Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety šeimų maršas tikslą pasiekė. Pagrindinį. Šitą protestą organizuoja mokytoja, nepartinė. Kaip spontaniškai tai daro nežinau... G5 gal juos veikia?

Atsakyti
Dusia,papriestarausiu tau.
Nesvarbu,kad as negyvenu siuo metu Lietuvoj.Bet seku visa info,domiuosi,ziuriu gyvas transliacijas.Seimu marsas apart zmoniu susiburimo gausaus,apart euforijos,nieko nepasieke.Stambulo konvencijos svarstymas atidetas rudeniui,jokie reikalavimai neivykdyti,joks seimunas neatsistaydino,ko reikalavo seimu marsas.
sis kartas ir gi daug triuksmo ir nieko daugiau.Dumu uzdanga,isrukysim,pasukavo,o seime tuo metu prastume ekstremalios padeties istatyma.Jie nieko nebijo,Simon pasake,kad visi bus nubausti,daromi irasai.Va taip.Nei vienas is pagrindiniu seimo nariu neisejo ir nepakalbejo su tauta.Tauta lauke.Ryte isvijo tik midijas lauk:LRT,TV3,ar dar ten ka ir viskas.Pakalbejo,padainavo.Gaila labai,vargo zmones vaziavo,viskas ne tas,su tokiom priemonem nieko nenuveiksi.Rami lietuviu tauta,tolerantiska, ilgai reiks juos spaust prie sienos,kad gautusi virsmas.Ir zinoma,man labai gaila.Bet dabar tokie laikai,kad nie kokioj saly streikai neatnesa jokiu permainu ir ju naivu tiketis dar.Viskas vyksta globaliai,daug metu planuota,o mes viska darom stichiskai,kada jau labai pradeda wzeist sirdi,nebeimanoma darosi gyvent.Ir bus dar tik blogiau.Ne tik Lietuvoj ir UK.UK turi virs 70% subade,todel dave pauze,laukia,kol kitos salys pasivys.O tada ims spaust visus ir cia.Kol kas viskas laisva,jokiu kaukiu,jokiu suvarzymu,atrodo,jog nebuvo jokio karantino.
Cia tik mano asmeniniai pastebejimai.Ir mano nuomone nebutinai turi sutapt su jusu.Paprasciausiai mano toks matymas. 4u.gif 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 rugpjūčio 2021 - 19:05
Jo sutikau ir aš kolonas mašinų jau po 6 ryto autostradoje. bigsmile.gif Aš važiavau į priešingą pusę.MB pas odontologą vaiavo sostinėnė irgi anksti ryte kartu su visa kolona.Galvojo,gal pasilikti mitinge,bes pagalvojo,kad geriau žolę gal nupjauti grįžus? mirksiukas.gif
Nėra grybų Šimonyse.Ar patikėsite-sausa. bigsmile.gif
Nuėjome su mama iki bruknių.Toli nuo mašinos,pernai per dieną pribraukdavau po tris kibirus.Išdegę ar kas-tuščia. ax.gif
Voveraičių pernai pririnkdavau po 7 kibirus.Radau gal 5 voveraites savo vietose.Kelis netyčiukus baravykus.
Kad tuščiai negrįžti mėlynes rinkome.Vat to tai sočiai,du kbirus pririnkau.Pati sunkiausia uoga man. blink.gif
Miškas pjaunamas juodai.Kur dygo voveraitės,pripjauta berželių ir primesta.Nesuprantu kam?Žvėreliams?Stirniukė mačiau peršoko ir taip. blink.gif
Atsakyti

Labos. Lyyyja. Vakar pagrybavom... Savo vietoj nedaug baravykų radom. Tik pradėjo dygti. Sausa , net ūmėdžių nėra.... Bruknynas tuščias, išdegė matyt. Ingrida berzelius iskapojo nes sviesinima darė. Ar eglės ar pušys yra pasodintos. Sila kuriam baravikynas irgi greitai kirs. Jau sukleimuoti medžiai. Vandalai. Gražios dienos..

Atsakyti
Labos smile.gif

Lyja .... bet lietaus reikia.
Receptų prisirinkau ale niko neužsukau ai tuščia jo penktadienį užsisuksiu, nes po darbo nieko nenuveikiu tik pavalgyti ir viskas. Reikia mašina varyti technikinę, visada stresuoju verysad.gif bet daugiau nėr kam tenka suktis o dar katė pradėjo šlubuoti, vežti pas veterinorių tik sukis ... nėr kada iki puodų prieiti o agurkai vysta verysad.gif gerai, kad pomikų nėra daug nes nerausta pirma kartą teip unsure.gif Apsisprendžiau pirkti naują džiovyklę su geležinėmis grotelėmis, nes su plastmasinėmis sunkiai plaunasi nuo daržovių, o indaplovės neturiu rolleyes.gif
Šeimų maršas ... kažkaip destrukcija kvepia bet jos reikia tai faktas kitaip pasiekti permainų...reikėjo renkant valdžią galvoti...dabar ... kažkaip nėra gerai, kad reikia jau vaikyti nuo seimo su ašarinėmis dujomis ir kitomis priemonėmis....labai tikėjausi sąmoningumo iš abiejų pusių.
IngridaB ale skanu mėlynės, nors bruknių uogienė man pati pati 4u.gif gaila kad nepagrybavai savo girioje ale nors pavaikščiojai ir ne tuščiomis tongue.gif
Pau gal ir reikėjo purkšti bet ėmiau ir paliejau, nors nugarą pasitempiau su laistytuvu belakstydama verysad.gif O akip tavo žandikaulis mažu jau geriau?
Laukiu kavos ax.gif ot našarnikė pripratau 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar jau neskanu prie seimo buvo.Nervavausi naktį,kad tik vaikis neitų ten.Gyvena Gedimino gatvėje prie pat seimo.Iš įdomumo,kad nenueitų.Naktį jau ten man buvo chuliganizmas. rolleyes.gif
Dusia,mačiau tavo baravykus.Kaip iš katalogo. wub.gif wub.gif
O dėl berželių,net nepagalvojau.Jo ten sodintos pušys.Pernai ten tarp jų vien voveraitės augo.Ir taip gerai nepasiklysti,kai nežinomas miškas,eini kaip tarp kolonų. mirksiukas.gif Šimonyse labai daug aptvarų.Čia pušaites taip saugo?Bet vien aptvarai.Juk juos pastatyti kainuoja?Mes jau pernai su mama lindome pakėlę tinklą.Ten tiek uogų būna. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

žandikauliui reikia laiko. Jei negerės, rugsėjį chirurgas žiūrės. Dabar turi organizmas tą sintetinį kaulą priimti, peraugti.

Kas darėsi prie Seimo, asmeniškai man - baisu. Dalis žmonių taikūs, jie ir pasišalino 17 val, o vėliau, kažkokia budulių gauja, kurie akmenimis, vėliavomis puolė.

Lietus lyja, bet man slogi nuotaika po vakar įvykių.

Atsakyti

LabsRyc.

Pas mane kaip visada rytinis ritualas - kava terasoje ir katės draugija. Geras vėsus rytas, nėra nei mažiausio vėjelio , tai nešalta sėdėt. Pypauja vienas kitas paukštelis.

Susitvarkiau susidėjau kiemo bortelius po truputį, supyliau žvyro visą griovį, sudėjau visą juostą akmenų. Atrestauravau kažkiek, kas buvo jau seniai daryta. Na, nėra tobula, bet tai geriau, nei sėdėt ir depresuot, labai veikla rankoms ir gera vėduoklė galvai.

Dabar turiu naują projektą, užduotį sau. Irgi aplinkos. Reik gi kažkaip damušt tą žvyro krūvą, likusį cemento maišą ir akmens riedulį atsirident iki tikslo. Iš vietos akmenį išridenau, bet į kalniuką jis nenori pats ridentis. Reiks priverst.

Luety, leidžiu tau kad įspirtum man. Pasiskiepijau. Nu ir velniai nematė. Blogiausia, kad man reik darbo, būtent dabar, reik kažkaip save išlaikyt ir atminimą kapeliuose padaryt. Kainuoja daug.. 

Pabaigiau savo kavą, tikiuosi kol rašau, Ingridutė jau bus naujos karštos atnešusi. Pyragėlis neprošal būtų irgi. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 08 11, 09:38)
<p>LabsRyc.</p><p>Pas mane kaip visada rytinis ritualas - kava terasoje ir katės draugija. Geras vėsus rytas, nėra nei mažiausio vėjelio , tai nešalta sėdėt. Pypauja vienas kitas paukštelis.</p><p>Susitvarkiau susidėjau kiemo bortelius po truputį, supyliau žvyro visą griovį, sudėjau visą juostą akmenų. Atrestauravau kažkiek, kas buvo jau seniai daryta. Na, nėra tobula, bet tai geriau, nei sėdėt ir depresuot, labai veikla rankoms ir gera vėduoklė galvai.</p><p>Dabar turiu naują projektą, užduotį sau. Irgi aplinkos. Reik gi kažkaip damušt tą žvyro krūvą, likusį cemento maišą ir akmens riedulį atsirident iki tikslo. Iš vietos akmenį išridenau, bet į kalniuką jis nenori pats ridentis. Reiks priverst.</p><p>Luety, leidžiu tau kad įspirtum man. Pasiskiepijau. Nu ir velniai nematė. Blogiausia, kad man reik darbo, būtent dabar, reik kažkaip save išlaikyt ir atminimą kapeliuose padaryt. Kainuoja daug.. </p><p>Pabaigiau savo kavą, tikiuosi kol rašau, Ingridutė jau bus naujos karštos atnešusi. Pyragėlis neprošal būtų irgi. </p><p></p><p></p>

Ex labai daug kainuoja tėvukas tik restauravo kapą mokėjo 1500 eur. Išbrango viskas bais:(
Atsakyti

Dusia,  :wub: 

Ingrida, tuoj atmerks, įmerks lietus, pagerės viskas - pasipils grybai.

Kainos, kaip Dusia ir prognozavo, kyla kaip ant mielių. Pasiutusiai išaugo logistikos kaštai.

Atsakyti
Dabar jau idomu zada buti.Sako CIA bandys instaliuot svetlana baltarusijoje i posta pagaliau.Lukasenka ta proga importavosi tamsesnes spalvos rytieciu armija.
Kazi kodel atrodo ,kad eilini karta bus suesti atpirkimo oziai. biggrin.gif
Lenkija didele,ten jau atvirai kvieciama ginkluotis, tai manau kad lietuva taps linija.
Su visais vidiniais nesutarimais.Kas ines papildomu spalvu i konflikta.
Muka ,tu tiek baliu organizuoji ,kodel indaploves nenusiperki,siaubas pagalvojus apie tauriu ,stiklainiu plovima rankomis.
Dar mane stebindavo lietuvoje naujasis kaimo turizmas ,be pro virykliu ,be indaploviu.Seimininkutems sunkus laikai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 11 rugpjūčio 2021 - 09:22
Vakar prie seimo buvo bananų balius ... To ir tikėjausi , nes Lietuva neturi valdžios . Tik teritorijos administratorius. Tai ne mano sugalvotas terminas, tai žurnalisto Audriaus Bačiulio . Tokių dar yra Lietuvoje. Valdžia pas mus tokia - ką pasako ponas , tą padaro . Mūsų valdžia minios bijo , jie ne lyderiai . Minios jie nevaldo , kalbėti negali ... Ir aš juos suprantu - tai žmonės , kurie nesupranta, kaip galima galvoti kitaip negu šeimininkas ? Kaip galima nevykdyti paliepimų ? Na tokie kurie mokykolje buvo zubrylos , be fantazijos, raidės žmonės smile.gif Šeimų maršas buvo piknikėlis ant žolės. Kas bus toliau ? Nežinau ...Vandens patranka Rudnikuose ax.gif Parsiveš? Kodėl nėjo valdžia kalbėtis ? Kodėl blokavo internetą prie seimo ? Vaistų dozę valdantieji turės pasidvigubinti , be vaistų tokio "darbo" dirbi negali ...
Jei pamenat buvo mitingas prieš valstiečius . Partijos pirminikas atstovėjo ... Nebijojo minios, ją suvaldė ax.gif Buvo Andriuchos visiškas pravalas .

Pou transportas iš Kinijos vežant kontenerį pabrango 3 kartus.
Tai ką padarė Lietuvos valdžia atidarydama Taivano atstovybę ax.gif pakels kainas dar . Jei matėt vakar spaudoj apie ambasatorių atšaukimą ?
Firmos kurios dirba su Kinija persiregistruos Lenkijoje ir tt. Biudžetas nedagaus pinigų ax.gif

Apčiupinau Pou 4u.gif Mergytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 rugpjūčio 2021 - 09:27