Man pav shopingas adrenalino duoda ,nes baisiai nemegstu to daryt.Taiva visas pasiruosimas, o poto reabilitacija darze .Paskui dar daug veiklu kur na neisivaizduoju ar galeciau viesai prisipazint ,nes draugai jau vadina laukine,valkata,na visai marginalizavo .
Ar patikėsite,obuolius kuriuos pilu į krūvą,susikroviau į dėžes,išskyrus aišku jau gendančius,išprekiavau viską ir kriaušes krituolius.Na vienu žodžiu parsivežiau kilogramą pomidorų.Pajudėjo ir medus atvėsus orams.
Grįžome obuolių nuo vėjo vėl pilna.Jei nuotaika bus,reiks sekmadienį palėkti.
Taip užsimaniau bulvinių blynų,prisikepiau,dabar miegan traukia.Visą naktį neužmigau,jokių vaistų negėriau ir filmą pažiūrėjau naktį ir vistiek,o prieš aušrą snūstelta valandėlę,vos nepramigau.
Vaje kai šalta ir drėgna . Pasikūriau krosnikę kaime ... Tokia Lietuviška Vasara
Rytoj irgi NeVasara. Sekmadienį gražų orą žada. Va ropės kaip gražiai sudygo . Patinka toks oras.
Vaje kai šalta ir drėgna . Pasikūriau krosnikę kaime ... Tokia Lietuviška Vasara
Rytoj irgi NeVasara. Sekmadienį gražų orą žada. Va ropės kaip gražiai sudygo . Patinka toks oras.
Nežinau nei rūpeščiai kokie,nei dirbau,kasiau iš vakaro ką? Vat užėjo nemiga ir tiek.Gal apie turgelį galvojau nepramigti?
Aš irgi židinį užkūriau sėdžiu kojas ištiesus.Šiltnamius uždarinėjau.Vat tik arbūzams,melionams toks oras nepatiks tikrai?
Bet grybams gerai toks oras.
Ingrida, greičiausiai jau statei ką nors kaip mano močiutė. Kaip mano tėtis sakydavo, geriau jau uošvienė miegotų, nes jei prabudus sakydavo "žinot vaikai, vakar neužmigau ir sugalvojau, kad gal čia tamsiąją kamarą dastatysim ir t.t.",- tai nieko gero 😁
Aš jau kojines išsitraukiau.
Pas mus 16-17 silumos,vejas kazkiek aprimo,bent per puse to kas buvo dienos metu.Nakty rodo ateisiant lietaus,ryt visa diena lietus,bet 17 silumos bus,nakti tik 13 nukris.O sekmadieni 19-20 silumos,be lietaus.Zodziu saulute ritasi jau i poilsi.Lauki lauki tos vasaros,o ji sumirga ir net nepajauti,kaip vasaros nebera.Nelaukiu rudens
kepiau ziedu kimstinukus is savo peraugusios cukinijos,ant dugno dejau farsa kalakuto su morkom,savo prieskoniu misiniu,cesnakiuku,o ant irsaus grybu uzkepele su paprika,truputi ciliuko,dar surio tarkuoto imaisiau,kad sukabintu grybus kiek,pabarsciau truputi cedaro suriu,apsivalgymas,kaip skanu.Liko mudvien dar rytdienos pietums.
Aciu visoms uz idejas ir paprotinimus.
Pou tau gerai būtų natūralios vilnos kojinės. Kraujotakos pagerinimui. Ingrida ir man būna nemigos... Natūralu. Lyyyyyja mano kaime. Man smagus šaltukas. Bo apsirengti ne fasonas.... MB juokiasi kad man nešalta. Krosnelė gėris.
Luety, skaniai susiskaitė👍
Dusia, mano rankos ir kojos šiltos, rudeniop, kai vėsu ir drėgna, o dar nešildo, tada tai vilnones išsitraukiu. Tik šiaip šiandien šalta, aš juk basa lakstau dažniausiai, tapkių nemėgstu. Langai atverti, tai atvėsimas jaučiasi.
Kojines tai dar a.a. močiutės megztas turiu. Čėdyju.
Aš kažkaip nemigos nesureikšminu, ką nors telefone panaršau nuobodaus ir užmiegu. Nestresuoju. Kaip juokiuos, trečią naktį užmiegu. Čia kai vaikas mažas buvo ir sirgdavo, tai sakydavau, kad trečią parą jau geriau, nes budėti jau neatlaikydavau, užmigdavau.
Ir man dažniausiai sunku užmigti labai pervargus. Kai pavargus, greit užmiegu, o jei pervargus, neleidžiu sau nieko galvot, nes mintys veja mintis ir miegai išsilaksto staigiai.