Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Uzsimane istoti i kataliku konfesija ?
Is protestantu ?
Cia koks nors poreikis priklausyt kokiam klubui,masonams,bulgakovo persiziurejo?
Dvasiniais poreikiais ,atleiskit,as netikiu.
Atsakyti

Bulgakovas skaniau skaitomas,negu žiūrimas.  

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šiemet nei kermėkų nei sausiukų neužsiauginau. ax.gif Gaila,kermėkus labai mėgstu į vėlynių puokštes dėti.Man jie gražu spalvoti. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Po plaukimo smile.gif Kopmanija puiki, bet pavargau net į pirtį nėjau. Vos spėjome atplaukti iki audros kuri padarė daug nuostolių Molėtų raj. gerai, kad draugei sušvietė palaukyti tempą rimtą, nes prieš pabaigą trasos niaukstytis pradėjo tai audra užklupo jau autobusiukyje ale tokio smarkumo, kad medžiai iki pat žemės linko, dangus su žeme maišėsi, mašinos stovėjo ir laukė, o mes turėjome lėkti, nes kitus žmones turėjo parvežti ir ten dar mažamečiai vaikai ir jeigu dar ežere įstrigo tai vairuotojas labai atsiprašė ir vežė mus link sodybos. Paleido 10 metrų iki namelio ir ką visi šlapi iki apatinių buvome kol atlėkėme iki namo. Ačiū die pasisekė išvengti audros ant vandens smile.gif Tai vakar grįžome skalbimas, tvarkymas šiandiena sodan ketvirtadienį vėl į namus vakare 60 metis laukia 4u.gif Žodžiu vien baliai festivaliai ....
IngridaB jooo liūdna dėl auginamo derliaus kurį pasisavina kiti čiupk 4u.gif
Čiumpu kavos:)
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif
nakti miegamajame 29,6 silumos,kosmaras ne miegas.Ir dar visa savaite taip iki kito sekmadienio,ten jau zada lietu.
Vakar su MB sventem dviese,po maza gabaliuka tortuko,po taure salto balto vyno ir ka,nakti atrode sirdis isleks is krutines,dauzesi iki paryciu.Visos cisternos alko mano jau isgertos matyt per gyvenima,o kas dugne,jau man ne i sveikata,bet greiciausiai cia karbu perteklius suveike.
Visi gimines atostogauja,isvazinejo kas ikempinga,kas kitur po uk,tai sveikinimai buvo virtualus.Ramu,kaip ir turi but tokiame amziuje sventes. biggrin.gif
Vistos perkarscius net lest nenori.Vakar dengem ir ju miegamojo stoga,kad neprikaitintu ir ne arvo stoga,kad but pavesio ir sonus uzkalem kartonu,matysim,ar rasim gyvas. biggrin.gif
Pirmos sparagines jų au suvalgytis ir likutis i saldikli ikistas,prasidejo laistymas,siltnami lueju kas antra diena per karscius.Mums vanduo ne problema kol kas,aciu,Die.Slanga prikabinai ir lieji.Siltnamiui turiu dvi backas pasildyto saulytes.
Numezgiau nugara megztinio,laukiu,kol grys sunus su seima,reiks pamatuot anuke.

Atsakyti
Labos ,
Muka vadinasi jums labiau pasisekė negu kitai kompanijai 4u.gif Plaukdama visada turiu ploščius nuo lietaus ... Gyvenimas pamokė ax.gif
Mudu atsikėlėm 6 ryto , agurkus palaistėm , susirinkom daiktus ir Kaunan dirbti . Šią savaitę daug darbų Kaune ir šaip visokių reikalų , nelabai papulsim į kaimą ... Agurkų bele kiek priraugiau vakar kaime , bus žiemai . Gal suvalgysim ? Pats tas derėjimas pas mane dabar ...
Luety ar radai receptus?
Jurgittos
Keptas
Aš česnako galvą dedu visą ir iškepusią išspaudžiu . Kartais dedu paprikos , cukinijos gabalą .

Beatos

Mano visi receptai patobulinti pagal save : ty be cukraus. Nesuprantu , kam jo reikia ? Laikosi be cukraus taip pat gerai kaip ir su cukrumi ...
Mano šeimyna nemėgėja jokių padažų ( čia vadinasi aš skaniai gaminu , nereikia skonio užmušti padažu biggrin.gif ) . O kas iš svečių ragavo sakė labai skanūs biggrin.gif , Giriuosi biški .

Namai Kaune prikaitę . Nežinau , kada atvės. Jau sutarėm su MB , dėsim rudeniop kondicionierių . Dabar tai kainos ir eilės neimanomos. Nebepanašu , kad bus normalių vasarų .
Megsti nemezgu ir dėl laiko trūkumo ir dėl karščio . Šią savaitę lyg normalesnius orus žada , o kitą vėl užkaitins. Blogiausia , kad normalaus lietus nežada ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2021 07 19, 11:31)
Labos ,
Muka  vadinasi jums labiau pasisekė negu kitai kompanijai  4u.gif Plaukdama visada turiu ploščius nuo lietaus ... Gyvenimas pamokė   ax.gif
Mudu atsikėlėm 6 ryto , agurkus palaistėm , susirinkom daiktus ir Kaunan dirbti . Šią savaitę daug darbų Kaune ir šaip visokių reikalų , nelabai papulsim į kaimą ... Agurkų bele kiek priraugiau vakar kaime , bus žiemai .  Gal suvalgysim ? Pats tas derėjimas pas mane dabar  ...
Luety ar radai receptus?
Jurgittos
Keptas
Aš česnako galvą dedu visą ir iškepusią išspaudžiu . Kartais dedu paprikos , cukinijos gabalą .

Beatos

Mano visi receptai patobulinti pagal save : ty  be cukraus. Nesuprantu , kam jo reikia ? Laikosi be cukraus taip pat gerai kaip ir su cukrumi ...
Mano šeimyna nemėgėja jokių padažų ( čia vadinasi aš skaniai gaminu , nereikia skonio užmušti padažu  biggrin.gif  ) . O kas iš svečių  ragavo sakė labai skanūs  biggrin.gif , Giriuosi biški .

Namai Kaune prikaitę . Nežinau , kada atvės. Jau sutarėm su MB , dėsim rudeniop kondicionierių . Dabar tai kainos ir eilės neimanomos. Nebepanašu , kad bus normalių vasarų .
Megsti nemezgu ir dėl laiko trūkumo ir dėl karščio .  Šią savaitę lyg normalesnius orus žada , o kitą vėl užkaitins.  Blogiausia , kad normalaus lietus nežada ...

Prie tokios audros jie tikrai nebūtų padėją ax.gif o ploščiukai būtinas daiktas į kuprinę plaukiant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 liepos 2021 - 09:36
Luety , kad ir pavėluotai su Gimtadieniu Tave !!!!
Sveikatos , sveikatos ir dar kartą sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

birthday.gif 000552.gif

Atsakyti
Nugara

Virsuj atrodo kaip ausys bet taip nera,kai isplausiu,susitvarkys,ten peciu nuolaida ir kaklo iskirpte,o rankoves siusiu tiesiai be isemimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 liepos 2021 - 09:38
Man tai atrodo ,kad lietuviska mityba biski ne padazu.Tie pomidorai gi sueina pastos patiekalams,lazanijoms,as net su burokeliais valgau,pomidorai labai skanu su burokeliais.Net zaliosios pupeles su pomidoru padazu.Na zodziu ,man viskas su juo skanu biggrin.gif
Atsakyti
Jazau soriukas Luety su gimtadieniu mieloji te sieloje būna ramu, širdelėje šviesu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 19, 08:37)
Man tai atrodo ,kad lietuviska mityba biski ne padazu.Tie pomidorai gi sueina pastos patiekalams,lazanijoms,as net su burokeliais valgau,pomidorai labai skanu su burokeliais.Net zaliosios pupeles su pomidoru padazu.Na zodziu ,man viskas su juo skanu biggrin.gif

AA as dabar valgau pomidorus su viskuo Man naminiai nuostabiai skanu ,ypac pradzioj,kol atsivalgai,bet ju yra daug perdaug,kad suvalgyt Mudviem uztektu 4-6 krumu,bet va,augini 4 ir galvoji apie vaikus,brolio seima,o paskui gaunasi,kad reik dar ir nuvezt,nu bet kaip valgysi vienas toki skanuma,nepasidalines su artimaisiais,vat ir gaunasi daug paskui.Padazu MB megejas,man gana bulba vienoj rankoj lasinys kitoj ir pomidoras uzkast biggrin.gif Nedarysiu jo daug.
Aciu,Dusia, uz nuorodas,vakar net neziurejau ,ne ta nuotaika buvo.
Aciu mergaites uz linkejimus,ypac sveikatos.As siemet net Fb pakeiciau nustatymus,kad g.d.nesimatytu,nebenoriu svest,sena jau ir kad kiti zinotu.Tai klasiokai ir artimiausios drauges vistiek atsimine. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 liepos 2021 - 09:50