Uch,gavom lietaus. po piet turejo MB truputi darbelio,tai vaziavom i sida,sakem dar vistas paleisim,lai pasigano.Pakilo debesis,perkunas,bet kazkur sone,mums kliuvo,bet nedaug.Bet uztai atvesino ora,gera bus miegot.Vistom suveriau dar saslyka ant virves is agurku ir susnu pomidoru,pririsau prie tvoros tokua grandinele,tai puole lest pasilaksciusios..
Lietus dar lyja,bet perkuno nebegirdet.
Luety sveikatos,sveikatos,daugiau viskas nuperkama.
Labos
Vakar jau lėkėme sodan atroto tik 3 dienos nebūta o jau viskas apžėlę kada aš išsiravėsiu svogūnų jau tikrai nerasiu o morkos irigi per niek, dar geriau moliųgus pasodinau prie paprikos ir ką spėkite turėsiu, na ir nereikia bet gaila pavasario darbo Tikrai reikia mažinti nebespėju
Luety na ir lepini vištas visokių tu monų prigalvoji
Nežinau kaip jums bet aš kažkaip pavargstu nuo lakstymo darbas sodas procedūros baliai festivaliai noriu ramybės bet kike daug noriu tiek jos negaunu šis ketvirtadienis vėl lėkimas nuo dūšios noriu ramybės .... jaučiasi kažkoks emocinis nuovargis, bet gal sanatorija ir poilsis duos kažkiek poilsio. Visi gasdinasi, kad nuo spalio uždarys vėl o man atostogos ... bet reikai tikėti ane viskas bus gerai ;)
Palauksiu kavutės iš IngridosB
Vakar jau lėkėme sodan atroto tik 3 dienos nebūta o jau viskas apžėlę kada aš išsiravėsiu svogūnų jau tikrai nerasiu o morkos irigi per niek, dar geriau moliųgus pasodinau prie paprikos ir ką spėkite turėsiu, na ir nereikia bet gaila pavasario darbo Tikrai reikia mažinti nebespėju
Luety na ir lepini vištas visokių tu monų prigalvoji
Nežinau kaip jums bet aš kažkaip pavargstu nuo lakstymo darbas sodas procedūros baliai festivaliai noriu ramybės bet kike daug noriu tiek jos negaunu šis ketvirtadienis vėl lėkimas nuo dūšios noriu ramybės .... jaučiasi kažkoks emocinis nuovargis, bet gal sanatorija ir poilsis duos kažkiek poilsio. Visi gasdinasi, kad nuo spalio uždarys vėl o man atostogos ... bet reikai tikėti ane viskas bus gerai ;)
Palauksiu kavutės iš IngridosB
Labas rytas,
Muka , buvo tos ramybės 7 mėnesiai ... kai vaikai pasilėpę atvažiuodavo , ar draugai cykiai cykiai prasmukdavo . Tai man šią vasarą kol leidžia norisi visko . Nes priedurniai LT valdžiosje, tai tikrai viską užvers. Ar gali būti kas nors smagiau valdžiai negu drausti ir pasakyti ką daryti ?
Kol galim pasidžiaukim
Šiandien važiuojam iki Vilniaus, vaikus aplankysim ir šiokių tokių reikalų turim .
Luety turi visko ir lietaus ir šilumos O vištos lepunėlės . Iš kitos pusės turi laiko , ko gi nepasidžaiugti
Atvėso smagai , netgi namuose atvėso . Kitą savaitę lyg vėl apie 30?
Na mane tik užknisa tas lakstymas - namai kaimas. Jei ten būtų daugiau civilizacijos, ir būtų galima normaliai dirbti , tai nepasiilgčiau vasarom Kauno visai .
Gražios ir darbingos dienos
Muka , buvo tos ramybės 7 mėnesiai ... kai vaikai pasilėpę atvažiuodavo , ar draugai cykiai cykiai prasmukdavo . Tai man šią vasarą kol leidžia norisi visko . Nes priedurniai LT valdžiosje, tai tikrai viską užvers. Ar gali būti kas nors smagiau valdžiai negu drausti ir pasakyti ką daryti ?
Kol galim pasidžiaukim
Šiandien važiuojam iki Vilniaus, vaikus aplankysim ir šiokių tokių reikalų turim .
Luety turi visko ir lietaus ir šilumos O vištos lepunėlės . Iš kitos pusės turi laiko , ko gi nepasidžaiugti
Atvėso smagai , netgi namuose atvėso . Kitą savaitę lyg vėl apie 30?
Na mane tik užknisa tas lakstymas - namai kaimas. Jei ten būtų daugiau civilizacijos, ir būtų galima normaliai dirbti , tai nepasiilgčiau vasarom Kauno visai .
Gražios ir darbingos dienos
Civilizacijos kūrimas vienkiemyje ( kaip aš suprantu civilizaciją ) atsimuša į pinigus ...
Kažkada bus , arba ne. Gal bus ten kažkas mkūsų kaime , gal namukas Kalasetoje
Kažkada bus , arba ne. Gal bus ten kažkas mkūsų kaime , gal namukas Kalasetoje
https://www.idealist...obile/22160010/
Toks ane? Zinai ir as noriu.
Toks ane? Zinai ir as noriu.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 20, 08:50)
Imčiau ...
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 20, 08:45)
Oi sudarnia, pokoj vam ne po karmanu.
o kodėl?
Dusia37 o aš jau pamiršau kaip buvo, nes dabar tai ....
Labas rytas.
Mieste vakar išvažiuojant lijo.Atvažiuojame sodybon,anomalija nuo joninių nebuvo lietaus.Mieste per lietų taip gerai prisiroviau astrų.Atsivežu čia kaip į pelenus susodinau. Dar 6 šiluoges prigriebiau.Už tai agurkai mieste po lietaus atsigavo,buvau jau peržegnojųsi.
Nebe norime miestan ir mes.Užėjome vakar į butą,karšta,oras pridvisęs,nėra erdvės.Vakar jau prietemoje ,pasileidau negarsiai muziką terasoje,prisinešiau glėbį bandrenio,taip gerai sutvarkiau,padžioviau.Mieste nebūtų tokio malonumo.
Nerašiau jokio pareiškimo,vaiaki pasakė neiko neįrodysiu.Palauksime kamerų įrengiant.
Šiandien šiukšlių vežimo diena,matysime iki mūsų atvažiuos?Konteinerį išvariau ant keliuko.
Vakar mb persivežė visą sporto inventorių sodybon.Tuoj visai miestas mūsų nebe užlaikys.Reikia kažkaip namą seną įsirenginėti? Tik kad vis atsiranda darbų.Reikia serbentus šiandien skinti,kai vėsiau. Ir laistyti,laistyti...............
MUka , o dabar yra labai gerai ... Gali visus gyvai pamatyti , pačiupinti . Man tas telefonininis ,nuotolinis ir tt bendravimas yra kančia. Gali prisėsti kavinėje su MB išgerti kavos , ar su drauge vyno Galiu užeiti pas draugę nesibaimindamas , kad kaimynai paskambins. Tave galėjau pačiupinti
Kol mes judame tok gyvi
Apart savęs pačios Tavęs niekas nespaudžia
Taigi neprivalai nei ravėti , nei vakarienės ar pietų gaminti Viskas tavo galvoje tik . Sunku yra kai maži vaikai , juos turi prisižiūrėti . Sunku kai seni tėvai , juos turi prižiūrėti .
Šiuo metu pas geriausias laikas Dėl darbo baimės nėra, nes yra jau patirktis . Vieni atleis kiti su džiaugsmu pasiims. Vaikai užauginti , savarankiški . Nei jiems skalbti nei valgyti gaminti . Tėvai dar patys apsitarnauja . Gyveni ir džiaugiesi
Kol mes judame tok gyvi
Apart savęs pačios Tavęs niekas nespaudžia
Taigi neprivalai nei ravėti , nei vakarienės ar pietų gaminti Viskas tavo galvoje tik . Sunku yra kai maži vaikai , juos turi prisižiūrėti . Sunku kai seni tėvai , juos turi prižiūrėti .
Šiuo metu pas geriausias laikas Dėl darbo baimės nėra, nes yra jau patirktis . Vieni atleis kiti su džiaugsmu pasiims. Vaikai užauginti , savarankiški . Nei jiems skalbti nei valgyti gaminti . Tėvai dar patys apsitarnauja . Gyveni ir džiaugiesi