Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Na viską teisingai surašė Dusia. wub.gif Mėgaujamės gyvenimu. wub.gif
Tik visokie valdininkai gadina šiek tiek gyvenimą.
Galvojate mūms išvežė šiukšles be pykčių?Žiūriu kaimynams(dar pasitikrinau žiuronais,nes toli)išvežė šiukšles ir jau važiuoja tolumoje.Skambinu ,prašau valdžios numerį telefono.Davė vur. vadibininko.Išsiliejau.........pažadėjo nuolaidą trims mėnesiams,sakau jau už metus sumokėta.Sako kitiems metams bus,žiūrėsime ar nepamirš? mirksiukas.gif Grįžo šiukšlių mašina,nustebę iš kur mes atsiradome? blink.gif
Savivaldybė skambina,trūksta vienintelio popieriuko,leidimui prekiauti. blink.gif Dar tokio nereikšmingo,technikinis,kad galioja mašinos.Tai kaip aš važinėčiau be technikinio? blink.gif blink.gif Valdininkų daug,reikia parodyti,kad dirba. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos,

vakar nulijo mazai,tik atvesino vienu laipsniu ora,po to vel saule buvo.Kazkur sonu nuejo ir lietus ir perkunija.
Siandien vel kepina.
Sodas palietas,agurkai ,pomidorai surinkti,vistom dvi girliandos suvertos,paganytos,pasertos,narvo zeme sulieta,kad but joms vesiau.juodieji serbentai nusknti,mes namie,geriu kava,valgau pusrycius velyvus ir aplankiau jus.
Dusia,o man kaime ypatingos civilizacijos vasara ir nereiktu.Interneto tik,nes viskas dabar tvarkoma internetu,WC gali but lauke,dusa galima pasidaryt lauke,virykle irgi,ir vasarai gana tos civilizacijos.Va ziema,tai sunkiau ir su dusu ir su WC ir su virykle,bet esu macius Rusijoj kazkur verda ir ziema lauke ir civilizacijos neturi ir gyvena.Ipratom i gerumus visi,o anksciau eidavom i lauka nakti,i pirti penktadieniais,niekas voniu neturejom,tik kubilus,ir vaikams maudyt mazesnes talpas.Prie gero greit pripranti ir sunku sugryzt i praeiti.
Man tokio namelio nesinoretu.Nera romantikos jame
https://www.prieezer...s-tik-tau-2958/
va cia tai kaifas ir romantika,dar patiktu tame mazyciame,kur Ingrida vaisina kroasantais ir kava,ten matosi is po to grazaus krumo langelis trobeles. biggrin.gif biggrin.gif
Uzdarymas prasides rugseji,ir ko gero paskutine vasara,kai gerai gyvenam,taip planuoja PEF.O kaip bus,taip,reikia dagyvent.
Vakar Londone buvo didele demonstracija pries visa ta baranofikuso demija.dalis policininku prisijunge prie demonstrantu ir ejo isvien,kitoj miesto daly,policininkai nusove i burna gulincia moteri,prispaude kelenais.Kai toks ziaurumas zmoniu su uniforma,gero nieko nelauk,kol nebus vienybes,o vienybei isgaut,laiko nebera.Nebent didele beda suvienytu visus,todel dziaukimes karsciu,lietumi,kas ka turime,gyvenkim sia diena,kelkim savo vibracijas,kurkim pozityva,mylekim vieni kitus,nebesiciklinkim ant turtu,ju tuoj visai nebereiks.
Keliaut dabar reikia daug pinigu,vien testai kiek kainuoja,o ju bent UK reikia tiek su ciepu,tiek be jo.
Draugams gryzt is Ispanijos namo reikia prie bilietu kainos pridet 2po 2 testu kainas.Vieno 70 euru,tai 4x70-280,plius du testai UK per sav.dar 140.Gaunasi labai brangus malonumas.Neziurint i tai,kad jie persinge Ispanjoj ir pragyvenimui reikejo daugiau nei planavo.Niekur negali dabar vaziuot.Prasau,kaip jiems,taksiste uzkrete taxi,nors ir su kauke,bet jau kosejo,o lektuve sedi vienas prie kito ir kosti ir snargliuoja,kad ir su maske.Nu ok,persirgai ir 6 men,ramu.Tarp kitko draugai persirgo labai lengvai,apart silpnumo ir temperos vakarais 37,8 vyras rytais paskosti,o jai nieko.Truputi skonio nejaucia.Tai del to reikia uzdaryt visas salis. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka,as jau ijungiau savo durniu,nenoriu negaminu valgyt,MB ismoko pats ir man tada padaro ir dar skaniau.Nenoriu nesikeliu is lovos,tau sunkiau,darbas,nenoriu neraviu,viskas pagal nuotaika,savijauta,norus,pakeite mane depresija kazkiek.Gal ji ir buvo siusta tam,kad suprasciau visa tai.Ir nesugriuna kol kas santykiai,dar net geriau,ateina supratimas,kad moteris irgi zmogus biggrin.gif biggrin.gif Nu cia as taip ismasciau,bet man gerai.
MYliu jus visas,bukit sveikos kuo ilgiau.Einu megzt.Izabelei megztinis per mazas,Gabrieles dar nezinau,vakar neradau namie,bet uztat Izabele issimatavau,dabar bus gerai.Trecias kartas nemeluos,o as vezys,as niekada nieko nepadarau iskar. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siaip taio neisivaizduoju kokios civilizacijos dusiai truksta.Bet net interneta asmenini boksta pastato.
O sikpuodis ir vanduo ,nu prasau .Tiek ,kad man kategoriskai ta vietove netiktu.GPS koordinates taip sakant.Tuoj suvibruociau taip kad naujus pvc langus isnestu. biggrin.gif
Atsakyti
Kiek laiko atima tie laistymai.Kiek darbų būtų galima pasidaryti? mirksiukas.gif
Aš šiandien bute atsisakiau inetrneto,tv,nuo kovo nesinaudojame,o mokame.Kaip tik sutartis baigėsi. ax.gif
Kaip pasiiiiiiiilgau miško. rolleyes.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety panašiame buvome ax.gif bet... ryškiai per mažai 4u.gif
Vis galvojau apie Dusios37 posta ir na su drauge neiname kavos, su MB neivaikštome po kavines, vaikai ir taip kada reikėjo atvažiuodavo, tėvai taip pat. Va gėris nereikėjo eiti kas dien į darbą tongue.gif Man daugiau trūko SPA ax.gif o viso kito.... na kaip ir sakaiu kūgelis esu smile.gif
AA aš kiek supratau tu vietove rinkaisi pagal asmeninius GPS ? O kokie kriterijai nusvėrė dabartinę gyvenimo vietą? Aš vis pamislinu ar galėčiau taip va į kitą šalį... kaži nes susiruošti kur nors važiuoti jau man stresas o čia su visam unsure.gif
Luety ne valgio daryme.. tiesiog kaip ir rašiau noriu ramybės verysad.gif
Laukiame kavelos ax.gif
Atsakyti
Tai nebuvo pirmoji emigracija.
Del francuzijos,baide tai ,kad nesneku laisvai,o siaip tai biski gailiuosi.Buciau ismokus.
Ir kiek galima arciau juros ir kiparisu biggrin.gif
Pirma vandens linija(cia upelis sklype)daug medziu,derlinga dirva,senas namas,kai dar zmones sau state biggrin.gif
Man stresas i maxima susiruost biggrin.gif
Siaip jau as esu gana garbingo amziaus ir lietuvoje kai draugai pradeda rypaut kokiam laukiniam kraste as gyvenu ir kokia esu valkata, leidziu sau pareikst ,kad jiems kazkodel krepostnoje pravo panaikinimas nesiinstaliavo i sistema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 21 liepos 2021 - 06:47
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida , dėl valdininkų imk 4u.gif visada buvo blogai , o karantinas visai juos atpratino dirbti ax.gif Bet tai mano nuomonė.
Sodybą rinkausi pagal grožį , ne pagal žemės derlingumą. Gražu pas mus , kalnas - pakalnė ... Bent man. Ir plotai dideli , mano bitės turi natūralių pievų. Ūkininkas po langais nepurškia . Miško 4 ha yra, jaunas, bet anūkai sulauks kirtimo. Namą išgelbėjau nuo sugriuvimo , nes kelis metus buvo kiauras stogas. Ir žolė nešienauta apie 5-6 metus . Atkėlėm . Dėl vietinių žmonių visai nepergyvenu , valdos didelės . O jei ką ir sakytų man jau tiek metų , kad visiškai dzin , ką kas apie mane galvoja ax.gif Kai pušimtis metų imi nebekreipti dėmesio į kitų nuomonę ax.gif Svarbu pati su savimi gerai sutariu . Gyvenime esu ne vieną kolektyvą pakeitusi , nebuvo , kas su kažkuo nesutarčiau biggrin.gif Aš matyt visus moku pateisinti ... jei jis tai kalba, jam taip atrodo ax.gif
Mudu jei nuvažiuojame su MB į mega pasiprekinti , dažniausiai pabaigoj išgeriame Grren kafe kavos. Anas mane pavaišina biggrin.gif Vis krislelis romantikos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jei vakaras be kofeino . Skani ten kava .
Muka , iki karnatino ir man norėdavosi ramybės. Kai palaikė uždarę - supratau kaip visų pasiilgau . Sesių , draugų ir tt.
Nežinau kaip būčiau ištvėrusi bute uždaryta visą žiemą jei ne kaimas , su pirtele ir pasibuvimu gamtoj ...
PS Muka su manimi ne kartą esi kavinėję kavą gėrusi . Ilgai plurpę esam 4u.gif Visai smagu būdavo ... Vyno negalėjom nes su automobiliais abi.
Mes visi skirtingi . Man reikia bendravimo . MB yra vyras... ne padruškė man ax.gif Man baisus tas susitapatinimas . Kai netgi FB profilis bendras. Per karantiną buvo gerai , kad bent didelis butas.
Kaime ilgai dirbti darbo už pinigus negaliu , ne dėl interneto . Čia LT , internetas visur. Dabrinė telefono korta su nerbotu internetu , pasijungi kompą. Aš ne programerė... Man reikia printerio , skenerio ... Kai kur jungiantis IP adresas fiksuotas, o telefone jis vis keičiasi . Reikia didelio ekrano , nepjausiu akių prie nešiojamo kompo .
Įsirengti vandentekį , nuotekas ir tt šitam pavargusiam namukę yra pinigų kišimas į balą . Artezinis pas mus brangus. Nes giliai vanduo . O skaičiuoti aš moku .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 21 liepos 2021 - 07:59
Pas mus iš viso niekas nevažiavo grežinio daryti.Vienintelė mūsų rajono įmonė tą daro.Turi kažkokius spec grąžtus,nes dolomito klodai po mūmis ir vanduo labai giliai.Bet prakalė kažkaip. ax.gif
Varome į žmones,miestan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Apsjoviau amazake dideli ekrana biggrin.gif
Dusia, o kiek metu tavo anukams?
Panasu kad budai kiparisijoje vel tau teks is naujo taupyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 21, 09:10)
Apsjoviau amazake dideli ekrana biggrin.gif
Dusia, o kiek metu tavo anukams?
Panasu kad budai kiparisijoje vel tau teks is naujo taupyt biggrin.gif

Lyja Kaune.
AA , man anūkai hipotetiniai biggrin.gif
Gal Jų ir nebus ???

Atsakyti
Na sodą rinkomės pagal patogų privažiavimą o išsirinkome pagal vaizdus pro langus, kitas jau buvo perkamaas, kad kaimynų būtų mažiau bet va pavėsinė statoma jau kad vaizdas į Nevėžį būtų o šiaip aš tikiu kiekvienas daiktas ar NT jeigu skirtas tai išlauks savo šeimininko ax.gif
Dusia37 taip gėrėme ir smagu buvo 4u.gif
Tai kadangi pirtis ir sodas buvo pasiekiami tai gal ir nejutau to didelio izoliavimo o po pardes niekada nemėgau vaikščioti tai nepasigedau nei Akropolio nei Megos, tiesa pasakius nebuvau gal daugiau nei 2 metai tongue.gif
AA na kaip supratau ilgai svarstytas ir pamatuotas variantas ta kiparisija 4u.gif O su tvaimi vyko kas iš šeimos ar viena manta ant kupros ir sveikas platus pasaulį?
Atsakyti