Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

Tai ir buvo kulturinis sokas,kai zasliu krastu zmones man pasirode kazkur visai anapus tu standartu biggrin.gif Jie tebeturejo savo standartus. biggrin.gif
Tie izadai ,tai niekada nekalbet apie kai kuriuos dalykus.
Ir tai labai atskiria mane nuo ivairiu kompaniju. biggrin.gif
Ir as savim nenusivylus, anaiptol.
Atsakyti
Labutis 4u.gif 4u.gif
tai ar ne Zasliuose sudege traukinys ir daug zmoniu,sovietu laikais?Baisi buvo avarija.
Ingrida,aciu uz kava,Muka paprase ir man paliko viena puodeli. biggrin.gif
Muka 4u.gif 4u.gif console.gif
Turiu likusia viena tetulyte gyva ir siemet buvo 91m.Is mamytes puses.Vaiteliu soduose gyvena su dukra.Jau alzheimeris pora metu kankina,dukrai labai sunku,bet ka daryt?Gerai,kad dar dukra vienisa,nasliuke,bevaike,tai pasisvente mamai beveik visa gyvenima.
Pas mus tokios pasiblaue dienos,saule islenda porai trim valandom,bet silta 20-22.Vakar per piet taip gausiai palijo,atvesino viska.siandien irgi vaiksto juodi debesai.Sodininkams augint darzoves labai geri metai.Mazai laistyt,viska daro gamta.Mano antra vada bulviu jau labai grazios,reiks antra karta apkaupt jau.
Siandien pradejau sportuot sode.Seniai noriu vaiksciojimu uzsiimt,bet miesto gatvem nesmagu,o i gamat MB atsisako nuvezt,tai sugalvojau sode.Geri ten keliukai,prasiejau kelis kartus jais greitu zingsniu,tik telefo nepasiemiau,nezinau kiek ten nuejau,bet pradziai uzteko,suprakaitavau.Ryt jau pasiimsiu ,galesiu reguliuot kiek.Iseitis rasta,o paskui gal ir i gamat bent vakarais pavaziuosim abu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 14 liepos 2021 - 13:42
Luety , per Žasių kaimą geležinkelio nėra. Buvo iki nesenai toks kaimas ŽASLIŲ GELEŽINKELIO STOTIS. Ten įvyko arvarija 1975 metais, lyg 20 žmonių žuvo ?
Dabar kaimas ŽGS gavo net 2 pavadinimus : Talpūnai ir Guronys. Iki senovinio kaimo Žasliai yra apie 2 ar 2,5 km .
Vietos ten gražios ax.gif Kaip man kilusiai iš lygumų krašto smile.gif
Pou , man kaip tik atrodo , kad dabaritiniams žmonėms sunkiau - nėra lubų norams... Tarybiniai buvo labai apriboti ir norais ir galimybėms ax.gif O jei žmogus pasiduoda toms žiurkių lenktynėms taigi begalinis stresas. Va taip ir žudosi vyrai Lietuvoj ...
AA kas mūsų nenužudo , padaro stipresniais. Jei nebūtų to blogo laiko Žasliuose , nebūtum tokia , kokia esi dabar 4u.gif
Atsakyti

Dusia, pritariu. Anksčiau stresas buvo dėl išgyvenimo, dabar dėl pasirodymo. O vyrai žudėsi visais laikas.

Atsakyti
Esu isitikinus ,kad pasirodyti noras yra asmenybiu bruozas ,o ne epochu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 14 liepos 2021 - 15:45
Dusia,suvalgysime gal pūkuotąją? ax.gif Vaikai savaitgalį grįš?Man pūkutą vyšnia saldesnė,nei paprastos vyšnios.Suskyniau vyšnių du kibirus,bandysime vyną.Pernykštis skanus gavosi vyšnių,dar yra,kuo senyn tuo geryn? mirksiukas.gif Bet taip griaudėjo aplink,o aš ant metalinių kopėčių...galvoju kaip drėksteltų į kopėčias. blink.gif
Darysiu ekpserimentą nusipirkau vėl Depe 4 krūmus šilauogių,durpių.Kai po 0.44 ko neeksperimentuoti? mirksiukas.gif https://sodininkui.l...e-brigitta.html
Dar Lidle nesusilaikiau trims hortenzijoms.Nu taip gražiai jos pas mane pražydo.Ir kaip googlas rašo žydi iki rugsėjo?Myliu jas tręšiu,kasdien laistau. ax.gif Tuo pačių tris bijūnus,jų niekada nebus per daug.
Vakar persodinau piliarožes kelias,minėsi jos ant tako ir vis atsigauna.Kai iškasiau nustebau kokios medingos škanys.Ko neatsigaus su tokiomis šaknimis. ax.gif
Mieste lijo,atvėso,atvažiuojame sodybon jokio lietaus karšta kaip dykumoje. ax.gif
Atsakyti
Buvo dingęs inetrenetas,susidubliavo.
MB antra diena vargsta su medumi.Vakar pritrūkome indelių,tai šiandien reikia pabaigti.Nuo karščio ir bitės iš proto eina. bigsmile.gif Liepų medaus daugiau nei pavasarinio. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 14 liepos 2021 - 16:46
Labos smile.gif

Susidėjome mantas ir namo išvarėme, ryt plaukimas, jazau kaip atsibodo su tom terbom ačiū die liftas. Tapkutės vienos vienoj trioboj kitos trečioj na žodžiu viską kroviau krepšin o jau vakare dėliosiuosi kas namie liko ką iš sodo atsivilkau. Nuo dūšios vargina tas važinėjimas o dar visa liepa tokia ...
IngridaB mes su Mb irgi žadame braškių vietoje šuilauoges
Lekiu kabvos laukiu smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

tas karštis taip išsunkia. 

Džiaugiuosi, kad bitininkėms medingi metai, tik va sakė, kad visų vabzdžių šįmet labai daug. O ir pajūry yra labai daug. O mes kaip tik galvojom važiuot.

Muka, bet sode vis tik geriau nei špokinyčioj per karščius, tik tiek, kad tau atstumas. O kaip TB, kiek supratau, jis nevairuoja? Kaip pasiekia darbą?

Atsakyti
Labas rytas,
Plaukimas smagu 4u.gif Muka geriausi batai į baidarę bent man maudymosi . Jei vėsiau juose kojos nešala, ir smagiau išlipti jei krantas koks negražus . Išbandytas reikalas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Kadangi atostogauji ne LT , manau turit 4u.gif

Muka , kas yra gyventi per du namus žinau gerai ax.gif
Imk brangioji 4u.gif
Vėl naktis karšta, vėl sunku miegoti . Gal šiandien važiuosim iki kaimo , bent išsimiegosiu ax.gif Medinė trioba yra gėris :ax
Niekada sezono metu nevažiuoju į LT pajūrį . Mes nemėgstame grūsties. Jei prie Baltijos tai į Latvija . Pigesnė nuoma, jūra tiek neprisisiota ... Graži ta Palanga pvz kovą, balandį , ar rugsėjį ...
Tiek gražių kaimų yra nuo Šventosios iki Kolkos .
Šeimet noriu nuvažiuoti Estijon , bet ne į Saremą, o į Kurasarę. Tikuosi pavyks ax.gif
Pou pernais nebuvo medaus ... na tik palaižyti, ty sau užteko . Šiemet už du metus . Sako kai 30 karščio bitės neskrenda iš avilio ? Turi vėdinti ?
Kas ten jas supras rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaupiamės vyno gamybai. ax.gif
Atsakyti
Dusia37 turiu tokius batus jau vienus sunešiojau ax.gif
Pou MB nevairuoja... bet į darbą nereikia eiti.. pensininkas 4u.gif Jo špokinyčioje nekas miegoti namas mūsų kaip termosas sienos storos, nes medinukas apmūrytas, tai tikrai vėsu ax.gif Tiesa įsigijome roletus neperšviečiamus tai dabar super ilgėliau galiu pamiegoti nes langas į rytus tongue.gif Šiandiena galvojau gaidį nužudysiu net užkimęs nuo 4 ryto blink.gif
IngridaB o vyną raugi su vyno mielėmis ?
Atsakyti