Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Labos. Ex  dėl skiepų imk :4u:​ . J vakcina neleido šeimos botanikas skiepytis. LT blogai su tom moteriskem yra... Ir dėl skiepų ir dėl sienos. Jei nenuvers valdžios rudenį, tai ilgai srebsim jų darbus.  Šiandien kaime, gal pas bitės? Palyta.

Atsakyti
Taigi cia viskas del tu ,kur nori but apsaugoti,saugus,uztikrinti .Dristu pranesti ,kad ta iliuzija baigesi ir niekada nebesugris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 rugpjūčio 2021 - 08:26

Labos. Ex  dėl skiepų imk :4u:​ . J vakcina neleido šeimos botanikas skiepytis. LT blogai su tom moteriskem yra... Ir dėl skiepų ir dėl sienos. Jei nenuvers valdžios rudenį, tai ilgai srebsim jų darbus.  Šiandien kaime, gal pas bitės? Palyta.

Dusia, kodėl neleido? Per gerai gal, ar amen, čto li?..

Atsakyti
Dar patrolinsiu raz pashla takaja pjanka.Taigi pagal ideja dievas tevas iseina i pensija ir sosta paveldi sviesos nesejas.Cia ne as ,cia netflixas taip sako biggrin.gif
Atsakyti

Dusia, kodėl neleido? Per gerai gal, ar amen, čto li?..

Ta patį AZ, tik didesnės koncentracijos. Imunitetas prastas po jos.  Ne visose šalyse ji priimtina. LT labai gundosi dėl vienos dozės. Vienzo atskaite paskaita iš savo varpines... Kad aš turėčiau tokį tikėjimą kaip jis. Pasak jo pati prasčiausia vakcina.... Bet tai tik jauno mokslininko nuomone :D  :D  :D . Mano pažįstamų tarpe skiepyjosi vyrukai ją... Kurie jau persirge, reikėjo greit paso dėl darbo. Tai jokios reakcijos.... Šiaip reakcija būna po jos daug kam stipri. Ex čia tik teorija. Kas bus nežino niekas.

Atsakyti
OOOO ,dusia.Matai kaip ex ,cia kaip religija.Tiki ,netiki,o obriady sobliudat nada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 rugpjūčio 2021 - 09:05

O atvirai tai man dzin tos visos vakcinos...jei dar aš imsiu bijoti kažko? Vaikai užauginti,  nusibaigsiu nuo vakcinos ir kas?  Visiškai nesunku dėl to galvos ...man ima juokas iš abiejų pusių. Iš žinojimo. Kaip kad davatka žino, kas bus po mirties.... Yra didesnių bėdų LT negu vakcinos. 

Atsakyti
O kas yra davatka?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 08 04, 08:48)
<p>LabRyt.</p><p>O aš.. O aš.. Aš visur paskendusi, viską veikiu ir nieko nespėju. Jūsų tekstus tik praryju cielus ir vėl skubu veikalus dabaigt. Ranką vakar persidrėskiau, nekreipiau dėmesio, šiandien žiūriu, jau supūliavo, kvaraba kokia apsigyveno matyt.</p><p>Piktumas iki negaliu dėl skiepų, nes darbui trukdo jei neskiepytas, testai mokami. Nu, žodžiu, daro viską, kad to mėšlo suvaryt žmogui. Užregistravo Džonsono skiepui. Dar nėra jų, bet žadėjo greitu laiku būt. Tai dar tebegalvoju.. Noriu nusikeikt. Taip ir padariau ką tik.</p><p>Ingridut, duok greit kokio marmalo drūtesnio. Vieno puodelio mažai. </p>

Laba,
va čia to Janssen marmalo gali gauti be registracijos.
https://kraujodonory...lt/vakcinacija/
Atsakyti
Ex,nedaskaiciau kitu iki galo.Telegrame yra teisine pagalba,visi puikiai naudojasi ja ir veikia darbdaviams.Darbdaviai vercia be jokio juridinio pagrindo,nes juos spaudzia valdzia ir grasina baudomis.Bet jokio istatymo tam nera Dar geriau,yra europos asamblejos nurarimas,kad jokio spaudimo ir prievartos.Kaip man tave su tuo supazindint,duot prieiga?Jei atsisiustum ta appsa,as imesciau tau Nebutina registruotis savo pavarde,gali niku.Ten net bendraminciu grupes kuriasi pagal miestus.Tikrai yra budas kaip tai sutvarkyt.Jokios cenzuros ten kol kas.Telegram melynas fonas ir rodykles antgalis i virsu.Bandyk,kovok,tau pasiseks
Atsakyti

Dusia, šiaip aš ne iš baimės vakcinai. Jei susirgčiau, norėčiau įgyti ir turėti natūralų imunitetą. Kaip ir gripas. Kažkada seniai caro maro laikais persirgau juo, nu ir jau iki šiol pamiršau kas tas gripas. Niekada nuo jo nesiskiepijau. Tai vat ir šįkart labiau linkusi testuotis ir už tai sumokėti, nei skiepytis. 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 04, 07:21)
<p>Labos. Ex  dėl skiepų imk 4u.gif​ . J vakcina neleido šeimos botanikas skiepytis. LT blogai su tom moteriskem yra... Ir dėl skiepų ir dėl sienos. Jei nenuvers valdžios rudenį, tai ilgai srebsim jų darbus.  Šiandien kaime, gal pas bitės? Palyta.</p>

O dabar del kitko,jau perskaiciau Dusia,jei nuvers valdzia,ateis kita,kuri vykdys ta pati,arba bus nustumta seimininku buldozeriu.Neturek iliuziju,nusiimk rozinius akinius.😄.
Visos samokslo teorijos pildosi ir eina toliau.

QUOTE(Acqua Alta @ 2021 08 04, 07:42)
Dar patrolinsiu raz pashla takaja pjanka.Taigi pagal ideja dievas tevas iseina i pensija ir sosta paveldi sviesos nesejas.Cia ne as ,cia netflixas taip sako biggrin.gif

Tikrai taip darosi. 4u.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 04, 08:20)
<p>O atvirai tai man dzin tos visos vakcinos...jei dar aš imsiu bijoti kažko? Vaikai užauginti,  nusibaigsiu nuo vakcinos ir kas?  Visiškai nesunku dėl to galvos ...man ima juokas iš abiejų pusių. Iš žinojimo. Kaip kad davatka žino, kas bus po mirties.... Yra didesnių bėdų LT negu vakcinos. </p>

Dusia ,labai savanaudiskai susiskaite.Tau dzin,tavo ir mano nugyventa,nors,jei is tiesu,niekas neturi teises nusprest,kada ir kam iseit.O vaikai,jaunimas?Jie tai tik pradeda gyvent?
Ir didesnes bedos siuo metu pasauly nera,o Lietuva yra to pasaulio dalis.Negi jus iki siol ne matot kas vyksta ir kokiais tempais ir tikit tuo?
Badavimas lyg ir baigtas,bet dar nevalgiau,geriu vandeni su citrina Nuo pradzios mano kelioniu minus 7,1kg.Labai daug ir per dvi sav.Bet vistiek laikysiuos,nes jau leteja ir jauciu toliau dar letes kritimas.
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2021 08 04, 08:52)
<p>Dusia, šiaip aš ne iš baimės vakcinai. Jei susirgčiau, norėčiau įgyti ir turėti natūralų imunitetą. Kaip ir gripas. Kažkada seniai caro maro laikais persirgau juo, nu ir jau iki šiol pamiršau kas tas gripas. Niekada nuo jo nesiskiepijau. Tai vat ir šįkart labiau linkusi testuotis ir už tai sumokėti, nei skiepytis. </p>

Testai nieko gero,nenoriu plestis cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 rugpjūčio 2021 - 10:07