Labas rytas,
aciu,Ingrida,uz kava gamtoje. Surio torta palieku kudenom,as tik kava.
Vakar kepiau cukiniju blynu,tai truputi daugiau tarkuoto surio idejau,gavosi tobuli,nesuiro.Cukiniju labai daug,reik naikint.Laiveliu su farsu MB kratosi.nes patapo vegetaru,tai liko kugelis arba blynai.Dar garnyrui,bet jau pomidoru daug issirpusiu,tai visa kita eina i antra plana,kol atsivalgysim.
Pas mus rodo dvi sav .karsciu.Bet siaures vejas,nedidelis,tai kas ka permus nezinau.Mums siaures veja sode uzstoja miskelis,bet jauciu,toks silpnas vejelis bus tik atgaiva,jei ikais oras.Ir gerai tie karsciai ir blogai.Geriausia buvo,kai kas antra d.lijo.
Na va,UK viskas eina pg ju plana.Lojo,kad nuo 19.07.nuims visus apribojimus,bet vis triubino,auga Delta,Lambra,bet palaisvinsim,o dabar jau perverte plokstele,jokio palaisvinimo,auga susirgimu sk.Vemt norisi nuo ju melu.Nors bendrai to ir tikejosi visi,forumuose dalinosi net nutekinta plana rudeniui.Nors jie ir taip nebesislepia su savo uzmaciom,viskas lenda i pavirsiu.Teks kazkaip isgyvent.
Brolis kt savaitgali isvyksta i kempinga kazkur UK,man bus tevelis priziuret.
Bituciu pas mus mazai ,viena,kita iskrenda i siltnami,is pavasario buvo daugiau,dabar tik tas didziasias,kamanes bematau,nors sode vienam sklype maciau pora aviliu zmones turi.Ju sklypas,kaip sodyba,aplink aukstais medziais,krumais apzeles,tai jam ne kazkas ir augs tame sklype.Jie ten turi daug zolyno,mazai darzo ir bites .Atvaziuoja,issitempia shezlongus ir guli,lepinasi bituciu apsupty.Jau amziuje,matyt prie juros per karsta,kaip ir man.Nebepernesu ten tupet,kaip anksciau.
Nu ka,reikia ruostis savo rutinai.
Ka dar duot senem vistom be kiausiniu lukstu ir kriaukliu maltu.Kas antra diena po 2 kiausiniai su pleve vietoj luksto,o ir trynio nematyt Nebesuprantu,ka su jom daryt?Taip nervina,popini,vazineji pas jas,o rezultatas niekinis.
aciu,Ingrida,uz kava gamtoje. Surio torta palieku kudenom,as tik kava.
Vakar kepiau cukiniju blynu,tai truputi daugiau tarkuoto surio idejau,gavosi tobuli,nesuiro.Cukiniju labai daug,reik naikint.Laiveliu su farsu MB kratosi.nes patapo vegetaru,tai liko kugelis arba blynai.Dar garnyrui,bet jau pomidoru daug issirpusiu,tai visa kita eina i antra plana,kol atsivalgysim.
Pas mus rodo dvi sav .karsciu.Bet siaures vejas,nedidelis,tai kas ka permus nezinau.Mums siaures veja sode uzstoja miskelis,bet jauciu,toks silpnas vejelis bus tik atgaiva,jei ikais oras.Ir gerai tie karsciai ir blogai.Geriausia buvo,kai kas antra d.lijo.
Na va,UK viskas eina pg ju plana.Lojo,kad nuo 19.07.nuims visus apribojimus,bet vis triubino,auga Delta,Lambra,bet palaisvinsim,o dabar jau perverte plokstele,jokio palaisvinimo,auga susirgimu sk.Vemt norisi nuo ju melu.Nors bendrai to ir tikejosi visi,forumuose dalinosi net nutekinta plana rudeniui.Nors jie ir taip nebesislepia su savo uzmaciom,viskas lenda i pavirsiu.Teks kazkaip isgyvent.
Brolis kt savaitgali isvyksta i kempinga kazkur UK,man bus tevelis priziuret.
Bituciu pas mus mazai ,viena,kita iskrenda i siltnami,is pavasario buvo daugiau,dabar tik tas didziasias,kamanes bematau,nors sode vienam sklype maciau pora aviliu zmones turi.Ju sklypas,kaip sodyba,aplink aukstais medziais,krumais apzeles,tai jam ne kazkas ir augs tame sklype.Jie ten turi daug zolyno,mazai darzo ir bites .Atvaziuoja,issitempia shezlongus ir guli,lepinasi bituciu apsupty.Jau amziuje,matyt prie juros per karsta,kaip ir man.Nebepernesu ten tupet,kaip anksciau.
Nu ka,reikia ruostis savo rutinai.
Ka dar duot senem vistom be kiausiniu lukstu ir kriaukliu maltu.Kas antra diena po 2 kiausiniai su pleve vietoj luksto,o ir trynio nematyt Nebesuprantu,ka su jom daryt?Taip nervina,popini,vazineji pas jas,o rezultatas niekinis.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 13, 10:10)
O kas per prarabas yra JL? Ar vel buchalteriu sventojo sosto pontifikas koks?
Tokia viena garsi Lietuvos juvelyrė, katra biški rašo apie pasaulio tvarką. Šios dienos jos pastebėjimai man patiko ...
Buhalteris
Buchalteris tarmiškai turi kitą prasmę ...
https://en.wikipedia...ier_(TV_series)
Cia va vienas galimas scenarijus,nors pagal rytu zmoniu koncentracija tuose krastuose ,nemanau kad realus.
As vis turiu vilti ,kad jie isgelbes laisve.Butent visi tie nelegalus migrantai.
Cia va vienas galimas scenarijus,nors pagal rytu zmoniu koncentracija tuose krastuose ,nemanau kad realus.
As vis turiu vilti ,kad jie isgelbes laisve.Butent visi tie nelegalus migrantai.
Labas rytas
Dusia, vertikalios vonios? - giliam baseine mankšta. Sako, kad nuostabios procedūros su labai geru poveikiu.
Karšta...
QUOTE(Pou @ 2021 07 13, 10:45)
<p>Labas rytas </p><p>Dusia, vertikalios vonios? - giliam baseine mankšta. Sako, kad nuostabios procedūros su labai geru poveikiu.</p><p></p><p>Karšta...</p>
Pou taip . Visada imu mankštas vandenyje , ne salėje. Sunkiau , bet efektas man patinka
Luety, nu kada čia jau valdžia rūpinosi žmonėmis ant rimto ? Pušimtį metų nugyvenau nemačiau tokios valdžios...
Jie sau , o gyvenimas sau ...
AA pasakytų , kad tarybos rūpinosi : prievartinis darbas, jei nedirbi gausi parų Kolektyvas auklėdavo, mokydavo ir smerkdavo . Brrrr....
Dabar rūpinasi kitaip - dalina pašalpas . Brrr... Moko žmonės nedirbti , už nedirbimą gauti pašalpas. Augina naujas kartas tokių žmonių .
Aš matau Lietuvos kaime tai jau puikiai vyksta
Jei vaikai nematė tėvų dirbat , galvojate jie norės dirbti ar mokytis ?
Vienintelis dalykas ką galiu patarti jauniems - MOKYTIS. Protingų žmonių reikės . O dabuotojus sumuštinių fabrike ir sandėliuose greitai pakeis robotukai . Vadinasi bus daug pašalpinių
Jau senai valdžia suka galvas, kaip padaryti , kad žmogus gaudamas pašalpas būtų laimingas ... ir neturėtų noro save realizuoti
Luety , ko gero paseno Tavo višotos . Duok ko nori lesti , nebepagelbės... Čia man taip atrodo . Kaime daugiau dviejų metų dedeklių nelaikydavo .
Luety gali cukinijas įdaryti varške, sūriu ir daržovėmis , ryžias su daržovėmis.
receptas
Receptas
Mane tai nervuoja tas pavadinimas - kapu svente.Bet suvokiu ,kad pakankamai efektyvus ir represinis.Dusia ,juk jaustumeis kalta,jei taves nebutu salia artimuju kapelio.Patinka man krikscionybes sugebejimas ir koncepcija - priversti jaustis visus kaltais del visko.Kudikis kaltas ,kad tevai pisosi ,reikia nuplaut nuodeme.Bet visgi manau ,kad krikstas turejo kazkokia kita prasme.Visiems buvo labai baisu ,kad gimes nekrikstytas vaikas ,nepateks i kapines.Vel baime.Vel teroras.
Ir taip as esu net kobos su trockiu gerbeja.Ko man slept.Jie buvo nugaletojai. Ai dabar mes jau nugaletujus teisiam
Tai ta kapu svente yra daugiau grizimas i gimtine,susitikimas su gyvais likusiais giminem.Dar buna kaimu sventes,pilnas mane fb tokiu.Ir aiskiai matomas demografinis paveikslas.
Vakar cukiniju pridejau i pasta havajii,vis lasteliena.Jos siaip visur tinka.Skanu batviniai is cukiniju ,krapu ir avokado.Tokie neiprasti.
Ir taip as esu net kobos su trockiu gerbeja.Ko man slept.Jie buvo nugaletojai. Ai dabar mes jau nugaletujus teisiam
Tai ta kapu svente yra daugiau grizimas i gimtine,susitikimas su gyvais likusiais giminem.Dar buna kaimu sventes,pilnas mane fb tokiu.Ir aiskiai matomas demografinis paveikslas.
Vakar cukiniju pridejau i pasta havajii,vis lasteliena.Jos siaip visur tinka.Skanu batviniai is cukiniju ,krapu ir avokado.Tokie neiprasti.
AA, ne aš ir permazonų giminės. Mano MB tėvukas ten palaidotas .
Nieko blogo žinoti savo genus ir savo giminę.
Nesijaučiu niekad kalta dėl kapinių , žinau , kad ten jų nelikę
Kapų šventė tokia specifinė - visoj Europoje ją švenčia Lietuvoj ir Latvijoj. Ir tik ta protestantų atšaka. Ir makarbiškai skamba - bet vadina tai ŠVENTE.
Nieko blogo žinoti savo genus ir savo giminę.
Nesijaučiu niekad kalta dėl kapinių , žinau , kad ten jų nelikę
Kapų šventė tokia specifinė - visoj Europoje ją švenčia Lietuvoj ir Latvijoj. Ir tik ta protestantų atšaka. Ir makarbiškai skamba - bet vadina tai ŠVENTE.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 13, 11:52)
Atsiprasau , o kaip cigonu - pravoslavu ,lievoslavu ir kitu kapines su staliukais uzkandziams ir wiskio buteliais ant kapu?
Bambizams dar yra kur tobulet
Bambizams dar yra kur tobulet
Su visku tai visai smagu
Sutikčiau
Labos
Ui ir kelionę apturėjome su MB 3.5 valandos į priekį paskui atgal. Na bet išlydėjome MB tetą. Kažkaip dar dūšioje slogutis.
Dusia37 man sprande užspausta ir susiaurėjimai tai išrašė tempimus. Turėjusi ne vieną mankštą baseine ir krūva kartu visokiausių procedūrų dėje be vaistų ... na matysiu ryt pirma sakiau paisimsiu kompą ten mačiau yra kur nugarą priglausti
Kapų šventė tik iš Dusios apie tai esu girdėjusi, o va saldainiai ir čerkutės ant kapo esu mačiusi, nes šalia močiutės čigonai palaidoti.
Man cukinija beskonė kaip sojos faršas ko pridėsi tą išgausi Tiesa skanu su varške kaip cūgelis tik varškės įkrėsti
Aš va balandėlių priraitojau vietoj ryžių pritarkavau cukinijos visai neblogai
Palauksiu IngridaB kavelos
Ui ir kelionę apturėjome su MB 3.5 valandos į priekį paskui atgal. Na bet išlydėjome MB tetą. Kažkaip dar dūšioje slogutis.
Dusia37 man sprande užspausta ir susiaurėjimai tai išrašė tempimus. Turėjusi ne vieną mankštą baseine ir krūva kartu visokiausių procedūrų dėje be vaistų ... na matysiu ryt pirma sakiau paisimsiu kompą ten mačiau yra kur nugarą priglausti
Kapų šventė tik iš Dusios apie tai esu girdėjusi, o va saldainiai ir čerkutės ant kapo esu mačiusi, nes šalia močiutės čigonai palaidoti.
Man cukinija beskonė kaip sojos faršas ko pridėsi tą išgausi Tiesa skanu su varške kaip cūgelis tik varškės įkrėsti
Aš va balandėlių priraitojau vietoj ryžių pritarkavau cukinijos visai neblogai
Palauksiu IngridaB kavelos