Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Luety geriausipos cukinijos skinant kaip agurkus kas antrą dieną . Ir derlius būna dvigubai geresnis. Tada jos skanios smile.gif Kai atsivalgom ,primarinuoju, tik tada palieku paršiukus rudenui. Laikosi iki kalėdų , bet jau neskanios tik cugeliui .

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pabudau 8val., migtelėjau, lietus taip smagiai barbena, ramiai.

Ingrida, bus grybų po tokio lietaus, įgers žemę  :wub: 

Dusia, svainiui neurodegeneracinė liga 😪, kai viskas tik liūdnyn. Vyresnė sesutė porą metų, tik vaikai jaunesni, vyresnėlis tik jau suaugęs. Kai užsisukus darbuose, tai nėr kada, o man vyras padeda, mes atostogaujam abu dar. Tai be skubos, padarom ir visiems gerai. Mes šeimoj visi vienas kitam padedam, kam sunkiau, kiti pečius suremiam. O kaip kitaip ❤ Ir man būna sunkių periodų, tėvai labai padeda, ir mes jiems. 

Luety, labai dažnai neiškrovauk ilgom distancijom, kad organizmas nesuprastų, kad badmečiu reik pradėt kaupt. Geriau po dieną į savaitę, kaitaliojant dienas.

Iš didelės cukinijos gali kimštus žiedus daryt. Nulupt, sėklas išskobt, į vidų dėt balandėlių įdaro ir troškint kaip balandėlius. Arba ko nors kito. Skanu.

Man gražu tie senoviniai gėlynai. Didžiažiedės ramunės koks grožis, ir flioksai. Va bėda su jais, kad jie labai imlūs miltligei, bet man atrodo, kad yra veislių, kurios jai atsparios.

Atsakyti
Dusia,mes apziurim vos ne kasdien,bet cia slapuke cukinija.Pou,aciu uz ideja,esu darius,buvau uzmirsus.
Dvi dienos vandens man patiko.Kaip bus si karta,nezinau.Jei bus sunku,mazinsiu,bet ilgint,virs 2d.dar nepasiruosus.Aciu uz patarima kaitaliot dienas As galvojau,kad nekaitaluojant organizmas zinos,kad tos dienos valymosi,o jei keitaliosiu,kaip tok galvos,kad badas ateina biggrin.gif biggrin.gif Kaupimo man tikrai nereikia.Per Chazano dietinimasi turejom nusistatyt grieztai ta pacia iskrovos diena ,tai galvoju,gal taip ir reikia? wub.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar išvykome iš sanatorijos ax.gif patiko daug vaikščiojome, procedūros profesionalios, personalas mandagus, maistas ai kokio ten jo reikia nevalgę nebuvome žodžiu viskas puiku Eglės sanatorijoje Drsukininkuose net ir ekonomį varinatas,man tas vaikščiojimas tik į naudą o ir smagu kaip oras geras buvo 4u.gif Žiemą gal ir nelabai bet tokiu laiku puiku pasisiveikatinti kažkiek 4u.gif O nuo vakar pirtys kitas malonumas, bet aš anskti nuėjau gulti, kažko pajutau nuovargį po vienos rytinės procedūros čiut iki kambario dašliaužiau tai šis blogumas išlikovisą dieną,bet miegas daro stebuklus šiandiena jau žvali ax.gif
Palūšės miestelis nuostabus o jau bažnytėlė wub.gif kaip tik būnu sekmadieniais nueinu į mišias 4u.gif
Pau šaunuolė esi tu tik save dabar irigi padabok 4u.gif
AA o tu kokios profesijos ?
Luety o tu troškinius mėgsti,jeigu taip tai cukinija kuo puikiausiai sueina 4u.gif Dar galimakimšti tuos žiedus morkytės su svogūnai pakepinta ant viršaus sūrioko labai skanu smile.gif
Ex o ar pavyko tas takelis ax.gif
Lekiu mrgikės tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dusia,su medumi ne kas.Atvažiavo viena ponia ir paleido kainą medaus,po 3.5.Tai puolė visi pirkti.Paskui nuėjau pas kaimynę kuri šalia prekiavo.Paklausiau kas čia per pigus medus.Sako ji trumpai pabūna,visi prisiperka,tada ateina po kiek laiko su priekaištais,kad deginto cukraus medus?Sako ji pernykštį kaitina ir padaro kaip skystą.Nu šmugliuoja žmonės. ax.gif
Vakar radau persprogųsį melioną ,avpsvos parodė.Saldus kaip medus.Sekmadienį arbūzą suvalgėme irgi jau sunokęs. wub.gif Melionų jau nemažai sunokųsių. ax.gif
Vakar kėlėme vantas ant namo aukšto.Aš ten buvųsi na gal per 21 metus dešimt kartų.Dar rankos nedaeina kuopti.Ten buvęs šeimininkas laikė balandžius.Tai spalių ir balandžių mėšlo pilna.Bandėme kažkada kuopti per langą,bet vėl nebaigėme.Bet tne yra dvi dėžės nuo karo likę sviedinių.Masyvios,gal kokiems muzijieninkams reiktų pasiūlyti?Esame radę ir du šovinius,mb įmetė į tualetą,kad ne duok dieve sustabdytų policija ir rastų mašinoje.Tai geriau toliau............Esu radųsi ir senų butelių stiklinių.Ten paknisus spalius gal ir lobį rastume? biggrin.gif
Gal daržan panaudoti balandžių mėšlą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 rugpjūčio 2021 - 07:58
Labos ,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif
Pernais pas visus labai mažai medaus buvo ? Netikiu, kad pernykštis šiuo metu laiku ... va pavasarinį už pernykštį dažnai tai gali prastumti ax.gif
Sunkiausias dalykas medaus realizacija ax.gif Va įlindus į Vilnaių tai ir kainos kitos ir rinka kita. Kita perkamoji galia pas juos...
Muka , man maistas visada geras Eglėje ? Suprastėjo? Nors aš tokia vertintoja - natūralių daržovių bei natūralios mėsos ir kiaušinių yra ir jau gerai biggrin.gif Blynelių ir varškėtukų net nežiūriu biggrin.gif Ne mano maistas mirksiukas.gif
Luety šaunuolė 4u.gif Išjudinsi svorį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šiandien bandysim važiuoti iki kaimo . Gal su nakvyne. Kaip MB darbai leis iš ten dirbti ar ne ax.gif
Man bites reikia tvarkytis . Liūdniausias darbas pradėti rudeniui ruošti blink.gif
Gražios ir dabringos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 rugpjūčio 2021 - 08:18
Sianakt visgi rusyje miegojom.Suo atejes apie keturias i lova baisiai nustebo ,kad ten jau mes gulim biggrin.gif Na bet miego kokybe tai nepalyginsi su ta orkaite ,tik matracai prasti rusy.Biski sukonfuzino mane Muka su ta baznytele,nors butent ten kunigai buvo geri ir zinojo apie westfalijos nutarima.Tai yra kad atsiranda viesasis admintravimas,ne tik religinis biggrin.gif Zasliuose buvo dar neinformuoti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
laikausi puikiai,galva nebeskauda si sykį,bet per pietus uzejo noras pasnaust,nukritau ant sofos,gal pusvalandi numigau ir viskas puiku.Ir nakti gerai miegojau.Zodziu viskas puiku kol kas.O del svorio isjudinimo,Dusia,te tavo zodziai tiesiai Dievuliui i ausi biggrin.gif 4u.gif Tebunie taip.
Rytas grazus,sauletas.
Muka,smagu,kad pasisekė atsigaut,pailset.
Ingrida,mano tevai buvo uzpyle spaliais pirmo auksto lubas,neduok D jai mydu su MB emem rengtis antra auksta,reikejo viska nusemt.Dulkiu,iki siaubo.Uzsirise burnas ir nosi dirbom Pragariskas darbas.Uzjauciu is anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 rugpjūčio 2021 - 08:35
Luety , kad senais laikais visi spaliais šiltindavo ? O kuo daugiau ? Akmens vata gal jau buvo? Bet tai toks brudas ...

PS , ką norėjau pasakyti apie savaitglį : kuo toliau nuo didmesčio , tuo viruso mažiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Ir kaukių patalpose nereikia mažuose miesteliuose biggrin.gif
Ir dar - labai keliauja žmonės. Ypač senimas... pensininkų kelis autobusus sutikom . Jiems kaukės neprivalomos biggrin.gif Ko bijoti , kai gyvenimas jau nugyventas ax.gif Matyt tie kurie bijo sėdi namie biggrin.gif
Viena bėda - labai pilnos visur kavinės norint pavalgyti . Pusė iš jų neasidarė, o žmonių srautai dideli ax.gif
Atsakyti
As tai ne uz ka nekuopciau ,ir isvis kraupiai skamba.
Tie spaliai budavo chemikalais gausiai purkskiami ,nes kitaip gi uzsiveistu tiek faunos,kad mazai natrodytu.O dar balandziai gyveno,na zodziu.Tegu taip ir stovi.
Ir dar dusia,kuo labiau i pietus ,tuo maziau kaukiu ir isterijos bei panikos. biggrin.gif
Atsakyti
Sakai AA jau buvo chemijos?Balandžių išmatos blogai?Nežinau irmą kartą susiduriu.Dulka klaikiai.Ir nervina byra po truputi per lubas,vienoje pusėje lubos užšpakliuotos,kita pusė netvarkyta ir koridoriukas tarp abiejų pusių,(nežinau kaip vadinasi),užlipimas ant aukšto. ax.gif
Visi šaukia geriau versti ir iš naujo statyti,atrinkus rastus geresnius.O man taip gaila,man toks paslaptingas tas namas. ax.gif
Atsakyti
Balandziu ismatos gerai balandziu tualete. O ne mano kvepavimo organuose.
Atsakyti