Dievo vardu as vadinu Visatos auksciausiaji prota.As ne religija tikiu,o Kureju,man jis Dievas.
A noriu pabandyt daugiau dienu,ieskau medziagos,bandysiu,kai busiu pasiruosus.Kiek istversiu tiek,skaicius dienu man nesvarbu,bet norisi isbandyt ilgiau.
Na statau uz agurku pomidoru dieta.Nors holland barret tai man patinka.
Pritariu. Pomidorai su grietine, pipiriukais, druskyte ir svogūniuku, ir dar su dešrele.. Agurkai irgi labai skanu su dešrele ir be jokių alijošių.
Kam tos dietos vasarą. Vasarą kaip tik reik visko atsivalgyt šviežio, šilauogiu, aviečių, žemuogių, šviežių daržovių. O rudenį (kai jau viskas baigiasi) ir anksti pavasarį (kol dar nieko šviežio nėra) galima ir visokius detox daryt. Žiemą nereik detoxo, reik lašinius prilaikyt ant šonų, kad šilčiau būtų ir be kailinių.
Apsiniaukė. Gal lietaus bus? Gerai būtų.
Luety, ar žinai kodėl ryžausi detox'ui? Reikėjo per trumpą laiką įtilpti į savo gražią suknelę. Tai buvo pati geriausia motyvacija. Nebuvo kada internete ieškot patarimų, linguoti, abejoti, svarstyti už/prieš. Po to pamačiau, kad visai neblogai pavyko pirmas blynas, tai vėliau dėl antro blyno svarstymų nebuvo. Bet jau ne dėl suknelės, o kad visai patiko veiksmas
Labos. Muka kaip gyva po tempimo? Luety padarei vietos naujiems rūbams! O dėl badavimo.... Ar tikrai gerai Tavo metuose tokios organizmo perkrovos. Jau miltukai buvo kaip badavimas. Gal geriau kas savaitę po dieną? Ps dar labai populiarėja sausas badavimas. Teko bendrauti su žmonėmis tai dariusiais, sakė lengviau. Ps, niekada žmogus savo noru nebadavo kol neatėjo bele kiek pertekliniai laikai.... prasidėjo vegetarizmas,zaliavalgyste ir kitos nesąmones. Iš raskaziaus, kaip mano baba oasakytu....