Nera lietuvoje vietos nei naslaiciams ,nei protiskai neigaliems nei nesiskiepyjusiems ar bent skiepu lozungo demonstratyviai netampantiems.Cia toks visuomenes veidas Visi nori but labai saugus ir labai faini.To niekada nebebus.
Nera lietuvoje vietos nei naslaiciams ,nei protiskai neigaliems nei nesiskiepyjusiems ar bent skiepu lozungo demonstratyviai netampantiems.Cia toks visuomenes veidas Visi nori but labai saugus ir labai faini.To niekada nebebus.
Turiu paantrint,kad visur tas pats,grazus lozungai,o istiesu tas pats.Baisu,kas su seneliais padaryta buvo sia ziema.Negaliu plestis,bet turiu dirbanciu pazystamu ten,o be to evening express rase viesai.Ir ka,ar buvo kas nubaustas?
Ex ,ko nesupranti.Skiepai gal taves nepribaigs.O va demokratija ir zmogiskus rysius visas sitas farsas pribaige.Viskas.
Na galima ir taip pabandyt.Baisiai cia.Man jau vienakart pasaulis sugriuvo,kai istekejau.Na dabar vel sugriuvo ,turbut ,link senatves.Taip ir pripranti.
Bet as is tu kur niekada netikejo jokiu mistiniu saugumu,niekada neuzmirsau kad kunas mirtingas ir niekada neturejau lengvo gyvenimo ,kad patiket tokiais niekais .
Ir siaip man gaila tu,kurie tiki ,kad ta saugumo iliuzija kada nors gris.Nebegris.Ir ne tie keli rytu zmones is jusu ta iliuzija ateme.
Ir taip ,buna kad tesiog ne laikas viesai kalbeti grubius dalykus,tesiog tenka laukti.Kartais viskas netiketai isisprendzia.
A.Alta, po ketverių metų psichologinės "komos", bandau įsijungti į gyvųjų, televizijos, 4G ryšio pasaulį. Tai, ką čia vyniojat į vatą, man visiškai nauja ir negirdėta. Tai, ko laukiau labiausiai, man gyvenimas išsprendė šūdina puse į viršų. Tai laukimu nepasitikiu. Ačiū, kad šį tą išvertei į paprastą ūkininko kalbą, nors tarp dantų dar daug liko įstrigę ir neaišku. Nieko. Išgyvensiu. Išgyvensiu ir paskiepyta.
Papildyta:
Na galima ir taip pabandyt.Baisiai cia.Man jau vienakart pasaulis sugriuvo,kai istekejau.Na dabar vel sugriuvo ,turbut ,link senatves.Taip ir pripranti.
Bet as is tu kur niekada netikejo jokiu mistiniu saugumu,niekada neuzmirsau kad kunas mirtingas ir niekada neturejau lengvo gyvenimo ,kad patiket tokiais niekais .
Ir siaip man gaila tu,kurie tiki ,kad ta saugumo iliuzija kada nors gris.Nebegris.Ir ne tie keli rytu zmones is jusu ta iliuzija ateme.
Ir taip ,buna kad tesiog ne laikas viesai kalbeti grubius dalykus,tesiog tenka laukti.Kartais viskas netiketai isisprendzia.</p></div></blockquote><p>A.Alta, po ketverių metų psichologinės "komos", bandau įsijungti į gyvųjų, televizijos, 4G ryšio pasaulį. Tai, ką čia vyniojat į vatą, man visiškai nauja ir negirdėta. Tai, ko laukiau labiausiai, man gyvenimas išsprendė šūdina puse į viršų. Tai laukimu nepasitikiu. Ačiū, kad šį tą išvertei į paprastą ūkininko kalbą, nors tarp dantų dar daug liko įstrigę ir neaišku. Nieko. Išgyvensiu. Išgyvensiu ir paskiepyta. </p>
Ex,nepasiduok,labai prasau,ilgai tai nesites,yra prognoziu.Yra pagalba,tik reikia noret ja pasinaudot ir reikia siek tiek info.Kodel tu nenori jos pasiieskot,o ir as galiu parodyt.Susirask Fb teisininka Arvyda Balciu,jis turi savo grupe,ir teikia ten patarimus ir nemokama pagalba.Nepasiduok.
Sveikos,
vakar aplankėm Trakų kraštą, taip smagu ir gera. Ir lietus pašventino protarpiais kaip reikalas.
Šiandien raugintus agurkus užpyliau du kart, kaip Dusia rekomendavai. Gal dabar jau nebus suminkštėjimų.
Man visa šita koronė, tai jau taip atsibodo... Žmogus žmogui priešas tuoj bus.
Pou,saunuole,ir pakeliavot ir agurkai sutvarkyti.
As irgi siltnami pasiliejau siandien ir darza visa,atrodo,kad lyja vos ne kasnakt,nu bet viskas taip sausa,net burokai islepe nuo sausumo.Kepa pomidoru padazas,tik si syki pagal Ate ideja,dar dejau tris raudonas paprikas ant 2kg pomidoru.Kvepia viskas skaniai,turetu but tobulas padazas.
MB nuejo sriubytes darzoviu isvirt vakarienei,o as pailsesiu,nes po bado dienu kazkiek dar silpna,o daug judejau siandien.
Papildyta:
Uzmirsau,priesu ieskot nereikia.Visi mes Dievo vaikai,ar toks ar anoks,mylekime vienas kita,kelkim vibracijas,sypsokimes,ziurekim ka valgom siais laikais,klausykim megiamos muzikos,viskas bus gerai.Tokia musu kartos dalia.Musu tevams ir tevu tevams teko irgi nepavydetina dalia,isgyveno.Prarviomsia,kaip rusai sako.Myliu jus visas,jus visos skirtingos ir labai mielos man.
Čigonų mes neturim. Pasiims matyt vieną kitą vaidilutę juodulių ordos ... Kaip Švedijoj.
Nieko nedaro bobausybė, bo choziainas neleido. Ir nedarys. 40 000 turi atvažiuoti . Priimsim.
Saugiai niekada nesijaučiau . Visada žinojau kad viskas laikina ir taip visada nebus . Nuo kokių trijų savo gyvenimo metų , kai numirė vienintelis vyras kurį labai mylėjau . Taigi didesnio nesaugumo dabar nepatiriu. Kvailių su inciatyva mačiau per gyvenima daug ...
Luety, kapelius lankėm, kartu ir tai ten dirstelėjom, kitur pasivaikščiojom, gerą ratą apsukom, smagu.
Jei atliks pomidorų, bandysiu ir aš kelis stiklainiukus kepto to makalo padaryt. Skanu net skaityt.
Agurkų pamažėjo, tai ramiai be tempo patvarkau ir tiek, pirskiukus nuskinu, man tokie skaniausi.
Kopūstienę verdu, galėsim vartytis išspūtusiais šonais
Dusia, neįžeisk savo vyro...
P.S. dar apie tą karantiną - man asmeniškai tai labai trūko žmogiško kontakto, prisilietimo. Savi savais, bet aš ir gimines, draugus mėgstu apkabinti, paglostyt. Ir matosi, kad visi išsiilgę, vaikšto, šypsosi dabar visi.
+37065559201,Ex,cia A Balciaus pagalbos duomenys.Jis pagelbes Pinigu neima,tik tiek kas kiek aukoja.Bandyk,tau pasiseks apsigint nuo prievartos.
Pou,visiems to truko.Man iki siol truksta brolio kauniecio ,dukriuko Prancuzijoj,bet isgyvensim.Tai toks laikotarpis,kaip lemta,taip bus Svajokim,vaiksciokim basi po zole,apkabinkim medi,dazniau stebekim dangu,zvaigzdes,mylekim visus ir melskimes kurejui.
Is dvieju kilu pomudoru isejo apie 1,5ltr koses ir darvirs 500ml skyscio.kuri supilsiu i kubeliu maiselius ir i saldikli.Su paprika labai skanus gavosi,kabinau viena saukstais.