crysltalmetas?
Ir jo badaut geriausia kai nieko skanaus nera.Syryt pagaliau baklazanu su suriu pasidariau,na ir velai.Beje ,kas daro,vietiniai ismoke,kad baklazanus reikia biski vandeny pamirkyt,tas vanduo toks rudas pasidaro,o ne su druska barstyt,kaip mes zinom.O siaip skaniausia jie kepti nepjaustyti su cesnakais.
Po tempimo grįžusi tiesiai lovon bais svaigi galva , bet atsikėlusi pagerėjo tačiau sode apart vakarienės nenuveikia gal šiandiena issijudinsiu:) AA na SPA suvokimas mudviejų skirtingas aš imu visa gydymo kursą su mineralinėmis voniomis purvu ir t.t.
Badavimas na manau viskas sveika kas nekenkia:) esu gilioj jaunystėje balsavusi 7 dienas nieko baisaus bet dabar ilgiausiai 2 paros
Na mergai viskas man reikia tu pomiku kuri pasidalinsite ;)
Luety aš prieš Kalėdas padariau tokį valymą šaunuolė ;)
Bandau judėti link šiltnamio reikia verkiant depiliacijos
Gėris dienos
Muka neiškepk šiltnamyje... aš saulėtą diena ten nelendu.
Vakar debesys vaikščiojo, o lietaus nėra.
Pas mus palijo paryciais,ir dabar dar saules NB era,atsipusim kiek,nakty gal vesiau bus.
Bandysiu,kiek dienu istempsiu tiek.
Baklazanu nevalgau,ramu,bet va cukinija suvalgyta 18val.neduoda miegot.Diureze kas 2-3 val.Ja galima tik ryte valgyt mums.Abiem taip.
Oi,reik i soda vaziuot,o tingisi.
Sveikos 🌷
AA, supjaustyt baklažanus ir į paprastą vandenį? O kiek mirkyt?
Dar valandžiukė prie jūros ir trauksim namo. Nuostabus oras, vėjukas ir šilumos pakanka.
Linkėjimai🌞
Mergai na cukinija man ni ni net bloga pro šalia praėjus va patidonai agurociai tinka beeeet cukinijos era baigta
Mergai na cukinija man ni ni net bloga pro šalia praėjus va patidonai agurociai tinka beeeet cukinijos era baigta
На вкус и цвет товарища нет.
Pasisveciavom pas tevuli,broliuka,buvo gera popiete.
Eisiu pamegzt.
Pou laimingos keliones,perduok linkejimus Baltijai nuo manes,jei dar esi ten.
Muka , gerai , kad gyva išlindai iš šiltnamio . Aš karpiau viršūnes pomidorams . 2.2 m. aukščio šitnamis ir vis tiek lipa į dangų .
AA dėkui dėl baklažanų , bandysiu .
Ina nokti abrikosai . Pirmi metai toks geras derlius. Vienas medis jau nemažas ir du nedidukai . O persikų nebus , kaip suprantu žiemą žiedai nušalo . Juodi buvo pavasarį . Kokie gražūs man tie pietų šalių medžai ! Turim pietinį šlaitą, auga paprikos, baklažanai ir persikai su abrikosais . Vienžo galiu pasijausti neLietuvoj
Luety kada žadi pradėti ? labai įdomu , dalinkis patirtimi ... Man vasara niekaip.
LabRyt.
Vyniokit savo uodegas iš lovos. Pažiūrėkit koks kvapnus, gražus, vėsus rytas.
Ingridut, duok daugiau kavos ar ko stipresnio.. Nu reik kažkokio dopingo šiai dienai. Darbelių pabaigimui reik jėgos ir motyvacijos.
Muka, kokių tau pomikų užsireikėjo, tų Kulkės vieno kąsnio spirgų?
Luety, be reikalo skudurus išmetei, po detoxo būtų kaip tik jie tau 😁 Bent kurį laiką pasistaipyt prieš veidrodį galėtum. Detoxo labai gera savybė, kad kuo daugiau sveri, tuo daugiau svorio pavyksta numest. Man per 9 dienas nepavyko numest daugiau kaip 9kg. Per mažai sveriu 😁
Ingrida džiaugiasi vaikais
Man reikia eiti sukoncervuoti agurkus . Čia bus jaunimui Kiek mes valgom priraugta pagal Ate42 receptą. O kai metų iki 30 ne nuodėmė ir cukrus su actu .
Ex iš kur gavai šaltą rytą ? Kaune bute karšta
Vaišinu :
Gražios ir dabringos dienos