Labas rytas.
Mintyse susiplanavau dieną,įdomu pasiteisins?
Vakar vaikis užvažiavo su drauge,ukrainiete.Aprodinėja Lietuvą.Šiandien planuose Nida,sakau ar pakliūsite savaitgalį?Tai parodžiau savo šilkmedį,sakė pas juos pilna auga miestuose.Klausiau ką daro?Uogienę verda.Bandysiu nors mažą stiklainiuką išvirti.Bet tokio saldumo uogos.Lapai rašo nuo diabeto,bet irgi arbata būna labai saldi. Bandysiu pravirti be cykraus.Patiesiau paklodę,kad mažiau rinkti tektų.
Jei ką džiovinsiu,džiovyklę atsivežiau.
Pas mane laistymo diena.Kaip as nemegstu jos.Ir senatves nemegstu.
Labas rytas. Nuo tų laikų kai vaikai paaugliai buvo, o aš turėjau daug darbų už pinigus išmokau planuoti diena. Visada anksčiau keliavau ir gerdama kavą deliodavau darbus. Taip reikėdavo tu 15 min vienai... Mano kaime sausa net braska. Piktžolės darže sudziuvo. Šiltnamiai išgyvens, darzui vandens nėra.... Prude vandens kaip MB sako da **** , o buvo man virš galvos. 33 lauke ir šiltas vėjas, kaip fenas. Šiandien pas bitės, medų imsiu. Luety pabaigai apie skiepus, mūsų su MB niekas neverte, niekas neprašė. Ir nepaprasys, nes darbai mūsų tokie... Mes patys tai nusprendėme. Kodėl taip buvau ne kartą rasiusi. Ne mano būdui gyventi baimėje.... O valdžia pasiekė savo kirsindama žmonės, finansuoja tyliai ir kitą pusę. Skiepyti pyksta ant neskirpytu, neskiepyti durnina skiepytus... O man dzin, kaip kam patogu. Nei vieni nėra blogesni. Man... Gražios dienos! Neperkaiskit!
o pas mus lyyja vel.Viena diena lyja,viena ne.Nereikia laistyt,sodu bendrija sutaupys pinigu ant vandens.
Vakar MB gryzo,turejo issikraut is masinos daiktu,kad nereiktu nest toli,privazuiavo prie namu,isijunge avarinius,nes negalima sustot ir issikrove,pastate masina i parkinga ir uzmirso isjungt avarinio.Ateinam prie masinos,o ji neatsirakina su distanciniu,o ir su rankiniu sunkiai,nenori nieks i maisna savo ileist,o lietus pila.Islindo mociute gretimam name per balkona,sako,visa nakti lempos mirgsejo.Rezultate nusedo akumai.Soko sen,soko ten,sunus dirba,aplink niekas neateina i parkinga,tai paskui broliui paskambinau,atvaziavo,dave parukyt nuo savo akumu ir uzsikrove.Tai po to vazinejom pajury,aplinkeliais,kad uzsikrautu.
Dusia,matai musu skirtingas poziuris i baime.As jauciau nerima susimarmaliavus,o tu ne. Nesvarbu,as nesu nei gripo skiepo,nei del erkiu turejus,tai man nepriimtina.O jei zadeta mirtis,negi svarbu nuo ko.
Megztukas permegztas,vakar velai uzbaigiau.
Liko siulu,einu svert,kiek ten liko ir kas dar gali iseit.
Laba ❤
Luety, parodyk baigtinį variantą. Labai gražūs mezginiai gaunasi🌷 Mano Mama taip pat labai gražiai mezga, kruopščiai, lygiai, bet dabar rankas labai skauda.
Dėl marmaliavimosi - aš palaikau Dusios sūnaus poziciją.
Nesusvietnai karšta. Dievulis dabar ratais po dangų važinėja, bet gali būt, kad tik griausmo bus...
Labas rytas.
Labos. Telefonas rodo kad Kaune lyja. Mano kaime ne. Vakar vėl sukau medų... Atrodo visą lipčiaus medų sutvarkiau. Tiek medaus nesu turėjusi....gaila upelio salia neturiu .dėl daržų svyra rankos. Nėra nei vandens nei sveikatos. Dievo valioje... Dėl visų baimių : nei viruso bei skiepų baimės nėra. Ir dėl savęs nėra. Luety, jei skiepas nors dalele tiek pavojingas kaip žada tavo draugai, gerai bus, nusibaigsiu su visais kartu. Su visa savo didele seimyna, draugais ir tt. Va apokalipsė jei likti vienai ar su MB yra žiauriai.... Čia filosofinis pamastymas. Gerai tai kad LT niekas nepriekaistavo, kai buvau nesiskiepijusi ir niekam neįdomu dabar.... Gyvenimas eina ir tiek
Beje ryziu amazake yra labai skani ir net biski angliarugstes susidaro
Dusia ,labai jau senoviskai apokalipse isivaizduoji,as tai kaip filme https://en.wikipedia...nce_(2014_film)
AA, Aš neįsivaizduoju niekaip. Čia taip žada, yra visokį svieto aiskintoju. Su manimi Dievas nesikalba, aš nieko nežinau , kas kaip bus. Bet yra daug žinančių. Abiejose pusėse. O aš neutrali kaip Šveicarija.
Kadangi šilkmedžio uogų uogienė,man nelabai,džiovinu džiovyklėje kartu su raudonėliu.Skinat raudonėlį žiūrėk,kad bitės nepagriebtum,Net ūžia.
Maudytis neįmanoma baseine,tik įlendi gylių spiečius prisistato. Įsivaizduoju prie upės..........
Dusia,but gerai,kad Sveicarija but neutrali. Taip tik atrodo.
Apokalipse jau prasideda,Niujorkas skesta,Krymas,Japonija ir dar daug kur.Man ji asocijuojasi su gamtos kataklyzmu kazkokiu.Atsimenu posaki is vaikystes,kai bobutes susirinke apie tai klbedavo:gyvieji pavydes mirusiems.O bus,kaip bus,ne mano valioj.Klausau ir tos puses ir anos,bet susidarau savo nuomone.Kol kas tai pildosi visos anksciau buve samokslo teorijos.Kokios,nesakysiu,pacios suprantat.
Pas mus nelijo,vejelis nedidelis,smagus oras.
Jauciu Izabelei megztinis bus per mazas,n bet antras numegztas didesnis,gal tiks.Ateis kuria diena pasimatuot,reiks ismatuot ja ir dar kazka numegzt,laiko yra.Nuvezem vaikams visa deze darzoviu,bet,kad ju ne labai anukai valgo,tevai begedziai neipratino.As iskepdavau jiems cukinijos kugeli,o jie ne labai atskirdavo,kad ne bulviu.
Esu macius Londone prie sustojimo jaunuolis nusipirkes burgeri su salota,agurkais ir pomidorais,renka viska is burgerio ir meta lauk,bulka,suris ir sus...kta mesa,jiems skaniausia.
Ryt vel rodo lietu,galetu pas jus nutupt,ypac Dusios sodyboj,reikia paburt.