QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 03, 09:33)
Labas rytas,
Apie tai kalba. Labai jaunai atrodo Rokas , o jei ko gero vienmečiai ... Man labai logiškai atrėmė argumentus apie mėsos puvimą ir apie jos atsisakymą. Reina , ko gero vienintelis žmogus Lietuvoj , kuris Tave su Tavo bėdom galėtų prakonsultuoti . Nežinau kiek kainuoja . Bet ne už dyką .
Kam kavos ?
Lyg sloga nori kabinti , persidėliosiu šiandien meniu , padarysiu kvėpavimo pratimus . Tikiuosi ryt kaip ridikas būsiu , nes nėra kada sirgt
Apie tai kalba. Labai jaunai atrodo Rokas , o jei ko gero vienmečiai ... Man labai logiškai atrėmė argumentus apie mėsos puvimą ir apie jos atsisakymą. Reina , ko gero vienintelis žmogus Lietuvoj , kuris Tave su Tavo bėdom galėtų prakonsultuoti . Nežinau kiek kainuoja . Bet ne už dyką .
Kam kavos ?
Lyg sloga nori kabinti , persidėliosiu šiandien meniu , padarysiu kvėpavimo pratimus . Tikiuosi ryt kaip ridikas būsiu , nes nėra kada sirgt
Gersiu su tavim antra kavos jau puoda.
Buvom apsipirkt.Baisus vejas pas mus,fuiii.
Kiek as ten supratau,tai jie abu gerai atrodo.Rokas zalia mesa valgo,brrrr.O siaip man nieko gero...sorry.
Slykstu sliga,bet virusas,kur nori ten lenda,bele tik randa terpe tam.Kepenis sakydavo tokiu atveju lyst i dusa,daryt issikaitinima,po to po saltu dusu,bet nepratusiam,manau butu amen.Tea tree ea bandyk tept,pakvepuot.