Ingrida net neapibaubsi kaimyno ?
Aš nueičiau pakalbėti . Rėkti nelebai moku , ale bjaurybė būti moku
O tai dabar gaunasi nebylus susitarimas: jis apsimeta , kad nieko nedaro , tu apsimeti , kad nieko nežinai ...
Ingrida net neapibaubsi kaimyno ?
Aš nueičiau pakalbėti . Rėkti nelebai moku , ale bjaurybė būti moku
O tai dabar gaunasi nebylus susitarimas: jis apsimeta , kad nieko nedaro , tu apsimeti , kad nieko nežinai ...
Ten žinok labai baisu pas juos.Laukiu,kada ateis karvės melžti,tada tai pašūkausiu.Aš jiems dar parėkausiu ,kad dėl karvės įskūsiu.Žolės nėra,kaulai vieni,įsivaizduokite karvė duoda 1 litrą pieno.Užpakalis išpūvęs.Jau seniai reikėjo įskūsti,mb ramina padegs,jei karvę atims. Nu bet gaila gyvūlio.
Dirbu darže ir rėkauju,tikrai girdi.
Pirmadienį nuvažuosiu pareiškimą parašysiu.Jei pasakys apsitverk,ne jų reikalas,aš nenoriu kad po mano teritoriją vaikščiotų.Yra tvora ar nėra,tegul igaliotinis dirba,nos pirštuku pagrūmoja.
Pagrūmojo graiustinis ir nuėjo lietus............
Na gana protingai,bet siltnamyje nezinau,ar iseitu,gal neverta del keliu pomidoru,o lauke puiki ideja.Grazus pomidorai ir dar lauke.
Ingrida,tik civiliniu,istatyminiu keliu.Apvoge,rasai policijai pareiskima,toliau tavo misija reaguot i policijos nurodymus.
Du kartus isardziau jau Gabrielei megztini,na galvoju,trecias kartas nemeluos jau. Siandien jau UK vaikai iseina atostogu,siaip netaip baige mokslo metus.Beveik be sutrikimu lanke,tik kelias savaites kai kurie buvo isjungti,turejo karantinuotis,bet vel visi sekmingai gryzo ir tese.
Na matysim,ka palaisvins,pagrieztins uk nuo liepos 19d.Kol kas labai priestaringos zinios eina.
Labas rytas, paničkos.
Laukiau vakar žadėto lietaus ir audros. Šnipštas. Nei vėjelio, nei lašelio visą dienelę mano parapijoj. Gal kur lijo, neaišku.
Ingrida, parazitai, tikri erkės tie tavo kaimynai. Labai sunku šalia tokių gyvent. Nieko nepadės ir davimas jiems kažko, daržovių, vaisių. Jie vistiek eis ir vogs, pasiims viską ko užsinorės vos tik progą ras. Tu iš namų - jie į tavo namus. Ir nepagailės tavo darbo, nepagalvos, kad dėl savo vaikų augini. Tuoj ir apsinakvos tavo namuose, rasi kada miegančius.. NIEKO tokiems neduot, nebendraut, nekalbėt. Kuo daugiau jų bijosi, jiems tą parodysi, tuo labiau jie tavęs negerbs ir lips ant galvos.
Suprantu, lengva mums čia pasakyti. Bet tai turi juos į vietą pastatyt ir savo namus apginti. Pradžia sunki su tokiais neprognozuojamais.
Dusia, dėkui kad priminei apie tuos drėgmę laikančius. Pačiu laiku. Vakar pirkau begonijas, bet net nepagalvojau kad dar ir granulių reiktų. Reiks vėl važiuot.
Labas rytas.
Koks kaifas ryte,kai jau nebe taip karšta gerti kavą tersoje.Stirna ryte buvo atėjųsi pagaliau iki mūsų,pasiilgaome. Nors žiemą gal keiksime,kaip EX,jei pradės mano saugotas tujas ėsti?
AA,tikri gražūs pomidorai.Labai vešlūs lapai.Mano šiemet sukasi kažkokie blyškūs lapai pomidorų.Gal nuo karščio?Mieste nežiūriu aš jų,vandens gauna,kad nenumirtų.Lapai gražūs,tamsūs.
Kur reiks dėti dabar pomidorus?Su tėvu tikrai nesuvalgysime.Mažasis vakar paskambino,nežino adr grįš?Vakar tempertūra ir +37.Kaulus laužo.Iš vakaro per tokį karštį dviračiu su marčia numynė 25 km,gal perkaito?Gal marti bent prasuks?
Dukriukas ,kaip pirmą kartą dalyvaujantys užėmė ralyje antrą,bendroje iš 92 ,šeštą vietą.Nu visai neblogai.
Jei neatsibodau,tesiu kaimynų tesinį?Karvė vakar kol mes lauke buvome iki 22 valandos niekas nemelžė.Gėrė.Mes su žiūronais stebėjome kiemą.Sėdėjome ir tiesiai šviesiai žiūrėjome.Atvažiavo mašina tokių tiuremščikų.Traukė iš mašinos tinklus,paskui pamatė,kad mes žiūrime apsuko mašiną.Ir sustoję iš butelio visi gėrė.Na va dar brakoneriavimas.......
Kava padėjo ,akys prasipėšė.
Rekia serbentus suskinti.
Geruose vaiku darzeliuose buna po viena blogo elgesio vaika,kad kiti mokytusi bendraut su tokiais.
Ir ne bobai lauke rekaut reikia ,o vyrui nueit ir ramiai pakalbet.O paskui ,pasakyt ,kad pastatytos cctv ir pazistat didziausia tamsiojo pasaulio bosa
Nelabai tikiu ,kad tos vietos kazkada taps prestizinem gyvenvietem ir jus ispirksit lauk tuos zmones,kaip daroma formuojant brangu nekilnojama turta.
Sunys irgi ne visus puola.
Tvoros,na prasau,nepatogu aisku ,bet mazai padeda.
Kai jau visai uzknisa ,tada naudojamos labai radikalios priemones. Bet cia ne spaudai
Man uzteko astriu kuoliuku darze ikast ir duobiu sienu uzkrautu.Tada paziuri kas apslubo ir voila.Sunkiausia buvo paciai atsimint ,kur tie kuoliukai
MB iš karto niekas neliepia tau čia auginti braškių.Nu bral mieste nesaugomų niekas neliečia. O serbentus,agrastus jis siūlė einame skinti per karščius.
Man atrodo kiekviename kaime yra tokia šeima.
Pas mus daugiau griaudė ,nei lijo.
Labos. Turint tokius kaimynus gyvenimas nemielas. Bet aš vistiek lieku prie nuomonės, kad savo turtą žmonės turi apsaugoti patys. Neduokdieve tokie mieste ar kaime. Net perkant butą kaimynus išklausinejom ar nėra asocialu. Vaikas kai pirko darė tą patį, bo mama liepė. Deciau kameras, lentelės kad privati valda ir stebima teritorija. Turint filmuotą medžiagą yra daugiau šansų. O įgaliotinis prie kiekvieno bomzo nepristoves. Aš tikrai būčiau nuėjusi pasikalbėti. Ne pasikoliot. Ingrida tavo vaikai gudrūs , kamera paleisti jiems 5 min. reikalas. Šaunuolė Tavo dukra . Į mamą?
AA kodėl diedas? Taigi ne muštis? Moteriskes geriau taiko psichologini terorą... 16 metų vyriskam kolektyve, bijojo ir gerbė, nors balso nekeliau. Riksmas nevilties šauksmas, boba isterike ir tiek... Yra būdų. Svarbu nepradėti žaisti primestų žaidimų. Pas mus kažkada vietiniai vaikai buvo uogas ir pomidorus apskyne. Teko su jais gražiai pakalbėti.... Nepasikartojo.
Kameras statysime rudeniop,dabar gyvename patys.Vaikai netiki,kad mes žiemai liksime čia.Rudenį priduoti pirtį reikės,tada ir drausti.