Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Dusia,pas mane varškės daugiau nei miltų.Tešla būna lipni,spurgos purios. mirksiukas.gif Vaikai baidosi,bet po kelias suvalgo.Kibirėlį nusipirkau varškės,nes mažiau trintos nebuvo,dalį sunaudosiu keksiukams,o kur dėti likusią???? ax.gif
Šiaip varškės nemėgstu,bet lidlinę valgau grūdėtą kas rytą. ax.gif
Atsakyti

Luety. Nu ir aš vėl įkišiu savo snapą dėl detox. Darausi savotiškai, drastiškas iškrovas kartą metuose, nes gi per tiek laiko prisikemšu visokio niekalo. 9 dienas NIEKO nevalgau. Kad per tas dienas normaliai galėčiau patempti savo geležines klumpes ir dar dirbti, geriu tik vandenį su trupučiu agavų sirupo. Pirmosios trys dienos sunkios, norisi kažko užvalgyt. Po 3 dienų tas noras visiškai praeina. Po 5 dienų pasijaučia toks lengvumas, kaip ant sparnų rodos.. 7 dieną darosi sunkiau, tada sumažinu apsukas, t.y. sumažinu fizinį krūvį. 9 dieną pradedu po truputį valgyt, dažnai bet po labai labai nedaug. Jokių mėsų, jokio sunkaus maisto keletą dienų. Bet tai kaip pasikeičia maisto skonio jutimas! Kaip viskas skanu, tik kitaip! Nepakartojamas jausmas. Ir dar  minus 8-9 kg svorio nuo subinės.. Kelnės nukrinta, bet man kas - su grapke susisegu :D 

Va toks mano detox. Ir nekainuoja jokių pinigų. Kritiką ir moralus priimu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 23 liepos 2021 - 11:27
QUOTE(Ex @ 2021 07 23, 12:18)
<p>Luety. Nu ir aš vėl įkišiu savo snapą dėl detox. Darausi savotiškai, drastiškas iškrovas kartą metuose, nes gi per tiek laiko prisikemšu visokio niekalo. 9 dienas NIEKO nevalgau. Kad per tas dienas normaliai galėčiau patempti savo geležines klumpes ir dar dirbti, geriu tik vandenį su trupučiu agavų sirupo. Pirmosios trys dienos sunkios, norisi kažko užvalgyt. Po 3 dienų tas noras visiškai praeina. Po 5 dienų pasijaučia toks lengvumas, kaip ant sparnų rodos.. 7 dieną darosi sunkiau, tada sumažinu apsukas, t.y. sumažinu fizinį krūvį. 9 dieną pradedu po truputį valgyt, dažnai bet po labai labai nedaug. Jokių mėsų, jokio sunkaus maisto keletą dienų. Bet tai kaip pasikeičia maisto skonio jutimas! Kaip viskas skanu, tik kitaip! Nepakartojamas jausmas. Ir dar  minus 8-9 kg svorio nuo subinės.. Kelnės nukrinta, bet man kas - su grapke susisegu biggrin.gif </p>
<p>Va toks mano detox. Ir nekainuoja jokių pinigų. Kritiką ir moralus priimu smile.gif</p>

Laba,
Oho. O galva nesvaigsta, nepykina? Ar klizmuojies?
Labai norėčiau, bet nepavalgius krenta cukrus paskui jį ir aš. Man 2,8 - ir verčiuosi. Diabeto neturiu.
Atsakyti

Sveikos ❤

Ačiū.

Kulkė melagė. Aš tuos Dietskus gavau iš jos tuo laiku, kai abi vienbalsiai nusprendėm, kad labai skanu valgyti sasyskas šiltnamyje su šviežiais agurkais. Va tada ji man ir pasiūlė tuos pomidoriukus.

Nu bet ne tame esmė. Svarbu, kad linkėjimai nuplaukė ten kur buvo siunčiami. Ačiū, Ate ☘️

Linkėjimai iš pajūrio 🌞

Dietskus aš arba iš Gonziko, arba Kulkės gavau. Tik va paskutinį kart nesudygo, o sėklos daugiai nebuvau pasidarius. Labai vislūs ir skanūs.

Atsakyti

Laba,
Labai norėčiau, bet nepavalgius krenta cukrus paskui jį ir aš. Man 2,8 - ir verčiuosi. Diabeto neturiu.

Juokauji. Kam klizmuotis, gi per tiek dienų natūraliai prasiš'iki. 7tą dieną gal ir jaučiasi koks svaigimas, bet ant kojų be ramentų tikrai išsilaikau :D Cukraus nematuoju, tiesą sakant net į galvą neatėjo kažką tikrint, gi vandenį su agavų sirupu naudoju, tai energijos nuo agavų šiek tiek gaunu. 9 dienoms pakanka jėgos. 

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 07 23, 11:43)
Viskas jau Kaune sėdžiu laukiu tempimo verysad.gif AA o kuom SPA neįtiko pirtis, šveitimui, masazas ir ramybe

Kauno poniu poziuris i nesizavincius prabangiais SPA netiko.Na zodziu ,cia moralinis klausimas.Spa visokiuose purvynuose,karstuose saltiniuose tai vertinu.
Beje kazkada minejau,kad vartotumete juros druska,ar kas atkreipe demesi.
As esu 7 dienas nevalgius,kai reikejo kai ka pasireguliuot.Padejo.
Va agavu destiliatas yra naturalus brudas,antras po vynuogiu destiliato biggrin.gif
Atsakyti
va gera kausima uzdaviau biggrin.gif biggrin.gif Aciu uz nuomones,priimu visu ir visokia.
Oi kaip but geraipabadaut.Jaucia mano organizmas,kad reikia to issivalymo is vidaus.Esu nevalgius daugiausia 36 val.Kazkaip viskas labai baisiai atrodo.Ne pats badavimas,turiu valios,istempciau,bet isejimas is badavimo,kazkaip zmones geria sultis pradzioj(esu jau skaicius,domejusis),o ka konkreciai valgai,Ex.Viska?Be mesos zinoma.Sriubas skystas,sultini.Kur perki agavos extrakta?Herbalaife,ar vaistinese?Sorry,jei kankinu su klausimais,gali neatsakyt,jei jausies nekomfortiskai del to,suprasiu viska. 4u.gif 4u.gif
Isvis as netradicine,pagerinta,nemegstu jokiu karstu,saltu pirciu,man truksta oro jose,neisbunu visai toje sausoje kaitroje.Jokiu mozojimusi nemgstu,net oda siurpsta.Baseinas but puiku,jei jis butu tik mano vienos.Nu zodziu kazkokia nenormali ir viskas,bet jau tokia esu. biggrin.gif biggrin.gif
Labai noriu pabandyt pabadaut.Gal reik eit youtubej pasiieskot medziagos kazkiek,kad butu stipriai motyvuojancios.
Sodas,vistos apziuretos,Shopingas atliktas ir be kaukes.Valio,supermarkete Tesco tik savanoriskas devejimas,net darbuotojai nenesioja.Zinoma,zmones labai daug su maskem ir labai itariai ziuri i be,nu bet as del savo komforto,jie del savo.Net maciau viena senute,grazi,elegantiska,baltai apsirengus,balta skrybele,balta maske iki akiu,baltos pirstines ir laksto dideliu atstumu nuo visu.Nu taip gaila nemastancio zmogaus,kiek ji streso patiria,isivaizduoju,kaip ji keikia visus be kaukiu. ax.gif ax.gif Nu bet gi nepatarsi,nepatikes,kad maske tas pats,kas uodams tvora.Tik psichologine apsauga,ne apsauga nuo virusu.
AA,kodel brudas?Juk extraktas tai yra kazkokio komponento pagalba istrauka is medziagos,kaip vandeninis,spiritinis,o distiliatas,suprantu sausa istrauka kazkokiu budu.Ar as ne taip suprantu
Atsakyti
Agavu distiliatas yra tequila,vynuogiu distiliatas yra brendis.Rugiu ir bulbu distiliatas yra wodka,na taip toliau ir pan.Sekanti karta yra rektifikatai -tai dazniausiai anyziu gerimai.
Man atrodo kad zinoma kondicija cia uzleido delto ,kad zlugo pragaro koncepcija.Niekas nebetiki nei pragaru nei gyvenimu po mirties.Ir nieko nebebijo.O kadangi nieko nebijantys yra pavojingi ,taiva dave ,ko bijot.Ir bijo sekmingai.Duomenu mokslininkai tik visus gydo,buhalteres tik vadovauja.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 23, 12:52)
Agavu distiliatas yra tequila,vynuogiu distiliatas yra brendis.Rugiu ir bulbu distiliatas yra wodka,na taip toliau ir pan.Sekanti karta yra rektifikatai -tai dazniausiai anyziu gerimai.
Man atrodo kad zinoma kondicija cia uzleido delto ,kad zlugo pragaro koncepcija.Niekas nebetiki nei pragaru nei gyvenimu po mirties.Ir nieko nebebijo.O kadangi nieko nebijantys yra pavojingi ,taiva dave ,ko bijot.Ir bijo sekmingai.Duomenu mokslininkai tik visus gydo,buhalteres tik vadovauja.

Pritariu,pragaru ir ju gyventojais jau nebetikejom,per gerai viskas ejosi,bet jie egzistavo ir egzistuoja.Ir siuo metu vadovauja visam tam.Ismeti zombijaschika ir nebera baimes,isijungi prota ir sustiprini tikejima Dievu ir savo jegomis.Kito kelio kol kas nematau isbridimui
Atsakyti
O tai cia kuriuo dievu?Ar kuria konfesija? Ta kur gimtaja nuodeme ipaise?Ir dar ,Jei jezus kristus apsikrikstijo pas savo pusbroli jona krikstytoja, kuri zino,kaip jono krikstytojo konfesija vadinosi?Na dabar jau isgooglint galima siaip,bet va idomus toks klausimas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 23 liepos 2021 - 14:17
QUOTE(Ex @ 2021 07 23, 13:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="72854492" data-time="1627032948"><div><p>Laba,
Labai norėčiau, bet nepavalgius krenta cukrus paskui jį ir aš. Man 2,8 - ir verčiuosi. Diabeto neturiu.</p></div></blockquote><p>Juokauji. Kam klizmuotis, gi per tiek dienų natūraliai prasiš'iki. 7tą dieną gal ir jaučiasi koks svaigimas, bet ant kojų be ramentų tikrai išsilaikau biggrin.gif Cukraus nematuoju, tiesą sakant net į galvą neatėjo kažką tikrint, gi vandenį su agavų sirupu naudoju, tai energijos nuo agavų šiek tiek gaunu. 9 dienoms pakanka jėgos. </p>

Pati, žinok, jau nebematuoju. Atsiranda žmogiukai baltais chaltais ir sutvarko. biggrin.gif
Dabar jau išmokau pajaust kada batareika sėda. Užvalgau ir kaip nauja. biggrin.gif
Atsakyti

Nevarom ant mano profesijos :D  :D​ . Kam neužtenka proto eina į valdžią. Kam užtenka dirba darbą. Luety 1 ar 2 dienos bado jokio išėjimo nereikia. 3 ir daugiau sultinys isejimui. Sultinys savo virtas, teisingai.... Masažus mėgstu.... Daug ką galima sutvarkyti be vaistų. 

Atsakyti