Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Uch,gavom lietaus. biggrin.gif po piet turejo MB truputi darbelio,tai vaziavom i sida,sakem dar vistas paleisim,lai pasigano.Pakilo debesis,perkunas,bet kazkur sone,mums kliuvo,bet nedaug.Bet uztai atvesino ora,gera bus miegot.Vistom suveriau dar saslyka ant virves is agurku ir susnu pomidoru,pririsau prie tvoros tokua grandinele,tai puole lest pasilaksciusios.. biggrin.gif
Lietus dar lyja,bet perkuno nebegirdet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 liepos 2021 - 19:36
vartotojo įkelta nuotrauka
Luety sveikatos,sveikatos,daugiau viskas nuperkama.
Atsakyti
Labos smile.gif

Vakar jau lėkėme sodan atroto tik 3 dienos nebūta o jau viskas apžėlę kada aš išsiravėsiu svogūnų jau tikrai nerasiu o morkos irigi per niek, dar geriau moliųgus pasodinau prie paprikos ir ką spėkite turėsiu, na ir nereikia bet gaila pavasario darbo verysad.gif Tikrai reikia mažinti nebespėju verysad.gif
Luety na ir lepini vištas tongue.gif visokių tu monų prigalvoji biggrin.gif
Nežinau kaip jums bet aš kažkaip pavargstu nuo lakstymo darbas sodas procedūros baliai festivaliai noriu ramybės bet kike daug noriu tiek jos negaunu šis ketvirtadienis vėl lėkimas verysad.gif nuo dūšios noriu ramybės .... jaučiasi kažkoks emocinis nuovargis, bet gal sanatorija ir poilsis duos kažkiek poilsio. Visi gasdinasi, kad nuo spalio uždarys vėl o man atostogos ... bet reikai tikėti ane viskas bus gerai ;)
Palauksiu kavutės iš IngridosB ax.gif

Atsakyti
Oi sudarnia, pokoj vam ne po karmanu.
Atsakyti
Labas rytas,
Muka , buvo tos ramybės 7 mėnesiai ... kai vaikai pasilėpę atvažiuodavo , ar draugai cykiai cykiai prasmukdavo . Tai man šią vasarą kol leidžia norisi visko . Nes priedurniai LT valdžiosje, tai tikrai viską užvers. Ar gali būti kas nors smagiau valdžiai negu drausti ir pasakyti ką daryti ?
Kol galim pasidžiaukim ax.gif
Šiandien važiuojam iki Vilniaus, vaikus aplankysim ir šiokių tokių reikalų turim .
Luety turi visko ir lietaus ir šilumos 4u.gif O vištos lepunėlės biggrin.gif . Iš kitos pusės turi laiko , ko gi nepasidžaiugti ax.gif
Atvėso smagai , netgi namuose atvėso . Kitą savaitę lyg vėl apie 30?
Na mane tik užknisa tas lakstymas - namai kaimas. Jei ten būtų daugiau civilizacijos, ir būtų galima normaliai dirbti , tai nepasiilgčiau vasarom Kauno visai .

Gražios ir darbingos dienos 4u.gif

Atsakyti
As busiu bjauri ,na esu ka ten busiu.
O kas tau ta civilizacija turi paduot? Pati kurk.Noblese oblique.
Atsakyti
Civilizacijos kūrimas vienkiemyje ( kaip aš suprantu civilizaciją ) atsimuša į pinigus ...
Kažkada bus , arba ne. Gal bus ten kažkas mkūsų kaime , gal namukas Kalasetoje biggrin.gif
Atsakyti
https://www.idealist...obile/22160010/
Toks ane? Zinai ir as noriu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 20, 08:50)

4u.gif
Imčiau ...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 20, 08:45)
Oi sudarnia, pokoj vam ne po karmanu.

o kodėl?
Dusia37 o aš jau pamiršau kaip buvo, nes dabar tai ....verysad.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mieste vakar išvažiuojant lijo.Atvažiuojame sodybon,anomalija nuo joninių nebuvo lietaus.Mieste per lietų taip gerai prisiroviau astrų.Atsivežu čia kaip į pelenus susodinau. ax.gif Dar 6 šiluoges prigriebiau.Už tai agurkai mieste po lietaus atsigavo,buvau jau peržegnojųsi. mirksiukas.gif
Nebe norime miestan ir mes.Užėjome vakar į butą,karšta,oras pridvisęs,nėra erdvės.Vakar jau prietemoje ,pasileidau negarsiai muziką terasoje,prisinešiau glėbį bandrenio,taip gerai sutvarkiau,padžioviau.Mieste nebūtų tokio malonumo. ax.gif
Nerašiau jokio pareiškimo,vaiaki pasakė neiko neįrodysiu.Palauksime kamerų įrengiant. ax.gif
Šiandien šiukšlių vežimo diena,matysime iki mūsų atvažiuos?Konteinerį išvariau ant keliuko. ax.gif
Vakar mb persivežė visą sporto inventorių sodybon.Tuoj visai miestas mūsų nebe užlaikys.Reikia kažkaip namą seną įsirenginėti? ax.gif Tik kad vis atsiranda darbų.Reikia serbentus šiandien skinti,kai vėsiau. ax.gif Ir laistyti,laistyti...............
Atsakyti
MUka , o dabar yra labai gerai ... Gali visus gyvai pamatyti , pačiupinti . Man tas telefonininis ,nuotolinis ir tt bendravimas yra kančia. Gali prisėsti kavinėje su MB išgerti kavos , ar su drauge vyno ax.gif Galiu užeiti pas draugę nesibaimindamas , kad kaimynai paskambins. Tave galėjau pačiupinti 4u.gif
Kol mes judame tok gyvi 4u.gif
Apart savęs pačios Tavęs niekas nespaudžia ax.gif
Taigi neprivalai nei ravėti , nei vakarienės ar pietų gaminti ax.gif Viskas tavo galvoje tik . Sunku yra kai maži vaikai , juos turi prisižiūrėti . Sunku kai seni tėvai , juos turi prižiūrėti .
Šiuo metu pas geriausias laikas 4u.gif Dėl darbo baimės nėra, nes yra jau patirktis . Vieni atleis kiti su džiaugsmu pasiims. Vaikai užauginti , savarankiški . Nei jiems skalbti nei valgyti gaminti . Tėvai dar patys apsitarnauja . Gyveni ir džiaugiesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 liepos 2021 - 08:37