Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Na,as,kaip badaujanti,bet energijos daug.Nukasiau anksciausiai setas bulves,...penkias... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ale prikasiau kibireli bulviu... biggrin.gif biggrin.gif Bulviakasis ivyko.Gana dideles ir grazios,pirkus buvau valgymui rausvu bulviu is pardes,nesuvalgem,liko 5 ir buvo sudyge,tai ir pasodinau.Tiesa,kasiau ne viena ,su 4 vistom. biggrin.gif biggrin.gif Snekejom visos ramiai tyliai,buvo smagu. biggrin.gif biggrin.gif Oras puikus,galeciau dar dirbt,bet MB vakar badavo su manim,paziuret,kaip jausis,tai jau siandien alkanas,kaip vilkas norejo kuo greiciau namo,pavalgyt.O man nieko,ne alkana.kvapai kiek erzina,bet ne beda.
Siltas grazus oras.Neturejau interneto nuo vakar vakaro,tai beveik valanda prakabejau ant laido,kol sutaise.Klausineja visokiu nesamoniu,bet nesvarbu,internetas veikia.Pas mus nuseda kelis kartus i metus,vis reikia skambint,kad pabustintu.
Atsakyti
O tai negalejo vyriskis agurku ,pomidoru kokiu privalgyt? Cia mano beda,pomidorus kai konservuoju tai tiek prisiragauju ,kad na per daug.Darze irgi visada yra ko nors valgomo gi biggrin.gif
Atsakyti

Pats skaniausias pomidoras valgomas šiltnamyje... Dar šiltas nuo saulės ir sultys teka per ranką ir barzda  :D  :D  :D vien dėt tokio skonio verta auginti   :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 rugpjūčio 2021 - 16:43
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 08 03, 14:37)
O tai negalejo vyriskis agurku ,pomidoru  kokiu privalgyt? Cia mano beda,pomidorus kai konservuoju tai tiek prisiragauju ,kad na per daug.Darze irgi visada yra ko nors valgomo gi biggrin.gif

Ne,jis norejo namie morkytes pasitarkuot namines biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 03, 15:42)
<p>Pats skaniausias pomidoras valgomas šiltnamyje... Dar šiltas nuo saulės ir sultys teka per ranką ir barzda  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif vien dėt tokio skonio verta auginti   4u.gif​ </p>

Pritariu,as visada suvalgau,kai renku. 4u.gif
Atsakyti
Nu visai netraukia pomidorai. ax.gif
Šiuo metu skaniausi rauginti agurkai. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida net pomidorai su grietine svogūnu ir pipiru?  Raugtu jau baigiu atsivalgyti....

Atsakyti
Labos smile.gif

Nesimiega man nors tu ką pusnaktis prasivartyta verysad.gif Tiko man Eglėje ten baseinas pradėdavo veikti nuo 6.30 .
Dėl spalių nikeonegaliu patarti net nežinau kaip jie atrodo biggrin.gif
Luety taip ir matau tave su vištukėmis po daržiuką besikapstančią lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaipgerai,kad tu sodelį turi 4u.gif
AA o manęs apart vandenio nieks neatgaiviną okava tik be cukraus ir iš gražaus puoduko čia jau mano pričiūdai ax.gif
Jazau širdis plyšta pagalvojus apie agurkus peraugusius cukinijas suparšėjusias,na nieko ateinantis savaitgalis darbingas nusimato ax.gif
Palauksiu kavos 4u.gif juolab dar ir pusryčių dar nieks čia neduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 03, 18:59)
<p>Ingrida net pomidorai su grietine svogūnu ir pipiru?  Raugtu jau baigiu atsivalgyti....</p>

Na čia dar skanu.Bet ne visada yra noro ar laiko supjaustyti?Svarstome kuo šiandien užsiimti?Darbų ................nežinome koks oras bus? ax.gif
Dičkis siūlo prie jūros,pernai fainiai pakeliavome pajūriu,bet visi vaikai ,mama,sesė,didelė kompanija.O šiemet nedidelė kompanija o ir darbai laukia. mirksiukas.gif Tai siūlau užsikurti pirtį ir pabūti sodyboje.
Vakar pribaigiau žoliapjovę. unsure.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

LabRyt.

O aš.. O aš.. Aš visur paskendusi, viską veikiu ir nieko nespėju. Jūsų tekstus tik praryju cielus ir vėl skubu veikalus dabaigt. Ranką vakar persidrėskiau, nekreipiau dėmesio, šiandien žiūriu, jau supūliavo, kvaraba kokia apsigyveno matyt.

Piktumas iki negaliu dėl skiepų, nes darbui trukdo jei neskiepytas, testai mokami. Nu, žodžiu, daro viską, kad to mėšlo suvaryt žmogui. Užregistravo Džonsono skiepui. Dar nėra jų, bet žadėjo greitu laiku būt. Tai dar tebegalvoju.. Noriu nusikeikt. Taip ir padariau ką tik.

Ingridut, duok greit kokio marmalo drūtesnio. Vieno puodelio mažai. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
EX,imk. 4u.gif
Maniškis irgi dar nepasiskiepyjo,nors vaikai šaukia,netmepk.Bet jam reikia,kad į kiemą atvažiuotų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ex ,vajej,teko prisiminti ,kad valstybe yra prievartos aparatas.Mane tai 4 klaseje informavo per istorijos pamokas ir as nepamirsau. biggrin.gif
Dar noriu grubiai pajuokaut del azijieciu,bet susilaikysiu,toks mielas cia senuciu suoliukas,negasdinsiu.Atsiprasau uz sarkazma biggrin.gif
Atsakyti

Jetus, kaip gražiai ir skaniai Ingrida man pateikė 😊 Ačiū, jamu tą kur daugiau dopingo, gal biškį nervus nusodins.

A.Alta, jau sakykit ką norit, vadinkit kaip norit - skiepo nenoriu. Galvoju, gal geriau darytis tuos mokamus testus. Nu bet jie kas 10dienu turės būt. Pasipinigaut užsimanė. Kad tuos skiepų prievartautojus š..kančius susuktų ir niekad neatsuktų.. 

Atsakyti