Muka, prisiminiau pavadinimą. Sausmedis. Žydi ryškiais raudonais su trupučiu geltono kvapniais žiedais. Dar ir vienspalviais geltonais žiedais turiu. Auga po kriauše pietinėj pusėj, tai tas žydi daug, nes saulės gauna.
Labas rytas.
Ingrida, kaip dukra, kaip tyrimas?
O jau koks gėlyno grožis pas Ingridą! O kiek gėlių! O koks plotas gėlyno! Ir kiek priežiūros jam daug reik.. Gražu vienmetės gėlės, daug spalvų, žydi visą vasarą. Darbštuolė bitelė Ingrida. Dėkui už nuotraukėlę, kad nepagailėjai parodyt. Labai mielas vaizdelis.
Futbolą mėgstu žiūrėt, bet tik profesionalų. Tik neturiu favorito už ką sirgt norėčiau. Man tas pats. Svarbu gražus žaidimas. Greit praeina tos dvi valandos jų lakstymo, anot Ingridos Šiaip aš už anglus linkusi kumštį palaikyt. Taip sakant, už savus. Bet kas laimi, tas, matyt, to laimėjimo labiau yra vertas. Tebūnie.
Luety, negąsdink su ta Lambda.. Trečio skiepo reiks? Nespėsim skiepytis. Ir tikslo kaip ir nėra skiepytis. Atmaina ateina dažniau. Bet aš nesiskiepiju.. Na, atleiskit, turiu savo nuomonę apie tai. Diskutuot neverta.
Gal kuri ir nesupras manęs, bet aš nepyksiu ir kritiką priimsiu. Nusipirkau, prisivežiau vakar šiek tiek statybinių medžiagų, nusipirkau žvyro, cemento, dirbsiu.. Turiu idėjų, turiu tam tikrą misiją. Antra gyvenimo serija. Tęsinys.
A. Alta, mudu išskyrė mirtis.