Siltas grazus oras.Neturejau interneto nuo vakar vakaro,tai beveik valanda prakabejau ant laido,kol sutaise.Klausineja visokiu nesamoniu,bet nesvarbu,internetas veikia.Pas mus nuseda kelis kartus i metus,vis reikia skambint,kad pabustintu.
Pats skaniausias pomidoras valgomas šiltnamyje... Dar šiltas nuo saulės ir sultys teka per ranką ir barzda vien dėt tokio skonio verta auginti
Ne,jis norejo namie morkytes pasitarkuot namines
Pritariu,as visada suvalgau,kai renku.
Šiuo metu skaniausi rauginti agurkai.
Ingrida net pomidorai su grietine svogūnu ir pipiru? Raugtu jau baigiu atsivalgyti....
Nesimiega man nors tu ką pusnaktis prasivartyta Tiko man Eglėje ten baseinas pradėdavo veikti nuo 6.30 .
Dėl spalių nikeonegaliu patarti net nežinau kaip jie atrodo
Luety taip ir matau tave su vištukėmis po daržiuką besikapstančią kaipgerai,kad tu sodelį turi
AA o manęs apart vandenio nieks neatgaiviną okava tik be cukraus ir iš gražaus puoduko čia jau mano pričiūdai
Jazau širdis plyšta pagalvojus apie agurkus peraugusius cukinijas suparšėjusias,na nieko ateinantis savaitgalis darbingas nusimato
Palauksiu kavos juolab dar ir pusryčių dar nieks čia neduoda
Na čia dar skanu.Bet ne visada yra noro ar laiko supjaustyti?Svarstome kuo šiandien užsiimti?Darbų ................nežinome koks oras bus?
Dičkis siūlo prie jūros,pernai fainiai pakeliavome pajūriu,bet visi vaikai ,mama,sesė,didelė kompanija.O šiemet nedidelė kompanija o ir darbai laukia. Tai siūlau užsikurti pirtį ir pabūti sodyboje.
Vakar pribaigiau žoliapjovę.
Labas rytas.
LabRyt.
O aš.. O aš.. Aš visur paskendusi, viską veikiu ir nieko nespėju. Jūsų tekstus tik praryju cielus ir vėl skubu veikalus dabaigt. Ranką vakar persidrėskiau, nekreipiau dėmesio, šiandien žiūriu, jau supūliavo, kvaraba kokia apsigyveno matyt.
Piktumas iki negaliu dėl skiepų, nes darbui trukdo jei neskiepytas, testai mokami. Nu, žodžiu, daro viską, kad to mėšlo suvaryt žmogui. Užregistravo Džonsono skiepui. Dar nėra jų, bet žadėjo greitu laiku būt. Tai dar tebegalvoju.. Noriu nusikeikt. Taip ir padariau ką tik.
Ingridut, duok greit kokio marmalo drūtesnio. Vieno puodelio mažai.
EX,imk.
Maniškis irgi dar nepasiskiepyjo,nors vaikai šaukia,netmepk.Bet jam reikia,kad į kiemą atvažiuotų.
Jetus, kaip gražiai ir skaniai Ingrida man pateikė 😊 Ačiū, jamu tą kur daugiau dopingo, gal biškį nervus nusodins.
A.Alta, jau sakykit ką norit, vadinkit kaip norit - skiepo nenoriu. Galvoju, gal geriau darytis tuos mokamus testus. Nu bet jie kas 10dienu turės būt. Pasipinigaut užsimanė. Kad tuos skiepų prievartautojus š..kančius susuktų ir niekad neatsuktų..