Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(IngridaB @ 2021 07 17, 22:25)
Nei lašo.Mieste draugė įdėjųsi nuotrauką ,prilyta nemažai. ax.gif Nelaiščiau gėlių,mažius buvo,tai kaip ir išeiginė gavosi,prapliurpėme. mirksiukas.gif Man ramu krepšiuką sudėjau pomidorų,jokių košių,kečupų.Nieko negaminsiu,niekas nevalgo konservų,Dar pernykščių sočiai. ax.gif
Dusia,pirmą kartą girdžiu tokią bažnyčią. bigsmile.gif Kai važiuosi pro šalį,paskambink,užsuksi kavos puodeliui,867643440. mirksiukas.gif
Bimbalai puola be gaileščio,gal lis? ax.gif Bandžiau lapus karpyti pomidorams,dar dar dvejuose šiltnamiuose,o prie šulinio šiltnamyje,veislynas jų.Negaliu net įeiti pomidorų suskinti. bigsmile.gif
Luety,dieviškas megztukas. wub.gif Rankos niežti,na bet yra ir taip darbo. unsure.gif
Mažoji,vistiktai komisija perkaisčiavo,pirma buvo tarp naujokų.Šaunuolės. 4u.gif
Nu jo AA padirbėta. 4u.gif  4u.gif
Ate,užjaučiu,visada broilerius,triušius mb dodrodavo,aš tik plunksnas pešdavau. blink.gif ,o šunė kaip gina, gaspadorių puola, inkščia, cypia, net gaila. Uždaryt negali, duris nagais nugremžia ir dantim graužia.
Kaip gera kai kaimynų nėra,mb armoniką tampo,mokosi Šeduvos bernų dainas.Niekam nekliūna. biggrin.gif

Ingridut, aš gaunu nupeštą. Lieka skrodimai ir maudymai. biggrin.gif
Tada į drėgną paklodę ir arba į šaldytuvą arba tarp ledų.. dar papildomai kloju drėgma paklode, kad, neduokdie, kokia musė nenutūptų.
O bet tačiau, žinau kas vyksta iki tol kol pas mane atkeliauja. MB kilerio , pešėjo ir svilintojo dalia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 liepos 2021 - 21:53

Labas rytas.

Ingridos jaukių, estetiškų pusryčių dar nėra. Miegat?

Vakar taip dundėjo bildėjo dangus, net keleta valandų be perstojo. Ir ką? Tik garsas, veiksmo jokio. Nei vėjelio, nei lietaus lašelio. Visai sausa pas mane, Dusia, jokio šlapalo juodžiausi debesys nepapylė. O taip griaustinis trinktelejo kartą, net namas sudrebėjo, kad katė vos nuo savo spintelės nenukrito. Taip skaniai snaudė, po trenksmo kad šoko į viršų (turbūt su visa spintele) :) ir dairosi kas čia įvyko.

Luety, kaaaaip gražu! Be galo nuostabus mezginys tavo  :wub:  Kadaise panašius lapelius megztiniui mezgė mano a.a mama, tik mažesnius, nedidelius. Labai man patiko tas raštas, tik tas megztinis buvo aukštu kaklu, šiltas, iš tokių graužiančių siūlų, mocheros. Tai nedažnai apsirengdavau.. O po skalbimo dar ir susitraukė. Liko tik pasižiūrėjimui.

Kaip Mukos pramogos ir įspūdžiai? 

Atsakyti
Ex ,jei nieko nera ,tai trauk savo. biggrin.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

A.Alta, o koks skaniai atrodantis, naminukas pyragas! Jaučiu, kad dar ir šiltas, ką tik iš pečiaus :wub: Ačiū, labai kvepia net per atstumą  :)​  Pas mane tik saldainis kregždutė ir kava. Nebekepu jau nei pyragų, nei duonos. 

Atsakyti
Labas rytas, oi ankstyvuolės.
Jau ir su pyragais.
Vakar gražiai palijo. Mulčas perlytas kiaurai ir dirvai pakako.
Naktį paukštis labai klykė, net MB kėlėsi ir ėjo žiūrėt kas vyksta. Perimetre pwnki ąžuolai galiūnai. Virš vieno jis suka ratus ir suklykia. Iki antros gailėjau paukštuko, paskui išsikrausčiau į sūnaus miegamąjį mansardoj. Ten kaimynas su kompanija vakarojo. Atsikėliau beveik tom pačiom akim. Ir gerai. Nors šiąnakt gerai miegosiu.
Lekiu. Turiu laidotuves. Krikštatėvis išėjo. Gražų amžių nugyveno.
Debesuojasi, gal karštis nekamuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 18 liepos 2021 - 07:57
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nemiegu,ne.Bet stengiuosi neskubėti,kaip katė su pasiražymu. mirksiukas.gif
Vakar keksiukų iškepiau.Labai gerai nereikia kaisti pečiaus kurti.Karšto oro puode sudedu,jokio kaitimo.
Karšta nuo ryto.Jaučiu reiks lysti vidun,yra ten tvarkymo. ax.gif
Atsakyti
O kokios idomios vietos, dusios kilmes salis.Pramones gausumas sufleruoja buvus swedu protektorata biggrin.gif
Atsakyti

Labos. Dėkui Ingrida už kvietimą. Vis skubam, vis laiko nelieka.... Nuvažiuojant į pamaldas spėti, grįžti skubejom nes draugai norėjo atvažiuoti į mūsų kaimą. Pakepem mesytes, pasipirtiino.... Palyjo neilgai bet smarkiai. Geriau negu nieko. O galėjo visą naktį taip lyti.... Permazonus tame krašte kur mes važiavom užveisė Radvila. Kalba , kad švedai nuo persekiojimo slėpėsi ten... Istorijos įdomios. Švobiškio bažnyčioje ženijos Jablonskis.... O pats taigi iš Marijampolės. Tik ne mano ten giminė, MB tevuko. Anksti anas mirė, nelabai MB pamena. Bet toks gyvenimas, kažkaip atrado teta ji....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 liepos 2021 - 14:10
Permazonai tai cia i tariu izeidus liuterio pasekeju ivardinimas, o ne permafrosto zona biggrin.gif
O mane is vienos feisbuko grupes ismete ,kai pasakiau pro zurnalistui,kad nusibodo i tavo prifilmuotas zmoniu nugaras ziuret. Pareiske ,kad tyciuojuos .
O is vis tai gal parmazonai,bet cia ne ziemgaliu tarme biggrin.gif
Tu gi sakei ir pati esi is siaurines lietuvos, dusia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 liepos 2021 - 14:18

Aš iš Joniškio rajono. Mano baba taip sakydavo, bambizai nuo Biržų arba permazonai... pasakodavo apie tokius. Turėtų būti izeidus, bet man visai gražiai skamba.  Niekas nepyksta šiai dienai taip pavadintas... Religija tą pati, krikščionių. Tik atšakos skirtingos. Ps MB teko priimti katalikybę, po 14 bendro gyvenimo metų nekrikstas suprato kad padeti jam gali tik dievas  :D  :D  :rolleyes:​ . Pasiprašė krikšto.

Atsakyti
Siaip bijau ka nors izeist ,bet kokia prasme buvo sito kristaus amziaus piliecio krikstas?Ir kokius tokius bambizus nuo birzu krasto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 liepos 2021 - 14:31

Siaip bijau ka nors izeist ,bet kokia prasme buvo sito kristaus amziaus piliecio krikstas?

Matyt gyvenimas. O metai tai  stipriai virš Kristaus.... Kam ką gyvenimas pavynioja į vatą.

Atsakyti