Labas rytas.
Jooo diagnozė aiški ačiū visoms už patarimus pastebėjimus Adrenalinas, karalienė,persų katė man prie širdies pastarieji du Bet pastaruoju metu to nenusimato, nes nemoku .... Adrenalinas oi jo gaunu darbe bet gal čia ne tas pat gal adrenalinas su malonumais tuomet meilužis o pastarojo nereikia Tvarkytis su smegendėže telieka
Atšalo bet gal gerai bus darže tvarkytis nes reikia žemę ruošti šilauogėms, kaži iš kur geriau pirkti vienas pirkau ŽS kitas pas perpardavinėtoją iš lenkų o kaiminka sakė mokvežoje nuostabių yra po 3,99 Ai moatysiu dar ne striokas.
Dėl vaisatžolių nesu specas negaliu ginčytis o britkrėslę gėriau kad skanu mėgstu kartumus tiesa su pertraukomis ne visad Kitų vaistažolių nevartojų išvis arbatų negeriu neskanu man geriau kavelą
Pau laikykis širdelę eina sau kokių būna su dantim negandų o tiesa mano anyta 91 ir tik kelių dantų neturi o visi kiti alei vieno savo o čia fenomenas
Ex žinai mano vaizduotė bais laki ir beskaitydama prisijungiau prie judvieju su katuke su kavos puodeliu pasėdėjau tyliai tyliai tikiuosi nesutrukdžiau
Ate42 reik spąstus statyti tai bobai kuri prisodina tiek visko
IngridaB mmm puodukas ir dar raudonas
Labas rytas, princiesos.
Vėl sėdim abi su kate, su murklių skanėstukais, su kava ir zefyru. Patinka kartais zefyrai. Sveika/nesveika - nesuku galvos.
Nugi visai apnaglėjo oras. Kur šiluma?? Vasara gi dar..
Pou, turėjau panašu atvejį su dančiu, kai niekaip negijo po operacijos. Gal apie du mėnesius vargau, ištino gomurys, nutraukinėjo pūlius.. Maniau visi uždegimai, pūliai nueis man į smegeninę, visko prisigalvojau. Daktarui nusibodau, tai sako, tau ir negis, nes esu tikras kad trūksta vit. D. Liepė pasidaryt vit D ir tyrima, nusipirkt jo ir vartot. Taip ir padariau. Ir ką manai, pasibaigė pūliavimai, uždegimai, sugijo greit.
Kava nuostabi Jau kaip aš myliu tuples . Nuostabiausios gėlės.
Ingrida ar pradėjot remontus senojo namo ? Gal jau grybauti važiuoji ? Laistyti nebereikia, gal daugiau laiko lieka ?
Muka reikia nereikia - prirašė daktarša ir naudok
Ate42 va tai durnei tai spąstus tikrai reikia statyti. Ne tik priaugino visko ko net nereikia , bet dar ir į stiklainius sukišo. Pas mane durnių durnė šiemet Muka nepatikėsi agurkinės sriubos padariau Tik morkų neturėjau stmbių kad sutarkuoti , tai be morkų bus . O agurkų agurkų Ar čia metai tokie , ar veislė tokia ? Tikrai mažiau pasodinau negu kitiais metais ( sodinau daigiais , taigi skaičiavau ) . Ir voratikliė erkė kaip visada juos valgyti ėmė per karščius ( išgelbėtoja sakyčiau ) . Vis tiek dera kaip išprotėję . Pomidorų dvi džiovykles jau sudžiovinau , 12 stilainuku be nieko tik su druska padariau ... O dar pradžia derėjimo . Ir šparaginės po lietuas atsigavo Gal kaime susitvarkysiu ? pažadėjau nešaldyti, nes labai atisvagėsm pernais . Vaikai dievina marinuotas, senovinis sesių receptas . Tai tegul jie atsivalgo šią žiemą
Su kate kavą dažnai geriu namie . Mūsiškė kaimo nemėgsta Į lauką neina, visko bijo . Be būtiniybės nesivežam .
Pou sveik Žolės, vitaminai gerai . Bet... aš vėl apie tą patį .
Stersuoji . Įtampa. Kol nesusitvarkysi su galvą gis pjūvis sunkiai . Ar darbas, ar namai , ar dėl vaiko ... Tau žinoti . Paliesk . Bus taip kaip turi būti , ir bus geriausia kaip gali būti kažkada lankiau TKM kursus, visada mokė taip ieškoti ligos priežaščių . Žolės ir vitaminai gydo pasekmę ...
O visiems virusams ir bakterijoms mušti nėra geresnio dalyko kaip pikis ... Būna pirkti pikio trinktūros .Galima naudoti skalavimui ir gerti
Va ką turiu tai labai gerą gyjimą . Kaip katė . Pilvelis pjaustytas ne kartą , 5 dieną siūlus visad imdavo . Nepamenu , kad kada nors kas nors pūliuotų . Čia aš ir vaikas tokie. O dukra ir vyras ui ne ... Jiems turi būti įdeali švara kad gytų . Dukra maža būdama dirbo su dviračiu , kelią nusivarė. Kol užgydžiau , 15 priemonių pirkau, pas daktatų 15 kartų ėjom , o padėjo tik sūrus vanduo Kompresais mirkydavau . Paskui fizioterapiją dėl rando lankėm . Buvo reikalų .
Labas rytas 🌷
Ingrida, skani tavo kava, nors negeriu, bet labai jau dailiai viskas sudėliota.
FB jau brazda nuo grybų foto, nevažiuoji?
Taip orai subjuro, galvojai, pas saviškį prašysiu, kad iki miško pametėtų. Bet labai vėjiota, nenoriu tų dantų savo vėl ant vėjo išstatyt 🤭
Labas rytas, princiesos.
Vėl sėdim abi su kate, su murklių skanėstukais, su kava ir zefyru. Patinka kartais zefyrai. Sveika/nesveika - nesuku galvos.
Nugi visai apnaglėjo oras. Kur šiluma?? Vasara gi dar..
Pou, turėjau panašu atvejį su dančiu, kai niekaip negijo po operacijos. Gal apie du mėnesius vargau, ištino gomurys, nutraukinėjo pūlius.. Maniau visi uždegimai, pūliai nueis man į smegeninę, visko prisigalvojau. Daktarui nusibodau, tai sako, tau ir negis, nes esu tikras kad trūksta vit. D. Liepė pasidaryt vit D ir tyrima, nusipirkt jo ir vartot. Taip ir padariau. Ir ką manai, pasibaigė pūliavimai, uždegimai, sugijo greit.
Tai sakai, sasyskos su dešrele iš ryto nelabai? Aš šiandien pabudus, pasisukiojau ir Nomedą užmačiau. Suraičiau, geriau pasidarė.
Vit D pavasarį ilgai grojančią ampulę sugėriau, dar turėtų pakakti, rudenį vėl kažką reiks pavartot. Saulėj būnu, lašišą ir ypač silkę mėgstu, gal pusę bėdos. Prieš gerą savaitę paplūdimy saulėj prasivarčiau. Bet kad daugumai vit D trūksta, tai faktas. Reiktų pasitikrinti, ačiū už gerą mintį.
Dusia, tikrai pritariu, kad stresas savo daro, gaila, kad man nepavyksta jo paleisti. Ilgą laiką jis groja ir organizmas nualintas, o to parako vis mažiau lieka.
Kitas dalykas, gal organizmui tas metalas nepatinka ir reiks lupti vis tiek. Suprantu, kad silikoninių fafų nešiot negalėčiau, tuoj pat organizmas atmestų 😁
Šiandien lyg geriau. Vakar visą dieną su sūriu vandeniu skalavau, masažavau, gal išsivaikščios. Tik va, kodėl apskritai tas uždegimas ten daros...
Reik AA patarimo paklausyt ir rudeniop ananasus triaukšt 🌷
O šiaip, kai galvoj šviesu, tai ir uodegoj problemų nekyla.
Šią naktį kažkaip žiūrėjau į dangų, nes labai žvaigždėtas ir gražus buvo, mintyse meldžiausi ir nukrito žvaigždė. Gražus sutapimas.
Zinot ,pas mus karsta,kunai perejo i ausinamus vandeniu,ziuresim kaip cia ta evoliucija vyks Labai rekomenduoju atsisakyt bet kokiu saldumynu,jie tikrai nepadeda gijimui.
Ir pou ,paklausk ko nors ,kaip mane feisbuke vadina ir jei nori susirask.Galesiu daugiau patart.
jei nori zinoma.
AA, žinojau, kad gausiu velnių už tą Nomedą ☺ bet kažkaip nesusiturėjau.
Žaizda išorėj labai gražiai susitvarkius, tik va, tie procesai viduj mane neramina. Bet jau šiandien geriau, sumažėjęs patinimas.
Kad viskas greit susitvarkys, iliuzijų neturiu. Sintetiniu kaulu skylę užpildė. Gal nemėgsta maniškis organizmas svetimkūnių.
Dar gydytoja sakė, pas LOR užsiregistruot, gal sinusai netvarkoj.
Kava nuostabi Jau kaip aš myliu tuples . Nuostabiausios gėlės.
Ingrida ar pradėjot remontus senojo namo ? Gal jau grybauti važiuoji ? Laistyti nebereikia, gal daugiau laiko lieka ?
Muka reikia nereikia - prirašė daktarša ir naudok
Ate42 va tai durnei tai spąstus tikrai reikia statyti. Ne tik priaugino visko ko net nereikia , bet dar ir į stiklainius sukišo. Pas mane durnių durnė šiemet Muka nepatikėsi agurkinės sriubos padariau Tik morkų neturėjau stmbių kad sutarkuoti , tai be morkų bus . O agurkų agurkų Ar čia metai tokie , ar veislė tokia ? Tikrai mažiau pasodinau negu kitiais metais ( sodinau daigiais , taigi skaičiavau ) . Ir voratikliė erkė kaip visada juos valgyti ėmė per karščius ( išgelbėtoja sakyčiau ) . Vis tiek dera kaip išprotėję . Pomidorų dvi džiovykles jau sudžiovinau , 12 stilainuku be nieko tik su druska padariau ... O dar pradžia derėjimo . Ir šparaginės po lietuas atsigavo Gal kaime susitvarkysiu ? pažadėjau nešaldyti, nes labai atisvagėsm pernais . Vaikai dievina marinuotas, senovinis sesių receptas . Tai tegul jie atsivalgo šią žiemą
Pagal kurį receptą gaminai agurkinę ir prašau sesių receptų pasidalinti Tiesa o pomidorai tau nesupelyja džiovinant džiovyklėje man jo
Tai ką meilužio ieškoti ptfu ptfu ptfu
o jau kavos grozis,veidrodinis spindesys.Cia kava Mukai
Pas mus visa nakti lijo su pertraukom ,o ir siandien apsiniauke,buciau zinojys,siltnamio pomidoru skabyma buciau pasilikus siandienai.Nu bet padaryta ir ramu.
Pries pietus vel skvalinis vejas laukiamas,taip ir daboju ta siltnami,kad nenunestu,mat galinem durim yra i vakarus,o is ten patys baisiausi vejai buna pas mus.
AA,nieko nepazystu,kas zinotu tavo nika fb.Gal galima suzinot i ka kreiptis,arba gal jus pasakysit?
Dusia,dirigentas labai derlingas,ur atsigauna po visokiu ligu,atvesus ir vel pradeda deret.Kaxkoks fenomenas.
Ex,noriu istikimos kates,o geriau katino,man jie patikimesni,nes kacproanukiu jau nebenoreciau
Pou,laikykis,daryk viska,kazkas pades tikrai.Jad pakaktu vit D,reikia kasdien istisa para but saulej.
Reik eit ieskot rubu nuo lietaus ir i soda.Kelio galas.
Filmų su Šeron Stoun nežiūrėjai ? Galima su nuosavu vyrų adrenalino paieškoti
Man geriausiai išvalo galvą kelionė į kalnus . Su žygiais . Senokai buvom
Pau - neteisingai galvoti . Mesk durnas mintis iš galvos - tiek atkentėjai ir nepriims ? Susitark ir susiderėk , kad priimtų . Saviįtaigos galia begalinė . Pasiskaityk :
Apie
Kaip atispalaiduoti - ar neturi geros draugės , kur galėtumei su vyno buteliu iki pusiaunakčio pasisėdėti , išsikalbėti - ne išsidejuoti , bet prisiminti senus gerus jaunystės nuotykius ?
Miške palieki negatyvą , tas yra gerai ... bet kas užkraus tau gyvenimo džiaugsmo ? Tik nepadėkit man , kad geriausia draugė yra vyras . Nesuprantu ir nesuprasiu to ... nekankinkit , nesargdinkit savo MB . Na nebet nemylil Tada pasidarykti jį drauge
Receptai :
Šparaginių :
4 litai vandens
250 acto 9 pr.
4 šaukštai druskos
16 šaukštų cukraus .
Be galo nesveikas receptas su tiek cukraus ... Bet skanios gaunasi . Jaunimui nepakenks Su meile mamos gaminta
Pupeles nuvalai , blanširuoji . Galima sumesti į marinatą ir supilstyti į stiklainukus . Galima sukrauti į stiklainukus , tada užilti marinatu ir paskui staigiai po kaldra apvertus . Naudoju seną miegmaišį ... Jei ką jis skalbiamas dalykas
Sriuba Morkų nedėjau ,cukraus nedėjau . Proporcijos pagal naglazovą - ty ragavau . Actą pyliau geresnį obuolinį ...
Tikrai taip, kad vit D gautum normą, nepadės vien saulė.
Luety, katė patikimiau. Sterilizavai ir ramu. Katinas ir kastruotas kambariuose sienas kartais pažymėti mėgsta. Žodžiu, su katinu kaip kam pasiseka. Na, aišku, katinas atrodo įspūdingiau. Pritariu, įsigyk kokį ūsuotį, turėsi su kuo ir padraugaut, ir pasiginčyt, ir kavos kartu išgert smagu.