Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

einu pomidoru kose kept,nori ir vaikai ir brolis,o pomidorus as viena auginu.Nu bet man nesunku,esu laiminga ,galinti but naudinga.Uzteks visiems.Gaila dukriuko negaliu aplankyt ir ji manes per ta korone.Pasiilgau labai.
Papildyta:
Ex,nepasiduok,labai prasau,ilgai tai nesites,yra prognoziu.Yra pagalba,tik reikia noret ja pasinaudot ir reikia siek tiek info.Kodel tu nenori jos pasiieskot,o ir as galiu parodyt.Susirask Fb teisininka Arvyda Balciu,jis turi savo grupe,ir teikia ten patarimus ir nemokama pagalba.Nepasiduok. 4u.gif4u.gif

Ačiū. Baigiu pasiduot, nes dirbt neleis be skiepo arba be testų. O be darbo ir pinigų neturėsiu. Testai bus mokami. Kažin ar finansiškai ištempsiu tiek testuotis kas 10 dienų. Pribaigs morališkai 😕 Savanoriškai pasidariau antikūnių testą, pasitikrinau gal sirgau, gal turiu natūralų imunitetą, ogi nieko, atsakymas - nulis imuniteto. Nesirgau korona. 

Nežinau kaip galėčiau dar kurį laiką ištempti be skiepo. O norėčiau. Ir patarimo niekur neturiu.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 08 04, 17:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="72856659" data-time="1628083888"><div><p>einu pomidoru kose kept,nori ir vaikai ir brolis,o pomidorus as viena auginu.Nu bet man nesunku,esu laiminga ,galinti but naudinga.Uzteks visiems.Gaila dukriuko negaliu aplankyt ir ji manes per ta korone.Pasiilgau labai.
Papildyta:
Ex,nepasiduok,labai prasau,ilgai tai nesites,yra prognoziu.Yra pagalba,tik reikia noret ja pasinaudot ir reikia siek tiek info.Kodel tu nenori jos pasiieskot,o ir as galiu parodyt.Susirask Fb teisininka Arvyda Balciu,jis turi savo grupe,ir teikia ten patarimus ir nemokama pagalba.Nepasiduok. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ačiū. Baigiu pasiduot, nes dirbt neleis be skiepo arba be testų. O be darbo ir pinigų neturėsiu. Testai bus mokami. Kažin ar finansiškai ištempsiu tiek testuotis kas 10 dienų. Pribaigs morališkai 😕 Savanoriškai pasidariau antikūnių testą, pasitikrinau gal sirgau, gal turiu natūralų imunitetą, ogi nieko, atsakymas - nulis imuniteto. Nesirgau korona. </p><p>Nežinau kaip galėčiau dar kurį laiką ištempti be skiepo. O norėčiau. Ir patarimo niekur neturiu.</p>

Imeciau tau kontaktus A.Balciaus,skambink,rasyk.klausk.Zinoma,jei tu butum telegrame oagalbos grupej ,ten daug info ka daryt ir visi,kurie tai atliko,visi laimejo.Kovok.
Atsakyti

Imeciau tau kontaktus A.Balciaus,skambink,rasyk.klausk.Zinoma,jei tu butum telegrame oagalbos grupej ,ten daug info ka daryt ir visi,kurie tai atliko,visi laimejo.Kovok.

Aha, dėkui, radau tavo postą. Matai, skiepytis nėra privaloma kol kas, bet testai privalomi ir mokami. Kažin ar su tuo pakovosi. Toks įstatymas ir kvit. Nesiskiepiji - testuokis už savo pinigus. Kiek tai tęsis.. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 08 04, 17:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="72856803" data-time="1628093745"><div><p>Imeciau tau kontaktus A.Balciaus,skambink,rasyk.klausk.Zinoma,jei tu butum telegrame oagalbos grupej ,ten daug info ka daryt ir visi,kurie tai atliko,visi laimejo.Kovok.</p></div></blockquote><p>Aha, dėkui, radau tavo postą. Matai, skiepytis nėra privaloma kol kas, bet testai privalomi ir mokami. Kažin ar su tuo pakovosi. Toks įstatymas ir kvit. Nesiskiepiji - testuokis už savo pinigus. Kiek tai tęsis.. </p>

Nera jokio istatymo,neklaudinkit zmoniu ir saves Nera jokio teisinio pagrindo del testu Susisiekit su Balciuni.
Ir dar
Pats pavojingiausias velnio ginklas.
„Prieš daugelį metų velnias nusprendė pademonstruoti ir parodyti visus savo amato įrankius. Jis dailiai juos sulankstė stiklinėje vitrinoje ir priklijavo prie jų etiketes, kad visi žinotų, kas jie yra ir kiek kiekvienas vertas.
Kokia tai buvo kolekcija! Ten buvo puikus pavydo durklas, pykčio plaktukas ir godumo spąstai. Visi baimės, pasididžiavimo ir neapykantos ginklai buvo meiliai išdėstyti lentynose. Visos priemonės gulėjo ant gražių pagalvėlių ir sužadino kiekvieno pragaro lankytojo susižavėjimą.
O tolimiausioje lentynoje buvo mažas, neišvaizdus ir gana nuskuręs medinis pleištas su užrašu „Nusivylimas“. Keista, kad tai buvo verta daugiau nei visos kitos priemonės kartu.
Paklaustas, kodėl velnias taip vertina šią temą-ginklą, jis atsakė:
„Tai vienintelis įrankis mano arsenale, kuriuo galiu pasikliauti, jei visi kiti pasirodys bejėgiai. Ir jis švelniai glostė medinį pleištą. „Bet jei man pavyks įstumti jį į žmogaus galvą, tai atvers duris visiems kitiems įrankiams ...“
Nepasiduokite nusivylimui dabar, kai jau tiek daug praėjome ir šviesa matoma tunelio gale.
Taikos ir ramybės 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Prie mūsų vėl pjauna mišką,girdisi kaip gervės verkia. blink.gif Rugpjūtį jau galima,paukščiai jau baigė perėti? ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Aha vėl nemiegota smegenys niekaip neatsijungia nors tu ką verysad.gif dirba verda ... vakar net mažiau ėjau į pirtis, pagulinėjau rezultate nutariau nemoku ilsėtis verysad.gif
Įdomi diskusija užvirė čia pas jus 4u.gif Aš manau jeigu pats žmogus nenorės keistis tai niekas nesikeis, o dėl kad niekada nebus kaip vakar faktas nes vakar jau nėra rytoj dar nėra,taip kad gyvename šia diena ... Pasaulis keiičasi jis judandis pulsuojantis ir kitaip nebus,taip šiuo metu jis kaip užkurtas o kas užkurė ar ne mes patys unsure.gif
Skiepų klausimas aš jau pasirinkau. Pabėgėliai.... visų pirma jie ne visi musulmonai gal nekeliame religijos klausimo, jie visi nori geresnio gyvenimo, o mes ką nenorime,mūsų seneliai plūdo į JAV, mūsų bendraamžiai į Airiją, UK... Lietuva tranzitas ... batką tai pavertė mažu haosėliu pas mus, ką ir žadėjo, o lietuviai netikėjo na dabar jau truime po keturis skrydžius vietoje vieno... žiniasklaida dar pridėjo riebaliuko į sirubą ir springstame dabar. Dar kartą įsitikinau,kad valdžia nemoka tvarkytis su situaciją jie plakasi ieško kaltų o dirbti sprendimų nieks nenori priimti verysad.gif Et ....
Šiandiena jau namo ryt sodan turime maža sukaktį o gal ir didelę 27 metai kartu reiks kokį kepsnį sumeistravoti smile.gif
Nežinau ar Dusia žinojai,kad iš kaulų geriau ištraukti sultinį padeda obuolių actas,man naujiena reiks pabandyti.
O kol rašiau ir kava garuoja ačiū rolleyes.gif
Ai dėl miško pjovimo Dusia niekas neatsodina jau 4 metai ir kaip suprantu jau nikes neatsodins nes ten jau įeiti negalima... tai kur tas įstatymas baudos ir t.t. jau kitam kirtimui eina treti metai ir...tas pat... čia prie mūsų sodo .. kaip sakoma įstatymas yra ji apeiti galima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 rugpjūčio 2021 - 06:28
Labas rytas,
Dėl miškų - kaip ir visur yra istatymas, yra jo apėjimo būdai ax.gif Ne visi samoningi ir sąžinigi , kad miškus kerta ... Labanore pati mačiau , kaip šviesinimas darytas ... neteisingai. Bet jei kažkam sumokėta , kad nematytų ? O kirtimai tai tikrai atsodinti . Ten daug žmonių , ten daug takų ...
Vakar ištraukiau medų iš ryto , kol dar oras leido . Upelio reiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O paskui sukau , sukau , sukau . Rugpjūčio pabaigoj susiaurinsiu lizdus , gydysiu ir maitinsiu . Ir sezonas bus uždarytas. Iki pavasario ax.gif Vakar sutikau vieną karalienę - jauna ir graži . Kokios jos man gražios 4u.gif Čia tam avily , kur po speičiaus motinos neliko , dėjau perus, užsiaugino . O piktaisi avilys mano gerą motiną pasikeitė į savo ... Begėdės. Na bet gamta , nepavadovausi ax.gif
Šita valdžia pasižymi įpatingu kvailumu . Nuo seno ax.gif Ir melavimu , ir gązdininmu . Daugiau nieko nemoka ax.gif Trečia kartą valdžioj , per 30 nepriklausomybės metų ... Ir kaip ten sako , trečias kartas nemeluoja, visiška šikna ... Nuo jos šnekų , jei tenka išgirsti dažnai mane apima svetima gėda.
Nelegalai ne dirbti važiuoja į Europą ax.gif Nebūkim naivūs ax.gif Be to aš rasistė.

Reikia eti tvarkyti daržoves. Galvojau , jau agurkai į pabaigą- nei velnio ax.gif Palijo ax.gif
Ir pomidorų vėl krepšas. Vakar MB renkasi kuris pomidoras skanesnis ... O aš juokiuosi - gautimei bele kokį vasrio mėnesį , būtų kaip medus smile.gif Ima nokti mano rožinai ukrainietiški . Jautaširdžiai . Be galo skanūs ir dideli pomidorai .
Atsakyti
Matai ex ,kai del tu skiepu ,tai buvo gudrus visi.Tikru profesionalu mazai kas klause .Tai jie ir nutilo.Ir tyles .
Deja.Turit dekot tiems kas buvo kompetetingas visais klausimais.Zmoniu noras ir viltis grizti i gyvenima pries sita farsa nuzude logika,visus supriesino.
Ir Pou zmones jau yra priesai.Ir jokie dievo vaikai.Is kur tas noras kazkam i gimine prisiplakt.O mukai tai akivaizdu kad Spa nebepadeda.Kaip cia taip,dar vienas belle epoque nonsensas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 rugpjūčio 2021 - 07:30

Labarytis.

Kiekvieną kartą vis neatsistebiu kiek Ingrida įvairių, gražių, mielų pusryčių sugeba atnešt, kokie puodeliai :wub: kokie suoleliai, staleliai, kavinukai ir gėlės  :wub: Svarbiausia, laiko tokioms ryto puošmenoms randa

:4u:

Muka, kodėl nesiseka pailsėt?  :huh2: Nemanau kad nemoki ilsėtis, nes kažkodėl jaučiu, kad ne poilsio, ne spa tau reikia. Tau reiktų kuo dažnesnio gero aptarnavimo tarp savų, savo šeimoje. Kad būtum centras, pasijaustum karaliene, sėdėtum ne su riebaluotu žiurstu, o su karūna ir megautumeisi, plepėtum su savais, o ne su kepsneliais bėgiotum ir galvotum ar neliko kas alkanas. Na, turbūt taip..

Rytai jau sripriai vėsūs. Kad 6val ryte pasėdėt lauke prie kavos ir pasitikti saulę, jau reik megztinio, basos kojos irgi prašosi bent jau kojinių. Katei kažkodėl gerai ir kai buvo karšta, ir tuo labiau dabar. Visada rytais sėdim abi prie staliuko, kiekviena su savo mintimis ir skanėstais. Aišku, abi ir  pasikalbam. Yra apie ką.. 

Atsakyti

Matai ex ,kai del tu skiepu ,tai buvo gudrus visi.Tikru profesionalu mazai kas klause .Tai jie ir nutilo.Ir tyles .
Deja.Turit dekot tiems kas buvo kompetetingas visais klausimais.Zmoniu noras ir viltis grizti i gyvenima pries sita farsa nuzude logika,visus supriesino.
Ir Pou zmones jau yra priesai.Ir jokie dievo vaikai.Is kur tas noras kazkam i gimine prisiplakt.O mukai tai akivaizdu kad Spa nebepadeda.Kaip cia taip,dar vienas belle epoque nonsensas.

A.Alta, ar tu už skiepus? Neteko man girdėt tuo laiku jokių tikrų profesionalų, neteko sutikti nei gudrių, nei gudresnių, tai ir nežinau kurie buvo teisesni skiepų klausimu. Užtat nežinau kiek man priešintis, kiek su tuo sutikti, ar aš teisi, ar ne. Niekas tiesiai man to nepasako, vadovaujuosi tiesiog nuojauta, taip kaip man atrodo. Va tokia ta mano logika.. O į gyvenimą aš grįžau jau koronai įsibėgėjus, tiesiog įkritau, jausmas, tarsi pabusčiau po kelių amžių. Nemačiau koronos pradžios, nejaučiau jokių suvaržymų, man tas negaliojo nei teoriškai, nei praktiškai. 

Atsakyti
Taip as uz skiepus ,tinkamu laiku,tinkamoms kondicijoms.Bet ne nuo baimes ar hedonizmo praradimo.Ar del apsimetimo ,kad kazka tipo darom.Ir taip jau daug pasakiau.Visi tokie dalykai ir veiksmai ,kokie daromi dabar ,pataikaujant isterikams prives tik prie blogesnes situacijos.
Atsakyti
Ex , o gal pats geriausias laikas keisti darbą ? Šiai dienai darbdavių Lietuvoj daugiau negu darbuotojų ax.gif

Muka , apie taikius pabėgėlius . Vakarų šalys jau prisidirbo ...
Švedija
Negaliu gerbi žmonių kurių supratimu moteris yra mažiau vertinga negu asilas ... Bet tai mano nuomonė, niekam nieko neperšu .
Atsakyti