Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia puikus tas maistas tik aš jo nelabai sureikšminau ax.gif labiausiai tai masažai nustebino mudu su MB senai tokio neturėjome o juolab kątik turėjau poliklinikoje kur tikviena jauna masažistė atliko puikiai o čia visos dar pastebėjimas kuo jaunesnė tuo stropesnė 4u.gif
AA o kodėl sukompfjuzinau dėl bažnyčios ax.gif ar kad einu į bažnyčia ar kaip? Žinok ponios iš Kauno gali būti ne tik "praktikuojančios ". biggrin.gif Tiesa teko dalyvauti naujo kunigėlio Palūšėje sutiktuvėse nuostabu, kaip žmonės sutiko naują ganytoją su duona kepta šimtametės ir t.t. nė viena ašara nuriediejo wub.gif AA o kunigų kaip žmonių visokių yra mane senas kunigėlis pabarė, kad bažnyčion be maldaknygės sako tai ką mintinai moki biggrin.gif O ir jaunų tokių nuostabių pašnekovų yra per močiutės laidotuves vežiau kunigėlį tiek gerų minčių išgirdau kaip sakoma savu laiku ir vietoje wub.gif
Eglėje tiesa labai stipriai su saugojimusi dezinfekcija ranku,kaukės labai viską žiūri. O va akvoje niekas nieko nežiūri per pusryčius be kaukių nieks nestebi,pernai buvo griežčiau smile.gif
Atsakyti
Oi tu graziai apsirengusi kauno poniute muka, po tavo posto einu vyno isgert ,su ledo kubeliais .Baltasis ,dimiat & mavrud. biggrin.gif
Papildyta:
Oi tu graziai apsirengusi kauno poniute muka, po tavo posto einu vyno isgert ,su ledo kubeliais .Baltasis ,dimiat & mavrud. biggrin.gif
Atsakyti
Na aš negriausiu ir kapitaliai neremontuosiu savo namuko ax.gif Vietos yra, galima pasistatyti gyvenimui kitą ax.gif O tas tegul lieka medaus sukimui , korių laikymui , burokėlių vakavimui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mano senelių namas statytas 1936 metais, visas aukštas buvo piltas spaliais ? Kiek supratau pildavo todėl , kad jų niekas nevalgydavo? Ir aviliai būdavo šiltinami spaliais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 rugpjūčio 2021 - 09:56
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 08 03, 11:52)
Papildyta:

Tuomet aš sakau L'Chaim mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar 12 nėra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 rugpjūčio 2021 - 10:04
QUOTE(Dusia37 @ 2021 08 03, 12:03)
Dar 12 nėra  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Veryga nuo 10 leido ax.gif O jeigu skiestas vandeniu tai net ispanai nežiūri valandų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 08 03, 11:06)
Veryga nuo 10 leido  ax.gif O jeigu skiestas vandeniu tai net ispanai nežiūri valandų smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 08 03, 10:37)
Balandziu ismatos gerai balandziu tualete. O ne mano kvepavimo organuose.

O jei su respiratoriumi ir daržui pilti?Toms išmatoms mažiausiai 40-50 metų. mirksiukas.gif
Nežinau kada užsiimsime statybomis?REnku obuolius,kriaušes,žolės pjovimas.Žiūri jau ir pusę dienos nėra.MB malkas tvarko irgi turi ką veikti.Gailiuosi,gal reikėjo bruknių važiuoti? nekaršta.Bet sako žalokos dar. blink.gif O ir bijome pradėti,aplinkui debesys plaukia.O jei palis?
Prispirkau paparčių,rašo rudeniop lapai bus bronziniai,tai vakarais turiu ką veikti pievą kasu ir sodinu po medžiais.Dar melsvių kelių rūšių,turėjau tik vienos rūšies.Vaikams nepatiko mano susodintos,eglutės,pušaitės.Įlis žemę ,bus šlapia,perkelsiu į savo sukastą pievą,ten mano žemė. mirksiukas.gif
Šiaip nemėgau zinijų,kraujažolių,su amžiumi skonis keičiasi,dabar kokios gražios man jos. ax.gif
Atsakyti
Kas cia man yra ,nesuprantu.Ir po ingridos posto norisi igert alko,kad suprasciau.Pirmas noras neivyko,begom paskui kurjeri,kava atveze. biggrin.gif http://www.caffepera...r-history/labai labai skani kava. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2021 08 03, 14:42)
O jei su respiratoriumi ir daržui pilti?Toms išmatoms mažiausiai 40-50 metų. mirksiukas.gif
Nežinau kada užsiimsime statybomis?REnku obuolius,kriaušes,žolės pjovimas.Žiūri jau ir pusę dienos nėra.MB malkas tvarko irgi turi ką veikti.Gailiuosi,gal reikėjo bruknių važiuoti? nekaršta.Bet sako žalokos dar. blink.gif O ir bijome pradėti,aplinkui debesys plaukia.O jei palis?
Prispirkau paparčių,rašo rudeniop lapai bus bronziniai,tai vakarais turiu ką veikti pievą kasu ir sodinu po medžiais.Dar melsvių kelių rūšių,turėjau tik vienos rūšies.Vaikams nepatiko mano susodintos,eglutės,pušaitės.Įlis žemę ,bus šlapia,perkelsiu į savo sukastą pievą,ten mano žemė. mirksiukas.gif
Šiaip nemėgau zinijų,kraujažolių,su amžiumi skonis keičiasi,dabar kokios gražios man jos. ax.gif

išbarščiau iš rudenio perpuvusios juk smile.gif o azoto kiekis max ...nors esu tik savamokslė tai ... ax.gif
AA na va dievulis pasiūlė tau kitą pagundą biggrin.gif
Atsakyti
Kava jokia pagunda , o medikamentas.Dabar frapas.Darau taip - kava su daug pieno,ledo kubeliai ir pieno miltai ,cia jie reikalingi ir naudojami kaip alternatyva ledams su cukrum.Kava saldinama sauksteliu cukraus, tai tiek ir yra toje pintoje.Bandziau su kokoso milteliais ,bet kazko nelabai skanu.Cia sezoninis dalykas geriamas kai labai labai karsta.
Atsakyti

Ingrida lubas gali iškalti plokšte, nebyres spaliai. O jei semsi mulciuok dekoratyvinius augalus, o ne daržą tresk... Mano tokia nuomonė. Mes senu rastu šienu mulciavom nevalgomus augalus. Kam man pelių kakuciai darže?  Tuose spaliuose visokio gėrio rasi....

Atsakyti