Įkraunama...
Įkraunama...

Plepesiai prie židinio

QUOTE(Acqua Alta @ 2021 07 09, 12:14)

As labai megstu istorija.Bet mano idejos nepraeina dar per lietuviska samone.Dabar jau tyliu ,kai susipykau su seseria del Daumanto,arba sv timofiejaus kardo ilgio biggrin.gif

Istoriją rašo nugalėtojai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mano istorijos vadovėlis nuo mano vaikų vadovėlio nelabai skyrėsi . Tik 2 šalys sukeistos vietomis . Buvusi gera , patapo bloga ir atvirkščiai bigsmile.gif
Mane istorijos ir netikėjimo vadovėliu mokė baba , aš mokiau savo vaikus ...
Nėra juoda balta, nuodėmių sočiai pas visus .
Atsakyti
Labos,

nu smagu,kad ne as viena be marmalo,va ir Ingridos vyras ,Ex ir AA?Cia bus 50x50.Bet ne tai svarbiausia.Svarbiausia visiems atsilaikyt si rudeni ir ziema.Pas mus jau pratina prie banko korteliu neveikimo.Vakar ir siandien Tesco prekybiniam centre neveikia korteliu nuskaitymo linija,prie bankomatu kilometrines eiles.Visi nori nusiimt,nes negali kitaip apsipirkt,o tuoj nebeduos grynu ir....visos mano samokslo teorijos pildosi.Geriau nesipildytu.Rudeni bus privalomas marmaliavimasis ir plius vaikai,kas man ziauriausia.
.Zodziu sulaukim rudens ir paziurekim kas bus.Baimes neturiu,uzsiimu daug veiklos,kas nelystu visokios mintys,kai jau neina miegot,ikalu uzpakajoncu,tada veikia kokias 3-4 dienas,gerai issimiegu ir neziuriu TV,renkuosi ka ziuret youtubej,turiu telegram kanale bendraminciu anglu ir lietuviu grupes,ten bendraujam,ramiau kazkaip.Yra net viso pasaulio lietuviu grupe..
Siandien jau pomidoru visa kraitele parsinesiau,prasidejo sirpimas.Smagu.
Ex,te padeda tau Dievas tavo darbuose,planuose.
Man baisu ir pagalvot,jei netekciau savo zmogaus.Bet viskas dievo valioj,as bejegis vabalelis.
Istorija perrasoma taip,kaip valdziai norisi visais laikais.Youtubej yra rusu kanalas- prarasta istorija apie 19 amziaus vidurio dumblu uznestus namu kelis zemutinius aukstus.Labai idomu pasiziuret tyrinejimu.
Sveikatos mergytes.Mano draugai jau persirgo Ispanijoj,jokiu kosuliu,tik silpnumas ir temperatura kelias dienas,bet dabar 10 d.negali gryzt,turi karantinuotis,nes norejo atsizymet,kad persirgo,nereikaluas durio kuri laika.Tai dar nezinia,ar po 10d.bus neigiamas.gerai,kad savas butas,o tai but sakes moket uz koki viesbuti.
Atsakyti
Jo prie banku nepatogumu tai tikrai pratina.Net zydus pratina.Vargsta zmones ,negali banke esanciom babkem pasinaudot ,kas bando cia dabar kazka nusipirkt.
Ir siaip visokios nesamones ,tai babkiu bankomate nera, tai sistema neveikia tai vel kas.
Manes prasom i makarona viruso statistikas netraukti.As niekada nesakysiu nieko apie save.Toje uzdaroje temoje bandziau pasakyt ,kad negalima gydytojo paciento informacijos skleisti per visus pletku kanalus.Gavau atvirkstine reakcija,visos bande savo endoskopijos duomenis publikuot.Pou ten raso,protinga ji dama, bet man nebuvo priimtinas atseit slaptumo formatas.Cia ne bandymas igelti.
O va pavogtosios istorijos tai neverta labai skelbti irgi.O uzpiltu pavirsiu ir sklepu dafiga visur ,galima apziuret gyvai biggrin.gif
Atsakyti

Man tai visi žmonės vienodi, tiek suskiepyti tiek ne.  Bet kaip valdžia ir svajojo.... Įžeidimai, susiskaiciavimai ir tt.prasideda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 09 liepos 2021 - 16:47

Luety, dėkui už linkejimus. Gali mane įtraukt į makaronaviruso statistiką, leidžiu. Aš to neslepiu ir neapsimetu tuo, kuo nesu. Skiepysiuos, jei mane ten surištą kas nutemps ar bus privalomas skiepijimasis. Tada jau papulsiu į tą pačią bandą kur gal kada nors ir čipo numerį sprandą įsegs..  Gal gali man paaiškint savo teorijas? Tikiuosi nepyks niekas. Man ir įdomu tos tavo teorijos, ir dar norėčiau žinot kas ten keisto vyksta su tom banko kortelėmis. Tiesa, netiesa, spėlionės - nesvarbu, aš moku atsirinkt.

Norėjo dukra atvažiuot iš uk, bet dar nesiskiepijusi. Tai jei skiepysis, užtruks laiko. Jei nesiskiepys, reiks karantinuotis. Nu ir taip, ir anaip trukdis viskam. 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2021 07 09, 15:45)
<p>Luety, dėkui už linkejimus. Gali mane įtraukt į makaronaviruso statistiką, leidžiu. Aš to neslepiu ir neapsimetu tuo, kuo nesu. Skiepysiuos, jei mane ten surištą kas nutemps ar bus privalomas skiepijimasis. Tada jau papulsiu į tą pačią bandą kur gal kada nors ir čipo numerį sprandą įsegs..  Gal gali man paaiškint savo teorijas? Tikiuosi nepyks niekas. Man ir įdomu tos tavo teorijos, ir dar norėčiau žinot kas ten keisto vyksta su tom banko kortelėmis. Tiesa, netiesa, spėlionės - nesvarbu, aš moku atsirinkt.</p><p>Norėjo dukra atvažiuot iš uk, bet dar nesiskiepijusi. Tai jei skiepysis, užtruks laiko. Jei nesiskiepys, reiks karantinuotis. Nu ir taip, ir anaip trukdis viskam. </p>

Ex,niekam nieko neaiskunsiu,ypac viesai.,kiekvienas iesko ko nori pats Jei bus noras,saltinius duosiu i az.
MB buvo tesco,pas mus ramu,atvirksciai,papuole i ta kasa,kur tik kortelem.LOndone,gal sutapimas dvi dienas,gal pratina prie to,nes keisis vistiek i skaitmenine valiuta.Pas mus zmones masiskai perka sidabra,bet po 1oz.As darkazka galvoju,man darturi subrest viskas,bus velu-reiskias taip turejo but.Viskas ivyks,kas lemta.
Ex,dukra gali pasidaryt antikuniu testa,jis pigesnis,greitas,o karantinuotis dabar ir tiem ir aniem reikia.Issaugok dukra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 liepos 2021 - 17:04

Ex,niekam nieko neaiskunsiu,ypac viesai.,kiekvienas iesko ko nori pats Jei bus noras,saltinius duosiu i az.
MB buvo tesco,pas mus ramu,atvirksciai,papuole i ta kasa,kur tik kortelem.LOndone,gal sutapimas dvi dienas,gal pratina prie to,nes keisis vistiek i skaitmenine valiuta.Pas mus zmones masiskai perka sidabra,bet po 1oz.As darkazka galvoju,man darturi subrest viskas,bus velu-reiskias taip turejo but.Viskas ivyks,kas lemta.
Ex,dukra gali pasidaryt antikuniu testa,jis pigesnis,greitas,o karantinuotis dabar ir tiem ir aniem reikia.Issaugok dukra.

Mat kaip čia su tuo viešumu.. Tiek to, apsieisiu. Nea, į až nerašyk, aš iš telefono neprisijungiu ten, neinu. O kompiuterio atsisakiau, nesinaudoju. Dabar mano toks laikas, kad pasistengiau daugumą ryšių, kontaktų sustabdyti. Ir fb neturiu. Nei instagramo. Dukra gyventų LT, tai ir telefono turbūt atsisakyčiau.. Labai ramūs geri laikai buvo kai viso to niekalo neturėjom. Nu, čia pavariau, ane?

Ką tik sužinojau, kad mano draugės vyrą po skiepo 3čioj dienoj į reanimaciją išvežė. Rado kieme susmukusį, pamėlynavusį. 

Atsakyti

Ex kuri teorija tau smagesne dėl skiepų: ar kad skiepuose cipai ir įjungus 5g visi paskiepyti mirsim, ar kad skiepas nužudys imunitetą ir jo reiks visą laiką, tik jis bus mokamas.... Va Luety jau surusiavo mus. Yra marmalu mamos ir normalios. O man tai dzin nuo ko mirsiu, nuo skiepo, nuo kitos ligos, ar plyta ant galvos uzkris. Baisiausia negyventi ir bijoti DABAR. Kol galim....

Atsakyti
Gerai,mb neskaito supermamų. ax.gif Jam turbūt nelemta bus pasiskiepyti.Važiavome namo,užsukome į prekybos centrą,ten vaistinėje skiepja.Kaimynas pasiskiepyjo.Na ir mb sugalvojo.Tai ne reikia registruotis,mb klausia o tai kaip kaimynas pasiskiepyjo be jokios registracijos?sako kažkas gal neatėjo. ax.gif Nu tai dabar nežinau kada ryšis?
Neatvežė baseino,atsiprašė.Nu va teks senąjį klijuoti?Arba apseisime iki pirmadienio,vistiek karštį žada toliau,Kepame.Vandenį vežiau bačkutėje į miestą šiltnamiui,pasaulio pabaiga. bigsmile.gif
Ex ankstyvos avietės,per tokį karštį suskyniau 5 litrus,palikau pirtyje vėsiai,tvarkysiu rytoj nėra jėgų. ax.gif Dar pūkuota vyšnia suskinta laukia,ne daug suskyniau,gal suvalgysime?
ax.gif
Atsakyti
Luety, aš, aš nesusimarmaliavus (ar kaip ten) - kažkoks juokingas žodis biggrin.gif
Kodėl - neklausk. Gal kad aš atbulišė - jei visi / dauguma vienaip, tai aš kitaip biggrin.gif. O ir šiaip kažkaip nematau reikalo. Nei važiuoju kur, nei šiaip reikia. Žodžiu, gal kada nors, dabar neturiu laiko biggrin.gif. O dėl informacijos - jau net tiek, kiek anksčiau, neseku. Ai, apskritai man dzin, kas kur ir kaip vyksta, reikalų milijonas, problemų irgi. Kaip viena draugė sako, pas tave gyvenimas verda. Nenuobodu biggrin.gif. Kai pakalbam telefonu, tai ji vis pabaigia sakiniu: laukiame tęsinio biggrin.gif. Žodžiu, dzin man tos globalizacijos, kiek man čia liko gyventi, o po manęs nors ir tvanas biggrin.gif Gal ir ne visai taip, bet bus kaip bus. Ir kokie dar bankų reikalai? Nieko nežinau ir nenoriu žinoti biggrin.gif. Ir mano aplinkoje gyvena žmonės, kaip gyvenę, ar pasiskiepiję, ar ne - neakcentuojam to, nesigilinam, neaptarinėjam, nekritikuojam vieni kitų pasirinkimo. Visi atsipūtę, gyvenam ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2021 07 09, 18:34)
Luety, aš, aš nesusimarmaliavus (ar kaip ten) - kažkoks juokingas žodis biggrin.gif
Kodėl - neklausk. Gal kad aš atbulišė - jei visi / dauguma vienaip, tai aš kitaip biggrin.gif. O ir šiaip kažkaip nematau reikalo. Nei važiuoju kur, nei šiaip reikia. Žodžiu, gal kada nors, dabar neturiu laiko biggrin.gif. O dėl informacijos - jau net tiek, kiek anksčiau, neseku. Ai, apskritai man dzin, kas kur ir kaip vyksta, reikalų milijonas, problemų irgi. Kaip viena draugė sako, pas tave gyvenimas verda. Nenuobodu biggrin.gif. Kai pakalbam telefonu, tai ji vis pabaigia sakiniu: laukiame tęsinio biggrin.gif. Žodžiu, dzin man tos globalizacijos, kiek man čia liko gyventi, o po manęs nors ir tvanas biggrin.gif Gal ir ne visai taip, bet bus kaip bus. Ir kokie dar bankų reikalai? Nieko nežinau ir nenoriu žinoti biggrin.gif. Ir mano aplinkoje gyvena žmonės, kaip gyvenę, ar pasiskiepiję, ar ne - neakcentuojam to, nesigilinam, neaptarinėjam, nekritikuojam vieni kitų pasirinkimo. Visi atsipūtę, gyvenam ir tiek.

Mergaites,nerusiuoju nieko.Man visos mielos ir brangios,ir nesvarbu ar su ar be,tiesiog isejo is kalbos Myliu visas ir visa sirdimi tikiu,kad viskas baigsis gera linkme.Bukit sveikos ir laimingos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Ex kuri teorija tau smagesne dėl skiepų: ar kad skiepuose cipai ir įjungus 5g visi paskiepyti mirsim, ar kad skiepas nužudys imunitetą ir jo reiks visą laiką, tik jis bus mokamas.... Va Luety jau surusiavo mus. Yra marmalu mamos ir normalios. O man tai dzin nuo ko mirsiu, nuo skiepo, nuo kitos ligos, ar plyta ant galvos uzkris. Baisiausia negyventi ir bijoti DABAR. Kol galim....

Abi teorijos labai smagiai susiskaitė, nes nei vienos nesu girdėjusi. Dievaži. Čiūdai.

Man tai visai tas pats kas pasiskiepijęs, kas ne, kas kur tatuiruotę pasidaręs ar ausį nusikirpęs.. Pasaulis margas. Žmogus pats renkasi ko jam reikia. 

Atsakyti