Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Sveikas rytu pasauli,sakyciau.Su rankiniu bagazu i istanbula biggrin.gif Pirmas jaunikis pasipirso RIX,turkas ,pensininkas biggrin.gif
Kokios seimos, vaziavau po skyrybu.Man siaip buvusi jugoslavija patinka,serbija,bet ten nera juros,radiacija ir ne ES.
Muka ,o kodel NT dabar pritempiamas prie fatalizmo?Taigi cia viskas rinkos kaina ir salygomis.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 21, 11:37)
Sveikas rytu pasauli,sakyciau.Su rankiniu bagazu i istanbula biggrin.gif Pirmas jaunikis pasipirso RIX,turkas ,pensininkas biggrin.gif
Kokios seimos, vaziavau po skyrybu.Man siaip buvusi jugoslavija patinka,serbija,bet ten nera juros,radiacija ir ne ES.
Muka ,o kodel NT dabar pritempiamas prie fatalizmo?Taigi cia viskas rinkos kaina ir salygomis.

Na mūsų atveju buvo taip, nes to NT kurį mes pirkome niekas nepirko, o kurio labai norėjome tai neparduodavo biggrin.gif
o vaikai kaip jie ? gal užauginti ir paleisti iš lizdo buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 liepos 2021 - 09:40
Tai aisku uzauginti.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 21, 11:54)
Tai aisku uzauginti.

o dažnai aplanko tave? aš va mislinu gal negalėčiau tėvų palikti nes brolis senai išvykęs o aš jaučiu pareigą būti šalia...
Atsakyti
Na lankymas dabar problematiskas.
Bet tai nera tik mano vaikai ,jos ir ex vaikai,taigi 50% prieso . biggrin.gif
Mano gimines jau visi mire,mano tevai mire jauni.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 21, 12:05)
Na lankymas dabar problematiskas.
Bet tai nera tik mano vaikai ,jos ir ex vaikai,taigi 50% prieso . biggrin.gif
Mano gimines jau visi mire,mano tevai mire jauni.

na tuomet vistiek drąsi moteriška esi palyginus su manimi aš kaip sakiau kūgeliška tokia ax.gif Šiandiena MB užsimanė silkės su karštom bulvėm ax.gif na gal ir visia nikeo reiks pasikasti sviežių 4u.gif
Atsakyti
Muka, man iki Tavo sodo arti būtų smile.gif
Atstumas dar ne viskas ... važiavimo laikas tampa svarbu . PVZ pas draugus į sodą Gervėnupyje važiuojame ilgiau negu iki savo kaimo . Miestas, kamščiai . Jei gyventume partizanų gatvės gale , dar būtų iki kaimo minus penkiolika km.
NT turtui visada svarbu vieta .
Šiuo metu vietos pasirinkimu esu patenkinta. Laikas -45 min. Vieta tarp Vilniaus ir Kauno .
Ir visada važiuojame priešinga linklme negu pusę Lietuvos. Kai penkdarinio vakare visi traukia į pajūrį - mes į priešingą pusę . Sekmadienio vakare atvirkščiai ...

Ką dar norėjau pasakyti : AA kabutėse mylimi Žasliai patampa kurortiniu miesteliu. Namai prie ežero daug kur išpirkti vilniečių , padaryti vasanamiai . Pastatyta poilsiavietė , šią vasarą bet kurią savaitės dieną užimti visi namukai ... Kam vargas , kam pelnas C19 ir neaiški situacija . Žmonės bijo važiuoti iš Lietuvos. Atsirado vandens dviračių nuoma, liepas į ežerą ir tt. Gražios vietos , 3 ežerai ir netoli didmiesčių . Kažkas sugalvojo ...
Nuoma

AA norint skaičiuoti svetimus pinigus , reikia bent kelių žinomų dydžių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 liepos 2021 - 10:36
Jezau kaip man patinka visokie gidai ir ambasadoriai visokiu lietuvos kaimu,bet zentui pazadejau ju nepasmaugt biggrin.gif
Dar per gatves vaizda paziurejau ar priesistorinio paveldo pirkios stovi.Nu ka, viskas bijo laiko , o laikas bijo tu pirkeliu biggrin.gif
Atsakyti
Na man nelabai patinka tos išlaižytos sodybos man kažkaip net širdį suspaudžia, kaip kaimo vietovėje stovi išlaižyta trioba ir su kubilu šalia. Bet čia kaip sakoma skoniui draugų nėra smile.gif aš pagyvenusi kolhoze ui kaip noriu miškan toliau nuo žmonių...
O dabar ne į temą ax.gif man nuo cukinjų bloga darosi nei žalios nei keptos nei troškintos verysad.gif Net rašant nupurtė, o va nuo aguročio nieko smile.gif
Atsakyti
As tai neturiu dizaino koncepcijos del lietuvos kaimo biggrin.gif
O ka tu vadini kolchozu muka?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2021 07 21, 12:02)
Na man nelabai patinka tos išlaižytos sodybos man kažkaip net širdį suspaudžia, kaip kaimo vietovėje stovi išlaižyta trioba ir su kubilu šalia. Bet čia kaip sakoma skoniui draugų nėra smile.gif aš pagyvenusi kolhoze ui kaip noriu miškan toliau nuo žmonių...
O dabar ne į temą  ax.gif man nuo cukinjų bloga darosi nei žalios nei keptos nei troškintos verysad.gif Net rašant nupurtė, o va nuo aguročio nieko  smile.gif

Muka , aš į tokią poisiavietę nei už ką nevažiuočiau... Čia apie tendenciją kaimo , kurį aš pravažiuoju smile.gif
Visose buvsios Jugoslavijos šalyse lankiusis.
Jei be jūros tai Makedonija ...
Jei su jūra tai Kroatija.
Juodkalnijoje biški šluotos trūksta.
Buvom ir kaimyninėje Albanijoje. Šalia Graikijos sienos turistų ir serviso daug . Šalis saugi . Pas save jie elgiasi kitiap .
Serbija kaip Lietuve iki stojimo į ES . Be trinkelių kaimuose. Ir daug karių gatvėse . Kosovas nesenas dalykas .
Slovėnija labai graži , bet brangi . Civilizacijos daugiausiai joje.
Aguročių neauginu. Visos daržovės kuriso nekvepia anyžiumi valdomos, ty nevalgau pankolio ir salierų kotų .
Atsakyti
Siaip trinkeles yra kazkoks naujas statuso ir klases zenklas biggrin.gif
Na traumatologams irgi reikia gyvent biggrin.gif
Lietuva niekad nebus tokia turtinga kaip serbija, nereikia tik.Net jei iUSA lietuva priimtu biggrin.gif
Taigi exportuoja salys geriausius is geriausiu.Kiek zinoma dabar orientas pas jus ateina ,tais baisiais sportiniais kostiumais apsitaises,nusipirkes kelialapi per minskas travel biggrin.gif
Atsakyti