Oi ,yra net labai gydanciu sungrybiu.
O kodel gamina visokius keistus skyscius ,nori ir gamina.Ka tu jiems.
Taip. Teisingai. Tik dažnai tų skysčių vartojimas neteisingas, nori greito efekto, tuomet nepadeda, o kenkia.
Visu pirma ,as pati esu sukurus kelias mixturas. Ir man nereikia laikytis duomenu moksliniku nustatytu gydymo algoritmu.Dabar gydytojams vadybininkai vadovauja, tagi ir rezultatas aiskus.O prisimenat ,seniai seniai ,buvo galima nuejus i poliklinika tesiog pas gydytoja patekt ,eileje pasedejus.Gydytojai namuose lanke, kaimuose felceres ,na buvau jaunas grazuolis arklys,tos dienos negris.Ai ,tada mazdaug dar gydytojais tikejo.
O tavo galingsoga labai nustebino,tokio balansuoto citokineses reguliatoriaus dar paieskot reikia.
Oi kokį liūdna multiką priminei. Labai graudu būdavo žiūrėt, bet žiūrėdavau.
O ką jau spėjai primarmaliuot iš galinsogos? Geras dalykas, bet galinsoga labiau vertinu šviežią, ne perdirbtą. Arba džiovintą, sumaltą. Jokių arbatų, nei tinktūrų.
Sveikos 🌷
Jei bitkrėslės turit kur pašonėn, pakabinkit, kad į trobą musės nelandžiotų. Kai važiavom Mamytės tėvonijon, tai visos kalvos bitkrėslėm apaugusios. Ten tokios gražios pievos. Prie sodo neteko užmatyt.
Man jos tokios gražios. O šiaip tai stiprių junginių turi, pritariu AA.
Kas liečia mediciną. Kai tai buvo įvardyta kaip paslauga, o gydytojas paslaugos suteikėjs, paslauga įkainuota, dingo gydymas iš pašaukimo. Nedingo, bet... suprantat, ką noriu pasakyt.