Dėkui už kavą Ingrida Labai greitai galima ligą pasigauti nuo kondicionieriaus. Ar mašinoje ar parduotuvėje ...negali būti skirtumas didesnis negu 5 laipsniai . Yra parduotuvių kurios atsišaldo įki 20, o lauke 33 , įlendi šlapias, liga garantuota.
Aš irgi savaitgalį suksiu antrą dalį lipčiaus medaus
Ex . Jie šalia , jei niekur nedingsta ... Jie tik truputi kitoj dimensijoj
Apie skiepus ... turiu savo nuomonę. Bus kam pakenks , bus kam pagelbės. Kaip visada , nėra univesalaus vaisto tinkamo visiems. Kadangi nebijau , kad pakenks... tai mano sprendimas toks . O nuomonių yra visokių . Svarbu žmones supriešinti .
Manau liko dar koks porą metų iki visiško pasaulio išprotėjimo , dar biškuti su MB pakeliausim. O paskui galėsim gyventi kaime, ir prisiminti gerus laikus Labiausia nenoriu gyventi baimėje ... ar tai būtų baimė skiepų ar tai būtų baimė koronos
Bet tai mano nuomonė , niekam jos neperšu .
Na aš pre vyriškų darbų nelabai tikusi ... Ir labai nesiveržiu .
Dėl futbolo , mano favoritai visada buvo italai , nuo jaunystės . Tik jie visada anksti iškrisdavo . Taigi , sekmadienį sirgsiu už italus:) Nebe už anglus ...
Kaip gerai miegu paskutiniu metu , kaip kūdikis
Ėjau pro šalį,pilna balto šilkmedžio uogų jau prikritę,bet jau saldžios(šlykščios man jau). Man lapų arbata tik skani jų.Na ką puoliau laistyti medį,kad nenumirtų derlių duodamas.
Reikia miestan važiuoti,nenoriu visai.
Ėjau pro šalį,pilna balto šilkmedžio uogų jau prikritę,bet jau saldžios(šlykščios man jau). Man lapų arbata tik skani jų.Na ką puoliau laistyti medį,kad nenumirtų derlių duodamas.
Reikia miestan važiuoti,nenoriu visai.
Pavydžiu tau grežino - ką nori tą laistai
Mūsų šulinys 12 bonių , vandens 1,5 bonios, Ištraukus visą vandenį po 4 val maždaug vėl būna tiek pat. Laistymas pas mane apribotas.
Nuo ansktyvo ryto raviu, dabar prisėdau prie darbų, taigi darbas lysvė kompas lysvė
Lenkiu galvą už tokius grožius IngridaB AA gražu irigi taip natur
EX jazau moteriškei cementas žvyras
Na skiepai ai tiek jau tos pareitas etapas
Neperkaiskite
Bet toki laukini sodrios zalumos jausma,ne islaizytu pievuciu, tuju ir kitu naujuju laiku dizaino pasiekimu.
Savo vaikystes kaima pries ta vadinama konsolidacija ir suejima i gyvenvietes.
O kur dabar gyvenu net gyventoju tankumas panasus.Kas antras tuscias namas.Tai cia musu prestizineje gatveje.Neprestizinese tai gyvenamas gal kad penktas
Na o cigonai gyvena tankiai
Ačiū visoms už gerą žodį
Nereik, Ingrida, tos kepurės kelt - pati gi tokius darbus nudirbt spėji, kad kitiems tik žagsėt belieka bežiūrint.
Kol kas ne statybas vykdyt susiruošiau, tik kosmetinį aplinkos patvarkymą. Bortelius nupirkau su špuntu, reik sudėt. Ne bet kaip, o kaip priklauso. Šalia akmeninį taką nutiest, jau susikroviau akmenų krūveles, pasiruošiau. Dar nedidelę aikštelę aplink viena raudonlapį medelį reik išbetonuot, akmenim išgrįst. Tai irgi paruošiamųjų darbų bus. Ieškau dar pirkt paprasto didelio raudono lauko akmens. Dabar dykai niekas akmenų nedalina. Reikia man jo. Prie to raudonlapio medžio įkomponuosiu. Medis turi savo reikšmę. Mintyse viskas sudėliota.
Šių metų darbai nesudėtingi, tik reik daryt. Kai rankos užimtos, tada asmeninis 'stogas' nečiuožia. Reik veiklos. Tai susigalvojau šiems metams. Ko nežinosiu ar nesuprasiu, visada surasiu pas ką paklaust, pasitart. Žmonės gi aplink.. Nu, jei darysi, tai ir padarysi.. Turbūt taip.
Statybinių darbų irgi turiu pakankamai kuriuos reik pabaigt. Nespėjo žmogus.. Bet ten jau be pagalbos niekaip. Dideli, sunkūs. Nu bet kaip nors. Po truputį.
Vazonų nedarau. Pažiūrėt gražu, bet sau pritaikyt neturiu kur. Labai nemėgstu visokių baibokų, na, tų visokių nykštukų, grybukų ir kt kičo.
Gera žinia iš dukros, Ingrida. Matyt šiaip peršalimas nuo kokio kondicionieriaus, nuo ledų.
A.Alta, pritariu. Žmonės prigąsdinti ir sėkmingai bijo. Aš labai bijojau, bet ne to. Ko bijojau, tas jau įvyko. Bet ne dėl koronos. Tai dabar labai atbukusiu protu ir žvilgsniu žiūriu į visą šitą pandemiją. Bet tai čia iš savo varpinės. Man yra svarbesnis skiepas nuo erkinio encefalito. Myli mane erkės. Kaip tie zaizos tarakonai paskui Ogį bėga, taip jos paskui mane..
O korona buvo pigi ir nelabai net letali priemone isspirt ta sauguma is po zmogaus.Visi eme tipo saugotis,vadovaut paradui emesi duomenu mokslininkai.Na ,veliava i rankas jiems.Sveikatos linkiu.
Labiausiai patinka kai bando antikunius susiskaiciuot,cia kaip baboms as KS matuoju ,su padangu putikliu.Ir visada sakau - nesuderinamas su fiziologiniais legaliais parametrais
Prajuokinai Ac.Alta. Postas iš patrankos, taip sakant. Ir gerai tu ten gydai tas babas.. Dar raminamųjų joms nuo trydos..
Piešiu, tobulinu savo darbų planus, nes bezbožnas karštis neleidžia nosies laukan iškišt. Po joninių visada būdavo vėsiau, dabar niekaip.
Ingrida rašė, kad aviečių daug. Ankstyvos kokios? Nu pas mane jų dar nėra, matyt veislė kita.
AA, mano MB vizija, susodinti daug visokių medžių ... koks 50 jau pasodinta . Auga pas mus jie pamažu , dėl amžinų sausrų ir prastos dirvos Bet gal vaikai ir vaikaičiai pasidžiaugs gražiu parku .
Vakar vakare nuvažaivom į žemkės dendrariumą pasivaikščioti . Kokio grožio mačiau
Mano sūnus , nors jaunas ( 25) , bet antro kurso biologijos daoktarantūros studentas, baigęs chemiją- biologija UK ir dirba įmonėje LT kuri gamina komponentus vienai vakcinai .Anas kelis mėn dirbo prie geros gamybos aprašymo ( ty krūvą popierių reikia suruošti , kad galėtumei pradėti gamybą ) . Jam pavydžiu to žinojimo ir tikėjimo ...
Mano nuomone, tiesa kažkur per vidurį .
nei vakcinų nei koronos nebijau .
Man baisesni yra kiti , ekonominiai , geopolitiniai dalykai ....
2021 vasara primena 1938 metų vasarą ( skaičiau fb , bet žiūrint kas vyksta panašu, visi kaip išpotėję, nuojauta ) ...
Kas nepamena istorijos : 1939 metais prasidėjo antras pasaulinis karas, po 2 mėn Vilnius mūsų ... O paskui greit mes rusų
O as sugebejau bulbu pasikast pries vidurdieni,reiskias nera taip karsta.
Pas mane sutrikus agurku atpazinimo programa.Siandien vel tris seklinius radau.
O kukuruzai visam sklype yra nuostabi ideja.Jie seseli duoda.Kaip medziai kokie Pastovi uz kukuruzu ,jau ir vesiau
Papildyta:
As labai megstu istorija.Bet mano idejos nepraeina dar per lietuviska samone.Dabar jau tyliu ,kai susipykau su seseria del Daumanto,arba sv timofiejaus kardo ilgio