Moterims ten sunku
Šalia buvo juodaodžių irgi paminklai kaip pas mus.Kūdikis palaidotas buvo,balionų,dovanų pridėta,juk kalėdos.Pas mus tokių dalykų nesu mačiųsi.Kapas švietė su balionais iš tolo.
Labas rytas.
Laukiu kol labiau prašvis,miškan.
Dusia,tu apie medžius viską žinai.Nemažas ąžuoliukas augina ne giles,obuoliukus.Pilnas medis obuoliukų?Gal čia kokie kenkėjai juose?
Oi tu Dusia37 moki pakutenti kerteles
Ex kam smerki save pasirinkai padarei ir eini pirmyn turi tiksla ir varai, neplak savęs užtektinai kiti plaka... pritariu tau 1001 % čiupk
Luety bendruomenės ... aš žavėjausi jomis neslėpsiu, bet kaip prisiliečiau prie jų oi nenoriu ten per teliką gražu, internetiniai puslapiai blizga, bendruomenės namai už europines babkes išblizginti ir ką ... žmonių nepakeisi, žinau ne visi bet... O ar žinai koks tikslas buvo ES tas bendruomenes steigti, o kad užsimirštų, kad užleisti gražų rūką, nes žmonės susižavėjo lengvais ir dėja trumpais pinigais atisakė karvytės, gavo išmoka o toliau, kad nekeltų bangų te bendruomenės namai tipo rašyk verslo planą ir daryk sūrius o iš ko jeigu karvių nėra... et...
Čiumpu kavos
Ingrida dėkui už kavą Puodelis mandras, keturkampis...
Obuoliai ant ąžuolo tai kenkėjas Obuoliškoji gumbavapsvė, sako nelabai pavojinga medžiui.
Jei būna ant šakų tai meninykai iš tokio medžio kažką gražaus išpjausto
Patys baisiausi kapai Ukrainoje . Kaimuose. Šviečia iš tolo . Papasakoti neįmanoma , reikia pamatyti . O gražiausiso Norvegijoje - mažas antkapėlis ir žolė apžėlęs kauburėlis. Jokių ten plokščių marmurinių ant kapo neužkrauna:ax: Man tai taip baisu , tos plokštės ant kapo Ar taip bijo , kad neatsikeltų , kad reikia prispausti ? Norvegijoje manau tik urną gali pasilaidoti. Akmuo .... ne visur palapinės kuoliukas lenda , reikia gulsčiai kišti
Ex , reikia metų , kad skausmas atbuktų Paskui lieka ilgesys . Ne veltui yra nuo seno yra mėnuo - mišios, metinės mišios... Turi būti visi etapai , reikia išgyventi , atsisveikinti ir paleisti . Ir jiems taip geriau ir pačiam.
Čia tik mano pamąstymai . Kiekvienas atvėjis individualus
Aš tai labai moku mirusius pasapnuoti Nesakyčiau , kad malonu . Labai padeda žvakės uždegimas žvakių kaolpyčioje. Nežinau ar jiems padeda ar man ?
ir baigiu tą nemalonią tema
Jokioj bendruomenėje gyventi nenorėčiau . Na nebent jauna , dėl vaikų galima gal kažkokios tobulesnės visuomenės ieškoti Mano metuose jei kvaila bijoti ir slėptis nuo gyvenimo ...
Labas rytas
Latvijoj kapeliukai tokie kaip Norvegijoj. Mažas antkapiukas su vardu, pavarde bei metais ir žole gražiai apželdinta.
Dusia, mes prosenelių kapelius uždengę, nes lankom praktiškai mes vieni, o kapavietės l. didelės. Neprilakstysi dažnai, kai kituose Lietuvos galuose.
Nuvažiuojam, nuvalom, aptvarkom, žvakes uždegam.
Vakar prie sodo taip pat mačiau ąžuolus gausiai obuoliukais nusėtus, žinau, kad kažkoks kenkėjas. Bet gražiai kaip atrodo...
Žvakių koplyčia man labai patinka, visą savaitę meldžiasi, o jei dar įduoda popierėlį, tai ne tik koplyčioj meldžiamasi, bet ir tu visą savaitę meldiesi už kitą šeimą, kita šeima už tavo šeimą taip pat meldžiasi.
Gražios dienos
Muka, neromantizuok karvutės Žmonės geriau gyvena, išgyvenimui nebereikia tiek daug fiziškai dirbti .
Zinot ,dar siauba pasakysiu- as net manikiuro pedikiuro neturiu.Visos apylinkes cigones turi , o as neturiu.ir dar su diedu prekiaujanciu dirbtiniais nagais kada cia susiriejau Ir dar nekenciu konsumeriu visuomenes.Ir kapu dizaino kultas yra kapu dizaino verslininku sukurtas.Ir isvis religines konfesijos galetu kokius apdeitus instaliuot,viskas cia panasu i nebepalaikoma OS.
AA, mano pusbrolis avis augina ir visą pulką burbuliuojančių, gagenančių, kudakuojančių paukščių nuo kalakutų iki patarškų. Dar triušių nemažai. Ožkų, ožių turi. O va karvių ne, nes išties reik ir ganyklų nemenkų, ir žiemai pašaro priruošt. Avims ir ožkoms stipriai mažiau. Dalį dirbamų laukų mišku užleido, dalyje javai, dalis daržui paskirta, na o likusi ožkoms ir senovinei juodagalvių avių veislei palikta.
Močiutė augino ir karvučių nemažai, na ir paršiokus, o va avimis ir ožkomis nesižavėjo. Iš esmės, avys ir ožkos pievas gražiau sutvarko, karvės blynų pilna palieka, reik dažnai keisti ganomas vietas.
Kas liečia kapelius, mano uošvis jau 6 metai kaip miręs, bet anyta dažnai lanko kapelį. Jai taip reikia. Ir mes dažnai užsukam, nes pakeliui į sodą, kažkaip tas ryšys dar nenutrūkęs - labai brangus žmogus buvo. Ex labai suprantu. Kai vaikštai po sodą, jų namus ir viskas alsuoja dar juo, jo darbais, sunku paleisti. Tik tie atsiminimai jau dabar kitokie, atsimenam su šypsena, jo juokus, dainas, kai geras oras būdavo. To skausmingo ilgesio stipriai mažiau.
Zinot ,dar siauba pasakysiu- as net manikiuro pedikiuro neturiu.Visos apylinkes cigones turi , o as neturiu.ir dar su diedu prekiaujanciu dirbtiniais nagais kada cia susiriejau Ir dar nekenciu konsumeriu visuomenes.Ir kapu dizaino kultas yra kapu dizaino verslininku sukurtas.Ir isvis religines konfesijos galetu kokius apdeitus instaliuot,viskas cia panasu i nebepalaikoma OS.
nei siaubas nei ką tai tavo apsisprendimas juk rankas tai plauni tai ir panagės nėra juodos ;)