Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nemiega Ingrida,turiu svečių.Pirties namas užimtas,tai miegojome su tėvu sename name.Nors ten vynas burbuliuoja,bet man netrukdė. ax.gif Dukra su pusženčiu ir šanūku paviešės savaitgalį. ax.gif
Nu va kol gėriau terasoje kavą,šanūkas atnešė kurmį.Vakar barėsi visi,kad jis po baseinu knisasi.O mane užkniso kurmio vaikščiojimai po gėlyną. ax.gif Pernai sugavo,šiemet vėl. wub.gif
Aš irgi nuo cholesterolio pageriu vaistus ir spaudimas susitvarko.Žolelės kažin ar padėtų,per daug turbūt jau užkalkėję?Ir laiko nėra tam. ax.gif
Ir visttiktai kepsiu keksiukus ir virsiu spurgas.Na kada aš pasisukiosiu virtuvėje,jei ne svečiai atvažiuotų?Gal mamą dar atsivešime kurią dieną? mirksiukas.gif
Atsakyti

A.Alta, nesuprantu kas ten parašyta. Bet matyt filtrams to reikėjo jei esu dar gyva, skaičiuoju ir raides sudėlioju teisingai ir dar turiu sveikatos statybų ir kitokiems darbams.

Atsakyti
O tai jus isivaizduojat ,kad gyslos va taip kalkem ir apauga,kaip arbatniko spirale?Arba kazkokios ataugos nervus kaip kokius elektros kabelius uzspaudzia?Nes is postu taip atrodo.Siaip tai cia miesto folkrolas,bet negi jus juo tikit?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 23, 08:53)
O tai jus isivaizduojat ,kad gyslos va taip kalkem ir apauga,kaip arbatniko spirale?Arba kazkokios ataugos nervus kaip kokius elektros kabelius uzspaudzia?Nes is postu taip atrodo.Siaip tai cia miesto folkrolas,bet negi jus juo tikit?

Aš tai taip ir įsivaizduoju,kaip arbatinuką.Ir šeimos gydytoja rodė kažkada maketą,kaip apauga kraujagyslė ir kraujas nebe praeina. ax.gif
Atsakyti

Tai kad čia ne naujiena tos gyslų kalkės. Man, matyt, pramušė, spaudimas susitvarkė. Cholesterolį tikrino pavasarį, tai gydytoja liepė susigriebt ir tvarkytis, nes 6. Vaistų, tablečių nenorėjau griebt, nemačiau reikalo trydaliot, tai va, kaip ožka kemšu žoles, spyglius nusipešu praeidama pro pušis ir kramtau.. Rudenį pasitikrinsiu ar veikia. 

Atsakyti

Papildyta:
Ex,galingsoga sumazino uzdegima ir kraujagysliu sieneles tapo elastingesnes.Itariu dar ir svorio numetei.Sumazejo sirdies apkrova, sumazejo kraujagysliu ir sutrumpejo ju atstumas.Prasivale inkstai ir voila.Baba jagodka opiat.
Spaudimas priklauso ,kiek dar elastingos kraujagysles,kiek jos sugeba prasiplest reikalui esant.Na gryna santechnika.
Pas mane tokios auga https://www.ncbi.nlm...les/PMC6225198/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 23 liepos 2021 - 09:07
Labos ,
Vakar turėjau įdomų vakarą ... pargrįžo į LT senai matyti žmonės tai prasėdėjau pas draugę visą vakarą, prapliurpėm.
Spaudimas mano pakyla įki kokiu 146/80 kai susinervinu , jaudinuosi ir tt.
Ramybės būsenoje be kavos apie 110/75 ar 100 ant 70. O mano KMI tikrai ne minusinis . Po trijų kavos buna 125 / 75.
Aš kaip zombis ryte be kavos ax.gif žinoma galima padaryti 10 atsispaudimų ir taip užvesti antinksčius . Bet kava paparsčiau ir skaniau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka gero laiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ex labai gražiai viską surašei ...
Kadangi man reikėjo daug dirbti darbų už pinigus , auginti du vaikus , (MB dažnai komandiruotėse būdavo) teko išmokti savimi rūpintis pirmiausia ... Kad galėčiau sveika būdama pasirūpinti kitais. Jei susirgsiu rimtai negi vaikai manim turės rūpintis ? Brr
Man gaminimas maisto dažniausiai meditacija ax.gif Jei atvažiuoja vaikai į kaimą gaminam kartu . Prieš atvažiuodami dažnai paklausia ar nereikia kažko atsivežti ...
Svečių būna daug kaime, bet ten taip paprasta priimti . Mėsytės pakepei , dažovių iš daržo papjaustei ... Užkandukai sūris , kumpelis, alyvuogės . Draugų vegetarų neturim biggrin.gif .
Spurgos man atrodo nuodas . nežinau ar kas nors iš mano šeimos valgytų spurgas ar čeburiekus ? Miltai ir aliejus ? Kažkada gamindavau vieną kartą metuose žagarėlius . Kai vaikai nešdavosi į darželį užgavėnėms kažką saldaus...
Dėl cukraus, kruopų , duonos ir tt ... Mano nuomonė tokia , jei judi pakankamai , tai tikrai ne nuodas. Bet jei darbas sėdimas ir per dieną nueini tik kokius 3t žingsnių reikėtų tokio dalyko vengti . Bet tai mano nuomonė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 23 liepos 2021 - 09:30
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif

https://m.delfi.lt/g...php?id=65352366

Siaip Delfinijus viska zino biggrin.gif biggrin.gif
Viska perskaiciau apie amerikonka,pabandysiu,jei tik rasiu.
Mano darze nera kol kas,yra balandu,bet jos sodrios.iskart medija,nera tokios sultingos,kaip lt.
AA o kokia jusu nuomone apie organizmo detoxikacija/as?Visi visur pataria issivalyt organizma.Idomu but isgirst visu nuomone.
https://vk.com/wall-145514917_148
Pvz sitais preaparatais.
Ex,esi labai faina moteris,saunuole,kazkaip geros sroves per ekrana mane pasiekia tave skaitant.
Ingrida,sekmes seimininkaujant,tu nepataisoma biggrin.gif
Dusia,buvo laikas iki 50,kai turejau toki kr.sp.Bet su menopauze,atejo ir spaudimas.
As ryte atsispaudimu nedarau,bet lengva mankstele,bet kavos vistiek noriu ryre,negeras yprotis.O si ryta dar piena radau surugusi,nors jis lacto free,bet kazkaip surugo. biggrin.gif Ejau i maza parduotuvyte parsinest,kitoj pusej gatves,uzmirsau kauke.Ant duru nematau jokio ispejimo apie kaukes,pradaro duris ir iseina vyras su kauke O as klausiu pardavejo induso,ar galiu ieit be kaukes ?Ziuriu jis be kaukes Sako prasom,cia jusu pasirinkimas .Yra dar neuzzombintu ir pardaveju parduotuviu.Pas mus siaip nebeprivaloma,bet ant daug pardziu rastas,kad privaloma ju valdose.Visose didziuosiuose PC privaloma.
Muka,saunuole,ganyk debesis,issigrynink mintis,pagulek ant zoles,apkabink medi,pamedituok basa po rasa.Ech,kaip noreciau prie Lietuvos ezero. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 23, 08:04)
Papildyta:
Ex,galingsoga sumazino uzdegima ir kraujagysliu sieneles tapo elastingesnes.Itariu dar ir svorio numetei.Sumazejo sirdies apkrova, sumazejo kraujagysliu ir sutrumpejo ju atstumas.Prasivale inkstai ir voila.Baba jagodka opiat.
Spaudimas priklauso ,kiek dar elastingos kraujagysles,kiek jos sugeba prasiplest reikalui esant.Na gryna santechnika.
Pas mane tokios auga https://www.ncbi.nlm...les/PMC6225198/

Antra nuoroda ta pati,kur pirma buvai ikelus,gal neuzsifiksavo.?
Atsakyti
Nei kavos ,nei pieno su laktoze as irgi nedemonizuoju.Tik kava su pienu tai nelabai,geriau atskirai.
Siaip organizmo valymas ir detoksikacija yra visa laika vykstantis procesas.Oda yra salinimo organas,plaukai yra rysio su el antena.Pilvo gyventojus aisku geriau laikyt balanse.Cia jau vel ,kai kam labai netinka medus ,cukrus,bet manau cia lastelienos stygiaus pasekme.Ka tik figos prasidejo,tuoj gaus mano flora daug lastelienos
Atsakyti
Ne manęs klausei , bet įkišiu trigrašį ... Visi organizmo valymai tai pinigų metimas į balą .
Daugiau žalos ne naudos .
Atsakyti
Taigi ir nemokamai galima .Nereikia jokiu pinigu.
Bet as bandau but tolerantiska visokiems spa,ir tabletems,zmonems reikia gyvent.O kam patinka,ko gi ne.
Atsakyti
Viskas jau Kaune sėdžiu laukiu tempimo verysad.gif AA o kuom SPA neįtiko pirtis, šveitimui, masazas ir ramybe
Atsakyti