kad vokas sudraskytas ir tuscias,o as pasirasiau,kad siuntinys tuscias,tai kokiu dar svoriu reikia?Cia pastininkai svarstykliu nesinesioja atiduodami siuntini.Parasiau,kad ziemos metu,kada pugos vejai,popierinis vokas,skirtas siust laiskams sudreksta ir tuoj plysta,o jame dar siuntinys idetas i burbuline plevele,kuri dar labiau padaro spaudima is vidaus voke del savo svorio,tai koks cia standartinis ipokavimas ?Voke siunciami tik laiskai,o ne prekes.Ir pareikalavau arba viska persiust nemokamai atgal arba grazint pinigus.Tyla.Tuscia ju,negrazins jie man nieko,bet as dar pajudinsiu juos. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2018 01 27, 18:18)
Parasiau pirma laiska,atsieit ipokavimas buvo standartinis ir as turejau pasiimdama siuntini patikrint svori ir tada pasirasyt.Nu zodziu dirba dar rusiskai.As jiems parasiau,kad jau Royal Mailas gavo tuscia sudraskyta voka ir idejo i specialu celofanini maiseli su atsiprasymais,kad vokas sudraskytas ir tuscias,o as pasirasiau,kad siuntinys tuscias,tai kokiu dar svoriu reikia?Cia pastininkai svarstykliu nesinesioja atiduodami siuntini.Parasiau,kad ziemos metu,kada pugos vejai,popierinis vokas,skirtas siust laiskams sudreksta ir tuoj plysta,o jame dar siuntinys idetas i burbuline plevele,kuri dar labiau padaro spaudima is vidaus voke del savo svorio,tai koks cia standartinis ipokavimas ?Voke siunciami tik laiskai,o ne prekes.Ir pareikalavau arba viska persiust nemokamai atgal arba grazint pinigus.Tyla.Tuscia ju,negrazins jie man nieko,bet as dar pajudinsiu juos. biggrin.gif  biggrin.gif

Na taip mes jau atpratę nuo tokio aptarnavimo , nekalbat apie tave gyvenančia UK. Sėkmės susirašinėjimuose 4u.gif , dar yra vilties. Šiandien šeštadienis, tai gal kokį sprendimą priims tik po savaitgalio .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2018 01 27, 16:58)
Na taip mes jau atpratę nuo tokio aptarnavimo , nekalbat apie tave gyvenančia UK. Sėkmės susirašinėjimuose  4u.gif , dar yra vilties. Šiandien šeštadienis, tai gal kokį sprendimą priims tik  po savaitgalio .

As jiems parasiau viska ir kad nematau savo kaltes,o tik ju,kaip netinkama ipokavima.Ir kad klijentas visada teisus ir tikiu,kad firma negadins savo vardo taip pokuodama.
Zinoma,sestad.dirba trumpiau,lauksim pirmadienio. biggrin.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif
Oho visas detektyvas gavosi su paštu, bet tikiuosi Luety viskas išsispręs 4u.gif O aš nieko dar nenusprendžiau ką kaip ir kiek sodinsiu, nes rankos nekyla kažkaip o ir noro dar neturiu, bet vasarį reiks už pakarpos jau save griebti, nes liksiu be nieko... Dusia37 jeigu atliekamų Gibsi man gali kelias sėklukes 4u.gif O to jabloko pažiūrėsiu mažu turiu ir aš ... bet pernai nerinkau tai nebemnt iš užpernai bus likutis 4u.gif
Ate42 tavo šunė tobula o aš nemylėjau katinš kol saviškės neįsigijome, ji tokia baikšti bet vistiek gerulė 4u.gif tėvai kaip laiką užmigdė tai sakė jau jokio daugiau bet dabar ir su močiute taip atsitiko tai gal ir gerai kad nėra šunio. Tiesa moęiutė ir šuo buvo geriausi draugai ji buvo jo gaujos vadas ... vieno neliko kitas pasiligojo...
Buvome keliom minutėm iki sodo tai sniego nėra ką kąsti, mislinau prikasti į šiltnamį, bet jaučiu liksim ir šiemet be sniego.
Bučkas
Atsakyti
Labas rytas,
Kavos ?
vartotojo įkelta nuotrauka

Aha , dingo visas sniegas. Bet lyg žada dar žiemos ...
O man patinka sodinti , planuoti , augint ... Tik kai reikia derlių tvarkyt tai katorga smile.gif Nors gaminti ir mėgstu. Visada rudeniop pakolioju "tą durnę" kuri pavasarį tiek prisodina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka pasidalinsiu ir Gipsy sėklom . O pomidorų sėklos - jei nehibridai tai labai ilgai derlingos išlieka .
Man iki pilnos dėklinės laimės trūkumas tik gerųjų cukinijų ... Daug jų suvalgom . 3 metus pakučio užteko , teks vėl prikti .
Muka kaip tavo sveikatos ? Ar bandei pas tą masažistę ? O ką paprasti klinikų daktarai žada?

Atsakyti
Labas rytas,
prakalbot vėl apie daktarus. Mergaitės, ieškom ausų daktaro. Vaikiui žiauriai cypia ausys. Sakė pradėjo kai per arti sprogo petarda. Jau metai. Buvo pas tradicinę, tai liepė nosie pertvarą laužyt ir tiesint. Bet, kad nieko panašaus anksčiau nebuvo, ta prasme iki petardos sprogimo. šeimynistė sakė susirast netradicinę gydytoją, reikia kažkokius taškus paspaust. Turėtų padėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 29 sausio 2018 - 10:03
Aš dar iki masažistės nenuėjau... o daktarai... na pėdoje rado mortono neuroma... na man ją labai skauda tai mislinu apie operacija ir labai norėčiau iki pavasario... nes jau pastebiu, kad nestoviu pilnai ant tos kojos, o tą klubą man ir skauda ar ne bus nuo to viskas... o šiaip hormonų negeriu, bandau su papildais kovoti su rudeniu o tiksliau ne kovoju o gyvenima šiek tiek gerinu, nes labai jau vargina naktimis tie karščio priepuoliai... tai va kaip čia man... be pakitimų, nors gerai, kad neblogėja...reiks man pasiimti iš sodo sėklas pasidaryti taip sakant inventorizacija visko, nes dabar nežinau jau ko turiu ko trūksta...
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 29, 12:00)
Labas rytas,
prakalbot vėl apie daktarus. Mergaitės, ieškom ausų daktaro. Vaikiui žiauriai cypia ausys. Sakė pradėjo kai per arti sprogo petarda. Jau metai. Buvo pas tradicinę, tai liepė nosie pertvarą laužyt ir tiesint. Bet, kad nieko panašaus anksčiau nebuvo, ta prasme iki petardos sprogimo. šeimynistė sakė susirast netradicinę gydytoją, reikia kažkokius taškus paspaust. Turėtų padėt.

soriuks nieko neturiu:(
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2018 01 29, 12:04)
soriuks nieko neturiu:(

naglai pasiskambinau vienai kur daro akupunktūras. Parekomendavo Prof. Uozienę. Pas ją neregistruoja. Vėl naglai į kabinetą-sutiko priimti. Tik nežinau, sakė gali reikėt antidepresantų, nes nemiega per triukšmą ausyse.
Atsakyti