QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 07, 09:56)
Labos,
Idomiai čia apie gydymus...
Mano vaikas buvo įstojęs į mediciną Kaune , ant durniaus parašė ... Turėjo vietą UK , čia buvo pasibandymui kelintas. Sakė gydytoju negalėtų būti , nes nenori mulkinti žmonių ir turi sąžinę...
Giminėj yra pora daktaryčių. Viena širdies , kita vidaus. Patenkintos kol kas.
Apie žoles... Vaikystėje manęs niekas niekuo negydė, nesirgdavu ... Na jei pešalimas tai liepžiedžių ir aviečių. Jei gerklė karštas pienas su sviestu ... Ir dar cukraus padegindavo nuo geklės skausmo
Čia baba taip gydydavo ...
Pati bandžiau gydytis žolėmis - užsisakiau pas vieną geriausių LT žolininkių, atrinko žoles ir negalėjau gerti ... šienligė užpuolė .
Dėl pikio : esu ne vienoj bitinikių grupėj . Skaičiusi ne veną istoriją kaip skrandžio opą išsigydė . Pati esu naudojusi pikį kai labai skaudejo gerklę : palaikai burnoj ir išpjauni . Labai gerai padeda . Tik ginkdie nenuryti . Ir esu gydžiusi mergytę . Dar prieš pandemiją , kai mokėsi UK sirgo visas jų namas labai labai sunkiai... Po kokio mėnesio po ligos mes skridom pas ją. Guodėsi vaikas , kad neatsigauna . Gal ir buvo kovidas ? nes Kinojoj jau siautė? Nupirkau rusų vaistinėje pikio trinktūros, ir sugėrė 3 ar 5 dienas tuos kelis lašiukus su vandeniu pagal instrukciją
Sakė labai pagerėjo ... Tokios mano patirtys.
Apie visus kepenų ir kitus valymus ... netikiu . Nevalgyk lengvų angliavandenių ir pailsės tavo kepenys ir kasa
. Valgyk daug žalių lapinių daržovių ir atsistatys žarnyno mikroflora .
Luety man taip susiskaitė apie Tavo tėvukus , kad kai neliko mamos tėvukui pagerėjo ?
O grybukai smagus dalykas , kalėdų senio pasaka atsirado tik dėl grybų
Elniai prisivalgo musmirių , kad išvalytų kirminus, o lapiai geria jų šlapimą. Veža gerai
Elniai su rogėmis po dangų skraido .
Labos,dar karta.
Ukis sutvarkytas,galiu svest.
Dusia,kai neliko mamos,tevukas uzsidare savy ir labai kentejo.Mama buvo jo slauge ir gydytoja viskas viename,nes gydymo istaiga skyre antra invalidumo grupe ir uo parode,jog nuraso ji.
Praejo kiek laiko ir as kazkaip pastebejau,kad jis nebesiskundzia savo sveikata,kepenim,nebesiraito nuo skausmo.Klausiu,kaip tavo kepenys.Sako gerai.As net akis ispuciau.Nebezinojau ka galvot,ar gerai todel,kad nebera kam skustis,ar kas cia.Tada jis man sako,zinai,taip buvo dusioj blogai,kad norejau iseit.Susiradau mamuko uzpiltine su musmire ir r kelias dienas isgeriau ja.Ir uzmirsau ne tik apie kepenis,bet ir apie nora pasitraukt.Ir taip iki siu dienu.Nelemta buvo iseit dar,jam kita misija buvo skirta matyt.
As vaikystej nuo gimimo daug gydyta zolemis ir mamos ir mociutes.Turejau laringita,as taip galvoju,nes dusdavau.Zinau ir pauksciu,tik nezinau kokiu,plunksnas degindavo ir kisdavo prie nosies,virdavo piene svoguna su sviestu girdydavo ta baisybe,o kiek dar zoliu visokiu.Kazkaip tableciu neatsimenu,kad kas kistu.Nieko gyva,ant 70-mecio slenkscio.
Daugiau neturiu argumentu diskusijai,tai nebesikisu.