pardėj būna žalia, sūdyta arba rūkyta (tiksliau - mirkyta ). Žalią paprastai termiškai apdorojam arba galima ir sūdyt. O sūdytą ar rūkytą (mirkytą) dedam ant sumuštinių, į mišraines, sukam su lavašais nu ir pan. . Pas jus tikriausiai tas pats, tai suprantu, kad žalią tu kepi, o ar sūdytos ar rūkytos, kur būna supakuotos vakuminiuose įpakavimuose, nedideliais gabaliukais, neperki niekad?
Kugelį aš irgi labiau dėl savo viešnios kepiau, bo ana bulbų bais pasiilgus . Gryn mano dukrelė - bulbinė
Ieskau siltnamio pirkt,nes jokiu vamzdziu,pasirodo,cia nenupirksi. Ka galetumet pasakyt apie toki? https://www.manomano...luminium-525120 Gal kas turit?O gal reik uzklaust i siltnamiu tema?
Luety dėl šiltnamio sunku patart, kaip suprantu pas mus visas papraščiausi lankiniai . Ne šiltnamyje bėda pas jus , o kaip jį įtvirtinti . Lankų turėtų pas jus būti statybinių medžiagų parduotuvėje. Stori kabeliams slėpti ?
Labos iš ryto Man man kavos dvigubą dozę Buvom sode ai tą paimti tai aną paimti, tai fainai toks neblogas oras tai dar rožes apdėjau su durpėm, matysim naujoviškai dengiau mažu tiks Šiaip smagu nedaug padirbėti ir sode žymiai šilčiau o va Kaune vėjas bože bože, turguj sušalau o jau kainos atrodo tikrai svieto pabaiga... tiesa pirkau plačiakakčio žalių ikrų skanu (panešė mane ant subproduktų nors tu ką ) pakepiau ant ghi svietuko... paskui kalakuto uodegu pritušinau su kopūstais skonis geras, bet jau riebumas Ai va tėvuko gimke buvo tai aš nė bulvelės nė duonelės ir šakočio visia ni ni nenorėjau, tik MB užklausiau ar skan pasakė žinai saldus ir man to užteko... taigi be kruopų bulvių miltų galiu gyventi va be vyno ne... Šiandiena pas gydytoja matysim ką jos ten pasakys... ačiū Reina už pasiūlymą, pas reumatologą buvau cielus tris kartus sako sveika...kaip ir kiti gydytojai... Luety apie šiltnamisu tai sory, gerai sako Dusia37 reikia jums kažko tvirto o gal betonuoti pamatus arba bent tuos strypus... kaip kaip tų paršiukų namo reikia ne šiaudinio ne medinio o mūrinio Roko nepaklausiau, reiks pažiūrėti... na žalią mėsą valgau irigi tai vytinta sūdytą lašišos labai seniai ragavau neskanu man ji... Dabar dėl mėsos baltymo nesukepinimo man aukštas pilotažas kada pamatyti, kad jis nesukepė .... va kaip mėsa kepi reikia jos nedakepti tai jo o paskui palaikyti, kad ji pasibrandintų t.y. baigtų kepti... bet niekaip man neišeina arba žalia arba jau tiu tiu perkepė... Melsvaižalia greit pasakoji ką pirkai mažu nsuibeždžioniausiu Bučkas
Ieskau siltnamio pirkt,nes jokiu vamzdziu,pasirodo,cia nenupirksi.
Ka galetumet pasakyt apie toki? https://www.manomano...luminium-525120
Gal kas turit?O gal reik uzklaust i siltnamiu tema?
Muka, pažiūrėk tą laidą, apie mėsos neperkaitinimą Rokas ka-kiek kalba, ale aš vis tiek nesuprantu
Ir berods Luety sakė, kad jis tik žalią mėsą valgo - nu kad ne, tik IR žalią, taip sakė.
Muka, pažiūrėk tą laidą, apie mėsos neperkaitinimą Rokas ka-kiek kalba, ale aš vis tiek nesuprantu
Ir berods Luety sakė, kad jis tik žalią mėsą valgo - nu kad ne, tik IR žalią, taip sakė.
Tik vamzdžai turėtų būti naudojami ne santechnikai - jie kieti - lūžta, o kabeliams ... Šaip tai armatūra sukalus į žemę apie 0,5-0,8 metro į žemę sunkai jau vėjas šitnamį pakeltų. Tik armatūra turėtų buti atitinkamo skersmens ... Vienžo , kiek pamenu , ką MB pasakojo kaip man statė .
KSC man Rokas atrodo labai jaunas, 20- 25 metų ? Ar čia mano matymas toks kitoks? Ir labai veido šviesaus nepapilkėjęs kaip Tas žaliavalgis ...
Apie mėsos neperkepimą man irgi ... sudėtinga .
Labas rytas, as su kava Dusios paserviruota,aciu. Del siltnamio,jei uraganas,nunes bet koki,bet va stukliniai stovi,nunese nepritvirtintus stiklus ir vsio. Del vamzdinio statytis be sansu.Ismaisiau interneta,visus forumus,problema vamzdziai.Is kur gauna zmones,kurie turi pasistate?Raso,arba dirba darba,surista su vamzdziais,arba ju giminaiciai dirba ir zinoma pavagia,ir mase klausimu,kur gaut?Pasirodo niekur nenusipirksi lanku,arba turi pirkt tam tikra pramonini ipokavima,kas ryskiai perdaug,arba remontui likucius.Niekada negalvojau.Ten kur KSC imete pirmame kaip susimeistravot kazkam is gatavu projektu,yra tokiu,bet kainos,kaip uz gera pastatyta ,o amazonej is amerikos siust ir likutis tik. Sita kur imeciau mums tiktu,bet pardavimo psl.nera jokio paveiksliuko kokios ten konstrukcijos,ar eis ji pritvirtint prie paruosto pamato.Parasiau jiems emaila,kad noreciau matyt konstrukcijas arba ivada i detales,konstrukcijas,kaip surinkt,kol kas nera atsakymo.Mums tiktu,kiek mazesnis,polikarbonatonis,langai stoge ,bet vienos durys.Dar radau puslapi,kur pasirenki konstrukcijas,itvirtinimus,vamzdzius,duris abiejuose galuose ir t.t.,o jie parodo kiek kainuos,tai 500-600£.Nu naciort uz tokia kaina.Tai va,viska zinau,kad pagrinda reikia det daug stipresni,ikast i zeme ir t.tSakau gal kas toki turi ir gali paprotint koks ten pagrindas,kaip renkasi,gal ten koks kortu namelis tik uz tokia kaina.perverciau atsiliepimus,nieko. Cia ir armaturos negausi,jei nesi statybininkas.
Ten kur KSC imete pirmame kaip susimeistravot kazkam is gatavu projektu,yra tokiu,bet kainos,kaip uz gera pastatyta ,o amazonej is amerikos siust ir likutis tik.
Nu bet ar apsimoka?Turi rast zmogu,kas nupirks,kas ides,apsunkinsi daug zmoniu,o problema itvirtinime?Nezinau,apie gabenima is LT negalvojom,man kazkaip kosmosas.Pigiau kazin ar bus,o dar darbas,MB gali tik savaitgaliais,oras maiso amzinai,vistik galvoju,jei tik eitu itvirtint koki nebrangu purkta cia,tai koks skirtumas,statyt ar ne?
Kaip jums toks cesnaku auginimo budas? http://pin.it/QX9udki
Nu bet ar apsimoka?Turi rast zmogu,kas nupirks,kas ides,apsunkinsi daug zmoniu,o problema itvirtinime?Nezinau,apie gabenima is LT negalvojom,man kazkaip kosmosas.Pigiau kazin ar bus,o dar darbas,MB gali tik savaitgaliais,oras maiso amzinai,vistik galvoju,jei tik eitu itvirtint koki nebrangu purkta cia,tai koks skirtumas,statyt ar ne?
Kaip jums toks cesnaku auginimo budas? http://pin.it/QX9udki
nu taip cekavna pasidarė, net guglint bandžiau, ale neišguglinau nieko
man irgi jis labai jaunas atrodo, bet gal negalėtų būt labai... gal apie 30 vis tiek bus...