Labos,
Pas mane orkaitė Gorenje , o pirkta senai jau ,kokie 8-7 metai . Mane pardavėja įkalbėjo ... Pažadėjo , kad nesigailėsiu . Nesigailiu . Tokios funkcijos kaip pas Ate42 neturi, ko gero net nebuvo dar tada.
Luety ir aš vakar nemačiau . Nenoriu MS rašyti ... Ateis pati manau kai galės.
Pas mane visais purškimai rūpinasi MB . Mano daržai, bitės, kvietkos , šiltnamis - jo žolė ir medžiai ... Visai nesikišu kuo kada ir kaip purškia . Dažniausiai pavėluoja ir nenupurškia
Šiandien pelenų diena - sausas pasnikas . Gerai būtų visai ant vandens . Bet aš ko gero valgysiu , bo sporte kojų nepakilnosiu
Aš ir taip ant "pasniko " , daug ko atsisakiusi ...
Buvau vakar pas savo ale masažistą... Koja tikrai buvo patrupėjusi , kai atstatė labai jaučiasi . Žoliniai papildai geriami ir vienas pratimas kol kas. Nežadėjo 100 pr pasveikimo ... O aš labai tikiuosi ir viliuosi prasisukti be tolimesnių tyrimų .
Kad ir pyksit ir sakysit Gązdinu parašysiu : mergaitės - pasirūpinkit savo sveikata DABAR. Blogi laikai labai arti mūsų ... Didžiausias trūkumas būna vaistai tokiais laikais . Tik išmeskit iš galvos - man nepatinka, aš nenorių , nepadės. Padeda jei darai
Gražios dienos
Papildyta:Labos,
Pas mane orkaitė Gorenje , o pirkta senai jau ,kokie 8-7 metai . Mane pardavėja įkalbėjo ... Pažadėjo , kad nesigailėsiu . Nesigailiu . Tokios funkcijos kaip pas Ate42 neturi, ko gero net nebuvo dar tada.
Luety ir aš vakar nemačiau . Nenoriu MS rašyti ... Ateis pati manau kai galės.
Pas mane visais purškimai rūpinasi MB . Mano daržai, bitės, kvietkos , šiltnamis - jo žolė ir medžiai ... Visai nesikišu kuo kada ir kaip purškia . Dažniausiai pavėluoja ir nenupurškia
Šiandien pelenų diena - sausas pasnikas . Gerai būtų visai ant vandens . Bet aš ko gero valgysiu , bo sporte kojų nepakilnosiu
Aš ir taip ant "pasniko " , daug ko atsisakiusi ...
Buvau vakar pas savo ale masažistą... Koja tikrai buvo patrupėjusi , kai atstatė labai jaučiasi . Žoliniai papildai geriami ir vienas pratimas kol kas. Nežadėjo 100 pr pasveikimo ... O aš labai tikiuosi ir viliuosi prasisukti be tolimesnių tyrimų .
Kad ir pyksit ir sakysit Gązdinu parašysiu : mergaitės - pasirūpinkit savo sveikata DABAR. Blogi laikai labai arti mūsų ... Didžiausias trūkumas būna vaistai tokiais laikais . Tik išmeskit iš galvos - man nepatinka, aš nenoriu , nepadės. Padeda jei darai
Gražios dienos